Mens en Dier

Wat is er aan de hand met D66-Kamerlid Tjeerd de Groot?

Help door deze info met anderen op je socials te delen!

D66-leider Sigrid Kaag zei dat haar partij moet kijken hoe samengewerkt kan worden met andere partijen. Haar partij verliest veel zetels in zowel de provincies als de Eerste Kamer.

“Het is nu verder aan het land. En de kiezer heeft heel duidelijk gesproken,” zei Kaag. D66 komt uit op 34 zetels in de Provinciale Staten. Dat waren er in 2019 nog 40. In de Eerste Kamer zakt de partij van zeven zetels terug naar vijf.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Eerder gaven de 12 D66-lijsttrekkers aan dat ze in de provincies niet willen samenwerken met de BoerBurgerBeweging, die een monsterzege boekte.

Wat is er aan de hand?

D66-Kamerlid Tjeerd de Groot, vurig pleitbezorger van de stikstofplannen, was tot op de dag van de verkiezingen zeer actief op social media, maar is al enkele dagen in geen velden of wegen te bekennen.

Zijn afwezigheid begint op te vallen. “Ligt het aan mij? Ik krijg al vier dagen geen rampscenario’s over stikstof van Tjeerd meer in mijn tijdlijn. Wat is er aan de hand?” vraagt financieel journalist Arno Wellens.

Ondernemer Rutger van den Noort voegt toe: “De pseudo-campagneleider van BBB is al drie dagen niet op Twitter geweest: helemaal kapot van zijn inspanning om BBB de grootste van Nederland te maken! Pak je rust, Tjeerd!”

Onzinnige religie

CDA-Kamerlid Derk Boswijk sneerde na de verkiezingen naar het D66-Kamerlid: “Tjeerd de Groot is de grootste campagneleider geweest voor BBB.”

De Groot bleef hameren op de halvering van de veestapel en dat pleidooi heeft mensen op het platteland gemotiveerd om te gaan stemmen, denkt Boswijk.

Eerder haalde ook voormalig NOS-directeur Bauke Geersing hard uit naar het Kamerlid. “D66 houdt u voor de gek en verklaart innovatie tot ketterij. Tjeerd de Groot is de prediker van die onzinnige religie,” schreef Geersing.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaap
Jaap
1 jaar geleden

Hij is nu aan het huilen en heeft veel rust nodig. Maak je niet druk op hem, zijn luiers zullen op tijd verschoont worden.

Wil
Wil
1 jaar geleden

Hij was op. verkiezingsavond nog bij Omrop Fryslan, ik denk dat hij psyche problemen heeft.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Weten jullie wat IK denk? Dat de leiding van D66 Tjeerd de Groot even voor een poosje naar een ver eiland ergens in de Stille Zuidzee hebben gestuurd, uiteraard ZONDER meenemen van zijn mobiele telefoon.

Ik denk dat Tjeerd met zijn achterlijke plannen voor een groot deel verantwoordelijk is voor het behoorlijke verlies van zetels van D66, ofschoon, vooral die heksen, daar natuurlijk ook aardig een steentje aan hebben bijgedragen.

Waar halen die 12 D66-lijsttrekkers in vredesnaam de arrogantie vandaan om VOORAF al duidelijk te maken, dat ze niet willen praten met de BoerBurgerBeweging, pardon BuildBackBetter?

Ik snap er helemaal geen sikkepit meer van. Carolientje met haar clubje hoort toch gewoon bij dezelfde club? Of ben IK nu gek?

Het lijkt zo langzamerhand er op, dat ik naar de grootste freakshow aller tijden aan het kijken ben.

Ofschoon ik dondersgoed weet wat de achtergrond van BBB is, begint het er toch op te lijken, dat ze toch de nodige mensen, zeer waarschijnlijk met een boerenachtergrond, hebben om flink wat zand in de raderen te gooien.

Ik zeg heel eerlijk, dat ik dat, niet alleen in het belang van de boeren, maar ZEKER ook voor ons, van harte toejuich.

Al met al lijkt het er steeds meer op, dat niets is wat het lijkt.

Het enige wat je hierop nog kunt zeggen, is dat de tijd het zal leren.

Naam:*
Naam:*
1 jaar geleden

De overheid en alle activisten vormen 1 team om ons te vernietigen. Van KOZP en racisme/slavernij jankerds tot klimaat en energie leugenaars tot cojona en zorgcrisis tot de transgender LGHBTQXZTRW tot alle duurzaamheids leugens tot Antifa en BLM tot de geïmporteerde vluchtelingen crisis… ALLE ACTIVISTEN, ALLE GECREËERDE PROBLEMEN EN DE OVERHEID ZIJN 1 TEAM!!!

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x