Homepagina » Mens en Dier » Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’
internist
Foto: YouTube/Dr. Carrie Madej

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen al 20 jaar onderzoek naar vaccins. De afgelopen tijd heeft ze zich verdiept in de ontwikkeling van coronavaccins. De belangrijkste spelers in de slag om dit vaccin zijn Inovio, dat gesteund wordt door de Gates Foundation; GlaxoSmithKline; Sanofi; en Moderna, ook gesteund door Gates.

“Dit soort vaccin is nog nooit gebruikt bij mensen. Laat me dat nog eens herhalen: dit is nog nooit gebruikt bij mensen. Nooit. Ze stellen nu voor om iets te gaan inspuiten bij mensen wat nog nooit gebruikt is,” aldus dr. Madej.

Onderzoeken worden versneld uitgevoerd, men slaat het onderzoek met dieren over en test het vaccin gelijk op mensen, en er worden geen goede wetenschappelijke methodes gebruikt, stelt ze. Zo zijn er helemaal geen gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde onderzoeken gedaan, de gouden standaard in het geneeskundig onderzoek. “Ze volgen geen enkel wetenschappelijk protocol dat ervoor moet zorgen dat dit vaccin veilig is voor ons en dat het werkt.”

Zwijgen opgelegd

De internist wijst erop dat veel van haar collega’s geprobeerd hebben om deze informatie naar buiten te brengen, maar dat hen het zwijgen is opgelegd. “Daarom zie je nauwelijks artsen die zich hierover uitspreken. We hebben geen vrijheid van meningsuiting.”

“De coronavaccins zijn niet veilig,” benadrukt dr. Madej. “Ze brengen kankerverwekkende en mutagene cellijnen in ons lichaam. Ze brengen gifstoffen in ons lichaam. Daarnaast is er geen bewijs dat ze doen wat men zegt dat ze doen. Ze brengen onbekende en permanente genetische veranderingen aan in het lichaam. Ze brengen ook nanotechnologie in ons lichaam.”

Laat je horen

Wat is het uiteindelijke doel? Volgens Madej willen ze ons allemaal aansluiten op een kunstmatige intelligentie. Transhumanisme dus. “Ik weet dat dit een hoop is om te verwerken. Het beangstigt me. Ik heb wetenschappelijke bijeenkomsten bijgewoond waar dit ter sprake kwam. Dit is echt, dit is geen fantasie.”

“We moeten ons nu laten horen. Voor onszelf, voor onze familie, voor toekomstige generaties en voor het menselijk ras. Overspoel de social media met deze informatie. Er is nog een kans als we genoeg mensen wakker maken. Laat je horen.”

Bekijk de video van Carrie Madej hieronder:

[Dr. Carrie Madej]
4.2 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Casper
Casper
7 maanden geleden

“maar dat hen het zwijgen is opgelegd”

Hoe dan?

Philip
Philip
Reactie op  Casper
7 maanden geleden

Er is nog steeds iets als het medisch beroepsgeheim, leef je dat niet na dan krijg je ontslag, meer nog, je kunt nergens nog in de sector aan de bak, je naam word door gegeven aan andere medische instellingen.
Je staat dus als het ware op een zwarte lijst!!

Walter
Walter
Reactie op  Casper
7 maanden geleden

Hoofd RIVM staat op deze zwarte lijst

Tony
Tony
Reactie op  Walter
7 maanden geleden

Verkeerde inschatting: de hele club van bedriegers en oplichters.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Hoe vervelend ook, Minister De Jonge, die het goede met ons voor heeft, die alles weet, waar het volk massaal vertrouwen in heeft, die straks lijsttrekker wordt en minister-president heeft gezegd: totdat het vaccin er is kan en mag er helemaal niets.

Amen!

Sjazon
Sjazon
Reactie op  ProAsfalt
7 maanden geleden

Maar hij naait wel, intussen.

Willem
Willem
7 maanden geleden

Zd heeft goede reviews https://www.docscores.com/profile/dr-carrie-madej-do ja je hebt er niet veel aan hier want ze woont in Georgia maar toch. Ze zegt wat zoveel mensen en artsen zeggen maar daar gaat het niet om, we kennen de agenda zo onderhand wel. Hoe stoppen we het? Nou simpel, hgooi je smartphone weg en leef gewoon je leven.

salvar
salvar
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

@Willem
misschien zijn er enkele die het doen weggooien dat ding maar volgens mij zijn ze te zeer verknocht aan dat ding.
ze gaan liever naar de verdommenis.
we moeten nu een vuist maken met diegeen die er heilig van overtuigt zijn dat je geen vaccinatie neemt.
ik blijf steevast bij mijn standpunt geen vaccinatie in mijn lijf.
ik weet wat er waarschijnlijk gebeurt geen toegang tot eten geen toegang tot openbare gebouwen , nou dat moet dan maar ook al zal dat zeer moeilijk worden.
ze blijven met hun poten van mijn lijf af.
als wij ons (tegen die tijd ) verzamelen en dat meen ik zullen ze ons van een andere kant leren kennen.
vecht tot het einde , anders heb je toch geen leven meer.
het is ook nog eens goed voor je eigen waarde toch?

Pieter
Pieter
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Zou het echt zo makkelijk zijn. Denk het niet.
Maar een Smartphone heb ik nooit gehad.

CHiXiStigma
CHiXiStigma
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Je kan beter zeggen ze had goede reviews, ze lopen maar tot 2015.
De agenda stoppen lijkt mij beter te lukken met serieus bewijs, filmen op locatie, foto’s, documenten, stiekeme gesrpeksopname, etc.
Het komt mij meer over als de volgende aandachtsgeile persoon die ook een duit in het zakje wil doen.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Willem, het gaat niet alleen om de smartphone. De Cabal families hebben altijd overal de macht gehad. Dat systeem loopt op zijn eind. Ze hebben de macht gehad via het banken systeem, de politiek, MSM etc. Het hele economomische en financiële systeem staat op instorten. Dat zou sowieso gaan ge=beuren. Ze zijn nu bezig het oude systeem versneld n te laten storten en een nieuw, vollledig technologisch, systeem op te zetten om de controle nog vee verder op te voeren. De mens moet volgens hen in feite ook een technologisch iets worden. Dat is wat zijn als evolutie zien. Ze zijn daarvoor met drie dingen bezig: chippen, vaccineren en een crypto currency systeem. Die zaken moeten gestopt worden als de mens straks werkelijk een evolutie wil meemaken. De evolutie is kosmisch of universeel en dat werkt vanuit de kern in de mens. Daarom moet dat hele technologische systeem gestopt worden en wat al is opgebouwd weer afgebroken worden. Je smartphone weg doen verandert aan de wereld niets.

salvar
salvar
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

@Rob
smartphone helpt wel zeker , je bent een stuk minder te traceren en daar gaat het om.
trouwens ik heb er ook nooit een gehad.
huistelefoon lekker rustig.
weggooien de smartphone is dat diegeen misschien een beetje meer om zich heen kijken ipv van het schermpje.

Rob
Rob
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

Je wordt inderdaad minder getraceerd. Daar ben ik het zeker mee eens. Maar als we als mensheid vooruit willen dan moeten we ook zeker van dat hele technologische controle systeem af. Er wordt al jaren geschreven dat er kosmische processen en invloeden gaande zijn waar wij ook door worden beïnvloed. Dat gaat dan alleen vanuit de kern in de mens gezien. Er werd wat dat betreft ergens geschreven dat ze met al die satelieten, 5G etc in feite de hele planeet omhullen met een heel stralingsveld om die invloeden tegen te gaan. Dat zegt wel iets over de graad van hun totale ‘goddeloosheid’ om het maar even zo te noemen.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Hoe moet een jongere zijn zakvriend (zakgod) weggooien? Erg moeilijk hoor.

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Daarom nogmaals, corona is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Vaccineren levert poging doodslag, respectievelijk doodslag dan wel het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel, de dood tot gevolg hebbend op. Maar ja, rechters, politie etc, het is 1 grote corrupte bende geworden. Normaal in een oorlog. Want oorlog dat is het. De mond laten snoeren? Helaas …

Arijs
Arijs
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Werkelijk de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid noem ik het meestal.

Vos
Vos
7 maanden geleden

als reactie op Philip!
Van Dissel van RIVM staat ook op zwarte lijst!!
Toch mag deze krimi zijn zegje doen hoe wij moeten leven!!

Louis .
Louis .
7 maanden geleden

haar collega,s leven wel erg met de mensheid mee als je voor zo iets luguber je het zwijgen laat op leggen,
hel erg onwaarschijnlijk verhaal dus.

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

In feite maken we al deel uit van de KI. Kijk maar wat je allemaal gebruikt, waar KI in zit. TV, radio, auto, koelkast, wasmachine, telefoon, pc, horloge, internet, slimme stroommeter, ov-kaart, bankpas, noem maar op.
De logische volgende stap is dat het allemaal centraal bestuurd wordt en jij wordt de centrale. Daarvoor moet je: of IT-slim zijn of toelaten dat jij als centrale automatisch bestuurd wordt.
Je kunt niet meer ontsnappen. Aan cash geld heb je niet zoveel meer, want de belangrijke zaken kan je niet eens meer met cash betalen: diverse verzekeringen, belastingen, huur, hypotheek, aankoop van goederen boven de 3.000 euro, internetprovider, om maar een paar te noemen.
Ruilhandel zal worden tegengegaan vanwege de traceerbare hele kleine chips die in gebruiksgoederen zal worden geplaatst. Je zit echt klem. Het is meedoen of verzuipen.

Jet
Jet
5 maanden geleden

Het is toch ook geen geheim Dat Bill Gates en zijn papegaai streven naar minder minder minder mensen op aarde !

x

Check Also

vaccin

Vaccinatie in Oostenrijk: verpleegster (49) overleden, collega (35) keek dood in de ogen

In Oostenrijk wordt tijdelijk gestopt met het ...

bedrijf

Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins

Nederland is één van de vele landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x