Homepagina » Natuur en Milieu » Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken
Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Marc Morano van website ClimateDepot.com was te gast bij Tucker Carlson van Fox News om te praten over de klimaatgekte.

In Nederland heb je het Klimaatakkoord. In de Verenigde Staten hebben ze hier de naam ‘Green New Deal’ aan gegeven.

Carlson merkte gelijk op dat alle klimaatmaatregelen het leven van de gewone burger moeilijker maken, terwijl de elite kan blijven doorgaan met vervuilen.

‘Klimaatkampioen’

Zo kwam er een verbod op plastic rietjes en plastic zakken, maar ondertussen mogen politici gewoon in hun privéjets blijven vliegen.

Morano merkte op dat de klimaatmaatregelen kunnen worden vergeleken met peak oil in de jaren zestig en zeventig, toen mensen bang werden gemaakt voor een tekort aan grondstoffen.

“Nu gebruiken ze global warming om mensen bang te maken, zodat op grote schaal kan worden ingegrepen in de samenleving en de rijkdom kan worden herverdeeld,” aldus Morano.

Hij wees erop dat ‘klimaatkampioen’ Arnold Schwarzenegger toen hij gouverneur van Californië was zei dat mensen hun kleding buiten aan de waslijn moesten laten drogen om hun koolstofvoetafdruk te verminderen, terwijl de beste man zelf iedere dag met het vliegtuig van zijn gouverneurswoning naar zijn privéwoning vloog.

Fantastisch idee

In Californië gingen zelfs stemmen op om de overheid toegang te laten krijgen tot de thermostaat van de inwoners van de staat.

Er ontstond echter zoveel ophef dat die plannen al snel van tafel werden geveegd, zei Morano.

Hij wees erop dat het verbieden van privéjets een fantastisch idee zou zijn, omdat dat al die zogenaamde klimaatalarmisten zou ontmaskeren.

Presidentskandidaat Bernie Sanders spendeerde tijdens zijn campagne in 2016 vele miljoenen aan privéjets, klonk het.

Misselijkmakend

Carlson voegde toe: “Ze lezen ons de les terwijl Al Gore het grootste huis in de staat Tennessee heeft en overal naartoe vliegt in zijn privéjet.”

Het is misselijkmakend, zei Morano.

“De 16-jarige klimaatactivist Greta Thunberg reist per jacht de Atlantische Oceaan over omdat ze niet wil vliegen,” vervolgde hij.

“Ten eerste is die jacht gemaakt van koolstofvezel,” zei hij. “Daarnaast moeten ze de bemanning terugvliegen naar Europa.”

“Het draait alleen maar om de symboliek,” besloot hij.

[ClimateDepot]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. De elite vindt het helemaal niet erg dat ijs verdwijnt, het zit vol grondstoffen. Haarp heeft lange tijd gefunctioneerd bij noordpool. Is geoengeneering gebruikt om het ijs te laten smelten?

  14 likes
  • Misschien wil Trump daarom Groenland kopen? Puur om de grondstoffen/geologische ligging(macht).
   Men is geshockt om wat er in Brazilië gebeurt, maar ondertussen rooft men elders lekker verder op allerlei manieren. Zoals oorlogsvoering. Je maakt mensen dood om land/grondstoffen etc om over te nemen?
   Rusland heeft een kerncentrale op een schip gebouwd en brengt het via zee naar het oosten. Waarom heeft men niet gewoon daar een kerncentrale gebouwd? Is het verstandig om met zoiets te gaan zwerven? De meeste natuurrampen kun je niet dagen van te voren voorspellen om dan snel de biezen te pakken. Wat is het voordeel van een mobiele kernreactor? En wat als we steeds meer van die rondreizende kernreactors krijgen? Dan zijn het ook wapens? Word je ergens bedreigd, dan zet je daar zo’n ding neer. Een aanval treft beide. Dus weer een middel om schaakmat te verkrijgen?
   Ooit is het schaakspel echt uit. Gewoon door een ongeluk.

   11 likes
   • De reden waarom het een drijvende centrale is omdat er veel zware aardbevingen in het gebied voorkomen en om die reden is het niet mogenlijk om een kern of andere centrale te bouwen. Ook is het moeilijk en heel duur om grondstoffen voor een centrale in het gebied te krijgen. Dus dit is een goede oplossing. In de scheepvaart worden al decennia lang kernergie als aandrijving gebruikt. Denk aan onderzeeërs en vliegdekschepen. Schepen van dit formaat zijn goed bestand tegen natuurrampen en zware stormen.

    10 likes
   • Makkelijk voor het koelwater en wanneer er iets fout gaat laat je hem gewoon zinken ze hebben al ervaring met een kernonderzeeër en dan heeft de rest van de wereld er last van, maar ja je moet toch die opgewekte energie aan land krijgen, door de lucht kan ( nog ) niet.

    1 likes
 2. Hehe. Eindelijk een kritische noot over wereldverbeteraar Greta Thunberg. Voor de grap een paar keer op Joop.nl gereageerd op een jubelend stuk over deze, op zijn zachtst gezegd, getroebleerde jonge dame. Het zal geen verbazing wekken dat geen enkele reactie werd goedgekeurd door de censuurcommissie van deze ultralinkse website. De vragen over het terugvliegen van Greta waren toch te lastig.

  25 likes
 3. Het is “misselijkmakend” hoe een klein deel van de mensheid blijft ontkennen dat dat de mensheid voor een groot deel verantwoordelijk is voor de klimaatsveranderingen die zich effectief plaatsvinden: ontbossingen, woestijnen die vergroten, smeltende ijskappen, zeespiegel die stijgt, vervuiling van lucht, water en gronden… oorlogen, vernielingen, …

  24 likes
 4. Ze kunnen de mensen niet meer klein houden met een armageddon of DE DAG DES OORDEEL of zo’n boze God in de hemel en de Duivel enz. dus moet er steeds weer een nieuwe DREIGING uitgevonden worden. ( Die geld oplevert ).

  13 likes
 5. Data opslaan/internet/wifi etc vreet nog meer energie, dan alle vliegtuigen bij elkaar in de lucht.(wat ook slecht is) Die internet/pc/laptops/mobieltjes etc. moeten doorgaan(handel/controle) en daarom is er een klimaatplan. Het is puur een geld/systeemkwestie(NWO) en heeft vrijwel niks met milieu te maken. Het systeem van groei werkt ook tegen.

  12 likes
 6. Als je het internet afstruint dan valt op dat er de meest afschuwelijke video’s voorbij komen en men zaken krijgt te zien die wonderbaarlijk genoeg nooit de mainstream halen, maar zeker nieuwswaardig zijn. Wat ik daarmee bedoel is dat de mainstream selectief is en alleen dat onder de aandacht van de massa brengt wat nodig is om de sheeple naar een bepaalde en voor de macht wenselijke richting te duwen. Bedenk daarbij dat de joods zionistische media (onderdeel macht), zoals Reuters, de diverse media in Europa aansturen en van nieuws voorzien en precies dat brengen wat nodig is om de sheeple te hersenspoelen en te manipuleren.

  Draai de mainstream berichten om of neem het tegenovergestelde, en je komt dichterbij de waarheid.

  12 likes
 7. Ik hoorde afgelopen week in een podcast dat de stand van de aardas is veranderd. Daar heb ik in de loop der jaren al meerdere berichten over gelezen die daar op wijzen. De afgelopen tijd valt mij iets op. Als ik vanuit mijn woning kijk dan zag ik de zon als het ware een boog maken. ‘s Ochtends komt de zon aan de voorkant op, links richting Noordzee en aan het einde van de dag ging hij aan de achterkant van de woning weer onder, ook richting Noordzee (voor het beeld). Het lijkt er nu op dat de zon aan de voorkant verder weg opkomt en aan de achterkant van de woning verder weg onder gaat. Dan wordt dus de cirkel die het voor het oog maakt groter. Dat lijkt dan overeen te komen met de informatie dat de aardas weer helemaal recht zou komen te staan.We draaien dus meer naar de zon toe, met als gevolg dat die voor het oog anders lijkt op te komen en onder gaan.

  Vanuit mijn woning gezien zag ik de maan tegen de avond aan de voorkant en later aan de achterkant. Pas geleden ging ik de deur uit en liep een weg in die achter de woning ligt. Een eind die weg in zag ik de maan daar verderop. Later op de avond zag ik de maan vanuit mijn woning. Dus de maan maakt een hele andere baan dan voorheen, De baan lijkt nu zo’n beetje haaks op de vorige baan te zijn. Als de stand van de aardas dan veranderd is dan is het logisch dat het klimaat overal verandert. En dan wordt het bij ons warmer omdat we meer naar de zon toe draaien.

  5 likes
 8. “Nu gebruiken ze global warming om mensen bang te maken, zodat op grote schaal kan worden ingegrepen in de samenleving en de rijkdom kan worden herverdeeld,” aldus Morano.

  Hij had ook gewoon kunnen zeggen dat de rijken nog verder willen plukken bij de burgers waar nog geld te halen valt. Er zit nog genoeg geld overal voor de financieel rijke pluk terroristen. Dat kunnen ze dan lekker onder elkaar herverdelen.

  6 likes
 9. Sinds internet kunnen ze mensen niet meer onwetend en dom houden.
  Ze proberen het nog wel door mensen die de ontwikkelingen bijhouden en daar over willen berichten de mond te snoeren, te censureren, dringen zelfs je prive leven binnen en gaan kleineren, debiliseren, daar hebben ze zo hun eigen mannetjes voor, om zo de bekrompen visie van de msm de boventoon te laten voeren.
  Maar de proleten gaan allemaal van hun makkelijk verdiende geld gestript worden, dan gaan ze vanzelf een toontje lager zingen.

  4 likes
 10. Koop het boek van Morano en sla iedere onnozelaar met de inhoud ervan om de oren!

  Marc Morano – (The Politically Incorrect Guide to) Climate Change
  isbn 978-1-62157-676-1

  3 likes
 11. Dat burgers niet voor ‘climatechange’ moeten opdraaien, daar ben ik het wel mee eens en hoewel kimaatverandering wel feit blijft en de schuld bij de zon licht en dus iedereen ‘climatechange’ moet bestrijden met de grootste verantwoordelijkheid en accent bij de rijken, muli-nationals en overheden die dit wel moeten gaan oppakken; daadwerkelijk en financieeel.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...