Natuur en Milieu

Topmeteoroloog: “Klimaatverandering is een leugen, global warming is niet echt”

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het debat over klimaatverandering is afgesloten, omdat bewezen is dat het niet bestaat. Dat heeft één van ’s werelds meest vooraanstaande meteorologen gezegd. John Coleman, mede-oprichter van de Amerikaanse zender The Weather Channel, stelt dat de theorie van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde geen wetenschappelijke basis heeft. Dat meldt de Britse Daily Express.

Het ‘kleine beetje’ bewijs voor de stijgende temperatuur op aarde wijst in de richting van een ‘natuurlijk fenomeen’ in een ecosysteem dat in ontwikkeling is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

In een open brief aan het Intergovernmental Panel on Climate Change schrijft Coleman: “De zeespiegel stijgt niet aanzienlijk. De hoeveelheid poolijs neemt toe in plaats van af. Het aantal ijsberen stijgt. Er zijn minder hittegolven. Het aantal stormen neemt af en ook worden ze zwakker. Ik heb hier jarenlang onderzoek naar gedaan. Het is een politiek agendapunt geworden, maar de onderbouwing is onbetrouwbaar.”

Topmeteoroloog: "Klimaatverandering is een leugen, global warming is niet echt"
John Coleman

Coleman baseert zijn bevindingen op het onderzoek van het NIPCC, een niet-gouvernementele organisatie die het werk van het IPCC analyseert. “Er is geen significante antropogene (door de mens veroorzaakte) opwarming van de aarde. Die is er ook nooit geweest en er is geen reden om aan te nemen dat die er ooit zal komen.”

“Men heeft tevergeefs geprobeerd om aan te tonen dat koolstofdioxide een broeikasgas is en verantwoordelijk kan worden gehouden voor de opwarming of weersveranderingen,” voegde hij toe. “De laatste 18 jaar is er geen sprake geweest van opwarming.”

Volgens het IPCC zal de antropogene opwarming van de aarde steeds vaker leiden tot extreem en onvoorspelbaar weer. De grootste bedrijven ter wereld – waaronder Coca-Cola, Pepsi, Walmart, Nestlé, Mars, Monsanto, Kellogg, General Mills, Microsoft en IBM – reageren inmiddels actief op de klimaatwetenschap en –gegevens.

Coleman krijgt bijval van klimaatexpert William Harper van de Princeton-universiteit. “Er is geen enkele verbinding in de atmosfeer die een slechtere reputatie heeft dan CO2. Dat is te danken aan de demonisering van dit natuurlijke en essentiële gas,” zei hij.

In 2010 oordeelde de InterAcademy Council (IAC) na uitgebreid onderzoek dat er ‘weinig bewijs’ was voor de conclusies van het IPCC over klimaatverandering. De organisatie zei ook dat het klimaatpanel vooral de nadruk legde op de negatieve gevolgen van klimaatverandering.

[Express]

3 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

De leugen van het klimaatsprookje wordt door de strot gedrukt om een soort groene CO2-dictatuur op te zetten en dan wordt elke menselijke activiteit langs de CO2-lat gelegd. En ja elke menselijke activiteit stoot CO2 uit al adem je uit is er al CO2. Het kan zelfs zo gek worden dat men besluit om bijvoorbeeld iedereen boven de 70 een spuitje te geven want doden stoten geen CO2 meer uit.

In de USA worden er al agenda 21 spotjes uitgezonden van oude mensen die vinden dat ze een goed leven hebben gehad en eigenlijk suggereren dat het wel genoeg is zo. Heel griezelig is dit want deze ouderen kunnen nog gewoon lopen, denken, eten, drinken enzovoort. Het zijn geen vegeterende kasplantjes of zo.

http://www.youtube.com/watch?v=SXnA2Jg8Z-w

Kijk ook eens naar de belichting. De ouderen worden dusdanig belicht dat het een soort lelijke monstertjes zijn. Riefenstahl deed dat ook. Riefenstahl maakte films voor de nazi-propaganda

In dit filmpje worden ouderen neergezet als een soort last waar men maar vanaf moet om moeder aarde te redden. Afschuwelijk.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Zelfs in Star Trek laat men zien dat men op een planeet leeft in een hologram en mij is inmiddels duidelijk geworden dat 911 ook een hologram was en dat die techniek veel verder gaat als de mens hier kan denken.

aoniem
aoniem
9 jaren geleden

oud nieuws weer.

Dr. Why
Dr. Why
9 jaren geleden

een seniele reporter die weer wat geld gekregen heeft van de industrie om de feiten te ontkennen dus.

Net zoals er indertijd veel wetenschappers waren die verklaarden dat roken absoluut geen nadelige gevolgen had.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x