Mens en Dier

Kijk: Laaiende Kees van der Staaij wast D66’er Jan Paternotte even de oren

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

Donderdag werd er in de Tweede Kamer gedebatteerd over het voorstel van D66-fractievoorzitter Jan Paternotte en ChristenUnie-leider Mirjam Bikker ‘tot de wijziging van het Reglement van Orde in verband met het als ongeoorloofd gedrag aanmerken van het bedreigen van een persoon’.

Paternotte zei dat Kamerlid Gündogan ‘allerlei bedreigende e-mails kreeg’, dat een journalist en later ambtenaar ‘echt problemen in de persoonlijke levenssfeer kreeg door wat hier achter de katheder gezegd werd’ en hij noemde het voorbeeld van ‘er komen tribunalen’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Een schande

Kees van der Staaij van de SGP haalde hard uit naar de D66’er. “Ik snap het punt dat de heer Paternotte naar voren brengt: realiseer je ook wat de effecten zijn van wat je hier in de Kamer naar voren brengt voor de persoonlijke levenssfeer van mensen en hun gezinnen. Dat snap ik helemaal. Tegelijkertijd wil ik toch even naar de andere kant hangen,” zei hij.

“Het kan ook zo zijn dat ik dingen zeg die op zichzelf prima passen binnen een maatschappelijk debat, bijvoorbeeld dat ik het gewoon een schande vind hoe D66 de hele landbouwsector naar de knoppen wil hebben met die bizarre plannen over de halvering van de veestapel. Ik kan daar oprecht boos behoorlijk ver in gaan. Misschien komen er dan wel bedreigingen aan het adres van D66. Moet ik dan mijn taal heel erg gaan inperken omdat daar door bepaalde mensen in de samenleving weleens op een giftige manier mee omgegaan wordt?” vroeg de SGP-fractievoorzitter.

Fantastisch

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs reageert: “Fantastisch! De heer Van der Staaij wast Jan Paternotte even de oren met de gedragingen van zijn eigen partij. Iedereen de maat nemen, maar zelf verantwoordelijk voor de grootste polarisatie in de samenleving in decennia: dat is D66.”

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ties
Ties
17 dagen geleden

Leuk hoor Kees, maar waar was je de afgelopen drie jaar? TRIBUNALEN!

Anja Heij
Anja Heij
17 dagen geleden

Luister Paternotte: er komen ook daadwerkelijk tribunalen, wat voor zielige wetjes je ook wilt aannemen en ik verwelkom de tribunalen.

kuus
kuus
17 dagen geleden

Je mag ook af en toe vloeken en schelden hoor Kees als ze niet willen horen die D66.

Martin
Martin
17 dagen geleden

Eindelijk, Kees van der Staaij wast Jan Paternotte van die D66 kliek een keer zijn oren. Geachte heer van der Staaij, als u dit ook leest kan ik u hiermee feliciteren. Maar, doet u dit maar vaker. Dat hebben die D66 snotneuzen vele malen vaker nodig. Bloedzuigers zijn het, van de hoogste plank.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

82
0
We lezen graag je reactie!x