Buitenland

VIDEO: Verscheen tijdens het bezoek van Obama aan Kenia een ‘demon’ in beeld?

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse website WND vraagt zich af of president Obama tijdens zijn bezoek aan Kenia eind vorige maand werd gevolgd door een demon. Redacteur John Kovacs wijst op een grijze waas die van rechts naar links door het scherm vloog.

“Eerder landden er al vliegen op zijn gezicht en werd hij lastiggevallen door bijen en zelfs ratten toen hij journalisten te woord stond,” aldus Kovacs. “Zijn gezicht is zelfs vergeleken met dat van Satan uit de miniserie ‘The Bible’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“En nu verschijnt er tijdens zijn bezoek aan het land van zijn voorouders een mysterieuze flits in beeld,” ging hij verder. De doorzichtige, grijze figuur flitst in een oogwenk door het beeld. Uit een analyse blijkt volgens Kovacs dat de flits mogelijk een hoofd en schouders heeft.

“Mijn man en ik keken dit filmpje en ik zei hem dat ik een demon voorbij zag komen,” vertelde een bezorgde vrouw aan WND. “Hij geloofde me niet tot ik de beelden opnieuw afspeelde.”

Terwijl president Obama glimlacht en handen schud op het vliegveld in de hoofdstad Nairobi, vliegt er recht voor hem een vreemde waas door het beeld. Er zijn natuurlijk vele mogelijke verklaringen voor het mysterie, waaronder een flitser, een reflectie, een microfoon, een vogel, een insect of een optische illusie.

Een videodeskundige vertelde aan WND dat het lijkt op een soort bovennatuurlijk wezen, maar dat het eigenlijk van alles zou kunnen zijn. Bekijk de video hieronder. De ‘demon’ verschijnt rond 7:50. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[WND]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JansTerZeijle
JansTerZeijle
8 jaren geleden

Hij aanbidt de duivel.
Als dank krijgt hij hulp van demonen, die hem ook op staatsbezoeken vergezellen.

johan
johan
8 jaren geleden

tussen 7.20 en 7.30 gaat er ook iets van midden boven naar links

Edwin
Edwin
8 jaren geleden

He just farted

Buddy
Buddy
8 jaren geleden

Sorry, dit kan ik niet echt onder de noemer “Demon” plaatsen en eerlijk gezegd heb ik daar ook een ietwat ander beeld van… foute vlieger…

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x