Gezondheid

Immunoloog ziet link tussen vaccins en autisme, diabetes bij kinderen

Help mee door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwe studie in het Journal of Molecular and Genetic Medicine laat een verontrustend verband zien tussen de hoeveelheid kindervaccins en het toenemende aantal ontstekingsziektes. In het werk valt te lezen dat overbelasting van het immuunsysteem als gevolg van vaccins de drijvende kracht is achter kinderepidemieën als autisme, diabetes type 1 en 2, astma, voedselallergieën, auto-immuunziektes, obesitas, niet-alcoholische steatohepatisis (NASH) en metabool syndroom.

Het grootste probleem is volgens de onderzoekers dat het immuunsysteem van kinderen door het model van ‘één maat voor iedereen’ overprikkeld raakt. Door overstimulatie van het immuunsysteem hebben kinderen meer kans op ontstekingsziektes als auto-immuunziektes en allergieën, die nog meer ontstekingen uitlokken, luidt het.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De reactie op vaccins varieert, maar is geheel afhankelijk van de unieke fysiologische reactie die iemand heeft op ontsteking, aldus de onderzoekers. Ontstekingen leiden tot de activatie van cytokines, die auto-immuunziektes tot gevolg hebben en de aanmaak van het stresshormoon cortisol kunnen stimuleren.

Hoe meer vaccins hoe beter, hoor je mensen uit de vaccinsector vaak zeggen. Als gevolg daarvan is het vaccinatieprogramma vandaag de dag rijkelijk gevuld met vaccins die het risico op overstimulatie van het immuunsysteem vergroten.

De onderzoekers gaan dieper in op de verschillende manieren waarop overstimulatie van het afweersysteem als gevolg van vaccins kan bijdragen aan chronische ziektes. De link met autisme is opvallend, omdat het leggen van een verband tussen vaccins en autisme wordt gezien als taboe.

Als vaccins kunnen leiden tot overstimulatie van het immuunsysteem of het doorbreken van immunologische tolerantie, kan dit op verschillende manieren zichtbaar worden: het afweersysteem kan zich keren tegen insulineproducerende bètacellen in de alvleesklier (diabetes type 1) of het brein (autisme).

Hoofdonderzoeker J. Barthelow Classen merkt op dat een verband tussen vaccins en ontstekingsziektes buitengewoon lastig is aan te tonen omdat de industrie en overheid huiverig zijn om de benodigde gegevens te verstrekken.

Leestip: Research Immunologist Sees Vaccine Link to Autism, Obesity, Diabetes in Childs

[OMICS Group]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
9 jaren geleden

Alle soorten vaccinaties zijn gewoon een poging tot moord.maar ja dat is al eeuwen bekend.alleen niet bij de slapende massa van nu.

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

Dit “artikel” is slechts een overzicht van vorige artikelen, grotendeels afkomstig van JB Classen zelf.
Zijn geloof in de associatie tussen vaccins en diabetes is door diverse epidemiologische studies gewoon getalsmatig weerlegd zie bijv dit artikel:
Destephano et al.
http://pediatrics.aappublications.org/content/108/6/e112.short
of deze:
Institute of medicine
http://www.iom.edu/reports/2011/adverse-effects-of-vaccines-evidence-and-causality.aspx
en voor wie deze te technisch vindt, een samenvatting in gewoon engels:
http://www.amednews.com/article/20110905/health/309059947/4/

Desondanks blijft hij hardnekkig artikelen publiceren, die zonder nieuwe feiten aan te dragen vorige artikelen herhalen of zelfs artikelen als “bewijs” voor zijn theorie aanvoert, die precies het tegenovergestelde beweren!.

Voor wie nog steeds gelooft dat vaccins iets te maken hebben met autisme, raad ik aan de cijfers van het CBS over vaccinatiegraad en de incidentie van autisme eens op te zoeken. In de bible-belt (25% minder vaccinaties) komt autisme net zo vaak voor als daarbuiten.

Jack
Jack
9 jaren geleden

Griepvaccins zijn ook onderzocht en gevaarlijk bevonden.
http://wearechange.org/natural-news-tests-flu-vaccine-heavy-metals-finds-25000-times-higher-mercury-level-epa-limit-water/

Voor wie het niet weet Mercury=kwik

Jet Rood
Jet Rood
9 jaren geleden

Natuurlijk zij ze huiverig om gegevens te verstrekken. Als aan het licht komt dat ze hier al jaren van op de hoogte waren en doodleuk doorgaan met die praktijken…… En ondertussen maar zeggen dat die kinderen een aangeboren probleem hebben. Staat niet zo goed he?

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x