Homepagina » Het Complot » Is Asgardia een complot van de Illuminati?
Is Asgardia een complot van de Illuminati?

Is Asgardia een complot van de Illuminati?

Een team wetenschappers wil een ruimtestation, Asgardia genaamd, in het leven roepen dat onafhankelijk van de aarde zal opereren.

Deze ‘ruimtenatie’ moet zo buiten de controle van individuele landen vallen. Het project wordt geleid door de Russische wetenschapper Igor Ashurbeyli, voorzitter van Unesco’s comité voor Ruimtewetenschap.

Asgardia moet een ‘niemandsland’ om de aarde gaan worden. De naam is afgeleid van Asgard, één van de negen werelden in de Noorse mythologie.

Verwoesting

Sinds de lancering kunnen mensen zich inschrijven als burger. De eerste Asgardia-satelliet moet in 2017 gelanceerd worden.

Complottheoretici beweren nu dat Asgardia in feite een complot van de Illuminati is ‘om te ontsnappen aan de verwoesting die ze hebben aangericht’, schrijft de Daily Mail.

Zij claimen dat het Oog van Horus dat wordt gebruikt voor het project laat zien dat het gelinkt is aan het geheime genootschap.

Mind control

Dit symbool wordt onder andere in verband gebracht met vrijmetselaars en de Illuminati.

“De symboliek van de Illuminati is in het zicht verborgen, recht in je gezicht,” aldus complottheoreticus Dahboo777.

Mensen lijken het met hem eens te zijn. “Natuurlijk zullen ze het gebruiken voor mind control en andere kwaadaardige dingen,” schreef Teresa Elliot.

Schild

Eén van de eerste geplande Asgardia-projecten is de bouw van een schild dat de aarde moet beschermen tegen de inslag van asteroïden, ruimteafval en zonnewind.

Er cirkelen naar schatting ruim 20.000 stuks ruimteafval, waaronder inactief ruimtetuig en stukken van raketten, in een baan om de aarde.

Verenige Naties

“Asgardia is een volwaardige en onafhankelijke natie en een toekomstig lid van de Verenigde Naties,” aldus Ashurbeyli.

“Het dient de hele mensheid en iedereen, onafhankelijk van zijn of haar persoonlijk welzijn en de welvarendheid van het land waar ze toevallig geboren zijn,” voegde hij toe.

[MailOnline]


Vind je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Fantastisch voor een volk wat op “de kloot” nog niet eens zn broek kan op houden….

  Reis meteen door naar Mars en neem al je fantastische corrupte vriendjes mee.
  Succes tussen de aluminium platen en titanium balken.
  Ohh enne stuur ff een kaartje! 👍
  Met vriendelijke groet

  16 likes
  • LS…

   Al zolang de mens op aarde rondloopt en dat is nog niet zo lang, is de mens in verwarring. Al die tijd staart de mens naar de hemel als een verlaten creatuur die zich afvraagt wie hij is, wat hij hier doet en wie zijn vader, moeder, meester is. De mens is van nature angstig en kruipt weg bij iedere donderslag, bliksemflits en moet lijden onder de hitte van de verzengende zon en de ijzige koude van de winter…

   De mens heeft al helemaal niet in de gaten dat hij een experimenteel (mislukt) DNA project is van buitenaardsen en derhalve slechts half wijs en zeker half krankzinnig en onvolledig is. De gevolgen hiervan maken we dagelijks mee en machteloos zien wij hoe het paradijs hier op aarde systematisch wordt vernietigt ten behoeve van de soort die zich boven de mens waant.

   Die soort is de satanische elite die terug te vinden is in de satanische bloedlijnen van presidenten, koningen en de monsters die zich religieus noemen. Deze bloedlijnen hebben net iets meer buitenaards DNA dat hen net iets sluwer, crimineler en wat zij denken intelligenter maakt.

   Een goed voorbeeld is het huis van Oranje dat totaal dreigde te verwateren maar met de invloed van het zuivere satansgebroed van Bernard en Maxima weer helemaal op de rails staat en terug is bij de oorsprong.

   Het is de elite van satan die de oorlogen voert, de drugs en alle andere verslavingen in stand houdt en met het geld en goud dat dit oplevert projecten financiert zoals de ruimtevaart en alle andere projecten die de elite de kans moet geven om als het paradijs definitief is vernietigd te kunnen ontvluchten om elders opnieuw te beginnen !

   3 likes
 2. Beetje raar dat enkele weken geleden Asgardian in een heel ander daglicht werd gezet en toen waren alle commentaren lovend aan aanmoedigend of het initiatief. Nu wordt door een wildvreemd iemand de term Illuminatie erbij gehaald en misschien mogelijke betrokkenheid en ineens is de mening of Asgardia 180 graden gedraaid!
  Ben ik nou naïef of zijn jullie gewoon naïef en brullen gewoon wat als er een artikel verschijn met wat termen en magische woorden?

  10 likes
 3. Lekker gemakkelijk… vanuit hoog in de ruimte roepen dat je onafhankelijk bent. Volgens mij verschuift dit de machtsbalans enorm.

  0 likes
 4. Ik blijf lekker op de Aarde om te aarden. De Aarde leeft en niet door mens gemaakte iets.

  4 likes
 5. Laat ze allemaal maar vertrekken naar die ruimte staat…. inclusief alle wetenschappers die meer hebben verwoest dan goed gedaan.

  Als ze dan zijn vertrokken zorgen wij wel dat het onmogelijk wordt om die ruimte staat te bevoorraden ! Zo sterft die sh*t vanzelf uit.

  3 likes
 6. Laten ze alle illuminati, elite, cabal, etc, zij die het NIET goed voor hadden met de mens, waarvan toch onomstotelijk vast staat dat de planeet aarde van hen is, meenemen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

politiek leider

Politiek leider: ‘Dit geheime genootschap bepaalde dat Rusland de vijand is’

Vladimir Zjirinovski is de leider van de ...

covid-19

Covid-19 is biowapen en komt uit Amerikaans lab, zegt deze wetenschapper

Het zeer besmettelijke nieuwe coronavirus (Covid-19) is ...