Homepagina » Het Complot » De geheime geschiedenis van de wereld
De geheime geschiedenis van de wereld

De geheime geschiedenis van de wereld

Geheime genootschappen. Volgens Jonathan Black waren de grootste genieën er lid van, en besturen ze stiekem de wereld. Bestaan ze echt, die geheime machten achter de schermen?

In zijn boek De geheime geschiedenis van de wereld beschrijft Black de wereldgeschiedenis zoals die werd doorgegeven via allerlei occulte, esoterische of wijsgerige genootschappen. Het boek is inmiddels een internationale bestseller. Hij toont aan dat veel van de bestaande geschiedschrijving onwaar is.

Aan de hand van uniek archiefmateriaal worden alle geheime genootschappen op een journalistieke manier behandeld. Onder andere het tijdperk van de rozenkruisers, de occulte wortels van de wetenschap, de mystiek-seksuele revolutie en de Illuminati worden beschreven.

Trance

Met talloze gegevens uit de natuurwetenschap, religie, psychologie, historiografie en filosofie haalt Black de waarheid naar boven en construeert hij een fascinerende alternatieve wereldgeschiedenis. De invloed van geheime genootschappen is veel groter dan je tot nu toe dacht.

De geschiedenis van geheime genootschappen begint zo rond 3000 voor Christus. Black beschrijft de situatie in het Hof van Eden en over Egyptenaren die allerlei middelen tot zich namen om in trance te raken, waaronder blauwe lelie, opium, papaver en alruinwortel.

Black behandelt niet alleen Isaac Newton, de vrijmetselaars en alchemie, maar ook de occulte wortels van de Franse Revolutie, Napoleon, de antichrist en het occulte bolsjewisme.

Mysteriescholen

De Grote Samenzwering: de geheime geschiedenis van de wereldIn het oude Griekenland waren aan de openbare tempels zogeheten mysteriescholen verbonden. Deze scholen waren geheime instanties waar de politieke en culturele elite onderwijs kreeg in meditatietechnieken. Plato, Aeschylus, Alexander de Grote, keizer Augustus, Cicero en vele anderen werden er na jarenlange voorbereiding ingewijd in de geheime filosofie.

In deze scholen kreeg men les in ademhalingsoefeningen, het afsluiten van de vijf fysieke zintuigen, hallucinatie, sacrale dansen en technieken om seksuele energieën te kanaliseren. Ingewijden die hun kennis van de mysteriescholen aan buitenstaanders wilden onthullen, werden zonder pardon ter dood gebracht.

Twee jongens uit de Ionische havenstad Efeze wilden per se weten wat zich in de lokale mysterieschool afspeelde. Toen ze over de muur van het gebouw klommen werden ze al snel gesnapt. Een dag later hingen de lijken van de jongens in de buurt van de mysterieschool aan een boom.

Astrologie

Black laat zien hoe esoterie, vrijmetselaarsloges en astrologie een belangrijke rol hebben gespeeld op hoofdmomenten in de geschiedenis. Toen George Washington als president van de Verenigde Staten de basis legde voor de bouw van het Capitool, speelde astrologie daarbij een grote rol.

“Toen Washington een horoscoop liet trekken voor de bouw van het Capitool, handelde hij geheel in lijn met een plechtige traditie van de vrijmetselarij die de geschiedenis van de mensheid volgde in overeenstemming met de bewegingen van sterren en planeten,” aldus Black.

Washington is zo gebouwd, dat het zonlicht elk jaar op 3 augustus dwars door Pennsylvania Avenue schijnt en het piramidion op het dak van het hoofdpostkantoor doet oplichten.

De heruitgave van het boek ‘De geheime geschiedenis van de wereld’ van Johnathan Black is hier te krijgen.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
atomnics
atomnics
4 jaren geleden

¨De geschiedenis van geheime genootschappen begint zo rond 3000 voor Christus. Black beschrijft de situatie in het Hof van Eden en over Egyptenaren die allerlei middelen tot zich namen om in trance te raken, waaronder blauwe lelie, opium, papaver en alruinwortel.¨

ik denk hier ook zo over, omdat dit sterk overkomt met de bijbel. hof van eden en de verboden vrucht(en) drugs? waardoor wij massaal over de wereld lijden aan amnesia think about that.
vragen zoals wie wij zijn in essentie? het herinneren van vorige levens? het herinneren van toekomstige levens? het herinneren wat je komt doen hier op aarde in dit universum. zijn de meeste helaas vergeten door de trance in de tijd (drugs) tot de dag van vandaag wordt het nog steeds als heilige middelen gezien. bijvoorbeeld cocaïne heeft babylony (maatschappij) groot gemaakt en heeft ook helaas vele mensen levens gekost. en dat is best triest want zei weten al maar al te goed dat als het moment er is wanneer wij ontwaken van de trance, spreuk die tijd(perken) geduurd heeft. zei geen controle meer over ons heeft en dat is gelijk ook de reden dat ze maximaal doorgaan met hun piramide spelletjes om ons in trance (gevangen) te houden in de mind zodat we het spel niet overzien. wat grappig is wat vele ook niet realiseren is dat de mens zelf op de top van de piramide staat. piramide kun zien als een systeem die je creëert in je mind voordat je iets gaat uitvoeren een soort plan van aanpak. dus iedereen maakt zijn eigen piramide systeem het punt is wat hun doen hun gaan er een zogenaamd complexe spel van maken en vragen geld, goud, of je leven daarvoor in ruil

https://www.youtube.com/watch?v=pqBCcToijO4
verklaart veel over de bijbel makers, en hun mentaliteit in de vorm van piramide spelletjes.
tot de dag van vandaag spelen ze nog steeds spelletjes met ons omdat wij simpelweg nog steeds met hun in zee gaan door middel van verdeel en heers techniek zodat zij orde uit chaos kunnen scheppen. oplossing is simpel het moment dat je eigen macht weg geeft aan iets extern buiten jezelf heb je er 100% geen controle meer op. zie het als stemmen ja of nee maak bij deze helemaal niet uit. het feit dat je naar hun toe gaat en een keuze maakt geef je datgene jouw kracht toe waar jij geen controle meer op heb ja/nee ze hebben allang al besloten wat het gaat worden. het belangrijkste schakel zijn wij, wij zijn het die hun toestemming geven om een bepaald order uit te voeren. duivel, dracula….. heeft altijd toestemming nodig van jouw(ons) om binnen te kunnen treden hun nodigen jouw (ons) heel vaak uit zodat ze ons lastig kunnen vallen. heel simpel voorbeeld ga niet mee in zee met hun uitnodigingen, sterker nog kom gewoon helemaal niet eens opdagen op die uitnodiging van hun. weet wie je voor je heb luister naar je eigen lichaam gevoel hart.

en nee ik ben niet gelovig, ik ben een multi dimensionaal wezen.

Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
Reactie op  atomnics
4 jaren geleden

U mag niet geloven toch wordt U gevangen gehouden door U heersers bij gratie gods.

De gevangenis van de democratie.
Demo = duivel
cratie = macht of kracht
maw kerk van de duivel, gemaakt door Napoleon.

Hier staat hoe Napoleon daarmee is begonnen en hoe de kerk zijn macht heeft moeten afstaan.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Concordaat_van_15_juli_1801

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

‘ Twee jongens uit de Ionische havenstad Efeze wilden per se weten wat zich in de lokale mysterieschool afspeelde. Toen ze over de muur van het gebouw klommen werden ze al snel gesnapt. Een dag later hingen de lijken van de jongens in de buurt van de mysterieschool aan een boom. ‘ : ik zie in deze tijd niet het nut van geheimhouding in en ook de daarbij horende straf.

onbekend
onbekend
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

ik zie in deze tijd niet het nut van geheimhouding in en ook de daarbij horende straf.
Het nut van geheimhouding is (zonder de daarbij horende straf) dit: geheime kennis is enkel voor mensen met zuivere bedoelingen. Voor eerlijke mensen die niet roddelen of iemand anders verdacht maken.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Kennis is macht! Die wil je niet delen!!

Bassielides
Bassielides
4 jaren geleden

De ene leugen met de andere bedekken………..(jonathan black??????????????????)

Slechts suggesties die uw onder-bewustzijn gevangen houden.

Alles wat u gelooft gaat een eigen leven lijden.

Zij die geloven in het complot, creeeren het zelf.

pietje
pietje
4 jaren geleden

Ze verdienen de DOOD voor zijn helaas !

Neo
Neo
4 jaren geleden

Drugs? Verboden vruchten? Neem al de zaadragende gewassen, en het zal u tot spijze zijn….

Bob
Bob
4 jaren geleden

Als men het over de geheime geschiedenis gaat hebben denk ik aan de vele oudere echte geschiedenis zodat de mensheid kan inzien dat wij niet de eerste civilisatie zijn in dit sterrenstelsel. Op meerdere planeten is te zien dat er civilisaties geweest zijn en dat wij of zij destijds een type 2 civilisatie waren. Uw moet dan ook weten dat wij nu een type 0 civilisatie zijn.

Op YouTube is hier veel meer over te vinden want autootjes die op de maan en op Mars landen zijn voor onderzoek naar die civilisaties!!
Ze landen dan ook in een geometrische stellingen.

Mega interessant!!

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Wat voor de een complot theorie is, kan voor de ander waarheid zijn. Als je iets zelf meemaakt, hoeft de ander het niet te geloven. Vaak is het zo dat als die ander het ook meemaakt, hij/zij het dan wel gelooft.
Ik sta wel achter dit boek. Heb het niet gelezen, maar zelf veel onderzocht.
Het begint met een groep. De groep verdeelt in twee groepen door onenigheid. En zo krijg je steeds meer nieuwe groepen en ook door dwang om het geloof/kennis van die groep aan te nemen. Zo’n eerste groep ontstaat op meerdere plekken op de wereld. Door infiltratie(kennis op doen) in meerdere groepen krijg je uiteindelijk 1 groep. Via de handels verdragen creëer je een NWO. bv. Het verdrag tussen de drie geloven is het verdrag des verbonds. Het verdrag bij Oekraïne is een dezelfde soort verdrag.
Vroeger stonden scholen geheel onder het bewind van een geloof. Nu staan scholen meer in verbinding met het bedrijfsleven/overheidsbeleid(onze koning als grootaandeelhouder). Maar in feite blijft de macht bij dezelfde bloedgroepen/families enz. als in het begin van de verdragen. Als een vorst/machthebber werd verwijderd dan kwam er wel een kind(h*erenjong) dat weer opgeleid werd om de macht te behouden via oppositie. Het schaken van mensen. Ik denk dat Jezus ook zo’n kind was.
Taal/schrift/rekenen/archief ontstond vrijwel allemaal in hetzelfde gebied. Het midden oosten. Zelfs onze pc komt daar van af. Niet direct, maar de kennis. Kennis is macht. Via kennis kun je mensen/landen onderdrukken. Zelfs zonder dat een mens er bewust van is. Via hegeliaanse dialectiek. Triaden. bv. Twee honden vechten om een bot en de derde gaat er mee vandoor. Je creëert als machthebber zelf een probleem. Mensen/groepen gaan vechten en de oplossing is in jouw voordeel.(meer controle) Zo kun je met technologie(bv. pc/chip/satellieten enz., dat alles heeft gekopieerd via kennis van de natuurwetten) ook spelletjes spelen. Het probleem is hierbij dat je het niet ziet. Je kunt het niet hard maken als jouw of een land iets overkomt. De mens verliest hierdoor zijn vrijheid tot in de huiskamer. We zitten dus nu met 2 macht dimensies opgescheept in 1 systeem. Om hier als mens uit te komen(een nieuwe groep stichten, zoals Jezus dat deed) zul je eerst alle huidige technologie moeten afbreken. Hoe doe je dat? Een mega ramp creëren bv. Dit is niet zo moeilijk, want men heeft alle kennis in huis. Hoe je het weer kunt beïnvloeden enz. Hoe je de drie werelden(boven(kosmos), midden(onze) en onderwereld(in aarde) kunt verbinden of ermee spelen via de satellieten. En zo komt Jezus gedachtegoed vanzelf terug.
Dit denken is gewoon logisch redeneren via de kennis die er al is en kijken naar de geschiedenis. Die herhaalt zich telkens weer. Het werkt zoals cel verdeling. 1 cel splitst zich in 2. 2 cellen splitsen zich in 4. 1 tje daarvan weer in 2 enz. Maar ondertussen zijn ze ook verbonden met elkaar. En dat houdt een keer op als alles met 1 in verbinding staat.(NWO) Deze macht kan het weer omturnen naar 1 groep en dan begint de celdeling weer opnieuw. (deze omschakeling noemt men een Niburu)Zo zijn de tijdperken ontstaan en weer afgebroken. Een oneindige cirkel. De slang die in zijn eigen staart bijt.
Wat voor de een complot is, hoeft het voor de ander niet te zijn. Maar als je in complot denkt hoeft dat niet onwaar te zijn. En complot denken hoef je niet mee te nemen in je eigen leven, want we leven in meerdere dimensies/stadia van leven. Voor de individu geldt: Geloof in jezelf. Die cel moet je proberen heel(in balans) te houden. Daarnaast moet je een open mind hebben om dingen te begrijpen. Dat zegt nog niet dat je dan zelf erna moet handelen. Je neemt een beslissing/oplossing om iets op het juiste pad te sturen. En soms kies je voor jezelf. Om je cel heel te houden.
De processen voor jezelf/land/groepen/natuur verlopen min of meer op dezelfde manier en macht/kennis speelt daarbij een rol.+ en + = + enz. Uiteindelijk komt het allemaal altijd bij 1 hoogtepunt/peak uit. De natuurwetten winnen dus altijd. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in. Technologie misbruik is een vorm van een kuil graven. Die heeft uiteindelijk ook een peak. Een hele grote. Vandaar dat men zegt dat de mens zichzelf vernietigd. Het punt is dat de elite dit zelf ook weet en daarom schuilplaatsen maakt. Van daar uit kun je concluderen, dat we in een eindtijd van een tijdperk leven. Het hele systeem is op. De oplossingen zijn schijnoplossingen, want alles werkt vanuit de bron. Die ene cel. De vrouwelijke cel. De machtigste cel, die kan delen. Daarom werd de vrouw altijd al min of meer onderdrukt.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Ik moet zeggen, dat ik de meeste reacties op dit stuk echt geweldig vind. Dat meen ik echt serieus en geeft me goede moed. Dank voor jullie bijdrage bij deze.

Richard Groen
Richard Groen
4 jaren geleden

Dat heeft Black helemaal goed. We worden op onze staatscholen volgestort met geschiedvervalsing. Dat dient zeker een doel.
Deze literatuur noemen ze ons op onze staatscholen zeker niet:
http://www.greatdreams.com/who-runs-the-world.html
http://www.theboogeyman.eu/boek/content/wo2.php
How The World REALLY Works http://www.abjpress.com/htwpage.html
NONE DARE CALL IT CONSPIRACY http://www.whale.to/b/allen_b1.html

De vijand is duidelijk identificeerbaar als het Comité van 300 en haar front-organisaties, zoals het Koninklijk Instituut voor internationale zaken (Royal Institute for International Affairs, Chatham House), de Club van Rome (Club of Rome), NAVO (NATO), VN (UN), de Zwarte adel (the Black Nobility), het Tavistock-instituut (the Tavistock Institute), TC (Trilateral Commission), CFR (Council on Foreign Relations) en alle haar aangesloten organisaties, de denktanks en onderzoeksinstellingen, gecontroleerd door Stanford en het Tavistock-instituut voor menselijke betrekkingen, en laatste, but not least, het militaire establishment (Militair Industrieel Complex).

Het Comité van 300 is het ultieme geheime genootschap samengesteld uit een onaantastbaar heersende klasse, die de koningin van het Verenigd Koninkrijk (Elizabeth II), de koningin van Nederland, de koningin van Denemarken en de koninklijke families van Europa omvat.

Deze aristocraten besloten bij de dood van koningin Victoria, de matriarch (=oudste vrouw die leiding geeft) van de Venetiaanse Black Guelphs (=supporters van de Paus en de Heilige Romeinse Koning), dat om wereldwijde controle krijgen, het voor de aristocratische leden nodig zou zijn om op een wereldwijde schaal “in bedrijf” te gaan met de niet-aristocratische maar uiterst machtige leiders van de corporaties, en dus werden de deuren naar de ultieme macht opengesteld, te weten de macht over het volk.
De koningin van Engeland noemt dit volk ” the commoners “.
bron: klokkenluiider.nl

Sebas0570
Sebas0570
4 jaren geleden

“Like the Maya, among whom the Hopi once lived and with whom they later traded, the Hopi conceptualize the cycles of time as world-ages. The Hopi believe that we have suffered three previous world cataclysms. – See more at: http://www.ancient-origins.net/myths-legends-americas/hopi-prophecy-and-end-fourth-world-part-1-002280#sthash.xd8n0orX.dpuf

Ach er zit nog zoveel geschiedenis achter ons blauwe planeetje, dit tijdperk is maar 1/4 van het geheel.
Wat ook interessant is waar wij het laatste volkje op aarde in eigenlijk een zeer korte termijn van alles hebben geleerd over wis en natuurkunde astronomie. Dan bedoel ik Inca’s Babeloniers enz.

En bedenk, een eindtijd is ook weer het begin van een nieuw tijdperk…
Die Hopi zijn zo gek nog niet 😉
de babeloniers Inca’s hoe hebben ze in een paar honderd jaar deze kennis gekregen?
Mijn gok, kennis van de achterblijvers van de vorige lichting ‘bevolking’ van aarde…

Ik meerdere verschillende testamenten bijbels geloven kom je allemaal soortgelijke verhalen tegen.
My guess, er zitten meer antwoorden in het verre verre verleden over onze toekomst dan IN onze toekomst…

x

Check Also

egyptenaren

Wisten de oude Egyptenaren meer dan we denken?

Veel mensen kijken momenteel op Netflix een ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x