Buitenland

Overwinning Macron leidt tot vraagtekens: ‘Hoe frauduleus wil je het hebben?’

Help mee door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

De Franse presidentsverkiezingen zijn gewonnen door huidig president Macron. Hij kreeg 58,6 procent van de stemmen en zijn tegenstander Marine Le Pen 41,5 procent. Voor zijn speech werd meerdere keren Ode an die Freude afgespeeld, het volkslied van de EU.

De voormalig Rothschild-bankier zei dat de woede van de aanhangers van Le Pen ‘moet worden erkend’ en dat hij het de komende jaren ‘anders gaat doen’. Amper 72 procent van de kiezers kwam opdagen, de laagste opkomst in 50 jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wie gelooft nog dat we in de EU democratisch zijn

De overwinning van Macron leidt tot vraagtekens. “Hoe kan het toch dat mensen blijven stemmen voor de afbraak van hun land?” vraagt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn. “Rutte hier in Nederland, Macron nu weer in Frankrijk. Ieder land krijgt de leiders die het verdient – en we verdienen met z’n allen niet beter.”

“Hoe frauduleus wil je het hebben?” vraagt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) zich af. “Ook in Frankrijk zijn eerlijke verkiezingen al lang verleden tijd. Wie gelooft nog dat we in de EU democratisch zijn? Dat kan helemaal niet wanneer je soevereiniteit aan Brussel is weggegeven.”

Ramp

“Macron, die ongevaccineerden het leven zuur wil maken en die Frankrijk weggeeft aan de EU en het WEF, wint van Le Pen, de vrouw die het volk en vrijheid op één zet. Een ramp voor Frankrijk en de rest van Europa,” schrijft rapper Kafka.

Journalist Annelies Strikkers wijst erop dat de stembussen om 20.00 uur zijn gesloten. Een minuut later was er al een exitpoll: Macron wint met 58 procent van de stemmen. Om 20.05 riepen de media Macron al als winnaar uit. En om 20.15 feliciteerden Europese leiders hem. “Er is nog geen stem geteld. Na Trump en Brexit laten ze het niet nog eens gebeuren,” schreef Strikkers vlak na het sluiten van de stembussen.

Ook anderen verbazen zich over de snelheid:


Er duiken ook filmpjes op die verkiezingsfraude zouden aantonen:


4.8 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

164 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Hij gaat niets anders doen, zijn baas rotschild bepaald wat hij gaat doen. Alles voor de wereldregering. Erg voorspelbaar allemaal, maar gelukkig zijn dat maar complottheorieën..

Erwin
Erwin
2 jaren geleden

Tijd voor Franse revolutie 2.0 en EU revolutie 1.0.

Jacky
Jacky
2 jaren geleden

Ook deze fraude was te voorspellen.

bracke maria
bracke maria
2 jaren geleden

mijn eerste gedachte: dat kan niet ! heel Frankrijk in rep en roer geweest om het gevoerde beleid omtrent pandemie, pasjes…. en voorheen met de gele hesjes. Ik begrijp de mensen niet meer. Iedereen weet nu al van de WEF en het ‘plan’ dat wetens willens wil doorgedrukt worden. En dan toch nog verkiezingen winnen. ! Dat kan niet ! Fraude of een mensheid die al geprogrameerd is ! Ik sta versteld !

Back to top button
164
0
We lezen graag je reactie!x