Homepagina » Mens en Dier » Volkskrant-columniste ‘steunt terroristische organisatie’: ‘Ik ben Antifa, deal with it’
volkskrant
Foto: Carptrash CC BY-SA 4.0

Volkskrant-columniste ‘steunt terroristische organisatie’: ‘Ik ben Antifa, deal with it’

Een columniste van de Volkskrant heeft via social media laten weten dat ze Antifa een warm hart toedraagt. Het bericht ging niet onopgemerkt voorbij. “Ik ben Antifa want ik ben tegen fascisme en racisme. Deal with it. We pikken het niet meer,” aldus Harriet Duurvoort.

Statenlid in Overijssel Andreas Bakir (FvD) twitterde: “Columnist van de Volkskrant komt ervoor uit een terroristische organisatie te steunen.” De tweet werd ook gedeeld door FvD-voorman Thierry Baudet.


In een andere tweet liet Duurvoort, die zichzelf een ‘bruggenbouwer’ noemt, weten George Soros te steunen:

Terreurgroep

Ze schrijft voor de Volkskrant onder meer dat ‘we nieuwe migranten hard nodig hebben’.

De Amerikaanse president Donald Trump liet onlangs weten dat hij de links-radicale protestbeweging Antifa als een terreurgroep gaat bestempelen. Hij zei dat Antifascisten deels verantwoordelijk zijn voor de rellen in de Verenigde Staten.

Binnenlands terrorisme

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr bracht een verklaring uit: “Het geweld dat wordt uitgelokt en gepleegd door Antifa en soortgelijke groepen in relatie met rellen is binnenlands terrorisme en zal ook zo worden behandeld.”

Op Twitter beschuldigde Trump de Antifa-beweging verschillende keren van de rellen die zijn ontstaan na de dood van George Floyd. “De VS zullen Antifa aanwijzen als een terroristische organisatie,” schreef hij.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Dus zij is Antifa (dus fascist) en wij moeten er mee dealen, ja ja, omgekeerde wereld noem je zoiets.

  26 likes
 • D3bb schreef:

  Vooral de rijke elitaire kak volk zonder enige levenservaring steunen dingen zoals antifa. En de nutteloze getraumatiseerd volk dat iedereen de schuld geeft zonder enige verantwoordelijkheid. Ik ben intelligent maar heb een leer achterstand door ptss. Mij in een hokje plaatsten is feitelijk gezien moeilijk. Al heel lang loop ik rond met het gevoel nergens thuis te horen… Nu in deze tijd is het juist een aanwinst! lol Ik weet al heel lang dat familie niet betekend dat het onvoorwaardelijk is. De meeste steun heb ik van vreemde meegekregen. Ik ken angst maar ben sterk genoeg om de angsten van nu niet serieus te nemen. Iedereen snakt naar eenheid maar bijna niemand durft eerlijk naar zichzelf te zijn. Deze volks krant dwaas is een activist en niet een journalist. Grote verschil! En wees bewust dat dit niet de gedachte is van de meerderheid. Ongeacht afkomst en kleur. Ik ben een ervaringsdeskundige die al jaren onderzoekt doet via haar eigen geleerde ervaring. En ik kan feitelijk zeggen dat de oplossing schuilt in eigen inzicht en totale eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn geestelijk zwak gemaakt en dat schuilt in elke laag van de samenleving. Ik zou zeggen gas erop! Kracht en liefde voor mijn medemens. Zielgroet!

  21 likes
 • salvar schreef:

  volgens mij is de wereld knettergek aan het worden.

  21 likes
 • Arwijn schreef:

  Antifa = Communazis.

  16 likes
 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit schreef:

  In de lijn der verwachtingen waar deze kranten toebehoren. Dat ze een bepaald agenda volgen was duidelijk. Dit zijn dan weer pure feiten.

  Facebook: Demonstratie van het volk

  Meld je aan voor verdere info.

  10 likes
 • Ikke schreef:

  Dan weet je dat de Volkskrant een door de Deep State (CIA) gecontroleerde krant is, net als de andere.

  7 likes
  • Eppo schreef:

   Geen Stijl is gewoon AIVD je moet eens met een VPN op die site reageren binnen korte tijd ben je gewieberd heeft gewoon IP surveillance techniek die constant IP adressen checkt die site.

   1 likes
 • Rayoflight schreef:

  Huppeltjes zoals Harriet Duurvoort zwemmen gewoon mee met de maalstroom omdat ze weten wat goed voor hen is…

  Destijds , dan praat ik over de tijd van Rudi Dutschke was er al een link tussen RAF en Axel springer verlag. Gebouwen van de neue heimat in Berlijn werden met afluister apparatuur voorzien. Denk dat in al die jaren dit netwerk gewoonweg veel meer is uitgebreid.

  Conjectie.

  Nu oud nieuws maar stel je eens voor slapend nederland in de jaren 60-70. Lijkt me dus dat ieder ‘verlag’ inmiddels geinfiltreert is door diezelfde groepen.

  Dus :

  Lees volkskrant doet ‘bidding’ voor dezelfde tereur organizaties. En als je dan bedenkt dat RARA RAF en zo in feite opa ANTIFA zijn dan is het ook duidelijk dat volkskrant niet veel keuze hebt.

  3 likes
 • Jerry schreef:

  “Ik ben antifa en tegen racisme”, dus ga ik op de Dam staan schreeuwen en dingen slopen….
  Ik ben het niet eens met Timmermans, zal ik de binnenstad nu ook maar in puin gaan slaan dan?

  Verdorie het is niet leuk meer. Coronamaatregelen, Co2 heffingen, 100kmh op de snelwegen, 1,5m afstand bewaren… als je er wat van zegt tegen mensen kijken ze je aan alsof je niet goed bent. Maar dit spel is al een aantal jaar bezig kijk maar eens terug: referendum, nep nieuws, Stikstof, mond dicht, geen herinnering aan, proces Wilders, huilende Timmermans, Timmermans in europa, mond gesnoerd, racisme, Zwarte Piet, genderneutraal, bomen verbranden voor een beter klimaat!!!! en ga maar door. De vrijheid wordt steeds meer beperkt stapje voor stapje en er gebeuren dingen die nergens op slaan. wat is het volgende weer…. wordt er helemaal flauw van.

  0 likes
  • Sjazon schreef:

   Vrijheid is, binnen het verbod, binnen de beperking, gelukkig te kunnen zijn. Slavernij is, binnen de vrijheid ongelukkig te kunnen zijn.
   Heeft democratie, vrijheid ook heel veel gelukkige mensen gecreëerd? Zo ja, waarom hebben de mensen zich dan massaal gestort op het verzamelen van bezit?

   0 likes
 • Jantje schreef:

  De vk steunt wel meer ellende: Hamas, de ANC, Hezbollah, Halsema, IS, Islam, eigenlijk alles dat naar en slecht is.
  Maar allemaal vanuit hun ivoren toren, zonder hoor en wederhoor.
  Ze houden toch zo van literatuur bij de vk?
  Salman Rusdie heeft gelijk met zijn duivelsverzen, maar bij de voormalig katholieke krant is geen besef meer van de waarheid, sinds ze Marx hebben omarmt.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  >