Homepagina » Gezondheid » Immunoloog ziet link tussen vaccins en autisme, diabetes bij kinderen
Immunoloog ziet link tussen vaccins en autisme, diabetes bij kinderen

Immunoloog ziet link tussen vaccins en autisme, diabetes bij kinderen

Een nieuwe studie in het Journal of Molecular and Genetic Medicine laat een verontrustend verband zien tussen de hoeveelheid kindervaccins en het toenemende aantal ontstekingsziektes. In het werk valt te lezen dat overbelasting van het immuunsysteem als gevolg van vaccins de drijvende kracht is achter kinderepidemieën als autisme, diabetes type 1 en 2, astma, voedselallergieën, auto-immuunziektes, obesitas, niet-alcoholische steatohepatisis (NASH) en metabool syndroom.

Het grootste probleem is volgens de onderzoekers dat het immuunsysteem van kinderen door het model van ‘één maat voor iedereen’ overprikkeld raakt. Door overstimulatie van het immuunsysteem hebben kinderen meer kans op ontstekingsziektes als auto-immuunziektes en allergieën, die nog meer ontstekingen uitlokken, luidt het.

De reactie op vaccins varieert, maar is geheel afhankelijk van de unieke fysiologische reactie die iemand heeft op ontsteking, aldus de onderzoekers. Ontstekingen leiden tot de activatie van cytokines, die auto-immuunziektes tot gevolg hebben en de aanmaak van het stresshormoon cortisol kunnen stimuleren.

Hoe meer vaccins hoe beter, hoor je mensen uit de vaccinsector vaak zeggen. Als gevolg daarvan is het vaccinatieprogramma vandaag de dag rijkelijk gevuld met vaccins die het risico op overstimulatie van het immuunsysteem vergroten.

De onderzoekers gaan dieper in op de verschillende manieren waarop overstimulatie van het afweersysteem als gevolg van vaccins kan bijdragen aan chronische ziektes. De link met autisme is opvallend, omdat het leggen van een verband tussen vaccins en autisme wordt gezien als taboe.

Als vaccins kunnen leiden tot overstimulatie van het immuunsysteem of het doorbreken van immunologische tolerantie, kan dit op verschillende manieren zichtbaar worden: het afweersysteem kan zich keren tegen insulineproducerende bètacellen in de alvleesklier (diabetes type 1) of het brein (autisme).

Hoofdonderzoeker J. Barthelow Classen merkt op dat een verband tussen vaccins en ontstekingsziektes buitengewoon lastig is aan te tonen omdat de industrie en overheid huiverig zijn om de benodigde gegevens te verstrekken.

Leestip: Research Immunologist Sees Vaccine Link to Autism, Obesity, Diabetes in Childs

[OMICS Group]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pietje bell schreef:

  Alle soorten vaccinaties zijn gewoon een poging tot moord.maar ja dat is al eeuwen bekend.alleen niet bij de slapende massa van nu.

  6 likes
  • Henk001 schreef:

   De enige vaccinatie die al eeuwen bekend is, is die tegen pokken. Dankzij die vaccinatie is het pokkenvirus nu volledig uitgeroeid

   9 likes
  • densie schreef:

   wees dienstbaar aan de waarheid en help mee de slapende massa wakker maken, door dat uit te dragen, dat is de enige mogelijkheid…dat geldt overigens ook voor de giftige voedingsindustrie etc.etc.
   wees een lichtend voorbeeld…er is moed voor nodig….

   2 likes
 • Henk001 schreef:

  Dit “artikel” is slechts een overzicht van vorige artikelen, grotendeels afkomstig van JB Classen zelf.
  Zijn geloof in de associatie tussen vaccins en diabetes is door diverse epidemiologische studies gewoon getalsmatig weerlegd zie bijv dit artikel:
  Destephano et al.
  http://pediatrics.aappublications.org/content/108/6/e112.short
  of deze:
  Institute of medicine
  http://www.iom.edu/reports/2011/adverse-effects-of-vaccines-evidence-and-causality.aspx
  en voor wie deze te technisch vindt, een samenvatting in gewoon engels:
  http://www.amednews.com/article/20110905/health/309059947/4/

  Desondanks blijft hij hardnekkig artikelen publiceren, die zonder nieuwe feiten aan te dragen vorige artikelen herhalen of zelfs artikelen als “bewijs” voor zijn theorie aanvoert, die precies het tegenovergestelde beweren!.

  Voor wie nog steeds gelooft dat vaccins iets te maken hebben met autisme, raad ik aan de cijfers van het CBS over vaccinatiegraad en de incidentie van autisme eens op te zoeken. In de bible-belt (25% minder vaccinaties) komt autisme net zo vaak voor als daarbuiten.

  12 likes
  • Oudervanautisme schreef:

   Ik heb geen studie nodig om te weten dat vaccinatie autisme veroorzaakt. Heb het aan levende lijve ondervonden met mijn nu 13 jarige zoon ;(

   0 likes
   • Henk001 schreef:

    Ik neem aan dat de verschijnselen en diagnose van autisme (kort) na een vaccinatie zijn opgetreden. Die kans is vrij groot, aangezien autisme meestal in dezelfde levensperiode wordt vastgesteld als waarin vaccinaties worden gegeven. Maar hoe weet je zeker dat er een oorzakelijk verband bestaat?

    3 likes
   • Erik29 schreef:

    Het spijt me zeer, maar er is geen enkele wetenschappelijke bewijs dat vaccinatie autisme veroorzaakt.. Er zijn genoeg mensen die in de bijbel-belt wonen, waarvan men geen vaccinatie hebben gekregen en de kinderen toch autisme hebben.

    Daarnaast komt autisme al eeuwen voor bij de mens, en sinds de vaccinaties zijn de aantal gevallen niet toegenomen.. Als vaccinatie echt de veroorzaker is van autisme, dan zou 90% van de hele westerse wereld nu autisme hebben.

    Dat er eerder dit jaar een epidemie rond ging in de bijbel-belt is juist het gevolg dat men hun kinderen weigeren te laten vaccineren.. Laat je kinderen niet het dupe worden voor je eigen geloofsovertuigingen die alleen tussen je oren bestaan.

    Ik ben blij dat ik en de rest van mijn familie gevaccineerd zijn, en uit mijn hele familie (bestaande uit een paar honderd man alleen in NL al) is er maar 1 met autisme..

    2 likes
  • Joris Baas schreef:

   Henk heb je een url waarin die 25% minder vaccinaties in de Bible belt wordt bewezen. Lijkt me heel interssant. Met een kaartje erbij van wat de Biblebelt nu precies is.

   Over vaccins en autisme gaan inderdaad nogh steeds de zg. Indianenverhalen de ronde.

   Voor de overheid zit er niets anders op dan glashelder communiceren hierover en de verhalen onomstotelijk te ontkrachten.

   Waar komen die ‘praatjes’ nu toch steeds vandaan?

   o.a. van het CDC, artsen, Pubmed, VAERS, rechters, bijsluiters van vaccins, politici, advocaten en ouders:

   Dr. Thomson van het CDC verzweeg verband tussen thimerosal en autisme
   Dr. Thomson werkzaam bij het CDC gaf in augustus 2014 toe het verband tussen Thimerosal en autisme te hebben verzwegen (zijn complete statement). En dit al sinds 2003. Gelukkig zit er hier geen Thimerosal in de vaccins van het RVP. Het schijnt namelijk wel degelijk in verband gebracht te worden met autisme. Het niet aangeboren soort wel te verstaan.
   bron: http://jonrappoport.wordpress.com/2014/09/04/bombshell-cdc-whistleblower-goes-further-mercury-causes-autism/
   bron: http://benswann.com/cdc-whistleblower-admits-suppressing-information-regarding-vaccines-and-autism/

   Luister eens naar een kort intro-stukje van een telefooninterview door Brian Hooker met dr. Thompson: https://www.youtube.com/watch?v=8697rSvIqhg

   Of naar Wakefield, niet over zijn eigen zaak, maar deze nieuwe kwestie: https://www.youtube.com/watch?v=q62DcaNs_0M

   Wakefield interviewed 28 aug 2014 over Thomson’s bekenning
   “While other media outlets remain silent on this breaking story, we continue our investigation into the CDC Whistleblower Dr William Thompson… and as a result of Thompson’s statements a collective voice is accusing the CDC of fraud.”
   Bron: https://www.youtube.com/watch?v=oPTxDzsVvyY&feature=youtu.be

   AAP is niet bereid het artikel waar Thomson over viel terug te trekken. Ze houden zich stokdoof.
   Bron: Dr. http://www.ageofautism.com/2015/01/ask-dr-eric-alden-of-aap-to-review-cdc-vaccine-science-accountability.html#more

   Maar het congres gaat hem wel horen
   Bron: https://jonrappoport.wordpress.com/2015/02/04/breaking-cdc-vaccine-whistleblower-given-immunity-to-testify

   Dr. Destefano
   Daarnaast begint nu zelfs CDC’s vaccine veiligheidsdirecteur Destefo’s bij te draaien over de relatie tussen autisme en vaccins:
   “Following the admission by #CDCwhistleblower Dr William Thompson, a senior Centers for Disease Control scientist, that the CDC published studies which hid data showing vaccines cause autism investigative reporter Sharyl Attkisson reports here the recent concession by the CDC’s Immunization Safety Director, Dr Frank Destefano, of the “possibility” that vaccines trigger autism. You can also read the transcript and listen to Attkisson’s interview with Destefano here”
   bron: http://childhealthsafety.wordpress.com/2014/11/06/cdcs-immunization-safety-director-concedes-possibility-that-vaccines-trigger-autism/

   Wegpoetsen
   Het CDC veranderde zelfs de samenvatting van de Verstraete onderzoeken die het verband aantoonde. Nauwkeuriger gezegd, ze poetsen dit verband gewoon weg.
   Ook is er gewoon bewijs dat het CDC glashard liegt over dit verband. De Verstraeten-studie (Pediatrics. 2003 Nov;112(5):1039-48.) toont het verband. Het CDC veranderd de tekst waardoor dit verband niet lijkt aangetoond.
   bron: http://www.vaccineinjury.info/news/593-secret-cdc-verstraeten-study-shows-neurological-developmental-disorders-with-mercury-in-vaccines.html
   Helaas heeft iemand een artikel gewist op de CDC website over het verband tussen mmr en autism. Zelfs in de ‘Waybackmachine’ voor oudere webpagina’s is ie weggehaald…
   bron: http://web.archive.org/web/20070102082155/http://www.cdc.gov/nip/vacsafe/concerns/autism/autism-mmr.htm

   03/02/2015
   Wrijven helpt niet meer, de vlek wordt steeds groter
   citaat: Obama Admin Grants Immunity To CDC Scientist That Fudged Vaccine Report…Whistleblower Plans To Testify Before Congress

   Posted By Patrick Howley On 11:02 PM 02/03/2015 In | 1 Comment

   The Obama administration has granted whistleblower immunity to a federal government scientist that claimed he intentionally omitted information in a study that could have shown a race-based link between vaccines and childhood diseases including autism.

   That scientist, still employed by the Centers for Disease Control and Prevention, is working closely with a congressman’s office to tell his story to lawmakers on Capitol Hill.
   bron: http://www.gopbriefingroom.com/index.php?topic=161286.0

   Schadevergoeding
   Het verband wordt niet alleen met de mond beleden door de Amerikaanse overheid. Er staat ook flink wat geld tegenover een jarenlange procedure voor een schadevergoeding in verband met vaccinschade.
   citaat: ‘Court Awards $969,474.91 for MMR Vaccine Causing Boy’s Autism’
   bron: http://vactruth.com/2013/01/18/mmr-vaccine-causing-autism/
   Actieve Fraude door Thorsen
   En nog kwalijker is dat er mensen met medeweten van het CDC proberen met frauduleus onderzoek vaccin veiligheid aan te tonen. Dit is geen internetroddel; deze Poul Thorsen is niet slechts medisch berispt o.i.d. hij is veroordeeld door een rechtbank.

   citaat: Thorsen funneled millions of taxpayer dollars toward vaccine-autism coverup
   As we reported back in 2011, Thorsen had previously worked for the CDC, overseeing millions of dollars’ worth of grant money that we now know was used to prop up the myth that vaccines are safe. The CDC had long perpetuated this myth, so it was in the agency’s best interests to quell public fears by generating a series of studies to this end.

   Thorsen was later caught stealing money from the CDC and using it in his home country of Denmark to produce the infamous “Denmark Study,” the holy grail that supposedly settled, once and for all, the vaccine-autism debate. Except it didn’t. Thorsen was indicted by a federal grand jury in Atlanta, Georgia, on charges of wire fraud, money laundering and defrauding research institutions of grant money.
   bron: http://www.naturalnews.com/046644_MMR_vaccine_autism_scientific_fraud.html#ixzz3LOythR00

   Wakefield zegt daarover:
   “Dr. Frank DeStefano, Dr. Marshalyn Yeargin-Allsop, Dr. Coleen Boyle — they knew,” explains Dr. Andrew Wakefield in a new film on the scandal, referring to the three CDC scientists who were complicit in the coverup. “They let it happen and they could have stopped it.”

   You can watch Dr. Wakefield’s groundbreaking film here:
   Vimeo.com.

   Op PubMed tref je ook het verband tussen vaccins en autisme
   Ook op Pubmed kun je de verbanden vinden, niet alleen tussen autism en thimerosal, maar ook aluminium kan daarbij een rol spelen:
   ‘We have examined the neurotoxicity of aluminum in humans and animals under various conditions, following different routes of administration, and provide an overview of the various associated disease states. In young children, a highly significant correlation exists between the number of pediatric aluminum-adjuvanted vaccines administered and the rate of AUTISM spectrum disorders.’
   bron:: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23609067

   80 artikelen
   Ach, natuurlijk, maar dat is er maar één, zou je kunnen denken. Je moet vaker met een dobbelsteen gooien om te weten of ie zuiver is. Goed, hier een verzamelaar van studies die de relatie tussen vaccins en autisme aantonen. Het zijn er 80.

   citaat: 7/24/13: When I initially posted this page with just over a dozen studies, I never thought it would become THE de facto place people would come to see the body of evidence that shows that vaccines can cause autism. So after six years and who knows how many views, I have updated and reformatted the page to make a little more sense, with all the full abstracts. It is up to 91 papers now, but will always keep adding.

   Never let anyone tell you that there is no evidence of any link between vaccines and autism. MOST of the research into the matter shows that there is.
   bron: http://adventuresinautism.blogspot.nl/2007/06/no-evidence-of-any-link.html

   Dr. Graham Ewing
   schreef een boek over het verband tussen vaccines en autism
   bron: http://www.amazon.co.uk/The-Great-Medical-Controversy-Time/dp/0955621313
   Beschrijving: http://www.medischdossier.org/archief/jaargang_16/nummer_7/artikel_960/de-ware-oorzaken-van-autisme.html
   Rechters erkennen het verband
   ‘Courts discreetly confirm MMR vaccine causes autism’
   bron: http://www.naturalnews.com/041897_MMR_vaccines_autism_court_ruling.html

   Robert F. Kennedy jr.
   Washington Post dd 16 juli 2014: Politicus Robert F. Kennedy jr. strijd voor bekendmaking van dit verband. bron:
   http://www.washingtonpost.com/lifestyle/magazine/robert-kennedy-jrs-belief-in-autism-vaccine-connection-and-its-political-peril/2014/07/16/f21c01ee-f70b-11e3-a606-946fd632f9f1_story.html
   Het gaat hier vooral om thimerosal, gelukkig geen component in het RVP, wel nog in Amerikaanse griepvaccins, ondanks het advies uit 1999 van CDC aan producenten om het niet meer te gebruiken.
   Citaat: ‘Mark Hyman, a physician and best-selling author, is Kennedy’s chief collaborator on a then-unpublished book titled “Thimerosal: Let the Science Speak,” which is scheduled to come out next week. The book argues that ethyl mercury — a component of thimerosal — is harmful to human health. (Not so in trace amounts, scientific authorities have concluded.)
   “The bottom line,” Hyman said to Mikulski: “We shouldn’t be injecting a neurotoxin into pregnant women and children.” Thimerosal should be taken out of the flu vaccine, Hyman and Kennedy argued.
   Compensatie voor vaccine opgewekt autisme in september 2014 in Italië
   Citaat: On September 23, 2014, an Italian court in Milan award compensation to a boy for vaccine-induced autism. (See the Italian document here.) A childhood vaccine against six childhood diseases caused the boy’s permanent autism and brain damage. – See more at: http://healthimpactnews.com/2015/u-s-media-blackout-italian-courts-rule-vaccines-cause-autism/#sthash.WkPW0n6W.dpuf
   bron: http://healthimpactnews.com/2015/u-s-media-blackout-italian-courts-rule-vaccines-cause-autism/

   Politici gaan zich er actief mee bemoeien: Rand Paul: ‘Vaccines Can Lead to ‘Mental Disorders’
   Hij verwerpt vaccins niet als geheel maar pleit voor de vrijwilligheid ervan, gezien de mogelijke schade. Later nuanceert hij zichzelf weer zoals politici doen.
   bron: http://www.nbcnews.com/politics/elections/rand-paul-vaccines-can-lead-mental-disorders-n298821

   Verband met vergelijkbare ziektes wordt ook vermoed
   Uit onderzoek blijkt ook dat diverse andere ontstekingsziekten kunnen ontstaan door een overbelast immuunsysteem door vaccins
   bron: http://www.vaccines.net/vaccine-induced-immune-overload.pdf
   Nederlands commentaar: http://goedgezond.info/2014/05/ontstellend-deze-nieuwe-studie-m-b-t-vaccin-schade-bij-kinderen-extreem-schadelijk/
   Ontstekingsziekten en diabetisch worden hier ook gelinkt aan vaccins:

   Citaat: There has been an epidemic of inflammatory diseases that has paralleled the epidemic on iatrogenic immune stimulation with vaccines. Extensive evidence links vaccine induced immune over load with the epidemic of type 1 diabetes. More recent data indicates that obesity, type 2 diabetes and other components of metabolic syndrome are highly associated with immunization and may be manifestations of the negative feedback loop of the immune system reacting to the immune overload.”

   Bron: http://omicsonline.com/open-access/vaccine-induced-immune-overload-and-the-resulting-epidemics-of-type-diabetes-and-metabolic-syndrome-1747-0862.S1-025.php?aid=24058

   Wakefield blijft bij zijn onderzoeksresultaten en staat niet alleen
   Uiteraard is er ook de explosieve casus van Andy Wakefield. Luister eens naar hemzelf: http://insidecville.com/nation/wakefield-responds/

   Ach, Wakefield is officieel geen dokter meer, zou je kunnen denken. Hij is af, dus zijn mening telt niet meer. Het ligt iets genuanceerder.

   citaat:
   7. Wakefield stilaan in eer hersteld
   Andrew Wakefield is de Britse arts en onderzoeker die in de jaren 1990 de klachten van een aantal ouders over het ontstaan van autisme na (meer bepaald MBR-)vaccinatie serieus nam en begon te onderzoeken. Vele artsen hadden sinds de invoering van het MBR-vaccin in Engeland in 1988 zulke gevallen gezien en dit vermoede verband aan de bevoegde Britse overheidsinstanties gemeld. Wakefield ontdekte dat kinderen met autisme systematisch ook darmproblemen hadden; hij vond in hun ontstoken lymfeklieren hetzelfde mazelenvirus terug dat in het MBR-vaccin gebruikt werd. Hij publiceerde hierover in 1998 zijn beruchte artikel in The Lancet, waarin hij suggereerde dat het MBR-vaccin een rol zou kunnen spelen bij het ontstaan van zowel de vastgestelde, specifieke darmwandontsteking als de symptomen van autisme, en dat dit verder onderzocht moest worden. Dat werd hem echter niet toegestaan: hij had blijkbaar een taboe doorbroken en werd tegengewerkt. Er werden studies gepubliceerd met als doel zijn bevindingen te ontkrachten; volgens mijn informatie speelde onder anderen mediamagnaat Murdoch, wiens zoon aan het hoofd van MBR-vaccin-fabrikant GSK stond, daarbij een rol, en was op z’n minst één van die studies door vaccinfabrikant Merck gesponsord. Wakefield kreeg een proces aan zijn been en verloor zijn job en zijn recht om in de UK de geneeskunde te beoefenen. Een sfeerbeeld van heel dit gebeuren zie je in de bovenstaande documentaire Shots in the Dark. Intussen lijken meer en meer collega-wetenschappers zijn bevindingen bij te treden, zoals uit de verder geciteerde studies blijkt. Niettemin wordt in medische middens en op websites allerhande Wakefield nog altijd afgeschilderd als “een charlatan, wiens schuld het is dat sommige kinderen vandaag nog aan mazelen sterven omdat ze niet ingeënt zijn”. Inhoudelijk klopt daar niets van, maar reputatieschade blijft blijkbaar lang hangen, en vermoedelijk spelen hier ook allerlei belangen mee (zie puntje 10). Veelzeggend vind ik in dat verband het volgende: op Wikipedia staat ook zulk “Wakefield kwakzalver”-verhaal, en wie dit verhaal wil corrigeren of nuanceren, botst blijkbaar op een censuurmuur, zoals ene John Stone ondervond en op de website Age of Autism beschreef.
   Hoe dan ook, Wakefield lijkt intussen nog stelliger geworden: in een artikel naar aanleiding van gerechtelijke erkenningen van de link vaccins-autisme werd hij onlangs als volgt geciteerd (de oorspronkelijke bron vond ik niet terug): “There can be very little doubt that vaccines can and do cause autism. In these children, the evidence for an adverse reaction involving brain injury following the MMR that progresses to an autism diagnosis is compelling. It’s now a question of the body count. The parents’ story was right all along. Governments must stop playing with words while children continue to be damaged. My hope is that recognition of the intestinal disease in these children will lead to the relief of their suffering. This is long, long overdue.”
   Terloops benadruk ik graag dat Wakefield altijd vóórstander van vaccinatie geweest is; hij wees alleen op reëel voorkomende bijwerkingen (met name dus autisme), en suggereerde enkel om daarom voorzichtigheidshalve de drie componenten van het MBR-vaccin liever apart dan gecombineerd te geven.
   bron: http://m.newsmonkey.be/article/9548

   Daarnaast is Wakefield nooit aangesproken op andere artikelen van zijn hand, waarin hij die hetzelfde stellingen poneert:
   In the years following his 1998 finding, which linked the MMR vaccine to inflammatory bowel disease and symptoms of autism, Dr. Wakefield published another 19 papers on the vaccine-induced bowel disorder. All were peer reviewed, and none have been retracted. However, none of these 19 papers are ever discussed in the media.
   The only study that keeps seeing the light of day is the original Lancet article from 1998. Another interesting fact is that, since that study, a large number of replication studies have been performed around the world, by other researchers, that confirm Wakefield’s initial findings. Yet you never hear a word about those either!”
   bron: http://www.collective-evolution.com/2013/05/08/italian-court-rules-mmr-vaccine-caused-autism-us-media-blacks-out-story/
   Maar goed, hij blijft omstreden in de ogen van sommigen. Hoe gaan deze mensen dan om met informatie van fabrikanten zelf:
   Vaccinfabrikant GSK erkent het verband Infanrix met autisme
   citaat: In een vertrouwelijk, maar uitgelekt rapport van eind 2011 citeert GlaxoSmithKline autisme als één van de gemelde ‘ongewenste effecten’ van hun veelgebruikte (en bij ons aan baby’s van twee maanden toegediende) zesvoudige vaccin Infanrix Hexa – naast, wil ik terloops opmerken, enkele tientallen sterfgevallen*) (!) voor dezelfde rapporteringsperiode 2009-2011. Zoals voor alle bijwerkingen van medicijnen, is de oorzakelijkheid van zo’n verband nooit strikt te bewijzen: sommige van die effecten kunnen aan toeval te wijten zijn, dus wel nà maar niet door de vaccinatie plaatsgevonden hebben – maar natuurlijk niet alle. Zoals uit studies is gebleken (zie verder), treedt autisme opvallend vaak in de eerste dagen na toediening van een (MBR-)vaccin op, zodat een oorzakelijk verband statistisch wel erg waarschijnlijk wordt. En de dokters die in het GSK-rapport geciteerd worden en de bijwerkingen vaststellen, beschrijven die wel degelijk als het rechtstreekse gevolg van het vaccin.
   Ook de bijsluiter van sommige vaccins vermeldt uitdrukkelijk autisme als gemelde bijwerking: hier op p. 11.
   bron: http://m.newsmonkey.be/article/9548
   *) Ellen Vader hierover op Facebook dd 19 nov 2014: Dit boven water gekomen geheim rapport van GlaxoSmithKline laat het aantal door hen opgetekende sterfgevallen (binnen enkele dagen) zien na het toedienen van het Infanrix Hexa vaccin tussen 23 oktober 2009 en 22 oktober 2011. Het gaat hier om een totaal van maar liefst 14+22 = 36 overlijdens in twee jaar tijd. (NB : slechts 1-10% van ernstige bijwerkingen na vaccinaties worden in de praktijk gemeld en onderzocht).
   Er zijn doden gevallen na vaccinatie met Infanrix;, 69 wordt hier genoemd:
   citaat: The manufacturers of this vaccine GlaxoSmithKline (GSK) disclosed in a confidential report to the Regulatory Authority that about 72 babies died within 20 days of receiving Infanrix hexa. They reported that the deaths of these children were due to Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) and Sudden Unexpected Death Syndrome (SUDS) unrelated vaccination. However an Italian Court of Justice Nicola Di Leo ordered that it be made public and is now available on the internet
   bron: (http://autismoevaccini.files.wordpress.com/2012/12/vaccin-dc3a9cc3a8s.pdf)
   Analysis of the data shows that at least 69 out of 72 deaths reported were likely to have been caused by the vaccine.

   bron: http://www.ageofautism.com/2015/01/gsks-69-infanrix-deaths-are-not-explicable-as-coincidence.html

   Citaat: A immunization coverage was significantly correlated to autistic disorder cases. R software was used to calculate change points. Autistic disorder change points years are coincident with introduction of vaccines manufactured using human fetal cell lines, containing fetal and retroviral contaminants, into childhood vaccine regimens. This pattern was repeated in the US, UK, Western Australia and Denmark. Thus, rising autistic disorder prevalence is directly related to vaccines manufactured utilizing human fetal cells. Increased paternal age and DSM revisions were not related to rising autistic disorder prevalence.
   bron: http://www.academicjournals.org/journal/JPHE/article-abstract/C98151247042
   http://healthimpactnews.com/2014/the-vaccine-autism-cover-up-how-one-doctors-career-was-destroyed-for-telling-the-truth/
   Dr. Rebecca Carley
   Gaat nog verder; zij daagt iedereen uit om haar verhaal over de gevaren van vaccinaties onderuit te halen. Lukt dat, dan looft ze 10.000 dollar uit.
   https://www.youtube.com/watch?v=J17afuKv1Zc
   http://www.drcarley.com/

   2014-02-01
   US Regering geeft verband autisme en vaccins toe
   citaat: Onderzoekers en families van kinderen die letsel hebben opgelopen door vaccins onthullen een rapport wat een verband tussen vaccins en autisme aantoont gebaseerd op data van de regering.
   In 2011 werd in Washington DC een persconferentie verzorgd waarbij het verband werd aangetoond tussen vaccins en autisme. Bovendien blijkt dat ouders van kinderen met letselschade als gevolg van vaccins smartengeld kregen.
   Deze conferentie vond plaats op dinsdag 10 mei 2011 bij het Amerikaanse Court of Federal Claims in Washington DC. Meer dan twintig jaar heeft de federale regering een verband tussen autisme en vaccins openlijk ontkend.
   Het onderzoek is gebaseerd op publieke verifieerbare data van de overheid en kan worden gezien als een doorbraak in het debat over vaccins en autisme.
   Tijdens het onderzoek bleek dat een substantieel aantal kinderen die compensatie kregen voor letsel als gevolg van vaccins tevens gediagnosticeerd zijn met autisme. De overheid stelt dat het autisme onder kinderen die letsel hebben opgelopen als gevolg van vaccins niet bijhoudt. Het bewijs suggereert dat autisme drie keer vaker voorkomt onder kinderen met letselschade als gevolg van vaccins dan onder kinderen in de algemene bevolking.
   De federale regering noemt autisme een ‘nationaal gezondheidsrisico’ wat 1 op 110 kinderen treft en het land elk jaar miljarden kost. Omdat vrijwel alle kinderen in de Verenigde Staten bij wet verplicht zijn 30-45 vaccins te krijgen voordat ze naar school mogen is het cruciaal dat er openheid en transparantie komt over het onderwerp.
   Ouders mogen enkel een beroep doen op het Vaccine Injury Compensation Program (VICP) wanneer ze van mening zijn dat hun kind letsel heeft opgelopen door vaccins en tijdens de persconferentie werd dan ook een beroep worden gedaan op het Amerikaanse Congres om deze instantie te onderzoeken.
   bron: http://healthbytes.me/verband-tussen-vaccins-en-autisme-blijkt-uit-eigen-data-regering/
   Geen autisme bij niet gevaccineerden in twee groepen
   “Thousands of children cared for by Homefirst Health Services in metropolitan Chicago have at least two things in common with thousands of Amish children in rural Lancaster: They have never been vaccinated. And they don’t have autism.
   bron: http://www.upi.com/Health_News/2005/12/07/The-Age-of-Autism-A-pretty-big-secret/UPI-68291133982531/

   0 likes
 • Jet Rood schreef:

  Natuurlijk zij ze huiverig om gegevens te verstrekken. Als aan het licht komt dat ze hier al jaren van op de hoogte waren en doodleuk doorgaan met die praktijken…… En ondertussen maar zeggen dat die kinderen een aangeboren probleem hebben. Staat niet zo goed he?

  2 likes
  • Henk001 schreef:

   In de wetenschapsbijlage van de NRC van vandaag twee pagina’s over de stand van zaken m.b.t. de kennis over autisme. Enkele opmerkelijke bevindingen: De erfelijke component draagt voor 38% tot 50% bij aan het voorkomen van autisme (op basis van tweelingenonderzoek). De rest zit in omgevingsfactoren, maar daar zijn onderzoeken nog niet eenduidig over, gedacht wordt o.a. aan luchtvervuiling, pesticiden, voeding, oudere ouders, slikken van bepaalde medicijnen tijdens de zwangerschap of “systeemdenkende ouders” (wat dat ook moge zijn) (in de regio Eindhoven is de incidentie bijv 4 keer zo hoog als in andere grote steden)
   Van een aantal invloeden is aangetoond dat ze de kans op autisme NIET beïnvloeden: echo’s, foliumzuur slikken, roken of alcohol (hoewel die dan wel weer andere negatieve effecten hebben) en vaccinaties.

   8 likes
 • Jack schreef:

  Griepvaccins zijn ook onderzocht en gevaarlijk bevonden.
  http://wearechange.org/natural-news-tests-flu-vaccine-heavy-metals-finds-25000-times-higher-mercury-level-epa-limit-water/

  Voor wie het niet weet Mercury=kwik

  2 likes
 • Chris Lauwers schreef:

  Ik vraag me dan toch af waarom er al eeuwenlang personen met autisme bestaan? ASS is immers geen nieuw verschijnsel van de laatste decennia, toen de vaccins hun opmars maakten! De grote toename van ASS diagnoses zijn eerder te wijten aan een betere screening + de criteria die ( door diverse onderzoeken) is gewijzigd en aangepast aan de huidige ‘vormen’ van ASS die we nu kennen. In de jaren ’43-’44’, toen de eerste wetenschappelijke publicaties over autisme verschenen ( Leo Kanner en Hans Asperger) kende men alleen nog de autist die geen oogcontact had, niet sprak, ‘in zichzelf’ gekeerd was enz. Kortom: iemand die zich afsloot van de wereld. ( De oorzaak werd toen bij de liefdeloze ouders gelegd. Vandaar ook het begrip ‘ijskastmoeders’) Sinds de late jaren ’80- begin ’90 is men gaan begrijpen dat personen met een normaal tot hoog IQ en een ASS zich anders gaan ontwikkelen dan personen met een ASS en een laag IQ. Logisch toch? De verschillende subgroepen geven een ander beeld weer, maar de rode draad van de stoornis blijft wel dezelfde ( voor wie autisme écht kent!)
  Onze zoon is echt wel een geboren autist, nog lang voor hij ook maar één vaccin had gekregen. Vanaf uur 0 had hij sterk afwijkend gedrag, waar NU niets meer van is terug te vinden. Onzichtbaar geworden door camouflagegedrag, compensatiegedrag + goede aanpak.
  Nu de ijskastmoeders als oorzaak hebben afgedaan, moet men wel andere oorzaken gaan bedenken. Misschien nu een vaccin tégen autisme bedenken?

  1 likes
 • pietje bell schreef:

  @Henk 001 Je doet nogal veel moeite om je gelijk te krijgen ! Van mij dus nooit .ga eerst eens een studie maken over alles wat moeder aarde ons geeft. Aan geneesmiddelen. Daarbij is de aarde zelf de beste genezer. Dan kan gelijk al die chemo troep de vuilnis in. Daarnaast erfelijke ziekte,s bestaan niet. Dit brengt een ziel zelf mee in zijn eigen leerproces.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trauma-arts

  Trauma-arts: ‘We moeten NIET wachten op het coronavaccin’

  Nu het coronavirus in veel landen weer ...

  lockdowns

  Lockdowns en afstand houden verzwakken ons immuunsysteem, zegt wetenschapper

  Lockdowns kunnen mensen gevaarlijk kwetsbaar maken voor ...

  >