CoronaMens en Dier

Gideon van Meijeren botst met Hijink over de experimentele gentherapie: ‘Het is een schande’

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!

Sinds afgelopen zomer worden er in Nederland ook kinderen geïnjecteerd met de experimentele gentherapie die misleidend ‘een vaccin’ genoemd wordt. Dit is naar het oordeel van FVD een grote schande, omdat gezonde kinderen helemaal niets te vrezen hebben van corona en de injecties zelfs grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, zei Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer.

Hij wees erop dat volgens de wet bij kinderen van 12 tot en met 15 jaar, wanneer zij alleen naar de locatie komen, altijd gecontroleerd moet worden of de ouders op de hoogte zijn en toestemming hebben gegeven. Ook zou volgens de wet altijd een gesprek moeten worden gevoerd met het kind om te controleren of het kind goed geïnformeerd is. In de praktijk blijkt dit allemaal niet te gebeuren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het beleid is dus al rampzalig, maar tot overmaat van ramp is inmiddels ook nog eens gebleken dat de GGD bij de uitvoering van dit beleid de wet aan de laars lapt, aldus Van Meijeren.

Misdadig

Dat er fouten gemaakt worden is tot daaraan toe, maar dat geaccepteerd wordt dat kinderen onrechtmatig worden geprikt, is misdadig. De GGD en de minister denken boven de wet te staan. De waarheid moet en zal aan het licht komen, zei het Kamerlid.

SP-Kamerlid Hijink zei dat in ons Burgerlijk Wetboek in artikel 450 staat dat in situaties waarin een kind geen toestemming heeft van de ouders, uiteindelijk het kind zelf mag besluiten over het wel of niet doen van een medische handeling, waaronder bijvoorbeeld vaccineren valt.

Schande

De heer Hijink interpreteert de wet verkeerd of heeft de video verkeerd geïnterpreteerd. De hoofdregel is dat de ouders toestemming moeten geven. Dat wordt ook door de minister erkend. Dat moet dus gecontroleerd worden. Vervolgens is het inderdaad zo dat als de ouders toestemming hebben geweigerd en het kind weloverwogen de injectie blijft wensen, er zonder toestemming van de ouders mag worden geïnjecteerd. Dat gebeurt in de praktijk echter niet. Wat wij zien, is dat een kind zonder ouders naar een locatie gaat en de GGD-medewerker gewoon zegt: ga maar zitten en stroop je mouw maar op, reageerde Van Meijeren.

Het is een schande dat de heer Hijink deze zorgen niet serieus neemt en dat hij doet alsof dit allemaal in de haak is, benadrukte Van Meijeren.

Hijink zei vooral een storm in een glas water te zien. “Ik snap natuurlijk wel dat de heer Van Meijeren hier een enorm punt van moet maken, want hij heeft drie weken lang kabaal lopen maken over die geweldige undercoveractie van hem. Maar heel eerlijk gezegd stelt het gewoon niet zo gruwelijk veel voor als je kijkt wat er precies door de GGD op dat moment is gebeurd. Een kind tussen de 12 en de 16 is geen kleuter of baby die wilsonbekwaam is. Daarom staat ook in ons Burgerlijk Wetboek dat je op die leeftijd zelf in the end mag besluiten over medische handelingen zoals een vaccinatie,” zei het SP-Kamerlid.

Onacceptabel

Ik denk dat de heer Van Meijeren zich niet zo druk moet maken en wat meer waardering zou moeten hebben voor het werk dat bij de GGD gebeurt, vervolgde Hijink.

Van Meijeren: “Een kind van 12 tot en met 16 kan over lichte medische ingrepen zelf weliswaar een besluit nemen, maar het gaat hier niet om een paracetamolletje of een hechting in de knie. Het gaat om een onomkeerbare handeling. Er wordt een genetische code in het lichaam van dat kind geïnjecteerd met alle risico’s van dien. En kinderen doen dat niet omdat zij zich zorgen maken over hun gezondheid of omdat zij überhaupt één of ander gezondheidsrisico lopen, maar omdat ze anders worden buitengesloten van hun vriendjes en vriendinnetjes, omdat ze niet meer mee mogen naar McDonald’s. Het is een perverse prikkel voor kinderen om een experimentele gentherapie te laten injecteren en dat is onacceptabel.”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
2 jaren geleden

De Endlösung gaat maar door en door, stevig gesteund door de handlangers in de 2e kamer. Wat een zieke vertoning van die Heijink.

Jojo
Jojo
2 jaren geleden

Er komt een tijd…dat alle die hebben meegewerkt, gefaciliteerd, gepromoot en anderen wilde wegzetten en belachelijk maken omdat ze geen expirimentele prik wilde en anderen veilig wilde stellen hier tegen .die mensen zullen zich moeten verantwoorden voor hun daden. Het duurt lang of kort die tijd komt!!!

Elise
Elise
2 jaren geleden

haha die SP-ers, wat een farce.(over mensen/kinderrechten gesproken) Zij geloven nog steeds in die vaccins etc. Natuurlijk, want die basisinkomen moet er komen via die qr code.
Dat ik daar 15 jaar lid van ben geweest. Opgezegd in de eerste lockdown. Zag toen al een wereldstaatsgreep via de WHO.
Opmerking: Hoe wil de SP/overheid nog controle hebben over iets wat geprivatiseerd is? Snapt de SP, dat de vaccins zijn doorgedrukt, omdat de farma en tech industrie de baas zijn geworden dmv infiltreerde politici? Notabene hebben ze zelf jaren geleden een onderzoek gedaan naar de lobby’s in Brussel. Nu gebeurt/de het in eigen land en willen ze het niet zien. Misschien zijn ze zelf ook van de globalistische sekte.
D66 kreeg miljoenen van een techgigant! Wakey Wakey.
SP als jullie het zo goed menen, haal die oogkleppen eraf. Meer handen aan het bed? Gaat niet komen, want men wil dit via technologie gaan oplossen(mensen vervangen), wat natuurlijk dikke onzin is. Zorg kun je zo niet oplossen, want dat is mensen werk.
Veel succes met jullie verkiezingen, maar ik ga niet op jullie stemmen.
Ik twijfel: FVD/Haga of misschien zelfs Denk.
Al is het maar voor het gevoel.

Reacto
Reacto
2 jaren geleden

Hulde voor Gideon van Meijeren, die de wanpraktijken blootlegt. Hijink maak daarentegen duidelijk dat de gezondheid van onze kinderen de SP weinig kan schelen.

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x