Mens en DierGreat Reset

Strijdlustige Gideon van Meijeren ontmaskert leugens Rutte over Great Reset

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Forum voor Democratie hield afgelopen weekend een bijeenkomst in Purmerend. In maart streek de partij daar vlak voor de verkiezingen ook neer met de Vrijheidskaravaan. Tijdens de bijeenkomst ging Kamerlid Gideon van Meijeren in op zijn confrontatie met Rutte in de Tweede Kamer.

Hij stelde Rutte vragen over het boek van Klaus Schwab over de Great Reset, maar de demissionaire premier zei het niet te kennen. Van Meijeren haalde vervolgens een brief tevoorschijn waarin Rutte de oprichter van het World Economic Forum bedankt voor het toesturen van het boek. De premier stond met de mond vol tanden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Rutte liegt aan één stuk door

Toen Van Meijeren het onderwerp aanstipte, begon Rutte direct over ‘conspiracy theorieën op YouTube’ en deed hij alsof het hele schimmige ideeën zijn. “Maar het staat gewoon letterlijk in dat boek,” zei het FVD-Kamerlid. “Het staat er gewoon, dat Klaus Schwab deze crisis wil aangrijpen om onze complete manier van leven te veranderen.”

Van Meijeren zei in de Kamer verbaasd te zijn dat de eerste vraag die hij aan Rutte stelde meteen met een leugen werd beantwoord. Terugkijkend zei hij: “Eigenlijk is dat helemaal niet zo verbazingwekkend, want hij liegt aan één stuk door. Hij zit in een web van leugens.”

Uiteindelijk kunnen we dit met elkaar gaan stoppen

“Het begint natuurlijk met die grote leugen dat al dit beleid bedoeld is om onze volksgezondheid te beschermen, maar daar worden zoveel leugens aan vastgehangen,” zei hij. “Alle kinderen vanaf 12 jaar krijgen nu een brief op de mat van Hugo de Jonge waar gewoon leugens in staan. Laat je vaccineren staat er, je krijgt je vrijheid terug, je gaat je opa en oma beschermen. Het zijn gewoon leugens.”

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die deze leugens doorzien, zei Van Meijeren. “Ik merk dat het broeit. Uiteindelijk kunnen we dit met elkaar gaan stoppen. We kunnen in het parlement de waarheid blijven vertellen en de leugens blootleggen om steeds meer mensen wakker te schudden, maar uiteindelijk moeten we ervoor zorgen dat de mensen die het zien de handen ineenslaan en een vuist maken tegen dit kabinet.”

“Samen kunnen we echt een vuist maken. En samen kunnen we Nederland weer vrij krijgen.”

[Weltschmerz clips]

4.7 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjors
Sjors
2 jaren geleden

Bijzonder goed en zoals t ook daadwerkelijk is petje af voor FvD.Gideon is een politicus die staat voor het welzijn van de mensheid.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Alweer een geweldige column en dit keer over mijn grote held Gideon van Meijeren. Wat een aanwinst voor het Forum voor Democratie.
Mijn man en ik zijn al vanaf het begin lid van Forum voor Democratie en ik moet eerlijk zeggen, dat zij NU de enige partij in Nederland zijn, die daadwerkelijk opkomen voor toch een grote groep Nederlanders.
Precies zoals het een politieke partij betaamt.
Wij hebben het grote genoegen gehad om afgelopen zaterdag bij het evenement in Purmerend aanwezig te zijn. De sfeer was werkelijk grandioos. De bedoeling was hier om mensen te werven voor de komende gemeenteraadsverkiezing in Purmerend zelf, ik dacht ergens in november dit jaar. En natuurlijk voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, die op 22 maart van dat jaar worden gehouden.
Als ik dertig jaar jonger was, zou ik er zo inspringen, maar helaas ben ik dat niet. Ik zal het moeten doen met scherpe stukjes hier op ninefornews.nl te schrijven. Dat geeft ook best wel voldoening.
Gideon is wat mij betreft momenteel de allerbeste politicus binnen de Tweede Kamer. NIEMAND kan aan hem tippen. Hij fileert zowel andere kamerleden als de leden van het demissionaire kabinet. Hij is ijzersterk en komt ook zeer beslagen ten ijs.
Thierry Baudet heeft met hem een heel goede partijgenoot binnengehaald. Daarmee wil ik de anderen absoluut niet te kort doen. Ook Simone, Pepijn en Frederik mogen er wezen. Een ijzersterk team!

FJM
FJM
2 jaren geleden

Man met ballen!!! Ik sta achter je

Peter
Peter
2 jaren geleden

En nu nieuwe verkiezingen!!!
Die hele 2e kamer bestaat uit een gekochte of bedreigde? Kliek!!
Nederlanders hebben recht op een goede regering!
Deze criminele club moet zsm weg!!

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x