Mens en DierCorona

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen al 20 jaar onderzoek naar vaccins. De afgelopen tijd heeft ze zich verdiept in de ontwikkeling van coronavaccins. De belangrijkste spelers in de slag om dit vaccin zijn Inovio, dat gesteund wordt door de Gates Foundation; GlaxoSmithKline; Sanofi; en Moderna, ook gesteund door Gates.

“Dit soort vaccin is nog nooit gebruikt bij mensen. Laat me dat nog eens herhalen: dit is nog nooit gebruikt bij mensen. Nooit. Ze stellen nu voor om iets te gaan inspuiten bij mensen wat nog nooit gebruikt is,” aldus dr. Madej.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Onderzoeken worden versneld uitgevoerd, men slaat het onderzoek met dieren over en test het vaccin gelijk op mensen, en er worden geen goede wetenschappelijke methodes gebruikt, stelt ze. Zo zijn er helemaal geen gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoeken gedaan, de gouden standaard in het geneeskundig onderzoek. “Ze volgen geen enkel wetenschappelijk protocol dat ervoor moet zorgen dat dit vaccin veilig is voor ons en dat het werkt.”

Zwijgen opgelegd

De internist wijst erop dat veel van haar collega’s geprobeerd hebben om deze informatie naar buiten te brengen, maar dat hen het zwijgen is opgelegd. “Daarom zie je nauwelijks artsen die zich hierover uitspreken. We hebben geen vrijheid van meningsuiting.”

“De coronavaccins zijn niet veilig,” benadrukt dr. Madej. “Ze brengen kankerverwekkende en mutagene cellijnen in ons lichaam. Ze brengen gifstoffen in ons lichaam. Daarnaast is er geen bewijs dat ze doen wat men zegt dat ze doen. Ze brengen onbekende en permanente genetische veranderingen aan in het lichaam. Ze brengen ook nanotechnologie in ons lichaam.”

Laat je horen

Wat is het uiteindelijke doel? Volgens Madej willen ze ons allemaal aansluiten op een kunstmatige intelligentie. Transhumanisme dus. “Ik weet dat dit een hoop is om te verwerken. Het beangstigt me. Ik heb wetenschappelijke bijeenkomsten bijgewoond waar dit ter sprake kwam. Dit is echt, dit is geen fantasie.”

“We moeten ons nu laten horen. Voor onszelf, voor onze familie, voor toekomstige generaties en voor het menselijk ras. Overspoel de social media met deze informatie. Er is nog een kans als we genoeg mensen wakker maken. Laat je horen.”

Bekijk de video van Carrie Madej hieronder:

[Dr. Carrie Madej]

4.3 6 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Casper
Casper
4 jaren geleden

“maar dat hen het zwijgen is opgelegd”

Hoe dan?

ProAsfalt
ProAsfalt
4 jaren geleden

Hoe vervelend ook, Minister De Jonge, die het goede met ons voor heeft, die alles weet, waar het volk massaal vertrouwen in heeft, die straks lijsttrekker wordt en minister-president heeft gezegd: totdat het vaccin er is kan en mag er helemaal niets.

Amen!

Willem
Willem
4 jaren geleden

Zd heeft goede reviews https://www.docscores.com/profile/dr-carrie-madej-do ja je hebt er niet veel aan hier want ze woont in Georgia maar toch. Ze zegt wat zoveel mensen en artsen zeggen maar daar gaat het niet om, we kennen de agenda zo onderhand wel. Hoe stoppen we het? Nou simpel, hgooi je smartphone weg en leef gewoon je leven.

jan doornbos
jan doornbos
4 jaren geleden

Daarom nogmaals, corona is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Vaccineren levert poging doodslag, respectievelijk doodslag dan wel het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, de dood tot gevolg hebbend op. Maar ja, rechters, politie etc, het is 1 grote corrupte bende geworden. Normaal in een oorlog. Want oorlog dat is het. De mond laten snoeren? Helaas …

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x