CoronaBinnenland

‘Uit de laatste uitvoeringstoets van de coronaregels blijkt dat de autoriteiten al behoorlijk wanhopig worden’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Bij de Kamerbrief over het nieuwste OMT-advies zat als bijlage een uitvoeringstoets van de coronamaatregelen die worden genomen. Het gaat om een document van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

In het document staan een aantal opvallende passages. Onder het kopje ‘Uitvoering en Handhaving Rijk’ staat onder meer: ‘Cijfers over hospitalisaties maken slechts beperkt indruk op de bevolking’, ‘de politie ziet een meer structurele en georganiseerde ontwijking van de maatregelen’ en ‘de publieke discussie over de maatregelen neemt steeds meer toe’.

Averechts

Als gevolg hiervan lijkt de bevolking in toenemende mate de legitimiteit van de handhaving van de overgebleven maatregelen in twijfel te trekken, constateert de NCTV. Als massaal aangekondigde acties van burgerlijke ongehoorzaamheid daadwerkelijk plaatsvinden, is hier niet op een repressieve wijze tegen op te treden, voegt de instantie toe.

Bij gebrek aan perspectief vinden nog steeds georganiseerde thuisfeesten en illegale feesten plaats. Maatregelen lijken hiermee hun medisch effect (deels) te verliezen en werken mogelijk zelfs averechts omdat er weinig of geen vormen van beheersing mogelijk zijn, schrijft de NCTV, die dit ‘vormen van non-compliance’ noemt.

Wij gaan winnen

“Het negatieve sentiment ten aanzien van de maatregelen neemt concretere uitingsvormen aan.”

Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) reageert: “Uit de laatste uitvoeringstoets met betrekking tot het coronabeleid blijkt dat de autoriteiten al behoorlijk wanhopig worden. De weerstand neemt toe en wordt steeds moeilijker te onderdrukken. Verzet en burgerlijke ongehoorzaamheid hebben effect! Wij gaan winnen!”

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
136 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
10 maanden geleden

Dus als je een feestje geeft ben je tegenwoordig al een terrorist.

Het zou lachwekkend zijn, als het niet zo triest was.

ProAsfalt
ProAsfalt
10 maanden geleden

Ik merk weinig van het zogenaamde verzet.

Bijna een ieder heeft dat wonderprikje gehad.
De burgers bleven en blijven op het kartel stemmen en dat blijkt nog steeds uit de gedraging van de massa.

Enige punt dat wellicht op te merken valt is dat de kleine minderheid harder schreeuwt waardoor het ogenschijnlijk lijkt dat het verzet toeneemt.

René
René
10 maanden geleden

in is ook hard nodig, het is je morele plicht om tegen elke ambtenaar, Boa, politieagent e.d. in discussie te gaan en fel te zijn. zeker niet af laten wimpelen met het huidige gezondheidsexcuus.

Henk
Henk
10 maanden geleden

Nu doorzetten!
En NEXIT tegen elke prijs.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

136
0
We lezen graag je reactie!x