CoronaMens en Dier

Von der Leyen weigert nog altijd geheime sms’jes met Pfizer-baas vrij te geven: ‘Wat is het ook een vuile beerput’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

De Europese Commissie krijgt meer tijd om opheldering te verschaffen over geheime sms’jes tussen Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla. Het dagelijks EU-bestuur heeft uitstel van de deadline aangevraagd om relevant chatverkeer vrij te geven over aankoop van miljoenen coronavaccins voor de EU.

Volgens The New York Times hebben de sms’jes ‘een belangrijke rol gespeeld’ bij de aankoop van de vaccins. Een journalist vroeg de sms’jes op, maar de Europese Commissie weigerde ze vrij te geven. Daarna stelde de Europese Ombudsman een onderzoek in.

Von der Leyen raakte als Duitse minister van Defensie ook al in opspraak toen ze sms’jes had verwijderd rondom de inkoop van wapens.

Wie wakker is, weet dat allang

De EU-baas wordt overspoeld met kritiek. “Hoogmoed komt voor de val,” reageert auteur en spreker Hans van Tellingen. R. Genis twittert: “Echt heel controleerbaar en democratisch hoor die Europese instellingen en hun steeds totalitairder wordende baasjes.”

“Wat kan daar nou nog voor schokkends in staan?” vraagt psycholoog Marc Luxen. “Ze werken nauwelijks, ze hebben onbekende zeer negatieve bijwerkingen, en de ongekozen EU-muts heeft qua belangenverstrengeling miljarden naar Pfizer gesluisd. Wie wakker is, weet dat allang.”

Maar nu even niet

Fysiotherapeut Auke Wagenmakers stelt: “Wat is het ook een vuile beerput.”

“Transparantie en openheid zijn heel belangrijk volgens Von der Leyen en de EU. Maar nu even niet,” constateert oud-Statenlid Eelco van Hoecke.

4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hollewijn.
Hollewijn.
9 maanden geleden

Rutte, Trudeau, Macron en de rest van het WEF zootje

Ron
Ron
9 maanden geleden

In India heeft ze gisteren haar gezever proberen te verkopen. Ze wil maar één ding en dat is niet meer of minder de Europeanen in armoede en oorlog storten met wat niet meer is dan dat wat Amerika en de NAVO willen en op aansturen.

Angie
Angie
9 maanden geleden

De perfecte mislukte miep voor het juiste criminele mismanagement van de EU.

Pieters
Pieters
9 maanden geleden

🤢🤮 NEXIT PLEASE !! 

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x