Buitenland

Pfizer-prik ‘niet’ volledig goedgekeurd: ‘Mainstream media hebben tegen je gelogen’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media schreven gisteren dat de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA het Pfizer-vaccin volledig heeft goedgekeurd voor mensen van 16 jaar en ouder. Pfizer zou het eerste vaccin zijn dat definitieve goedkeuring krijgt.

Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, stelde in Bannon’s War Room dat dit bericht niet klopt. De FDA heeft het vaccin niet volledig goedgekeurd, zei hij. Ze hebben volgens hem een truc uitgehaald door twee brieven op te sturen die betrekking hebben op twee verschillende vaccins.

De media hebben hun werk niet gedaan

“De Pfizer-prik wordt nog steeds met een tijdelijke noodvergunning gezet. De mainstream media hebben tegen je gelogen,” zei dr. Malone.

Het product dat volledig is goedgekeurd, is het BioNTech-product en dat is nog niet beschikbaar. “Ze hebben het nog niet geproduceerd of gelabeld. De media hebben hun werk niet gedaan.”

Waar zijn ze zo bang voor?

Hij merkte verder op dat Pfizer bij het afsluiten van vaccincontracten met overheden altijd volledige bescherming tegen aansprakelijkheid eist. Ze verkopen pas vaccins aan je als ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, aldus dr. Malone.

“Dat doet de vraag rijzen waar ze zo bang voor zijn. Als deze vaccins volstrekt veilig zijn, waarom meent Pfizer dan aansprakelijkheidsbescherming nodig te hebben?” vroeg hij.

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
1 jaar geleden

GIF GIF GIF

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Hoezo ‘de media hebben hun werk niet gedaan’? De media hebben gedaan waar ze voor betaald worden.

benno
benno
1 jaar geleden

“De mainstream media hebben tegen je gelogen,”

gut, je verwacht het niet…….

ineke
ineke
1 jaar geleden

En waarom zijn ze zo bang dat ze het niet aan het medewerkers opleggen, maar wel promoen om te worden opgelegd aan mensen buiten d emuren van hun bedrijf? Ze hebben de capaciteit m=nodig om te blijven produceren. Zolang het geld blijft binnenstromen als water, kunnen de prkontvangers wat hun betreft dood neervallen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x