Het Complot

Instituut waarschuwt voor mensen die tegen Nieuwe Wereldorde zijn

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens het Combating Terrorism Center, een Amerikaans academisch instituut dat zich richt op onderzoek naar terrorisme en binnenlandse veiligheid, vormen ‘anti-federalisten’ die tegen de Nieuwe Wereldorde zijn, een mogelijke bedreiging.

Het instituut in West Point in New York bereidt kadetten voor op hun legerdienst en werd na de aanslagen op 11 september 2001 in het leven geroepen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit een nieuw rapport (pdf) van het instituut blijkt dat rechts politiek activisme in plaats van radicale islamitische groeperingen de nieuwe bedreiging zijn in de Verenigde Staten. Mensen die tegen een ‘Nieuwe Wereldorde’ zijn worden afgeschilderd als potentieel gewelddadige terroristen.

Externe krachten

Een groep waar de auteur van het rapport voor waarschuwt zijn de ‘anti-federalisten’. Deze groep bestaat uit mensen die geloven dat het Amerikaanse politieke systeem is overgenomen door externe krachten die een Nieuwe Wereldorde nastreven.

In zijn boek Memoirs bevestigt David Rockefeller het idee van een Nieuwe Wereldorde op pagina 405. In het 147 pagina’s tellende rapport wordt verder gesteld dat ‘anti-federalisten’ geloven dat de federale regering corrupt is geworden en inbreuk maakt op de grondrechten van het Amerikaanse volk.

Soevereine burgers

De FBI en het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid hebben al documenten gepubliceerd waaruit blijkt dat iedereen in het bezit van koffiemolens, koffiefilters, stofbrillen en wetenschappelijke apparatuur betrokken zou kunnen zijn bij de vervaardiging van chemische, biologische of radiologische wapens.

Begin vorig jaar waarschuwde de FBI voor de toenemende dreiging van extremisten die zich ‘soevereine burgers’ noemen en geen enkele vorm van overheidsgezag tolereren.

In onderstaande video legt de Australische politica Ann Bressington uit wat er met de Nieuwe Wereldorde wordt bedoeld. Op 2 februari jongstleden ontmaskerde ze in het Adelaide Convention Centre duurzame ontwikkeling, Agenda 21 en de Club van Rome.

Bron: Usma.edu

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mevrouw S.
mevrouw S.
11 jaren geleden

Inderdaad zoooo, de media haakt nu in met de nieuwe ’taal’ die de mensheid gaat spreken en begrijpen: helder zien, helder weten en helder horen. Ze zijn echt niet overtuigend hoor, het voelt ook als nep!

Linda
Linda
11 jaren geleden

Ehhhhhh Ik ben vóóóóóór!

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Ieder vrijheidslievend mens is tegen de nieuwe wereldorde. Echter er wordt een heel sluw spelletje gespeeld dat het “oude” systeem niet werkt en dan zijn er mensen die zo dom zijn om een nieuw systeem te willen en voila daar is de nieuwe wereldorde. Dit is typisch weer een gevalletje van probleem reactie oplossing. Graag dit te plaatsen want dit is een scherpe analyse. Ik heb ook wel eens kritiek op Niburu.nl maar dat moet kunnen. We zijn geen kleuters lijkt mij.

droitdivin
droitdivin
11 jaren geleden

In de Late Middeleeuwen verkregen koningen, keizer en de curie steeds meer macht, ofwel, soevereiniteit, door zichzelf die soevereiniteit ‘wetmatig’ toe te eigenen. Daar werden hele legers van gespecialiseerde legisten en canonisten voor ingezet.
Vervolgens wist de opkomende stedelijke burgerij steeds meer soevereiniteit te verwerven, door zich te verzetten tegen die van de koningen, keizer en curie.
Ergens in dat verhaal ontstaan de nationale staten (geen statisch begrip), die op hun beurt soevereiniteit toe-eigenen binnen haar territoria.
Inmiddels is er een nieuwe strijd gaande, en wederom is de inzet soevereiniteit. Mijn inziens, is de nieuwe dualiteit die tussen voorstanders van een soort ‘internationale, wereldlijke soevereiniteit (bestuurd door enkelen)’ en de voorstanders van een soort ‘individuele soevereiniteit (bestuurd door iedereen en niemand tegelijk)’.
Onder de oppervlakte zijn deze groepen een serieuze bedreiging voor elkaar aangezien beide groepen, wanneer niet begrensd door de ander, de soevereiniteit in de wereld daar neerleggen waar de ander zich machteloos voelt.

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x