Mens en Dier

Mona Keijzer verrast: ‘Briljante zet’

Help anderen door dit met iedereen op je social netwerk te delen!

Voormalig CDA’er Mona Keijzer is de premierskandidaat voor de BoerBurgerBeweging (BBB) van Caroline van der Plas. Ze komt op plek twee van de kandidatenlijst.

Ook Kamerleden Lilian Helder (PVV), Nicki Pouw-Verweij (JA21) en Derk Jan Eppink (JA21) stappen per direct over naar BBB. Met de overstap heeft de partij nu vier zetels in de Tweede Kamer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Doodsteek

Veel mensen reageren verrast. “Briljante zet. Iedereen rechts van Demonen66, die geen vertrouwen meer heeft in de overheid, heeft nu een alternatief gekregen om de oude politiek een doodsteek te geven!” zegt ON!-redacteur Kim Tjoa.

“Altijd veel respect gehad voor Mona Keijzer die zich als enige (!) in de gevestigde politiek uitsprak tegen lockdowns en vrijheidsbeperkende maatregelen,” voegt presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn toe.

Statisticus Herman Steigstra vraagt zich af: “Is er nu toch nog hoop dat het goed gaat komen met Nederland?”

Het worden interessante verkiezingen

“Wat je ook van haar politieke opvattingen vindt, of van die van BBB, Mona Keijzer is een integere politica die zich hard maakt voor grondrechten als het erop aankomt, ook als dat haar ontslag betekent,” merkt jurist Stan Baggen op.

Hoogleraar Ewald Engelen voegt toe: “Integere en moedige politicus, waar je op kunt bouwen als het moeilijk wordt. Het worden interessante verkiezingen zullen we maar zeggen.”

Zeldzaamheid

Arts Jona Walk zegt Keijzer te kennen als een zeer integer persoon. “Een echte volksvertegenwoordiger voor wie het belang van de burger zwaarder weegt dan haar eigen carrière. Helaas een zeldzaamheid in de huidige politiek.”

Bioloog Richard Steenvoorden zegt dat hij nooit zal vergeten hoe zij het juiste deed en zich uitsprak tegen het coronatoegangsbewijs.

4.8 217 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

233 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
7 maanden geleden

Alternatief voor de mensen die geen vertrouwen meer hebben in CDA.
Ik denk dat ze bedrogen zullen worden.
BBB Is gewoon CDA 2.0.

Hans
Hans
7 maanden geleden

Hopelijk Kan zijn Caroline in de goed richting duwen weg van Wef en weg van idiote stikstof en klimaat beleid

Jan
Jan
7 maanden geleden

hmmm ik wordt er niet echt blij van, weet niet nog niet wat ik van moet denken

Roger Roger
Roger Roger
7 maanden geleden

Het is dezelfde Mona Keijzer die vind dat Rutte en de Jonge prima werk hebben geleverd de afgelopen jaren! En dat rijmt niet met wat ik hier lees, dus ik blijf sceptisch. Beetje nuance, de afgelopen jaren hebben bovenstaande dit land compleet naar de klote geholpen en zijn nog steeds ermee bezig, ons een oorlog in getrokken, ons in de armoede heeft geduwd, ons heeft gedemoniseerd, kinderen hebben laten verdwijnen en laten sterven en zo kan ik nog wel even doorgaan… dus word ik hier positief van? Nee, zeker niet. Het blijft oppassen met die partij! Net als met die van Omtzigt, die is nog gevaarlijker.

Back to top button
233
0
We lezen graag je reactie!x