Homepagina » Natuur en Milieu » Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken
Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Dit is misselijkmakend. Waarom de klimaatmaatregelen bedoeld zijn om jou het leven zuur te maken

Marc Morano van website ClimateDepot.com was te gast bij Tucker Carlson van Fox News om te praten over de klimaatgekte.

In Nederland heb je het Klimaatakkoord. In de Verenigde Staten hebben ze hier de naam ‘Green New Deal’ aan gegeven.

Carlson merkte gelijk op dat alle klimaatmaatregelen het leven van de gewone burger moeilijker maken, terwijl de elite kan blijven doorgaan met vervuilen.

‘Klimaatkampioen’

Zo kwam er een verbod op plastic rietjes en plastic zakken, maar ondertussen mogen politici gewoon in hun privéjets blijven vliegen.

Morano merkte op dat de klimaatmaatregelen kunnen worden vergeleken met peak oil in de jaren zestig en zeventig, toen mensen bang werden gemaakt voor een tekort aan grondstoffen.

“Nu gebruiken ze global warming om mensen bang te maken, zodat op grote schaal kan worden ingegrepen in de samenleving en de rijkdom kan worden herverdeeld,” aldus Morano.

Hij wees erop dat ‘klimaatkampioen’ Arnold Schwarzenegger toen hij gouverneur van Californië was zei dat mensen hun kleding buiten aan de waslijn moesten laten drogen om hun koolstofvoetafdruk te verminderen, terwijl de beste man zelf iedere dag met het vliegtuig van zijn gouverneurswoning naar zijn privéwoning vloog.

Fantastisch idee

In Californië gingen zelfs stemmen op om de overheid toegang te laten krijgen tot de thermostaat van de inwoners van de staat.

Er ontstond echter zoveel ophef dat die plannen al snel van tafel werden geveegd, zei Morano.

Hij wees erop dat het verbieden van privéjets een fantastisch idee zou zijn, omdat dat al die zogenaamde klimaatalarmisten zou ontmaskeren.

Presidentskandidaat Bernie Sanders spendeerde tijdens zijn campagne in 2016 vele miljoenen aan privéjets, klonk het.

Misselijkmakend

Carlson voegde toe: “Ze lezen ons de les terwijl Al Gore het grootste huis in de staat Tennessee heeft en overal naartoe vliegt in zijn privéjet.”

Het is misselijkmakend, zei Morano.

“De 16-jarige klimaatactivist Greta Thunberg reist per jacht de Atlantische Oceaan over omdat ze niet wil vliegen,” vervolgde hij.

“Ten eerste is die jacht gemaakt van koolstofvezel,” zei hij. “Daarnaast moeten ze de bemanning terugvliegen naar Europa.”

“Het draait alleen maar om de symboliek,” besloot hij.

[ClimateDepot]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans Breda
Hans Breda
2 jaren geleden

Hehe. Eindelijk een kritische noot over wereldverbeteraar Greta Thunberg. Voor de grap een paar keer op Joop.nl gereageerd op een jubelend stuk over deze, op zijn zachtst gezegd, getroebleerde jonge dame. Het zal geen verbazing wekken dat geen enkele reactie werd goedgekeurd door de censuurcommissie van deze ultralinkse website. De vragen over het terugvliegen van Greta waren toch te lastig.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Data opslaan/internet/wifi etc vreet nog meer energie, dan alle vliegtuigen bij elkaar in de lucht.(wat ook slecht is) Die internet/pc/laptops/mobieltjes etc. moeten doorgaan(handel/controle) en daarom is er een klimaatplan. Het is puur een geld/systeemkwestie(NWO) en heeft vrijwel niks met milieu te maken. Het systeem van groei werkt ook tegen.

Elise
Elise
2 jaren geleden

De elite vindt het helemaal niet erg dat ijs verdwijnt, het zit vol grondstoffen. Haarp heeft lange tijd gefunctioneerd bij noordpool. Is geoengeneering gebruikt om het ijs te laten smelten?

Janssen
Janssen
2 jaren geleden

Ze kunnen de mensen niet meer klein houden met een armageddon of DE DAG DES OORDEEL of zo’n boze God in de hemel en de Duivel enz. dus moet er steeds weer een nieuwe DREIGING uitgevonden worden. ( Die geld oplevert ).

x

Check Also

overlijden

56-jarige man in eigen overlijdensbericht: ‘Haal geen prik, tenzij je bereid bent om te lijden en sterven’

De 56-jarige Mike Granata uit de Amerikaanse ...

world economic forum

Bizarre nieuwe filmpjes van World Economic Forum doen wenkbrauwen fronsen

Koeien die dankzij pillen geen methaan meer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x