Mens en Dier

Wybren van Haga is het zat: de tijd van leugens en schandalen is voorbij, trek de stekker eruit

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Nederland is doodziek en het maakt niet uit hoe hard de bureaucraten in vak-K roepen dat het een heel gaaf land is. De kiezer heeft de plucheklevers knock-out geslagen door een overweldigende stem voor een ander beleid en de kiezer heeft altijd gelijk, zei Kamerlid Wybren van Haga woensdag tijdens het debat over de verkiezingsuitslag.

Van Haga liep vervolgens de schandalen langs: “Het begon met de veroordeling van Mark Rutte voor racisme door de rechtbank van Haarlem in 2007. We hadden de leugens over de burgerdoden in Hawija en natuurlijk het toeslagenschandaal met de daaraan gerelateerde uithuisplaatsing van 2075 kinderen. Daarnaast hebben we natuurlijk het schandaal van het Groninger gasveld en het grootste schandaal van de laatste decennia, namelijk het coronaschandaal, waarin onze grondrechten door het kabinet werden vermorzeld. Er stierven meer mensen door het kabinetsbeleid dan door corona.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vergif

“We hebben een energiecrisis, een crisis in de jeugdzorg, een crisis in de ouderenzorg, een klimaatcrisis, een asielcrisis en een veiligheidscrisis, omdat dit kabinet onze schaarse wapens weggeeft aan Oekraïne. Ook de woningmarkt is dankzij Hugo de Jonge verworden tot een grote crisis. De voedselbanken draaien overuren en grote groepen Nederlanders hebben geen geld meer voor eten of het verwarmen van hun woningen. Er is een exodus gaande van kwaliteit, ervaring en geld. Ondernemers ontvluchten Nederland en stemmen met hun voeten, terwijl een linkse interim-trekpop Schiphol harakiri laat plegen. Ministersposten worden vervuld door onervaren en incompetente mensen, een van de hoofdredenen waarom Nederland massaal een proteststem uitbracht,” vervolgde Van Haga.

“Linkse dwaallichten beweren ten onrechte dat stikstofoxide of ammoniak vergif is, dat stikstof iets met het klimaat te maken heeft, dat Europese regels ons tot stikstofreductie dwingen en dat onze natuur kapotgaat door stikstof,” zei het Kamerlid.

Trek de stekker uit dit diepsocialistische kabinet

“Kan de premier uitleggen waarom het technisch nodig is om 50.000 boeren, 500.000 mensen in de agrarische sector en honderden miljoenen mensen die wij van voedsel voorzien, te liquideren en dat het goed is om daar een hallucinant bedrag van 25 miljard euro aan te verspillen?” vroeg Van Haga.

Nederland is dood- en doodziek en de hardwerkende Nederlander heeft een keiharde tegenstem uitgebracht, tegen dit kabinet, tegen dit afbraakbeleid. Maar we weten allemaal dat dat niet genoeg is om deze neomarxistische revolutie te stoppen. Daarom zou ik een beroep willen doen op de VVD. Het linkse feestje heeft lang genoeg geduurd. De tijd van politieke spelletjes, leugens en schandalen is voorbij, dus ga terug naar jullie kernwaarden: vrijheid en verantwoordelijkheid. Trek de stekker uit dit diepsocialistische kabinet, in het belang van Nederland, besloot Van Haga.

4.9 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JUlia
JUlia
10 maanden geleden

We kunnen ons scheel schrijven maar er wordt net als naar de kiezers niet geluisterd. https://commonsensetv.nl/wir-haben-es-gewusst-kunnen-hebben/ Niets meer aan toe te voegen. Wij hebben het allemaal getolereerd en het wordt van kwaad tot erger.

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

De stekker moet eruit voor de hele 1e en 2e kamer waar alle wefpuppets zitten,ongeacht in welke partij ze zitten.De bezem erdoor heen en zij die geen wefpuppets zijn die moeten de scepter draaien.Dan uit de EU klaar met de bemoeienissen van uit Brussel goud gedekte eigen munt en klaar om van Nederland weer een mooi land te maken.Ook de monarchie eruit trappen,REPUBLIEK HOLLANDIA💪💪💪💪👊👊👊👊

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Sinds de EU is Nederland DOOD !!
Uit de EU.. regering eruit.. en werken aan een NIEUW BEGIN..

Rinus
Rinus
10 maanden geleden

Doen ze niet, alleen geweld snappen deze criminelen en andere landverraders

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x