Het Complot

De geheime geschiedenis van de wereld

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geheime genootschappen. Volgens Jonathan Black waren de grootste genieën er lid van, en besturen ze stiekem de wereld. Bestaan ze echt, die geheime machten achter de schermen?

In zijn boek De geheime geschiedenis van de wereld beschrijft Black de wereldgeschiedenis zoals die werd doorgegeven via allerlei occulte, esoterische of wijsgerige genootschappen. Het boek is inmiddels een internationale bestseller. Hij toont aan dat veel van de bestaande geschiedschrijving onwaar is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Aan de hand van uniek archiefmateriaal worden alle geheime genootschappen op een journalistieke manier behandeld. Onder andere het tijdperk van de rozenkruisers, de occulte wortels van de wetenschap, de mystiek-seksuele revolutie en de Illuminati worden beschreven.

Trance

Met talloze gegevens uit de natuurwetenschap, religie, psychologie, historiografie en filosofie haalt Black de waarheid naar boven en construeert hij een fascinerende alternatieve wereldgeschiedenis. De invloed van geheime genootschappen is veel groter dan je tot nu toe dacht.

De geschiedenis van geheime genootschappen begint zo rond 3000 voor Christus. Black beschrijft de situatie in het Hof van Eden en over Egyptenaren die allerlei middelen tot zich namen om in trance te raken, waaronder blauwe lelie, opium, papaver en alruinwortel.

Black behandelt niet alleen Isaac Newton, de vrijmetselaars en alchemie, maar ook de occulte wortels van de Franse Revolutie, Napoleon, de antichrist en het occulte bolsjewisme.

Mysteriescholen

De Grote Samenzwering: de geheime geschiedenis van de wereldIn het oude Griekenland waren aan de openbare tempels zogeheten mysteriescholen verbonden. Deze scholen waren geheime instanties waar de politieke en culturele elite onderwijs kreeg in meditatietechnieken. Plato, Aeschylus, Alexander de Grote, keizer Augustus, Cicero en vele anderen werden er na jarenlange voorbereiding ingewijd in de geheime filosofie.

In deze scholen kreeg men les in ademhalingsoefeningen, het afsluiten van de vijf fysieke zintuigen, hallucinatie, sacrale dansen en technieken om seksuele energieën te kanaliseren. Ingewijden die hun kennis van de mysteriescholen aan buitenstaanders wilden onthullen, werden zonder pardon ter dood gebracht.

Twee jongens uit de Ionische havenstad Efeze wilden per se weten wat zich in de lokale mysterieschool afspeelde. Toen ze over de muur van het gebouw klommen werden ze al snel gesnapt. Een dag later hingen de lijken van de jongens in de buurt van de mysterieschool aan een boom.

Astrologie

Black laat zien hoe esoterie, vrijmetselaarsloges en astrologie een belangrijke rol hebben gespeeld op hoofdmomenten in de geschiedenis. Toen George Washington als president van de Verenigde Staten de basis legde voor de bouw van het Capitool, speelde astrologie daarbij een grote rol.

“Toen Washington een horoscoop liet trekken voor de bouw van het Capitool, handelde hij geheel in lijn met een plechtige traditie van de vrijmetselarij die de geschiedenis van de mensheid volgde in overeenstemming met de bewegingen van sterren en planeten,” aldus Black.

Washington is zo gebouwd, dat het zonlicht elk jaar op 3 augustus dwars door Pennsylvania Avenue schijnt en het piramidion op het dak van het hoofdpostkantoor doet oplichten.

De heruitgave van het boek ‘De geheime geschiedenis van de wereld’ van Johnathan Black is hier te krijgen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
atomnics
atomnics
8 jaren geleden

¨De geschiedenis van geheime genootschappen begint zo rond 3000 voor Christus. Black beschrijft de situatie in het Hof van Eden en over Egyptenaren die allerlei middelen tot zich namen om in trance te raken, waaronder blauwe lelie, opium, papaver en alruinwortel.¨

ik denk hier ook zo over, omdat dit sterk overkomt met de bijbel. hof van eden en de verboden vrucht(en) drugs? waardoor wij massaal over de wereld lijden aan amnesia think about that.
vragen zoals wie wij zijn in essentie? het herinneren van vorige levens? het herinneren van toekomstige levens? het herinneren wat je komt doen hier op aarde in dit universum. zijn de meeste helaas vergeten door de trance in de tijd (drugs) tot de dag van vandaag wordt het nog steeds als heilige middelen gezien. bijvoorbeeld cocaïne heeft babylony (maatschappij) groot gemaakt en heeft ook helaas vele mensen levens gekost. en dat is best triest want zei weten al maar al te goed dat als het moment er is wanneer wij ontwaken van de trance, spreuk die tijd(perken) geduurd heeft. zei geen controle meer over ons heeft en dat is gelijk ook de reden dat ze maximaal doorgaan met hun piramide spelletjes om ons in trance (gevangen) te houden in de mind zodat we het spel niet overzien. wat grappig is wat vele ook niet realiseren is dat de mens zelf op de top van de piramide staat. piramide kun zien als een systeem die je creëert in je mind voordat je iets gaat uitvoeren een soort plan van aanpak. dus iedereen maakt zijn eigen piramide systeem het punt is wat hun doen hun gaan er een zogenaamd complexe spel van maken en vragen geld, goud, of je leven daarvoor in ruil

https://www.youtube.com/watch?v=pqBCcToijO4
verklaart veel over de bijbel makers, en hun mentaliteit in de vorm van piramide spelletjes.
tot de dag van vandaag spelen ze nog steeds spelletjes met ons omdat wij simpelweg nog steeds met hun in zee gaan door middel van verdeel en heers techniek zodat zij orde uit chaos kunnen scheppen. oplossing is simpel het moment dat je eigen macht weg geeft aan iets extern buiten jezelf heb je er 100% geen controle meer op. zie het als stemmen ja of nee maak bij deze helemaal niet uit. het feit dat je naar hun toe gaat en een keuze maakt geef je datgene jouw kracht toe waar jij geen controle meer op heb ja/nee ze hebben allang al besloten wat het gaat worden. het belangrijkste schakel zijn wij, wij zijn het die hun toestemming geven om een bepaald order uit te voeren. duivel, dracula….. heeft altijd toestemming nodig van jouw(ons) om binnen te kunnen treden hun nodigen jouw (ons) heel vaak uit zodat ze ons lastig kunnen vallen. heel simpel voorbeeld ga niet mee in zee met hun uitnodigingen, sterker nog kom gewoon helemaal niet eens opdagen op die uitnodiging van hun. weet wie je voor je heb luister naar je eigen lichaam gevoel hart.

en nee ik ben niet gelovig, ik ben een multi dimensionaal wezen.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

‘ Twee jongens uit de Ionische havenstad Efeze wilden per se weten wat zich in de lokale mysterieschool afspeelde. Toen ze over de muur van het gebouw klommen werden ze al snel gesnapt. Een dag later hingen de lijken van de jongens in de buurt van de mysterieschool aan een boom. ‘ : ik zie in deze tijd niet het nut van geheimhouding in en ook de daarbij horende straf.

Bassielides
Bassielides
8 jaren geleden

De ene leugen met de andere bedekken………..(jonathan black??????????????????)

Slechts suggesties die uw onder-bewustzijn gevangen houden.

Alles wat u gelooft gaat een eigen leven lijden.

Zij die geloven in het complot, creeeren het zelf.

pietje
pietje
8 jaren geleden

Ze verdienen de DOOD voor zijn helaas !

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x