CoronaBuitenland

‘Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5000 procent gaat stijgen’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Todd Callender was de eerste advocaat die in de Verenigde Staten het Amerikaanse ministerie van Defensie, het ministerie van Volksgezondheid en de FDA voor de rechter sleepte vanwege de vaccinatiemandaten. Hij deed dat namens een grote groep militairen.

De advocaat zei dat zich in 2021 in de leeftijdscategorie 18-40 jaar zo’n 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen hebben voorgedaan als gevolg van de mRNA-injecties. Hij verwees daarbij naar de Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Volgens de autoriteiten is deze sterftepiek het gevolg van een ‘datafout’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is genocide

Callender zei onlangs tegenover de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich: “Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5000 procent gaat stijgen.”

“Dit is genocide,” zei hij onomwonden.

Er zijn vorig jaar ook ongeveer 1100 procent meer ziektegevallen geregistreerd, stelde de advocaat. Denk daarbij aan kankers, hartproblemen, bloedproppen, enzovoorts. Kerngezonde militairen van 18 tot 40 jaar worden opeens massaal ziek. Het vaccin verwoest hun immuunsysteem, benadrukte de advocaat, die toelichtte dat dit een vorm van aids (immunodeficiëntie) is.

De echte epidemie

De Israëliërs weten dit en hebben er al papers over gepubliceerd, zei hij. “Iedereen die de prikken heeft gekregen, heeft tot op zekere hoogte een vorm van aids. Bij mensen die één prik hebben gehaald, is 30 procent van hun natuurlijke immuniteit verwoest. Tegen de tijd dat ze drie prikken hebben gehaald, is hun natuurlijke immuniteit compleet verdwenen.”

Dit is volgens Callender, die 20 jaar werkzaam was in de wereld van de levensverzekeraars, de echte epidemie.

4.8 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
6 maanden geleden

Ik verwacht ook een gigantische oversterfte.
Ik ben echter bang, dat 5000% aan de zuinige kant is.
In en in triest!!!

Jaco
Jaco
6 maanden geleden

Maar dit heeft niks met die prik te maken toch!? Want die doet wat ie moet doen! Tis dat we het hier kunnen lezen anders wisten we niets. Ik heb ’n ontzettende diepgewortelde haat jegens die crimminelen die dit veroorzaakt hebben. Wie doet er met mij mee.

ludo
ludo
6 maanden geleden

ik ben katholiek opgevoed, het enige dat ik kan doen is bidden voor de gevaccineerde en hopen dat zij werkelijk een super immuun systeem hebben want voor de meeste onder hen is het reeds te laat

Flivo
Flivo
6 maanden geleden

Vreselijk! En in Nederland doen ze of ze gek zijn en gaan maar door. Het enige wat we kunnen doen is het plaatsen van berichten, overal. En ja, ik weet het, veel mensen willen niet lezen, niet geloven en zijn gehypnotiseerd en kunnen niet wakker gemaakt worden. Maar er zijn nog altijd mensen over, die wel wakker worden, ook al is het een voor een. We moeten met z’n allen een keihard ”nee” laten horen. en dit is nog maar alleen hetgeen de vaccinaties aangaat. Ook de andere onderdelen van de WEF worden uitgerold. Mensen, met elkaar de schouders eronder. We mogen niet werkeloos toezien dat heel Nederland naar de verdom..nis gaat. Complimenten voor iedereen hier op deze site. Jullie zijn kanjers!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

102
0
We lezen graag je reactie!x