Mens en DierCorona

Professor over coronavaccins: ‘We hebben een grote fout gemaakt’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Byram Bridle van de Universiteit van Guelph in Canada heeft samen met enkele collega’s toegang gekregen tot onderzoek dat laat zien waar het mRNA-vaccin precies naartoe gaat nadat een persoon is ingeënt. In eerste instantie werd aangenomen dat het in de schouderspier zou blijven.

Dat blijkt niet het geval. Het spike-eiwit komt in het bloed terecht en hoopt zich op in weefsel, vooral in de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren en ook in de eierstokken. Vooral dat laatste baart professor Bridle zorgen. Hij vraagt zich af of we jonge mensen op deze manier onvruchtbaar maken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij verwijst naar nieuw onderzoek waarbij is gekeken naar 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna-vaccin hebben gekregen. Onderzoekers troffen het spike-eiwit aan in het bloed van 11 zorgmedewerkers.

Er kunnen twee dingen gebeuren

We weten al geruime tijd dat het spike-eiwit een ziekteverwekker is en schade kan veroorzaken in ons lichaam als het in onze bloedbaan terechtkomt, zei Bridle in de radioshow ON Point with Alex Pierson.

Eenmaal in het bloed kan het spike-eiwit zich binden aan de bloedplaatjes. In dat geval kunnen er twee dingen gebeuren: bloedplaatjes klonteren samen en vormen bloedstolsels, en daarnaast kunnen er bloedingen ontstaan.

We hebben een grote fout gemaakt

De professor zei dat het spike-eiwit ook voor hartproblemen kan zorgen, aangezien het hart het bloed rondpompt. Het eiwit kan bovendien de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken, zei hij.

Dit heeft ernstige implicaties voor mensen die bloed doneren en voor kinderen die borstvoeding krijgen. “De conclusie is: we hebben een grote fout gemaakt,” zei Bridle.

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Het is een duidelijke zaak dat alle vaccins niets anders zijn dan een moordwapen, wel of niet met een vertragingsactie, maar dat maakt de NWO niet uit. Er is een situatie gecreëerd om mensen in te enten, dat is een conclusie die ik al eerder heb beschreven. Volgens mij zijn wij hier op NFN wakkerder, dan vele z.g. deskundigen. Wat hebben zij veel tijd nodig om tot conclusies te komen die wij al meer dan 5 maanden weten.

Zie: before it’s news.com/awakening-start-here/2021/05/dr.-peter-mccullough-md-talks-about-how-this-whole-fake-pandemic-was-all-about-the-vaccine-shot-15602.html

Zie ook: brighteon.com/d54d464b Plasma Technology, Pandemic cure and Medbed’s-Professor Keske on The BrandonV Show 05/28/21

Rob
Rob
2 jaren geleden

“De conclusie is: we hebben een grote fout gemaakt,” zei Bridle. Nee dus Het is doelgericht. De elite zit er achter en die hebben het op de agenda staan. Dan is Bridle blijkbaar niet bekend met die agenda of hij speelt toneel zodat de elite uit beeld blijft.

R W
R W
2 jaren geleden

Joh. Spuit 11. Wordt er eentje wakker.

Jopie
Jopie
2 jaren geleden

Het vaccin is gewoon een moordwapen ??

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x