Buitenland

Trump bevrijdt iedere maand honderden kinderen uit handen van de elite. Actrice onder vuur na controversiële tweet

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump is druk bezig kindersmokkelnetwerken te ontmantelen en bevrijdt elke maand honderden kinderen uit de handen van de diepe staat. Dat schreef actrice Roseanne Barr vorige week op Twitter.

Ze kreeg bakken met kritiek over zich heen omdat de mainstream media niet geloven dat hoge politici kinderen misbruiken. Zij spraken van een complottheorie.

“President Trump heeft overal ter wereld al zoveel kinderen bevrijd die door pooiers gevangen werden gehouden,” schreef Barr. “Honderden per maand.”

Pizzagate

“Hij heeft overal in hoge kringen smokkelnetwerken ontmanteld,” voegde ze toe. “Ik ben het niet altijd met hem eens, maar geef hem voor nu het voordeel van de twijfel.”

Journalisten hadden geen idee waar ze het over had. “Wat?” tweette Maggie Haberman van de New York Times.

Andere journalisten probeerden een link te leggen met pizzagate in een poging haar zwart te maken.

“Waar is het bewijs hiervoor??? Voor zover ik weet klopt hier niets van,” reageerde oud-voorzitter van de Democratic National Committee Howard Dean.

Pesterijen

Na de golf van kritiek besloot Barr haar tweet te verwijderen om verdere pesterijen van critici te voorkomen.

“Ik dacht dat het vandaag een goede dag zou zijn om te praten over het bevrijden van kinderen uit de seksslavernij,” schreef de actrice.

“Ik wist niet dat zoveel mensen hier niet van op de hoogte zijn. Ik zal geen meningen meer op Twitter delen omdat het alleen maar pesterijen uitlokt.”

MK-ULTRA

Eerder zei Barr dat MK-ULTRA, een geheim experiment om mensen te hersenspoelen, een belangrijke rol speelt in Hollywood.

Ze zei ook dat Hollywoodsterren bang zijn om zich hierover uit te spreken omdat er een angstcultuur heerst.

“Het opendoen van je mond staat zo’n beetje gelijk aan het einde van je carrière,” zei ze, toevoegende dat MK-ULTRA Hollywood in zijn greep houdt.

Foto: MichaelVadon Wikimedia Commons

[The Hill]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

als ze hun carriere verkiezen boven misbruik/moord op kinderen zijn ze wat mij betreft medeplichtig aan misbruik/moord.

fff

JosTee
JosTee
4 jaren geleden

Je zou toch verwachten dat Trump de eerste is die over deze prestatie zou twitteren…

Hartelijke groet, JosTee

Louise
Louise
4 jaren geleden

Het wordt steeds moeilijker erachter te komen wat waarheid is,,,,,Of Trump hier zomaar mee weg zou komen, geen idee……Maar dan weer zo’n onnozele opmerking , over carrière ………idioot ga lekker bij de buurt super werken, doe je tenminste wat nuttigs….. De verdorven mensheid , t blijft treurig……..

Bassie
Bassie
4 jaren geleden

Maar hoe komt Mrs Barr aan al deze kennis? Want wat op Internet staat, daar staat nauwelijks bewijs bij, want als er bewijs bij zou staan zouden de personen wel een proces aan hun broek krijgen. Of ze straf zouden krijgen is wat anders, maar een aanklacht zou zeker ingediend zijn/worden.
Er staan ontzettend veel verdachtmakingen op Internet. Veel ervan zou wel waar kunnen zijn. Maar steeds ontbreekt bewijs dat in een rechtszaak geldig zou zijn. Dus……..kom met bewijzen, want anders blijven het verdachtmakingen en complotten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x