Homepagina » Mens en Dier » Volkskrant-columniste ‘steunt terroristische organisatie’: ‘Ik ben Antifa, deal with it’
volkskrant
Foto: Carptrash CC BY-SA 4.0

Volkskrant-columniste ‘steunt terroristische organisatie’: ‘Ik ben Antifa, deal with it’

Een columniste van de Volkskrant heeft via social media laten weten dat ze Antifa een warm hart toedraagt. Het bericht ging niet onopgemerkt voorbij. “Ik ben Antifa want ik ben tegen fascisme en racisme. Deal with it. We pikken het niet meer,” aldus Harriet Duurvoort.

Statenlid in Overijssel Andreas Bakir (FvD) twitterde: “Columnist van de Volkskrant komt ervoor uit een terroristische organisatie te steunen.” De tweet werd ook gedeeld door FvD-voorman Thierry Baudet.


In een andere tweet liet Duurvoort, die zichzelf een ‘bruggenbouwer’ noemt, weten George Soros te steunen:

Terreurgroep

Ze schrijft voor de Volkskrant onder meer dat ‘we nieuwe migranten hard nodig hebben’.

De Amerikaanse president Donald Trump liet onlangs weten dat hij de links-radicale protestbeweging Antifa als een terreurgroep gaat bestempelen. Hij zei dat Antifascisten deels verantwoordelijk zijn voor de rellen in de Verenigde Staten.

Binnenlands terrorisme

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr bracht een verklaring uit: “Het geweld dat wordt uitgelokt en gepleegd door Antifa en soortgelijke groepen in relatie met rellen is binnenlands terrorisme en zal ook zo worden behandeld.”

Op Twitter beschuldigde Trump de Antifa-beweging verschillende keren van de rellen die zijn ontstaan na de dood van George Floyd. “De VS zullen Antifa aanwijzen als een terroristische organisatie,” schreef hij.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
1 jaar geleden

Dus zij is Antifa (dus fascist) en wij moeten er mee dealen, ja ja, omgekeerde wereld noem je zoiets.

Arwijn
Arwijn
1 jaar geleden

Antifa = Communazis.

D3bb
D3bb
1 jaar geleden

Vooral de rijke elitaire kak volk zonder enige levenservaring steunen dingen zoals antifa. En de nutteloze getraumatiseerd volk dat iedereen de schuld geeft zonder enige verantwoordelijkheid. Ik ben intelligent maar heb een leer achterstand door ptss. Mij in een hokje plaatsten is feitelijk gezien moeilijk. Al heel lang loop ik rond met het gevoel nergens thuis te horen… Nu in deze tijd is het juist een aanwinst! lol Ik weet al heel lang dat familie niet betekend dat het onvoorwaardelijk is. De meeste steun heb ik van vreemde meegekregen. Ik ken angst maar ben sterk genoeg om de angsten van nu niet serieus te nemen. Iedereen snakt naar eenheid maar bijna niemand durft eerlijk naar zichzelf te zijn. Deze volks krant dwaas is een activist en niet een journalist. Grote verschil! En wees bewust dat dit niet de gedachte is van de meerderheid. Ongeacht afkomst en kleur. Ik ben een ervaringsdeskundige die al jaren onderzoekt doet via haar eigen geleerde ervaring. En ik kan feitelijk zeggen dat de oplossing schuilt in eigen inzicht en totale eigen verantwoordelijkheid. Wij zijn geestelijk zwak gemaakt en dat schuilt in elke laag van de samenleving. Ik zou zeggen gas erop! Kracht en liefde voor mijn medemens. Zielgroet!

Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit
1 jaar geleden

In de lijn der verwachtingen waar deze kranten toebehoren. Dat ze een bepaald agenda volgen was duidelijk. Dit zijn dan weer pure feiten.

Facebook: Demonstratie van het volk

Meld je aan voor verdere info.

x

Check Also

inent

Oostenrijker die inenting weigert, krijgt boete van 3600 euro: ‘Het wordt steeds gekker’

Ongevaccineerde Oostenrijkers moeten zich voor februari alsnog ...

rtl nieuws

RTL Nieuws: ‘Een vaccinatieverplichting betekent geen dwang’

Oostenrijk wil burgers verplichten zich te laten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x