CoronaBuitenland

In Groot-Toronto zijn deze maand al 5 artsen gestorven: wat is er aan de hand?

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

De 27-jarige Canadese arts Candace Nayman is donderdag plotseling en onverwacht overleden. De arts, die in het McMaster Children Hospital in Hamilton in de provincie Ontario werkzaam was, zakte zondag in elkaar tijdens een triatlon. Het is de vijfde arts uit Groot-Toronto die deze maand is gestorven, schrijft de Toronto Sun.

Haar overlijden komt voor haar collega’s en familie als een schok. Iedereen op de kinderafdeling van het ziekenhuis is er kapot van. Candace wordt omschreven als iemand die positiviteit uitstraalde en een bruisend en actief leven leidde.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Niets te zien hier

Deze maand overleden ook vier andere lokale artsen. Jakub Sawicki, Stephen McKenzie en Lorne Segall van Trillium Health Partners stierven vorige week.

Vlak daarvoor overleed spoedarts Paul Hannam van North York General Hospital. Hij zakte in elkaar tijdens het hardlopen. “Niets te zien hier. Je bent een complotdenker als je vragen stelt,” reageerde de Canadese advocaat en YouTuber David Freiheit.

Vierde coronaprik

Volgens de ziekenhuizen zijn de artsen ‘niet gestorven door het coronavaccin’. Ze willen niets kwijt over de doodsoorzaak.

Techondernemer Steve Kirsch wees erop dat de ziekenhuizen in de regio pas geleden zijn begonnen met het toedienen van de vierde coronaprik aan het personeel. Hij vraagt zich af of artsen zich ooit zullen uitspreken of dat ze hun schouders blijven ophalen en weigeren naar de data te kijken, waaruit blijkt dat deze vaccins ‘het grootste schandaal uit de medische geschiedenis zijn’.

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Is nog maar het begin van de storm, ik houd mijn hart vast voor wat deze winter komen gaat met al die mensen waarvan het natuurlijke immuunsysteem kapot geprikt is…

Joop
Joop
1 jaar geleden

Gifspuit dat is er aan de hand nazi’s

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Wat is er aan de hand? Nou dat zijn de Langetermijn-Effecten van die Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis….

Gene
Gene
1 jaar geleden

Als de artsen het zwijgen boven verantwoordelijkheid nemen verkiezen kan en wil ik géén medelijden hebben met deze mensen die vrijwillig kozen voor het killshot van Pfizer en aan die domheid gestorven zijn! Met hun opleiding moesten ze toch beter weten, en het is overal hetzelfde verhaal! Nu beginnen de baby’s te sterven en weer algemene stilte, zo ziek is het Westen geworden door de lieden die wij verkozen hebben en volkeren die zich hebben laten platspuiten!

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x