CoronaBuitenland

Inquisitie tegen kritische artsen gaat nog steeds verder: lees deze ‘schandelijke’ brief

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Maandag ontving de Vlaamse huisarts Frank Peeters een oproep om op woensdag 8 november te verschijnen voor de Provinciale Raad van Antwerpen van de Orde der Artsen.

Wat wordt hem verweten? ‘Zijn persoonlijke opvattingen en bestaande medische discussies niet te hebben gehouden binnen de medisch-wetenschappelijke wereld, door gebruik te maken van publieke fora’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Blijkbaar mag ik als huisarts geen medische discussie of persoonlijke opvatting houden buiten de medisch-wetenschappelijke wereld,” aldus Peeters. “Op elke bijeenkomst van artsen sinds corona heb ik nog nooit een open discussie gehoord over de coronavaccins en de maatregelen.”

Werkelijk schandalig

“Alle artsen die kritisch waren in 2020 over de maatregelen moesten zich verantwoorden bij de orde en durven sindsdien niet vrijuit te spreken,” voegt hij toe.

Peeters krijgt veel steun. “Mijn Belgische collega gebeurt hetzelfde als mij en andere Nederlandse huisartsen,” merkt huisarts Els van Veen op. Ze zegt tegen hem: “Bedenk dat je niet alleen bent. In de media wordt dit weggehouden, maar je geeft velen hoop en moed.”

Auteur Steven Arrazola de Oñate reageert: “Zeer blij dat dr. Frank Peeters deze schandelijke brief van de Orde der Artsen met ons deelt. Hun dictatoriale beleid van de afgelopen jaren is werkelijk schandalig. Kritische artsen werden letterlijk de mond gesnoerd.”

Zorgwekkend

Hij bracht verschillende van deze moedige artsen die hun job niet meer mochten uitoefenen voor de camera. “Hun verhalen toen waren werkelijk hallucinant.”

Arrazola de Oñate vraagt zich af hoelang we deze misdaden tegen de mensheid nog blijven tolereren.

Hij steekt Peeters een hart onder de riem: “Ongelofelijk dat ze nog steeds trachten kritische artsen de mond te snoeren. Het toont aan hoe bang ze voor je zijn. Blijf volhouden en hier alles delen. Je hebt de waarheid aan je zijde.”

Wetenschapper Ferdinand Meeuws vindt deze ontwikkelingen ‘zorgwekkend’: “De Covid-Inquisitie tegen kritische artsen gaat nog steeds verder.”

4.9 195 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
9 maanden geleden

Waarom worden dit soort artsen in vredesnaam geen homeopaat, ofzo.

Dirk
Dirk
9 maanden geleden

Een ode aan deze artsen die deze terroristische medische inquisitie trotseren.

ludo
ludo
9 maanden geleden

zolang links regeert zal dit niet stoppen

dirk
dirk
9 maanden geleden

Kort gezegd dit orgaan moet onmiddellijk ontbonden worden

Back to top button
63
0
We lezen graag je reactie!x