Homepagina » Mens en Dier » Professor over coronavaccins: ‘We hebben een grote fout gemaakt’
professor
Foto: Pixabay

Professor over coronavaccins: ‘We hebben een grote fout gemaakt’

Professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada heeft samen met enkele collega’s toegang gekregen tot onderzoek dat laat zien waar het mRNA-vaccin precies naartoe gaat nadat een persoon is ingeënt. In eerste instantie werd aangenomen dat het in de schouderspier zou blijven.

Dat blijkt niet het geval. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en hoopt zich op in weefsel, vooral in de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en ook in de eierstokken. Vooral dat laatste baart professor Bridle zorgen. Hij vraagt zich af of we jonge mensen op deze manier onvruchtbaar maken.

Hij verwijst naar nieuw onderzoek waarbij is gekeken naar 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna-vaccin hebben gekregen. Onderzoekers troffen het spike-eiwit aan in het bloed van 11 zorgmedewerkers.

Er kunnen twee dingen gebeuren

We weten al geruime tijd dat het spike-eiwit een ziekteverwekker is en schade kan veroorzaken in ons lichaam als het in onze bloedbaan terechtkomt, zei Bridle in de radioshow ON Point with Alex Pierson.

Eenmaal in het bloed kan het spike-eiwit zich binden aan de bloedplaatjes. In dat geval kunnen er twee dingen gebeuren: bloedplaatjes klonteren samen en vormen bloedstolsels, en daarnaast kunnen er bloedingen ontstaan.

We hebben een grote fout gemaakt

De professor zei dat het spike-eiwit ook voor hartproblemen kan zorgen, aangezien het hart het bloed rondpompt. Het eiwit kan bovendien de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken, zei hij.

Dit heeft ernstige implicaties voor mensen die bloed doneren en voor kinderen die borstvoeding krijgen. “De conclusie is: we hebben een grote fout gemaakt,” zei Bridle.

4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Het is een duidelijke zaak dat alle vaccins niets anders zijn dan een moordwapen, wel of niet met een vertragingsactie, maar dat maakt de NWO niet uit. Er is een situatie gecreëerd om mensen in te enten, dat is een conclusie die ik al eerder heb beschreven. Volgens mij zijn wij hier op NFN wakkerder, dan vele z.g. deskundigen. Wat hebben zij veel tijd nodig om tot conclusies te komen die wij al meer dan 5 maanden weten.

Zie: before it’s news.com/awakening-start-here/2021/05/dr.-peter-mccullough-md-talks-about-how-this-whole-fake-pandemic-was-all-about-the-vaccine-shot-15602.html

Zie ook: brighteon.com/d54d464b Plasma Technology, Pandemic cure and Medbed’s-Professor Keske on The BrandonV Show 05/28/21

Rob
Rob
3 maanden geleden

“De conclusie is: we hebben een grote fout gemaakt,” zei Bridle. Nee dus Het is doelgericht. De elite zit er achter en die hebben het op de agenda staan. Dan is Bridle blijkbaar niet bekend met die agenda of hij speelt toneel zodat de elite uit beeld blijft.

R W
R W
3 maanden geleden

Joh. Spuit 11. Wordt er eentje wakker.

Jopie
Jopie
3 maanden geleden

Het vaccin is gewoon een moordwapen 😤😡

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster over de vele geprikte covidpatiënten: ‘Er wordt niet over gesproken’

Verpleegster Amber Lemons uit de Amerikaanse staat ...

meldpunt

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

70
0
We lezen graag je reactie!x