Binnenland

Inwoners van Pijnacker maken melding van vreemde geluiden in de lucht

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Inwoners van Pijnacker hebben zondagavond rond 22.00 uur vreemde geluiden gehoord. Er is een mogelijkheid dat het gaat om akoestische zwaartekrachtgolven.

In 2011 deed professor Elchin Khalilov uit Azerbeidzjan onderzoek naar dit fenomeen. Volgens hem zijn zonnevlammen, de zonnewind en elektromagnetische straling grotendeels verantwoordelijk voor deze akoestische zwaartekrachtgolven.

Het is ook mogelijk dat het geluid uit de aarde zelf afkomstig is. De magnetische noordpool van de aarde is tussen 1998 en 2003 namelijk vijf keer zo snel verschoven dan daarvoor, aldus Khalilov. Die verschuiving wijst op krachtige energetische processen in de planeet.

Op YouTube circuleren filmpjes met vreemde ‘trompetgeluiden’ die uit de lucht lijken te komen. Niemand kan echt verklaren wat het is.

De laatste opname komt uit Duitsland, maar het bizarre geluid dook 10 jaar geleden ook al op. In onderstaand filmpje staat een kind aan de grond genageld door het onheilspellende geluid uit de atmosfeer. Het lijkt enigszins op een combinatie van een trompet en een remmende trein.

Heb jij de vreemde geluiden ook gehoord? Laat dit dan weten in een reactie onder dit artikel.

[Telstar Online]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
luna
luna
6 jaren geleden

zeker 8 jaar ook hier vernomen in Alphen ad Rijn, heel irritant bromgeluid en vooral in de nacht en vroege ochtend
nu sinds een klein jaar geen last meer van gelukkig! ( mij viel het op nadat er een ” slimme meter ” werd opgedrongen door de Nuon, een zogenmaamde metripoint, ik heb nadat ik dat allemaal te weten kwam gevraagd deze meter uit mijn huis te verwijderen, maar dat kost je dus een smak geld.. dus mensen OPGELET ; LAAT DEZE METER NIET PLAATSEN IN JE HUIS!!!)
Ik denk dat het een met het ander heeft te maken en mensen die frequenties kunnen opvangen zijn extra gevoelig voor deze bromgeluiden.

In ieder geval .. er is zo veel wat wij nog niet ( mogen ) w e t e n , en allerlei experimenten die er op oins worden uitgevoerd..

fijne bromloze dag verder !

p.s. Bromsnor uit Swiebertje is het zeker niet

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

1 ding weet ik zeker, het geluid komt niet van een Sataliet in de ruimte.

Loki
Loki
6 jaren geleden

Het zal de komende tijd alleen maar toenemen nu de spanningen in het zonnestelsel steeds mee naar een hoogtepunt gaan.
Deze is van 5 dagen geleden in Marokko. echt freaky geluid.
https://www.youtube.com/watch?v=1aNOIgPIAgs

Op Bing video’s kun je ladingen video’s terugvinden van de afgelopen dagen.

http://www.bing.com/videos/search?q=strange+sounds+in+the+air&qft=+filterui%3avideoage-lt10080&FORM=VDVVXX

helder
helder
6 jaren geleden

ik heb op de reacties gelet van honden die dan op die you tube videos met deze geluiden voorkwamen en het viel op dat ze de bron van dit geluid niet konden traceren, dat ze onder de indruk waren van dit geluid maar het niet konden interpreteren. ze hadden geen clou maar ze waren ook niet angstig of in paniek.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x