CoronaBuitenland

In deze 13 Europese landen is het geboortecijfer schrikbarend gedaald

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Negen maanden na de uitrol van de coronaprikken is het geboortecijfer in 13 Europese landen, Engeland en Wales, Australië en Taiwan schrikbarend gedaald, blijkt uit onderzoek van arts Robert Chandler.

In Zwitserland is sprake van de grootste daling in 150 jaar, ontdekte Chandler. Het geboortecijfer daalt daar nog harder dan in de twee wereldoorlogen en de Grote Depressie.

In drie kwartalen van 2022 daalde het geboortecijfer in Duitsland met 8,3 procent. Tot juni 2022 was het geboortecijfer in Engeland en Wales met 12 procent gedaald. Daarna stopte de overheid met het publiceren van data.

Tachtig procent ging dood

Ook in Taiwan worden aanzienlijk minder baby’s geboren, maar de gegevens zijn onvolledig. Tussen oktober en november 2021 daalde het geboortecijfer in Australië met 21 procent, van november tot december 2021 met 63 procent.

Op 25 augustus vorig jaar publiceerde de Zwitserse Hagemann-groep een onderzoek over de zeer alarmerende daling van de geboortecijfers in Europa. Volgens de groep kan de daling worden gelinkt aan de coronavaccinaties.

Chandler laat ook zien dat Pfizer wist dat de prikken schadelijk zijn voor de vruchtbaarheid. Toch gingen ze ermee door. Tachtig procent van de baby’s die ze volgden, ging dood, zei journalist Naomi Wolf in Bannon’s War Room.

Ze moorden West-Europa uit

En nu zien we dus dat de geboortecijfers in West-Europa negen maanden na de uitrol van de vaccins beginnen te kelderen. “Ze moorden West-Europa uit.”

Bij de 13 landen in Europa gaat het om Finland, Zwitserland, Nederland, Litouwen, Oostenrijk, Duitsland, Letland, Hongarije, Polen, Zweden, Slovenië, Estland en Roemenië.

4.8 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
yes
yes
13 dagen geleden

And God gave them a reprobate mind

Rose
Rose
13 dagen geleden

Niet alleen West-Europa, Australië, Canada, Amerika,Israël en nog landen

roro 237
roro 237
13 dagen geleden

Dat bijvoorbeeld Gates en Fauci nog zo vrij kunnen rondlopen is ook een groot raadsel!

Ron
Ron
13 dagen geleden

Dat is ook de bedoeling, het uitmoorden.
En daarom al die gelukzoekers.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x