Homepagina » Binnenland » Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’
vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite Reddit dat ‘we uiteindelijk een aantal digitale certificaten zullen hebben om aan te tonen wie er hersteld is van corona of getest is of wanneer ze een vaccin hebben ontvangen’. Tijdens een interview suggereerde hij dat mensen een soort vaccinatiepaspoort moeten krijgen die hun vaccinatiestatus laat zien en dat ze zonder dit soort ‘bewijs’ niet zouden kunnen reizen.

Ook in Nederland gaan er stemmen op om zulke vaccinatiecertificaten af te geven. Enkele dagen geleden stelde universitair hoofddocent Roland Pierik de volgende vraag: “Wat moet de overheid doen als er straks een voldoende veilig en effectief coronavaccin voorhanden is, en onvoldoende mensen willen vaccineren zodat groepsbescherming uitblijft?”

Enge dingen

Hierop antwoordde huisarts Niels Rossen uit Venray: “Vaccinatiepaspoort als voorwaarde voor toegang tot openbare gelegenheden en vervoer…” Eerder zei Rossen in gesprek met Peel en Maas Venray: “Het coronavirus blijft een probleem totdat er een vaccin is.”

De huisarts kreeg op social media veel kritiek over zich heen. Zo schrijft Annelies in een reactie op Twitter:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Nexit, please! schreef:

  Deze huisarts wordt mogelijk -met een vakantiereisje, of een andere bonus- gesponsord door een farmaceut?

  42 likes
  • Mikkel schreef:

   Zulke pushers in de media worden ongetwijfeld betaald voor hun kwaadaardige diensten…

   25 likes
  • Nick schreef:

   Hoi allen,

   Heel goed dat mensen tegen het vaccine zijn, maar de meeste van die mensen hebben wel hun kinderen gevaccineerd of zouden dat doen als het consultatiebureau dat aanraad! Vaccinaties zijn allemaal zooi wat niet in het menselijke lichaam behoren.
   Wat ik het ergste vind is dat mensen wel kijken in de supermarkt wat voor ingrediënten er op de achterkant van de verpakking staat en niet onderzoeken wat er in vaccinaties zitten!

   9 likes
   • mba schreef:

    Ik geloof niet dat veel mensen naar ingredienten van supermarktproducten kijken. Anders zouden veel produkten niet meer verkopen en dus niet meer in de schappen liggen.

    1 likes
 • Bart schreef:

  Wat een geouwehoer , we zullen alle mensen in hokjes stoppen net zoals kippen men is compleet de weg kwijt en van gekkigheid weten ze niet meer wat ze zeggen compleet leip aan het worden die huisarts .

  31 likes
 • Petrus schreef:

  Hopelijk wordt deze huisarts nog eens wakker!

  21 likes
 • Exegese schreef:

  We zouden met z’n allen gewoon de overheid met ons samen moeten dwingen te accepteren dat sommige mensen nou eenmaal doodgaan . De taaien onder ons creperen aan ouderdom en anderen wat eerder aan een of andere ziekte, ongeluk of ordinaire pech. Zo is het leven. In plaats daarvan wordt nu ons het leven in veel opzichten zoveel mogelijk beperkt. En dat is een doel op zich van overheden wereldwijd. Het is aan ons of we daar in trappen of niet

  19 likes
  • Elise schreef:

   Dit zei ik al in het begin. Ben zelf geconfronteerd met een agressieve vorm van kanker en mijn leven is daardoor ook onzeker geworden. Dan leer je wel, dat het onze lieve heer/natuur is die bepaalt of jij blijft leven of niet. Een leven in angst is geen leven en al helemaal niet samen met beperkingen/huidige maatregelingen. Ben drie jaar lang behandelt en er is geen hond die rekening met mij heeft gehouden en dan bedoel ik vooral mensen van instanties. Als mensen nu nog steeds denken, dat de overheid er voor hen is, dan heb je gewoon een dikke plaat voor je kop. Mensen die werken voor de overheid, werken voor het systeem omhoog te houden. Meer niet. Maar ja, dat weet je pas, als je er zelf mee te maken krijgt.

   17 likes
 • jan doornbos schreef:

  Deze patiënt heeft destijds klaarblijkelijk een ‘eet’ afgelegd. Normale huisartsen leggen een eed af. Per direct uit het vak donderen. Corona is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid. Er is wereldwijd he-le-maal niemand overleden aan Corona. Dat KAN ook helemaal niet.

  15 likes
 • Louise schreef:

  Nou jongens of jullie het leuk vinden of niet, het komt echt dat vaccinatie paspoort ……..
  Kijk schoorvoetend naar t HPV als ik om me heen hoor wordt er gewoon gevaccineerd , vergeet niet dat er hele nieuwe generatie ouders zijn, ja die van de angst…..Je denkt toch niet dat t Corona Virus uit de lucht is komen vallen? Niet luisteren , dan hebben we nog wel wat anders, in China is nu de builenpest ……..
  Nee hoor dat paspoort lag al op de stapel, in Frankrijk zijn ze druk bezig……..En ik maar hopen dat God genadig is en letterlijk de hele bende een enkele reis heelal stuurt…….Anders blijf je nog heel lang in vreselijke situatie’s zitten……

  14 likes
  • Willem schreef:

   Zou er een God zijn dan is die niet genadig natuurlijk anders had deze wel op voorhand ingegrepen, nee die geniet van het lijden van mensen dat is je toch wel duidelijk neem ik aan.

   6 likes
   • duitinzakje schreef:

    @Willem:

    De mensen hebben zich al heel lang van God losgemaakt. De Verlichting (Lucifer), weet je wel. Wij konden het zelf wel als we maar wetenschappelijk dachten.

    Nou, God heeft ons de vrije wil gegeven en respecteert dus onze keuze. Hij kijkt wel toe en zal uiteindelijk ingrijpen. Maar niet eerder dan dat wij ons lesje hebben geleerd.

    Zeg eens zelf, wanneer was de laatste keer dat je tot God hebt gebeden?

    Onze oudjes zeiden vroeger ‘als je niet wil knielen voor God zal je moeten buigen voor de man met de dikste knip’.

    17 likes
    • Willem schreef:

     Ik kniel voor niemand en heb nog nooit gebeden duitinzakje, Alles is eigenbelang en afschuiven van verantwoordelijkheid, geloven vertrouwen en hopen, dat zijn drie dooddoeners en zolang mensen die niet kunnen afschudden blijft het een verloren zaak. De nieuwe god is de smartphone en niemand gooit dat ding weg, ik heb er nooit een gehad of gewild want het is een apparaat ontwikkeld om te beïnvloeden. Dat cliché over de vrije wil weten we nu wel, mensen hebben geen vrije wil want ze zijn onderhevig aan de “echte god” het hormoon.

     3 likes
   • Louise schreef:

    God of het Goddelijke geeft bij geboorte een keuze..
    En de mens kiest voor het slechte, helemaal zelf…….
    De mens hoeft niet te lijden, dat is wat religi’s ervan maken…
    Ik heb het niet over God als religie…..
    Maar over de liefdevolle oerenergie, daar waaruit de mens zelf kan creëeren…..
    En daar waar de levensenergie weer naar terug gaat, bij overlijden ……
    Kijk zo’n CDA laat dus zien dat ze niets hebben met t Goddelijke en t allemaal fake is……..
    Net als de rest van de wereld…….daarom hou t ook nooit op!

    5 likes
 • Ron schreef:

  Jammer genoeg zijn journalisten tegenwoordig geen journalisten meer, ze zijn farmaceutische vertegenwoordigers … Je bent een enorme bedreiging voor hen omdat je geen deel uitmaakt van het farmaceutische establishment.
  Je vertelt mensen de waarheid, namelijk dat er problemen zijn met de kiemtheorie en dat de [eerste verdedigingslinie] die we hebben tegen allerlei soorten ziekten, inclusief infectieziekten, een heel sterk immuunsysteem is. En dat ons immuunsysteem functioneert op een door evolutie beoogde [manier], namelijk om elke dag miljarden, honderden miljarden besmettelijke virussen af te weren. ”
  De Chinezen, de Amerikanen, de Europeanen kwamen allemaal bij elkaar en zeiden: ‘We moeten een vaccin tegen coronavirus ontwikkelen.’ Rond 2012 hadden ze ongeveer 30 vaccins die er veelbelovend uitzagen. Ze namen de vier beste en … fabriceerden de vaccins. Ze hebben die vaccins aan fretten gegeven, wat het meest overeenkomt met de longinfecties bij mensen.
  De fretten hadden een buitengewoon goede antilichaamrespons, en dat is de maatstaf waarmee de FDA vaccins in licentie geeft. Vaccins worden, zoals u weet, nooit in het veld getest. Ze geven nooit 5.000 mensen het vaccin, 5.000 mensen een placebovaccin en vertellen hen dan dat ze erop uit moeten gaan om te leven en te kijken wat er met die mensen gebeurt. Dat gebeurt nooit.
  De manier waarop vaccins een vergunning krijgen, is dat de FDA mensen een vaccin geeft of de industrie hen de vaccins geeft, en vervolgens een serologische respons test uitvoeren om te zien: ‘Heeft u zich in uw bloed antilichamen tegen dat doelvirus ontwikkeld?’ De fretten ontwikkelden zeer sterke antilichamen, dus dachten ze: ‘We hebben de jackpot gewonnen.’ Alle vier deze vaccins … werkten als een zonnetje.
  Toen gebeurde er iets vreselijks. Die fretten werden vervolgens blootgesteld aan het wilde virus en ze stierven allemaal. Ze ontwikkelden ontstekingen in al hun organen, hun longen stopten met functioneren en ze stierven.

  12 likes
 • Reliable Liar schreef:

  Nou …. doe maar niet.

  10 likes
 • mikkie schreef:

  honden hebben ook een chip..

  10 likes
 • GeenNL schreef:

  Een paspoort met een “J” erin en tatoeage in de arm deden het ooit ook heel goed.

  Een paspoort met “S” (slaaf) en chip in je lichaam en de wereld is gered van een vreselijk virus wat minder slachtoffers heeft gemaakt dan een doorsnee griep.

  Hoofddocent en de huisarts, ik zou graag eens de boeken van jullie idioten willen inzien om te begrijpen waarom jullie ziekelijke poep praten.

  Een mondkapje ter bescherming kan het ook doen (waarom dragen wij klootjesvolk deze anders verplicht?) en daarna is het gewoon een kwestie van de ziekte laten uitrazen, net als bij iedere andere seizoensgriep of verkoudheid. Heeft iemand al verteld aan deze zichzelf belachelijk makende nitwits dat een goede gezondheid afhangt van een goede levensstijl en niet van een gifspuit!?

  Useful idiots! Het zou je docent of huisarts maar zijn.

  10 likes
 • salvar schreef:

  als iedereen zich niet gek laat maken en gewoon niet laten vaccineren hebben ze een probleem.
  gewoon volhouden.

  9 likes
 • Matt schreef:

  Geen probleem mee als de huisarts een verklaring ondertekent dat hij verantwoordelijk is voor eventuele bijwerkingen, (of erger) ook op lange termijn, als gevolg van dat vaccin.
  Als hij 100% zeker is van die veiligheid van zijn spuitje dan moet zo een verklaring geen probleem zijn.

  8 likes
  • Steven schreef:

   Wat heb je er aan als je een vroegtijdige dood sterft of gewoon de rest van je leven er ziek van bent?
   Ik zou er mijn leven niet op zetten voor een ‘verantwoordelijkheids-verklaring’ …
   één ding weet ik nu al zeker, en dat is dat ze je teringzooi willen injecteren!

   4 likes
   • Matt schreef:

    Steven,
    Daar gaat het juist om: GEEN ENKELE arts zal zo een verklaring ondertekenen omdat ze verduiveld goed weten wat voor rotzooi ze inspuiten.
    Zo kan ik dus mijn recht behouden zodat niemand mij kan verplichten om mij met ‘vreemde’ stoffen mijn lichaam te laten vergiftigen.
    In Amerika heeft big pharma wat dat betreft de vrije hand gekregen/afgedwongen, om geen enkele verantwoordelijkheid te hoeven dragen. Daar mag de staat voor opdraaien. Al 30 jaar zijn de vaccins niet meer getest op deugdelijkheid en of werkzaamheid.

    3 likes
 • Peter schreef:

  Ik schreef deze week onder andere aan Jensen; het woord COVID is op de numerieke tabel een 1.
  COVID19 is dus 119. Nu weet u van wie dat bedenksel is.

  7 likes
 • Medusa schreef:

  Een corona zie je om de zon….als die verduistert is

  7 likes
 • Tony schreef:

  Het is niet te begrijpen dat mensen die er voor gestudeerd hebben om mensen gezond te maken en te houden, telkens weer terug vallen op het inspuiten van mensen. Die injecties bevatten de grootste troep die je maar kunt bedenken. M.a.w. wat ze niet via de chemtrails kunnen verspreiden, doen ze dan maar direct in de bloedaderen van de mensen. Mensen worden dus bewust ziek gemaakt.

  Het probleem is dat mensen zich verlaten op het RIVM en het WHO. Maar dat zijn de uithangborden van de farmaceutische industrie en hebben een eigen belang. Zorgen dat zij werk houden, geld verdienen dus, en daar is alles voor geoorloofd. Het gaat hier ook om persoonlijk aanzien en belangrijk doen.

  Mensen angst aanjagen is blijkbaar een goed middel om onwetende mensen onder de knie te krijgen. Er komt nooit een veilig en werkend medicijn, omdat deze dan ook chemisch van oorsprong zal zijn, en dus nog voor veel meer gezondheidsproblemen gaat zorgen. Kijk maar naar de schade die Bill Gates en het WHO in de wereld hebben aangericht.

  Maar dat wordt nooit in de mainstream media bekend gemaakt. Daar wordt wel voor gezorgd. Dat is geen reclame voor de farmaceutische industrie, de WHO en Bill Gates. Zo blijkt dat ook de media onder controle is. Alles is dus gemanipuleerd, doordacht en super georganiseerd.

  Om dat begrijpen moeten de huisartsen en andere doctoren, maar ook wetenschappers, zich inzetten om de gezondheid en het in stand houden van het immuunsysteem als prioriteit te stellen. Dat zou op dit moment de inzet moeten zijn i.p.v. wachten op medicijnen of inentingen die er misschien wel gaan komen, maar nooit zullen werken. Dat geld kan dus veel beter besteedt worden.

  Het wordt tijd dat al die laboratoria die zich met onmenselijke substanties, dus ook gemanipuleerd voedsel, bezig houden, verboden worden.

  Wanneer het zo verder gaat met de invloed van Bill Gates en het WHO, dan wordt het grootste gedeelte van de mensen in de wereld bewust ziek gemaakt. Dan lacht de farmaceutische industrie zich in het vuistje en heeft deze bedrijfstak, die alleen maar meer geld wil verdienen, zijn doel bereikt.

  Het gaat hier dus helemaal niet over de gezondheid van mensen, maar alleen om heel veel geld te verdienen aan een gemanipuleerde situatie, die bij de beesten af is.

  Vertel dit verder, want wanneer dit zo doorgaat, zullen veel mensen niet meer in gezondheid, maar ook niet meer in vrijheid leven. Helaas is dat geen gemakkelijke taak. Ik loop dan ook vaak tegen een muur op.

  Mijn advies is dan ook om volgend jaar te stemmen op een partij die inentingen aan banden gaat leggen. Daar zal de partij van Hugo de Jonge geen deel van uitmaken. Op kwakzalfers en draaikonten zit niemand te wachten.

  Het probleem is dat mensen als Niels Rossen tijdens de studie al zijn bewerkt door de farmaceutische industrie en daar blijkbaar geen afstand van kunnen nemen. Dan heb ik mijn twijfels aan de intenties van huisartsen in het algemeen. Zij die er dus net zo over denken, zijn dus ook een gevaar voor de gezondheid van de mensen. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

  7 likes
  • Rob schreef:

   Als je gezond wil zijn dan moet je er zelf naar (gaan) leven. Je kunt niet studeren voor gezond leven. Niemand kan een ander gezond maken, dat is een illusie. Wat gezondheid genoemd wordt in deze wereld is het overeind houden van zieke mensen in een zieke(lijke) wereld van macht en controle. In zo’n wereld leef je nooit je eigen leven, je bent alleen maar aan het overleven. En mankeer je iets dan proppen ze je alleen maar vol met chemisch gefabriceerde medicijnen die niets anders doen dan onderdrukken van de symptomen. Daarmee wordt ook onderdrukt wat je aan je eigen lijf ervaart zodat het lijkt alsof het beter gaat. En zo steekt het hele zorg systeem in elkaar.

   2 likes
   • Petra schreef:

    Inderdaad. Minstens de helft van de mensen die wat mankeert organiseert dat zelf door verkeerde zaken te eten of te drinken. Maar ja, je gedrag op dat gebied aanpassen vinden veel mensen te moeilijk en daarom kiezen ze dan maar voor ‘pilletjes’…

    1 likes
 • Krikkem schreef:

  @duitinzakje
  je slaat de spijker op z’n kop
  ik kon het niet beter verwoorden
  proficiat.

  5 likes
 • Steven schreef:

  Het zal je huisarts maar wezen zeg. Wat een mafkikker.
  Die gaat straks al zijn patiënten de ̶c̶o̶r̶o̶n̶a̶v̶a̶c̶c̶i̶n̶ doodspuit van Billy the killer opdringen!
  Meteen zijn recht op arts zijn ontnemen.

  4 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  jammer van alle hier schrijvende alleen twitter annelies begrijpt het

  Hup, zo artikel 11 van de grondwet de deur uit. En die eed die deze huisarts heeft afgelegd is ook niets waard blijkbaar. Enge dingen.

  die wie het niet begrijpen zijn sprekende in hun slaap.. met diepe wens ergens nergens toch maar ooit het systeem loste laten.. zeker zij die dat het hardst uitspreken, houden het in stand..

  art 25 van de mensen rechten spreekt ook voor zich er dient gefaciliteerd te worden in zorg geen aannames dat er mogelijk wat? voorkomen kan worden(natuur kan je niet voor komen) dus overheid dient voor voldoende ic te zorgen wat na gelaten is, ondanks adviezen en rapportage daarin.. en wat doen ze nog meer niet daar bij de overheid..

  1 likes
 • Petra schreef:

  Ik heb van de week begrepen dat vaccins tegenwoordig ook via pleisters kunnen worden toegediend. Zou dat waar zijn?

  0 likes
 • alex schreef:

  Bill Gates is een psychopaat

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  chinese

  Chinese viroloog en klokkenluider: ‘Coronavirus komt uit militair lab’

  Een Chinese viroloog die naar de Verenigde ...

  >