Gezondheid

Immunoloog ziet link tussen vaccins en autisme, diabetes bij kinderen

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een nieuwe studie in het Journal of Molecular and Genetic Medicine laat een verontrustend verband zien tussen de hoeveelheid kindervaccins en het toenemende aantal ontstekingsziektes. In het werk valt te lezen dat overbelasting van het immuunsysteem als gevolg van vaccins de drijvende kracht is achter kinderepidemieën als autisme, diabetes type 1 en 2, astma, voedselallergieën, auto-immuunziektes, obesitas, niet-alcoholische steatohepatisis (NASH) en metabool syndroom.

Het grootste probleem is volgens de onderzoekers dat het immuunsysteem van kinderen door het model van ‘één maat voor iedereen’ overprikkeld raakt. Door overstimulatie van het immuunsysteem hebben kinderen meer kans op ontstekingsziektes als auto-immuunziektes en allergieën, die nog meer ontstekingen uitlokken, luidt het.

De reactie op vaccins varieert, maar is geheel afhankelijk van de unieke fysiologische reactie die iemand heeft op ontsteking, aldus de onderzoekers. Ontstekingen leiden tot de activatie van cytokines, die auto-immuunziektes tot gevolg hebben en de aanmaak van het stresshormoon cortisol kunnen stimuleren.

Hoe meer vaccins hoe beter, hoor je mensen uit de vaccinsector vaak zeggen. Als gevolg daarvan is het vaccinatieprogramma vandaag de dag rijkelijk gevuld met vaccins die het risico op overstimulatie van het immuunsysteem vergroten.

De onderzoekers gaan dieper in op de verschillende manieren waarop overstimulatie van het afweersysteem als gevolg van vaccins kan bijdragen aan chronische ziektes. De link met autisme is opvallend, omdat het leggen van een verband tussen vaccins en autisme wordt gezien als taboe.

Als vaccins kunnen leiden tot overstimulatie van het immuunsysteem of het doorbreken van immunologische tolerantie, kan dit op verschillende manieren zichtbaar worden: het afweersysteem kan zich keren tegen insulineproducerende bètacellen in de alvleesklier (diabetes type 1) of het brein (autisme).

Hoofdonderzoeker J. Barthelow Classen merkt op dat een verband tussen vaccins en ontstekingsziektes buitengewoon lastig is aan te tonen omdat de industrie en overheid huiverig zijn om de benodigde gegevens te verstrekken.

Leestip: Research Immunologist Sees Vaccine Link to Autism, Obesity, Diabetes in Childs

[OMICS Group]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
8 jaren geleden

Alle soorten vaccinaties zijn gewoon een poging tot moord.maar ja dat is al eeuwen bekend.alleen niet bij de slapende massa van nu.

Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Dit “artikel” is slechts een overzicht van vorige artikelen, grotendeels afkomstig van JB Classen zelf.
Zijn geloof in de associatie tussen vaccins en diabetes is door diverse epidemiologische studies gewoon getalsmatig weerlegd zie bijv dit artikel:
Destephano et al.
http://pediatrics.aappublications.org/content/108/6/e112.short
of deze:
Institute of medicine
http://www.iom.edu/reports/2011/adverse-effects-of-vaccines-evidence-and-causality.aspx
en voor wie deze te technisch vindt, een samenvatting in gewoon engels:
http://www.amednews.com/article/20110905/health/309059947/4/

Desondanks blijft hij hardnekkig artikelen publiceren, die zonder nieuwe feiten aan te dragen vorige artikelen herhalen of zelfs artikelen als “bewijs” voor zijn theorie aanvoert, die precies het tegenovergestelde beweren!.

Voor wie nog steeds gelooft dat vaccins iets te maken hebben met autisme, raad ik aan de cijfers van het CBS over vaccinatiegraad en de incidentie van autisme eens op te zoeken. In de bible-belt (25% minder vaccinaties) komt autisme net zo vaak voor als daarbuiten.

Jack
Jack
8 jaren geleden

Griepvaccins zijn ook onderzocht en gevaarlijk bevonden.
http://wearechange.org/natural-news-tests-flu-vaccine-heavy-metals-finds-25000-times-higher-mercury-level-epa-limit-water/

Voor wie het niet weet Mercury=kwik

Jet Rood
Jet Rood
8 jaren geleden

Natuurlijk zij ze huiverig om gegevens te verstrekken. Als aan het licht komt dat ze hier al jaren van op de hoogte waren en doodleuk doorgaan met die praktijken…… En ondertussen maar zeggen dat die kinderen een aangeboren probleem hebben. Staat niet zo goed he?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x