CoronaBuitenland

In Australië is iets heel merkwaardigs aan de hand

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Er is iets gaande in Australië wat verklaard moet worden, zei Ed Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in gesprek met Del Bigtree van The Highwire. “Een oversterfte van 18 procent is een ramp.” Hij wees erop dat de media zwijgen in alle toonaarden.

In 2020 was er in Australië sprake van ondersterfte, in 2021 klom de oversterfte naar vijf procent en in 2022 schoot de oversterfte omhoog naar 18 procent.

Heel merkwaardig

“We hebben zogenaamde wondervaccins en het virus is nu minder virulent, toch?” zei Dowd. “Omikron is niet veel meer dan een verkoudheid met enkele complicaties. Maar als je gevaccineerd bent, zijn er helaas heel veel complicaties. Er zijn allerlei gezondheidsproblemen die geassocieerd worden met de vaccinatie. Dus wat er in Australië gebeurt, is heel merkwaardig. Ik heb de Australische gezondheidsautoriteiten nog niet gehoord over de oversterfte van 18 procent. En het betreft alle leeftijdsgroepen.”

Vooral ouderen worden hard getroffen. In de leeftijdscategorie 75 tot 84 jaar bedraagt de oversterfte 23,5 procent en onder 85-plussers 21,3 procent.

Blijft stijgen

De media en gezondheidsautoriteiten reppen er met geen woord over, maar een oversterfte van 18 procent is een ramp, benadrukte Dowd. Hij citeerde directeur Scott Davison van de Amerikaanse verzekeraar OneAmerica, die zei dat een catastrofe die zich eens in de 200 jaar voordoet, zou leiden tot een stijging van ongeveer 10 procent.

Het lijkt erop dat de trend doorzet en de oversterfte blijft stijgen.

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Niks merkwaardigs !!.. Het is de “”VaccineGenocide in Play…”

Er is in dit land geen plek voor censuur
Er is in dit land geen plek voor censuur
3 maanden geleden

Hoezo merkwaardig ?
1+1=…

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Taak volbracht voor Big Pharma en Kill Gates? Of moeten we nog een tandje bijsteken om het door Gates en de WHO beoogde resultaat te behalen?

DDR aan de Noordzee
DDR aan de Noordzee
3 maanden geleden

Het is een ramp wat er zich aan het voltrekken is. Er worden hele kuddes van het menselijke soort geruimd. Maar het plan van het globalistische nazi ongedierte gaat helemaal volgens plan; het is een groot succes voor ze. En ik sluit ook niet uit dat in de nabije toekomst er nog andere, meer dodelijkere, virussen opzettelijk over ons worden uitgespreid. Want wie weet wat er allemaal nog meer voor virussen en bacterien in die CIA biolabs worden ontwikkeld. En als je ook dan jezelf niet wilt laten “vaccineren” dan kun je mogelijk wél dood gaan. Het houd niet op, niet vanzelf.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

55
0
We lezen graag je reactie!x