Buitenland

Daar gaan we weer: ‘Apenpokkenvirus gemanipuleerd in biolab Wuhan’

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

In het biolab in Wuhan waar zogeheten gain of function-onderzoek naar coronavirussen zou zijn gedaan, lijkt hetzelfde onderzoek te zijn uitgevoerd naar apenpokken. Dat blijkt uit een studie in het tijdschrift Virologica Sinica.

De studie, gepubliceerd door het laboratorium in Wuhan, gaat over het manipuleren van het H7N9-virus om het dodelijker te maken, schrijft The National Pulse.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De studie is in februari gepubliceerd, slechts enkele maanden voor de internationale uitbraak van apenpokken, die inmiddels ook Nederland hebben bereikt.

Labvariant

Eerder suggereerde een bron binnen het Europese RIVM dat de variant die zich op dit moment verspreidt ‘een derde labvariant is met onbekende eigenschappen’ en dat boze tongen beweren dat ‘dit te maken heeft met Amerikaanse biologische activiteiten in Oekraïne’.

De Verenigde Staten hebben inmiddels 13 miljoen doses besteld van een vaccin tegen pokken en apenpokken. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat zomerfestivals en massabijeenkomsten de verspreiding van apenpokken mogelijk versnellen.

Quarantaine

België is het eerste land waar quarantainemaatregelen van kracht zijn tegen het virus. Ook de GGD vraagt mensen die in contact zijn geweest met of in de buurt zijn geweest van iemand die positief testte op het virus om tot drie weken in quarantaine te gaan. Bij zes mensen in Nederland zijn apenpokken vastgesteld, meldt het RIVM.

De volledige paper kan hieronder worden gelezen:

[Summit News]

4.8 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Dit houdt niet op. Althans niet vanzelf!

Iedereen (en ik denk dat dat dan vooral die mensen zijn, die de afgelopen jaren alternatief nieuws, zoals ninefornews die brengt, leest) zal absoluut niet verbaasd zijn.

Dit heeft natuurlijk absoluut niets, maar dan ook niets te maken met een natuurlijk gebeuren. Dit is door kwaadaardige mensen gefabriceerd.

Je kunt zonder meer zeggen, dat dit een herhaling is van zo’n tweeëneenhalf jaar geleden.

Met DIT verschil: IK kan mij niet voorstellen, dat opnieuw het gros van de mensen hier weer achter aan gaat hobbelen en opnieuw de dagelijkse angstporno tot zich zal nemen.

Maar ja…. ik heb geen glazen bol en zolang mensen nog dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat die verachtelijke, leugenachtige NPO opzetten, zou het zomaar kunnen, dat de hele geschiedenis zich weer zal herhalen.

Klaus Schwab heeft zijn uitverkorenen verteld, dat ZIJ de geschiedenis gaan maken.

Dat zal dan alléén maar mogelijk zijn, als het grootste deel van de bevolking hier ook daadwerkelijk mee akkoord gaat.

Zoals ik naar dit hele theater kijk, zullen vooral de mensen, die schulden hebben, geen andere mogelijkheid hebben om te doen wat er straks geëist wordt.

Dan wordt het: o.k., jij wilt in je huis blijven wonen, jij wilt brood op de plank. Prima, maar dan moet jij wel doen wat wij zeggen.

Dan kom je dus figuurlijk gezien met je rug tegen de muur te staan en blijft er geen andere optie over dan te gehoorzamen.

Voor alle geluksvogels, die géén schulden hebben, ziet het er in ieder geval iets rooskleuriger uit.

Ik begin nu steeds meer te begrijpen, WAAROM het de afgelopen tientallen jaren zo normaal werd gemaakt om, trouwens net als de overheden van heel veel landen, een eigen schuldenberg op te bouwen.

Als ik nog denk aan zowel mijn grootouders als mijn ouders: schulden maken was een absoluut taboe! Zij gaven nooit méér geld uit dan wat zij verdienden.

Ik ben een beetje afgedwaald van waar dit artikel over ging, maar uiteindelijk zijn het allemaal verschillende puzzelstukjes, die langzaam maar zeker op hun plaats vallen.

Mensjes
Mensjes
1 jaar geleden

😴 Het spel begint begint van voor af aan.
Inzet van een biowapen, als oplossing een ‘vaccin en test campagne’ als biowapen.
Ben benieuwd wat de verschijnselen bij een gemanipuleerd “virus” kunnen zijn, als dit zo is ! ( bijwerking vaxx/ test kan ook; wat is waarheid )
een blaasje vervult mi een reinigingsdienst vanuit in het lichaam naar de buitenkant.
normaliter, zou dit niet kwalijk zijn.

H.J
H.J
1 jaar geleden

Wordt de oorlog in Oekraïne, niet in het verkeerde land gevoerd.?
Waarom accepteert de Nederlandse bevolking, het uitstapje van een groot deel van Rutte 4 naar Davos (WEF).

Judith
Judith
1 jaar geleden

Oh ja en toen heeft iemand op de markt in Wuhan een dooie aap gekocht en thuis een broodje aap gemaakt en nou krijgen we allemaal de apenpokken!

Back to top button
109
0
We lezen graag je reactie!x