Homepagina » Mens en Dier » Aartsbisschop: Achter coronacrisis en wereldwijde protesten schuilen dezelfde krachten
aartsbisschop

Aartsbisschop: Achter coronacrisis en wereldwijde protesten schuilen dezelfde krachten

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft gezegd dat de Deep State is verwikkeld in een hevige oorlog met president Trump. Hij roept de Amerikaanse president in een open brief op LifeSiteNews op om de Deep State en de mainstream media te bestrijden.

“In de afgelopen maanden heb ik twee kampen zien ontstaan: de kinderen van licht en de kinderen van het duister,” schrijft Vigano. “De kinderen van het duister vormen een absolute minderheid, maar bekleden wel vaak strategische functies binnen de overheid, politiek en media. De goeieriken worden gegijzeld door de slechteriken.”

Dezelfde krachten

“De ene groep heeft het beste met mensen voor, is eerlijk, wil graag een gezin stichten en werken, en staat klaar voor hulpbehoevenden. De andere groep dient zichzelf, heeft geen morele principes, bestrijdt het traditionele gezin en de natiestaat, buit werknemers uit om zelf rijk te worden, veroorzaakt verdeeldheid en oorlogen, en is alleen uit op macht en geld.”

Vigano stelt dat de Deep State de kaarten op tafel legt door haar plannen te onthullen. Hij zegt dat uit onderzoek zal blijken wat er achter de coronacrisis en de wereldwijde protesten zit. Volgens de aartsbisschop schuilen achter de protesten en Covid-19 dezelfde krachten.

Wakker worden

De voormalige diplomaat van de Heilige Stoel haalt ook uit naar de rooms-katholieke bisschop van Washington, Wilton Gregory. Die zei dat het bezoek van Trump aan een door relschoppers beschadigde protestantse kerk tegenover het Witte Huis ‘ongepast’ was.

Vigano zegt dat Gregory en andere religieuze leiders de Deep State, de globalisten en de Nieuwe Wereldorde dienen. “De kritiek op Trump na het bezoek van de kerk is onderdeel van een georkestreerd medianarratief dat niet gericht is op het bestrijden van racisme, maar het legitimeren van geweld en misdaad.”

“Amerikanen begrijpen dat de mainstream media niet willen dat de waarheid naar buiten komt en leugens verspreiden die de belangen van hun meesters dienen. Het is belangrijk dat de goeieriken, die veruit in de meerderheid zijn, wakker worden en niet langer accepteren dat ze worden misleid door een minderheid. Het is noodzakelijk dat de goeieriken, de kinderen van het licht, samenkomen en zich laten horen.”

“Want dan vallen de plannen van de kinderen van het duister in duigen, komt hun bedrog aan het licht en verliezen ze hun macht.”

[LifeSiteNews, Fox News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
7 maanden geleden

“Want dan vallen de plannen van de kinderen van het duister in duigen, komt hun bedrog aan het licht en verliezen ze hun macht.” Tja maar hun bedrog komt al jaren aan het licht en er is nog nooit iets veranderd sterker nog het is alleen maar erger en meer geworden, tot ziekmakend toe. Dat komt omdat het negatieve veel sterker is dan het positieve, stel iemand zegt tegen je goh wat zie je er leuk uit, dan denk, je dat zal wel, wel aardig van hem/haar. Maar zegt iemand je ziet er niet uit dan ben je gelijk down en onzeker. Negativiteit rules hier op aarde daarom heeft dat hier ook zo’n grote invloed en bepaalt het alles. We leven van kleins af aan met leugens, heb je een koekje gepakt? Nee. Heb je je huiswerk gemaakt? Ja. Heb jij dat kapot gemaakt? Nee. Alles omdat we belast zijn met een schuldcomplex en angst voor straffen vanaf de geboorte, de hele schepping is er mee belast. Er wordt ons wijd gemaakt (of dom gehouden) dat Jezus stierf voor onze zonden dus dat we er niet meer mee belast zouden worden, jaja. Wij zijn allemaal kinderen van God toch? Wat is er dan zo speciaal aan Jezus? 🙂 Maar het is een zooitje op deze planeet en zolang er van die psychopaten de baas spelen hier met behulp van politie/leger en boa’s en een bevolking van verklikkers is het slecht gesteld met ons. Corona is er amper meer maar ze blijven vasthouden aan alle maatregelen, nu de achterlijke demonstraties die gewoon toegelaten worden, de klimaatdrammers die Amsterdam 14 dagen bevuilden, de Turken die zonder toestemming in Rotterdam tekeer gingen en alles kon. En dan de mensen die voor vrijheid demonstreerden, de boeren die voor hun bestaan demonstreerden, werden allemaal tegengehouden zelfs met een grote politiemacht en bij de boeren zelfs met het leger. Wie nu nog niet beseft dat we nooit uit de 2eWO zijn gekropen en dat we in een fascistenstaat leven zal het nooit begrijpen. Nu beginnen ze ook al weer over het niet bestaande “probleem” stikstof te zeiken en dat de boeren weg moeten want de lockdown met weinig vliegtuigen en minder verkeer heeft niks geholpen, gek wordt je van die lui mer Remkes voorop, het is leugen op leugen op leugen en het stopt nooit.

Rob
Rob
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Willem, eigenlijk zou je niet moeten denken in negatief en positief. Wat voor de één positief is kan voor de ander negatief zijn. Het ligt er maar aan hoe je in elkaar steekt. Wat echter het enige is waar verandering in kan komen is de realiteit. Dan zou je dus de realiteit onder ogen moeten komen en zien zoals die is. Maar die realiteit is ook in de mens zelf. Dus als er iets wil veranderen dan moet dat ook van binnen gebeuren. De realiteit buiten confronteert de realiteit van binnen. Als je zelf verandert dan confronteert de ‘externe realiteit’ ook niet meer en ben je in staat het te zien zoals het is. Wat zo’n aarsbisschop (terugdenkend aan het kindermisbruik in de kerk, een aantal jaren geleden) zegt gaat niet over kracht maar over macht. Dat zijn twee heel verschillende zaken. Het geloof en de religies gaan ook over macht, het is vernietigend op het leven zelf. Van die vernietiging maakt in deze tijd zo’n beetje elk individu uit die een positie heeft: bankiers, politici, politie agenten, militairen, rechters en meer. Allemaal maken ze deel uit van vernietiging. Maar ook die Soros gefinancierde rellen clubjes (Blak lLives Matter, Antifa, K.O.Z.P. etc) zijn er alleen maar om de boel op stelten te zetten. En ja, macht beschermt macht dus daarom laat de politie die clubjes hun gang gaan en voeren ze de oorlog tegen het menselijk bestaan. Maar wat al die types niet begrijpen is dat hun eigen leven ook naar de kloten gaat want dat kennen ze helemaal niet. En als het straks op welke manier dan ook gaat veranderen dan is hun functie overbodig en zijn zij degenen die het heel erg moeilijk gaan krijgen. Of de N.W.O. wordt een feit met een compleet technologische en digitaal controle systeem (en dan zijn politie agenten niet meer nodig en worden ze net zo gecontroleerd als de rest), of er kom een bewustzijnsverandering en dan passen al die functies ook niet meer in de nieuwe realiteit.

Laat je niet gek maken door de huidige gang van zaken. Neem desnoods af en toe (volledig) afstand van al die zaken en zoek de ontspanning op. Dat is gemakkelijk te doen met muziek die rustig is. Ga gewoon zitten, bakje koffie erbij of wat dan ook en verder niets DOEN. Als de zon schijnt gewoon daarvan proberen te genieten. Vergeet af en toe alle heisa die er gaande is. Je daar druk over maken verandert er toch niets aan. Ik ga er zelf nog steeds van uit dat die bewustzijnsverandering uiteindelijk gaat plaats vinden. Er is in zekere mate al een verandering gaande. Dat is aan de jonge generaties te zien. Die steken anders in elkaar. Die worden al met een wakker bewustzijn (ziel) geboren en hebben geen geprogrammeerd ego meer (oordelen, overtuigingen en meer). Hun leven is niet altijd even gemakkelijk maar er zijn er veel die veel menselijker zijn dan hoe het altijd is geweest. Wat de heersende macht volgens sommigen aan het doen is is vechten voor hun overleving. Daardoor komt alles aan het daglicht en ja, dat ziet er niet fris uit.

freddy
freddy
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

@rob
Het geloof en de religies gaan ook over macht, het is vernietigend op het leven zelf, zeg je. daar ben ik het niet mee eens, als je het zo stelt. geloof en religie zijn vernietigend als ze verkeerd worden gebruikt. indien goed gebruikt zijn ze voedend en ondersteunend in ‘smensenlevens. je denkt te zwart wit, het is niet altijd zo (zwart) als je het stelt.

Ahura Mazda
Ahura Mazda
7 maanden geleden

De klepel en de klok zal ik maar zeggen… Vertel mij dan eens welke machtige vriendjes van Trump hem in het Witte Huis hebben geholpen en de strijd voeren met de Deep State. Wie zijn die jongens die de familie Rockefeller kunnen bestrijden? Laat me niet lachen….Trump = Deep State. Ik wacht op antwoord als iemand het weet.

Willem
Willem
Reactie op  Ahura Mazda
7 maanden geleden

Er is geen strijd Ahura, je ziet het goed, er is wel een strijd maar die is tegen de (over)bevolking, dat is altijd al zo geweest kijk maar naar de 2eWO. Wij denken graag alles in de hand te hebben maar moeder natuur bespeelt ons net zo hard, met ziekten en plagen en zoals nu totale gekte en chaos. Het is allemaal erg maar dat komt door alle leugens, stel WA van Amsberg vertelt gewoon wat er gebeurt tijdens de Bildergconferenties, stel Rutte en andere zaakwaarnemers van een land vertellen echt wat de plannen zijn en waarom, zouden we het dan niet anders bekijken? Beetje inspraak er bij en gezond verstand, beetje geboortebeperking, geen achterlijke biomassa zooi maar gewoon gas en olie en kolen zolang er niks anders is (wat er wel is neem ik aan) want olie en gas gaan niet op. Dat is je wijs gemaakt (of dom gehouden) alles is met een reden, het zijn de leugens en extreme domheid waar je gek van wordt. Of het Piet of Jan is die de tijdelijke scepter zwaait het is allemaal 1 pot nat, het maakt niet uit, hoe lang is het geleden dat je jezelf echt lekker voelde en het idee had dat je opschoot in je leven, kan het me niet eens meer herinneren, constante tegenwerking van allerlei mensen in instanties, we verzieken elkaars leven en vor wat? Voor die luizige 75 tot 80 jaar dat we hier rond mogen huppelen?

Ahura Mazda
Ahura Mazda
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Hallo Willem, het feit dat ze niet open zijn over de grote plannen zegt genoeg. Als ze argumenten hadden en het zou daadwerkelijk een noodgeval zijn qua overbevolking, dan kunnen ze dit gewoon in de groep gooien. Ik zou de eerste zijn die zich steriliseert.
Zou het volk toch nee zeggen tegen beter weten in, dan kunnen ze alsnog het plan doorvoeren.
Het valt ook op dat het meestal degenen zijn die bulken van het geld en zeeen van tijd hebben. Dan denk je op een gegeven moment dat je God bent. Eugenics heet nu Population Control. Slimme zet.

Pjoter
Pjoter
7 maanden geleden

Dit was Satans brandpunt, goedenavond!

Alleen Liefde overwint!!!

rop
rop
7 maanden geleden

Deze Bisschop heeft het over licht en duister, wat is licht en duister eigenlijk, als we naar het licht kijken dan kan men aannemen dat de Zon licht is ,en de aarde verlicht ,als we naar de nacht kijken dan is de Nacht de duisternis het is de ommekeer van elkaar, de dag als licht de nacht als de duisternis, dat is een vergelijking en op zich geheel gewoon, Men zegt dat God en licht is, maar dat is eigenlijk niet Zo ,god sprak en schiep het licht ,dus er was van licht geen sprake als men het zo bekijkt wat in het begin van de schepping werd beschreven , dus schiep god vanuit de Duisternis Het Licht, dus god is niet het licht zelf ,maar zetelt dus in de duisternis,als de kinderen van de duisternis de minderheid vormen dan zijn het de kinderen van god zelf net zoals god de duisternis is, zijn het ook zijn kinderen zelf, maar de kinderen van het licht zijn een schepping ervan, alleen het word verward door de Mens zelf zij zijn de oorzaak en de tegenstrijdigheid van deze twee Krachten, niet het licht of de duisternis dat is gewoon hoe het geheel ervan bestaat ,ruimte is in feite duisternis ,en in de ruimte bestaat het licht ,de biljoenen sterren in die ruimte.en daarom heen de duisternis. De mens heeft het nooit begrepen, mensen bestrijden elkaar met licht en duisternis terwijl deze duisternis het geheel van de schepping is, maar zolang men elkaar bestrijd zal het ook blijven bestaan, door onze eigen veroordelen beoordelen en oordelen, en deze oordelen houd het licht en de duisternis van de mens erin gevangen zolang men dat doet, zal het een gevecht zijn lijkende op de kinderen van de duisternis en het licht, zij houden elkaar gevangen ,als men met het licht de duisternis wil bestrijden, terwijl het een universele Eenheid is, zal er geen winnaar zijn ,maar aan beide kanten verliezers,waarom, omdat men denkt dat licht alles kan bestrijden, maar duisternis kan men niet bestrijden ,het licht heeft de duisternis nodig om erin te bestaan, op deze manier bestrijden zal het een een eeuwig strijd zijn ,en blijft het onuitputtelijk door de mens zelf bestaan en omdat de mens deze zelf heeft gecreeert, zolang de mensheid dit niet ziet zal het licht ,de goede, en de duisternis ,het slechte , elkaar alleen maar versterken ,en deze uitten zich in het gedrag van de Mens zelf. Dus de mens zelf haalt zijn eigen onheil in zijn eigen doen tegenover zijn eigen soort en toont daarmee zijn eigen achterlijkheid en verachtelijkheid tegen over elkaar en daar mee bestrijd men elkaar,zodat het eeuwen lang bestaat, de mens verkeert nog steeds in het begin van doodslag , en de complexheid ervan, omdat het licht en de duisternis niet word begrepen..alleen de mens die weet hoe het universum met al haar werken is ,zal de vrede ervan kennen, Zolang dat niet word beseft verkeren vele in het licht en de duisternis door het te bestrijden. en dat is al eeuwen bezig tot aan de DAG van VANDAAG. Verkeert het in vol in het licht ervan te staan en ledig in de duisternis ervan, dat kan men noemen een VOLLEDIG bestaan .Ledig omdat er maar geen resultaat heeft om vrede te bereiken,en Vol omdat men ermee bedwelmt ermee is, OM ELKAAR NAAR HET LEVEN TE STAAN. En dat toont het gezicht ook wereldwijd verspreid op allerlei soorten van ontevredenheid , het drinken en het verdrinken Erin.

Duaal
Duaal
Reactie op  rop
7 maanden geleden

In één zin vervat:
We leven in Dualiteit. Zonder dualiteit zou de wereld en de mens niet bestaan.

Willem
Willem
Reactie op  rop
7 maanden geleden

Tja weet je wat het is rop, zonder duister hoeft er nooit een lichtje aan.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Willem
7 maanden geleden

Als het Licht constant aan staat, dan dooft het snel uit. Zoals onze zon, die ook maar een beperkte levensduur heeft.

hans
hans
7 maanden geleden

Geloof. DE deepstate van het gewone volk. Gloof is het onuitroeibare virus. Geen vaccin beschikbaar.

Ahura Mazda
Ahura Mazda
Reactie op  hans
7 maanden geleden

Zonder geloof zijn we overgeleverd aan het goddeloze tuig! Aldus Yuri Bezmenov, ex-KGB.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
7 maanden geleden

je heb bladluizen en mieren..

bladluizen werken hard om de plant leeg te zuigen en mieren hebben een manier gevonden om een heel groot gedeelte van deze arbeid zonder al te veel moeite af te romen.. enkel door deze bladluizen te kietelen..

ik zie dat veel mensen gekieteld worden en ze voelen het niet eens..

hoe zou dat bij de bladluis zijn?!

Sunshine
Sunshine
7 maanden geleden

Kiezen voor het licht,

Heel veel hebben we door de eeuwen heen uit handen gegeven,
en daar heeft een aantal duisteren plezier en voordeel aan kunnen beleven,
blijven geloven in het goede werd bijna onmogelijk gemaakt,
maar inmiddels is meer dan duidelijk dat hun tijd bijna opraakt.

Anno nu wordt steeds duidelijker welke plannen er worden gesmeed,
steeds meer mensenkinderen hebben wel degelijk in de gaten hoe dit heet.
willens en wetens veroorzaakten zij op aarde een ware hel,
de kosmos oordeelt hierin niet, dat doen zij uiteindelijk zelf wel.

Wat door de duisteren voor onmogelijk werd gehouden is anno nu heel dichtbij,
want voor de terugkeer naar het licht vormen mensenkinderen een lange rij,
onrecht werd ons aangedaan, maar net als de kosmos oordelen wij niet,
in plaats daarvan kiezen wij massaal voor het licht zowel nu als in het verschiet!

samen banen wij onze weg terug naar het Licht!

zonderland
zonderland
7 maanden geleden

Licht en donker , links en rechts, vreugde en smart , goed en kwaad , en ga zo maar door , het ene kan niet zonder het andere bestaan, zonder licht geen donker enz

Verhaal Kahlil Gibran over vreugde en smart
Toen zei een vrouw: spreek tot ons over vreugde en smart.
En hij antwoordde: je vreugde is onthulde smart. En de bron waaruit je lach ontspringt, werd vaak gevuld met tranen. Hoe kan het anders zijn? Hoe dieper de smart in je wezen kerft, hoe meer vreugde je kunt bevatten. Is niet de beker die je wijn bevat dezelfde beker die in de oven van de pottenbakker werd gebakken? En is niet de luit die je geest kalmeert hetzelfde hout dat door mensen werd uitgehold? Wanneer je blij bent, schouw dan diep in je hart, en je zult zien dat enkel wat je smart gegeven heeft, ook vreugde brengt. Wanneer je verdrietig bent, blik dan opnieuw in je hart en je zult zien dat je weent om wat je vreugde schonk.
Sommigen zeggen: ‘vreugde is groter dan smart’ en anderen: ‘Nee, de smart is groter’. Maar ik zeg je: ze zijn onafscheidelijk. Zij komen tezamen en wanneer de een met je aanzit aan je tafel, moet je bedenken dat de ander slaapt in je bed.
Voorwaar, als een weegschaal hang je tussen je smart en je vreugde. Alleen wanneer je ledig bent, sta je stil en bent in evenwicht. Wanneer de schatbewaarder je opneemt om zijn goud en zilver te wegen, moet je vreugde of smart rijzen of dalen.

Sjazon
Sjazon
7 maanden geleden

De kinderen van het duister en de kinderen van het licht. De bisschop is natuurlijk het kind van het licht. Iedereen die anders denkt is het kind van de duisternis. Maar welke licht zit in deze bisschop zelf? Zwaailicht? Poollicht? Dimlicht? LEDlicht? Maanlicht? Zonlicht?

Kikoe
Kikoe
7 maanden geleden

Jullie hebben een gouden neus bij ninefornews ! 10 ! Hartelijk dank voor deze bemoedigende wending,
jullie zijn mede ‘the children of light’. Dank.

x

Check Also

heerenveen

Man uit Heerenveen sterft vlak na coronavaccinatie

Al maandenlang worden we dagelijks gebombardeerd met ...

corona

12.000 mensen testen positief op corona ondanks coronavaccin

In Israël zijn meer dan 12.400 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x