CoronaMens en Dier

Is dit de reden waarom Hugo de Jonge zijn corona-appjes geheim wil houden?

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

We jagen hen de stuipen op het lijf met de nieuwe variant, zei coronaminister Matt Hancock op WhatsApp tegen zijn media-adviseur. Die antwoordde: “Ja, dat zal zorgen voor de gewenste gedragsverandering.”

De minister vroeg vervolgens: “Wanneer laten we de nieuwe variant los?” Die zou bekend worden als de Britse coronavariant. De gelekte appjes brachten Hancock ernstig in verlegenheid.

We hebben geen andere keuze

Tegelijkertijd werd bekend dat minister Hugo de Jonge wil dat zijn corona-appjes geheim blijven. Hij greep begin 2021 de Britse variant aan om de vrijheid van de Nederlandse bevolking in te perken. Het kabinet voerde een avondklok in ‘uit grote zorgen om de Britse variant’.

De Jonge verscheen regelmatig in de media en drong net als zijn Britse evenknie aan op strenge naleving van de coronaregels. De Britse variant zou veel gevaarlijker zijn, mede ‘door de verspreiding onder kinderen’.

Op 12 januari 2021 zeiden Rutte en De Jonge tijdens een coronapersconferentie dat een langere lockdown nodig was. “We hebben geen andere keuze, ook door de Britse variant.”

Grote druk

De Nederlandse en de Britse strategie vertonen veel overeenkomsten. Nu is bekend dat de Britse strategie het doel had om angst te zaaien. De Jonge oefent grote druk uit op het ministerie van VWS om zijn appjes geheim te houden. Omroep Ongehoord Nederland vraagt of het Nederlandse kabinet dezelfde strategie gebruikt.

Eerder bleek al dat de Duitse overheid met wetenschappers aan een strategie had gewerkt om de angst voor corona te vergroten. Ook in Nederland werd de angst voor het virus aangewakkerd.

[Ongehoord Nederland]

4.9 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hein
Hein
13 dagen geleden

moordenaars

Underground
Underground
13 dagen geleden

Strafrechtelijke vervolging van Lauterbach & Co op verdenking van moord door nalatigheid, doodslag en moord.
Nu hier nog !!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
13 dagen geleden

Hele wereld in 1 keer lockdown.. Wist gelijk dat dit een werk van criminelen zijn.. EN IK HEB GELIJK !!

Marc
Marc
13 dagen geleden

Geen seconde ben ik bang geweest voor de griep met de nieuwe naam, Hugo de snuifduivende prikpooier 🤮

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

130
0
We lezen graag je reactie!x