Homepagina » Binnenland » Inwoners van Pijnacker maken melding van vreemde geluiden in de lucht
Inwoners van Pijnacker maken melding van vreemde geluiden in de lucht

Inwoners van Pijnacker maken melding van vreemde geluiden in de lucht

Inwoners van Pijnacker hebben zondagavond rond 22.00 uur vreemde geluiden gehoord. Er is een mogelijkheid dat het gaat om akoestische zwaartekrachtgolven.

In 2011 deed professor Elchin Khalilov uit Azerbeidzjan onderzoek naar dit fenomeen. Volgens hem zijn zonnevlammen, de zonnewind en elektromagnetische straling grotendeels verantwoordelijk voor deze akoestische zwaartekrachtgolven.

Het is ook mogelijk dat het geluid uit de aarde zelf afkomstig is. De magnetische noordpool van de aarde is tussen 1998 en 2003 namelijk vijf keer zo snel verschoven dan daarvoor, aldus Khalilov. Die verschuiving wijst op krachtige energetische processen in de planeet.

Op YouTube circuleren filmpjes met vreemde ‘trompetgeluiden’ die uit de lucht lijken te komen. Niemand kan echt verklaren wat het is.

De laatste opname komt uit Duitsland, maar het bizarre geluid dook 10 jaar geleden ook al op. In onderstaand filmpje staat een kind aan de grond genageld door het onheilspellende geluid uit de atmosfeer. Het lijkt enigszins op een combinatie van een trompet en een remmende trein.

Heb jij de vreemde geluiden ook gehoord? Laat dit dan weten in een reactie onder dit artikel.

[Telstar Online]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. zeker 8 jaar ook hier vernomen in Alphen ad Rijn, heel irritant bromgeluid en vooral in de nacht en vroege ochtend
  nu sinds een klein jaar geen last meer van gelukkig! ( mij viel het op nadat er een ” slimme meter ” werd opgedrongen door de Nuon, een zogenmaamde metripoint, ik heb nadat ik dat allemaal te weten kwam gevraagd deze meter uit mijn huis te verwijderen, maar dat kost je dus een smak geld.. dus mensen OPGELET ; LAAT DEZE METER NIET PLAATSEN IN JE HUIS!!!)
  Ik denk dat het een met het ander heeft te maken en mensen die frequenties kunnen opvangen zijn extra gevoelig voor deze bromgeluiden.

  In ieder geval .. er is zo veel wat wij nog niet ( mogen ) w e t e n , en allerlei experimenten die er op oins worden uitgevoerd..

  fijne bromloze dag verder !

  p.s. Bromsnor uit Swiebertje is het zeker niet

  10 likes
  • Onze Aarde Leeft en begroet gewoon een aankomende andere planeet!
   Zelfde geluid krijg je bij Olifanten die alkaar begroeten door geluid!

   Onze planeet is ook met 5% gegroeid in de afgelopen jaren, maar daar geven ze het klimaat de schuld van en ons mensheid die dit veroorzaakt!

   In de bijbel word het als waarschuwing aangegeven en als trompet geschalk!
   Dit is het ook eigenlijk het is een waarschuwing, omdat onze MOEDER aarde het compleet ZAT is zoals wij mensheid er mee omgaan!

   Komt er dan iets op onze planeet af?
   Wie weet…!!??

   Alleen GOD weet hoe laat het is…

   22 likes
  • Geachte Luna.
   De zgn. slimme meters zijn ook huishoud-spionnen. Aan het dagelijks gebruik van je energie kan het energie-bedrijf de gang van zaken in je woning interpreteren. Die gegevens, vervolgens,G catalogiseren en aan het bedrijfsleven verkopen zodat die gericht reclame kunnen maken.

   Groet Ad.

   10 likes
   • dank Ad voor je reactie, zeker een spion ! Maar het mooie is dat het hele helse ding miij is opgedrongen, zeg maar gerust : door de strot is geduwd tot ik er meer info over ging opdoen, en er al een paar jaar achter ben dat het een spy is in je huis!
    kwam er ook achter dat deze woonwijk toen ” proefhuishoudens ” c.q. proefpersonen waren om dit achterlijk ding te plaatsen!
    Ook werken de gegevens niet correct in samenwerking met de zogenaamde ” gebruiksmanager ” die ik heb uitgetest ( ben al jaren geleden overgegaan op andere leverancier die dat heeft, maar niet te vertrouwen allemaal die handel!

    ik heb indertijd met nuon contact gehad over het verwijderen maar dat kostte toen 200 euro! Ik was totaal verbaasd toen ik dat zei, en die kerel wilde mijn argument weten waarom ik het weg wilde hebben: toen vertelde ik wat ik ( helaas) te laat te weten kwam van deze metripoint, en werd hij heel drammerig met vragen omdat ik zei dat ik dit in de regionale krant zou plaatsen, het heeft niets misschien met ” brommende bromsnorgeluiden ” te maken, maar toch is er iets wat samenwerkt op een of ander vlak, ik kan de energetica voelen van die frequentie golven.

    Zelf denk ik dat de bromtonen het zuchten kan zijn van aardstralen met de ether die vol straling is.

    Als het aan mij ligt bromt alleen de bij en de hommel.. en ja.. ook Bromsnor haha

    Groet Luna

    2 likes
   • oh ja Ad, mijn reactie’s hebben ook meer te maken met het onderstaande artikel in 2013 meen ik van deze site : omverklaarbare bromgeluiden

    wordt vervolgd
    groet luna

    1 likes
 2. 1 ding weet ik zeker, het geluid komt niet van een Sataliet in de ruimte.

  14 likes
 3. Het zal de komende tijd alleen maar toenemen nu de spanningen in het zonnestelsel steeds mee naar een hoogtepunt gaan.
  Deze is van 5 dagen geleden in Marokko. echt freaky geluid.
  https://www.youtube.com/watch?v=1aNOIgPIAgs

  Op Bing video’s kun je ladingen video’s terugvinden van de afgelopen dagen.

  http://www.bing.com/videos/search?q=strange+sounds+in+the+air&qft=+filterui%3avideoage-lt10080&FORM=VDVVXX

  7 likes
 4. Ik heb 31 december ook veel onverklaarbare knallen gehoord laat in de avond. Omgeving Amsterdam. Nog meer meldingen?

  6 likes
 5. Ik twijfel nog steeds of niburu/planeet x/black star enz. geheel natuurlijk is. Ik neig meer naar een menselijke gemaakte ster/satelliet. In alle oude culturen(verschillende tijdperken) spreekt men over kosmonauten die naar beneden kwamen. Dus technologie bestaat al eeuwen lang. Heel de agenda/technologie is gemaakt om de aarde in oude staat terug te brengen. Mensen moeten opgeruimd gaan worden. Systemen zijn op. Alles is vergiftigd. Dus moet er iets gebeuren om alles weg te vagen en dan kan men(elite) daarna weer een nieuw tijdperk beginnen.
  Zo’n 7 jaar geleden ook die bromtoon gehoord. Vooral s’nachts. Volgens mij kwam die van google map. We hebben inmiddels verschillende soorten satellieten. We hebben inmiddels allemaal internet en wifi. Geluid kan drijven op de radiogolven, waardoor het sterker wordt. Constante druk verhoogt nu eenmaal alles. Van 4 g naar 5 g verhoogt de constante druk. Sinds 1995 is het internet tijdperk echt begonnen en toen zijn pas de geluiden gekomen. Vrijwel alle internet bedrijven zijn van globalswitch. Betekent verandering wereld. Een NWO.
  Als de black star natuurlijk is, waarom hebben we dat dan nooit geleerd op school. Waarom heeft men van het oude testament een nieuwe gemaakt? Waarom verdoezelen? Het lijkt mij juist een onderwerp om mensen/kinderen bewust te maken van al het leven/omgang enz. Dat je gezond blijft als je fatsoenlijk met elkaar omgaat. Waarom geloven belachelijk maken/opruimen, terwijl het verhaal van de zondvloed enz. wel vertelt wordt. Het verhaal over de Nephilim. Deze vrouwen baarden dus kinderen(genetische veranderingen) van “buitenaardsen”. Mensen die dus gestuurd zijn en worden. De perfecte slaven. Wil men de mens nu weer opnieuw genetisch gaan veranderingen om de mens nog meer slaaf te maken. De perfecte werkmier. Geen dualiteit meer onder mensen is totale controle.
  Men had het over de slimme meter. De smart phone/tv doet hetzelfde. Ze verzamelen niet alleen gegevens. Men kunnen je ook geestelijk beïnvloeden. Nogmaals: waarom al die experimenten op het levende/mensen ziek maken/breken enz. als je weet dat de verwoester langs komt? Dan gaan er sowieso al heel veel mensen/het levende dood.
  Die klimaat top is een farce. Als iedereen weet(de wereld) dat CO2 slecht is, waarom steken we dan 24 uur lang vuurwerk af op oudjaars avond? Das een flinke boost vervuiling. Dat zou je dan toch als eerste kunnen aanpakken?
  Mijn gevoel zegt dat er iets niet klopt.

  5 likes
 6. ik heb op de reacties gelet van honden die dan op die you tube videos met deze geluiden voorkwamen en het viel op dat ze de bron van dit geluid niet konden traceren, dat ze onder de indruk waren van dit geluid maar het niet konden interpreteren. ze hadden geen clou maar ze waren ook niet angstig of in paniek.

  4 likes
 7. mijn eigen idee van dit geluid is dat Gaia zich door een baringskanaal begeeft wat misschien ook wel zo is, ze bevindt zich in een overgangsfase, een nauwe kruising. En ze kreunt en ze steunt.

  3 likes
  • Ook ik heb heb het geluid afgelopen zondag in Zoetermeer gehoord. Heb het wel vaker gehoord (vooral in de nacht of heel vroeg in de ochtend). Het lijkt wel het geluid dat je in veel horrorfilms hoort of het geluid van een hek dat elke keer open en dicht waait met krakende en piepende scharnieren) Best wel creepy….

   0 likes
 8. Enkele jaren geleden hoorde ik hetzelfde vreemde geluid in Lommel. Het was rond 23.00 uur in de avond en ik wilde gaan slapen. Aanvankelijk dacht ik dat ze buiten bij de aanbouw van een nieuwe villa in de buurt met containers of zoiets aan het schuiven waren. Maar wat een gek tijdstip voor zoiets.
  Omdat het geluid bleef aanhouden ben ik naar de voordeur gelopen en naar buiten gegaan. Het geluid kwam in ieder geval niet van de bouwplaats. Daar was het donker en geen beweging waar te nemen. Mogelijk kwam het schurende trompetgeluid uit de lucht. Het was een angstaanjagend geluid. Vooral eng toen het zich, nadat ik er inmiddels over had gelezen, enkele maanden later opnieuw voordeed.
  Ook elders uit België en, zoals we weten, de rest van de wereld, kwamen berichten en opnames van vreemde geluiden die precies hetzelfde klonken. In het licht van alle ontwikkelingen op deze planeet ben ik ervan overtuigd dat er iets bijzonders aan de hand moet zijn. Vreemd ook dat officiële instanties er het zwijgen toe doen. Dit geluid is geen fantasie; het bestaat echt!

  3 likes
 9. Zelf heb ik het geluid in onze omgeving nog niet waargenomen een ook bij een kraakheldere lucht geen 2e zon gezien,, terwijl ik wel naar de heldere lucht tuurt. Lijkt mij angstaanjagend. Maar als je het bekijkt is het niet zo vreemd. Extreem warme zomer vorig jaar en eveneens een te zachte winter. Overstromingen Engeland etc. Ik vond planeet x ook onzin, maar nu weet ik het net zo nog niet. De NASA en overheid,elite melden het pas als het te laat is. En leiden volgens mij nu een afleidingsmanouvre. Oorlog en geweld in de wereld, Vluchtelingenkwestie etc. Hun positie is veilig en hebben voorbereidingen genomen en schuilen straks in hun veilige plekken en de mensheid kan het uitzoeken. En bovendien is er geen enkel (Goede)astronoom die Niburu uitsluit. We zullen het meemaken en een slaak van opluchting als Niburu daadwerkelijk niet bestaat. We kunnen niet anders dan afwachten en dat God ons daar van behoed !

  3 likes
 10. Meerdere keren in Delft gehoord. Vorige maand nog met m’n Samsung opgenomen om aan m’n zoon te laten horen.

  2 likes
 11. Er is onderzoek verricht naar de oorzaak van deze geluiden. Het meest voor de hand liggend (en down-to-earth) is dat de geluiden akoestische interferentiepatronen zijn, veroorzaakt door zonnewind/zonnedeeltjes die onze atmosfeer bereiken na heftige zonneactiviteit (solar wind).

  Het is ook niets nieuws maar wordt al decennia waargenomen. Internet maakt het delen van dergelijke waarnemingen eenvoudig. Daarom “horen” we er nu “opeens” van.

  2 likes
 12. Ben bang dat Planeet X heel erg dicht in de buurt is. Ik was ooit sceptisch en geloofde er niet in, maar nu weet ik het niet zeker meer.

  1 likes
 13. He verdomme, kom uit Pijnacker maar moet tot mijn spijt betuigen niks gehoord te hebben :(.

  1 likes
 14. Metro meldt dat het volgens NASA om “achtergrondgeluiden” van de aarde gaat. “Als mensen radio-antennes zouden hebben in plaats van oren, dan zouden we een opvallende symfonie van vreemde geluiden afkomstig van onze eigen planeet horen. Wetenschappers noemen ze ‘tweeks’, ‘whistlers’ en ‘sferics’. Ze lijken op achtergrondmuziek bij een flamboyante science fictionfilm, maar het is geen science fiction. De natuurlijke radiogolven van de aarde zijn echt en ze zijn constant rondom ons, ook al zijn we er ons meestal niet van bewust.”

  http://metro.co.uk/2015/05/17/what-are-these-strange-unexplained-noises-from-the-sky-5201249/

  1 likes
 15. Geluiď heeft mijn vriend gehoord aantal maanden terug hier in Heerenveen. Hij heeft het gefilmd en ik heb het op youtube geupload.
  op mijn account Shaja Shahedi vind je het filmpje voor de mensen die geinteresseerd te zijn..
  ik geloof die smoesjes theorieën niet.. zijn weer van die zogenaamde beweringen om mensen niet laten zoeken meer voor andere antwoorden.

  1 likes
 16. In het midden van het land vanavond om 20.00 ook heel goed te horen… Net Jurrasic Park!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...

duitse

Duitse overheid ernstig in verlegenheid door gelekt rapport: ‘Corona was vals alarm’

De Duitse overheid en mainstream media doen ...