Mens en Dier

‘Verpleegkundige’ zegt op radio dat het aantal gevaccineerde patiënten enorm toeneemt, luister naar de reactie

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er gebeurde vannacht iets opmerkelijks op de radio toen ene Maarten inbelde in de extra vroege ochtendshow Gaan! op NPO Radio 1. “Wij zien in het ziekenhuis de afgelopen weken een enorme toename aan gevaccineerde patiënten,” zei Maarten, die claimde CCU-verpleegkundige te zijn.

“Gevaccineerde, zei je?” vroeg presentator Ruben van Haften. “Ja, juist gevaccineerde patiënten die spijt hebben dat ze gevaccineerd zijn als haren op hun hoofd,” antwoordde de verpleegkundige.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Uit onderzoek blijkt dat de zogenaamde D-dimeren – en wij kunnen dat ook meten – enorm gestegen zijn in het bloed. En dat zijn juist de mensen die gevaccineerd zijn. Hun immuunsysteem blijkt permanent te zijn aangetast door het vaccin,” lichtte hij toe.

Enorme toeloop

“We zien een enorme toeloop, ook van gevaccineerde collega’s,” voegde de verpleegkundige toe. “Ik ben het zelf gelukkig niet.

Van Haften onderbrak hem: “Wacht even, want dat is natuurlijk niet bewezen wat je nu zegt.” Maarten reageerde: “Dat is wel bewezen.”

Myocarditis

“Het vaccin is getest en is veilig bevonden,” beweerde Van Haften. De verpleegkundige zei dat de media ons dat willen doen geloven.

Maarten kon nog net vertellen dat het aantal patiënten met myocarditis, een ontsteking van de hartspier, enorm is toegenomen, voordat hem opnieuw de mond werd gesnoerd: “Maarten, wat je nu zegt is allemaal niet bewezen.”

4.7 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anja
Anja
2 jaren geleden

Ja echt te erg voor woorden dit, ze willen gewoon de waarheid niet horen en mag niet gezegd worden, want stel die komt boven water. Dan wilt niemand dat vaccin meer en dan valt het hele plannetje van de menselijke controle in duigen. Maar de waarheid komt steeds meer naar boven. We zullen zien…

Annemarie
Annemarie
2 jaren geleden

Wil die goede man mensen waarschuwen wordt hem de mond gesnoerd! Wat een non beroep presentator, of journalist. Walchelijk!

Ron
Ron
2 jaren geleden

Dit zal wel de laatste keer geweest zijn dat je live de waarheid kan zeggen. Ze hebben liever dat je doodvalt.

Koddebeier
Koddebeier
2 jaren geleden

De NEP-journalist Van Haften, wist niet hoe snel hij deze verpleegkundige de mond moest snoeren.
Wat een flapdrol die Van Haften!!

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x