Homepagina » Paranormaal » Man ontdekt ‘spook’ in pub op Google Street View
Man ontdekt 'spook' in pub op Google Street View

Man ontdekt ‘spook’ in pub op Google Street View

Op Google Street View zou in een pub in Liverpool een geest zijn vastgelegd. Twittergebruiker Lallana Experiment ging op zoek naar een plek waar hij fish and chips kon kopen en besloot om via Google Street View even rond te kijken in de buurt, schrijft de Liverpool Echo.

Zijn aandacht werd al snel getrokken door een pub: het Stuart Hotel. In een raam van het Stuart Hotel zag hij iets verdachts. “Is dit een griezelig uitziende man of een spook?” vroeg hij zich af op de sociale media.

Een aantal spookjagers dook in het verleden van de pub. Het bleek dat het Stuart Hotel in de jaren 1890 al geteisterd werd door spoken. De eigenaar hoorde harde krassende geluiden, die steeds luider werden, tot zelfs de buren ze hoorden.

Men heeft toen een geestverdrijver laten komen, maar even later begon het gespook opnieuw. Toen een gast drie keer op de muur klopte, klopte iemand aan de andere kant drie keer terug.

Het spook zou het hotel pas hebben verlaten toen een priester een bijbel had achtergelaten op de zolder. Het is niet duidelijk of het daadwerkelijk om een spook gaat, maar het ziet er wel erg verdacht uit, aldus expert Tom Slemen. Volgens hem staan er 150 ‘spookpubs’ in Liverpool.

[HbvL]


Vond je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Niets aan de hand. Ik ben daar geweest. Het is een pop en masker van Halloween die men daar als soort grap heeft neergezet.

  5 likes
  • Zie je wel, spoken en geesten bestaan nog steeds niet, behalve in de hoofden van filmmakers en dergelijke fantasierijke mensen.

   4 likes
  • Hoe weet jij dat zo zeker? Die beelden zijn misschien al 3 jaar oud licht eraan welke Street view versie het is. Maar ik geloof er wel degelijk in. en als je het niet hebt gelezen (met je zwakbegaafde mentaliteit) er zijn daadwerkelijk: krassen, geklop, en meer dingen gehoord.
   Er zijn soort van ”Ghost Hunters” geweest die daadwerkelijk dingen hebben gehoord.
   En daarbij, het is gestopt toen een priester zijn BIJBEL op zolder had laten liggen.
   Iets wat wel vaker gebeurt bij paranormale dingen. Ik geloof er zelf in : engels, geesten, aliens, noem maar op. Ik heb er inderdaad geen bewijs van, maar! Ik heb toen ik een jaar of 5 was, zag ik zelf een witte gedaante op mijn bed zitten normaal als ik zo iets zie word ik bang en ren ik naar m’n ouders toe. Maar op m’n 5de zag ik die gedaante maar ik voelde me veilig, zo veilig als niemand zich kan voelen, geen nachtmerries, geen angst, puur vrede, vrijheid en andere zaken.

   0 likes
 2. Ziet er in ieder geval griezelig uit!!! zijn het er nu 2 , 1 met die hoofd en ander in het pak!?

  6 likes
 3. Vooralsnog geloof ik er niks van, nog nooit een spook gezien, wetenschappelijk bewijs is er ook niet.

  2 likes
 4. Spooken behoren zich te richten naar het LICHT, dan hoeven ze niemand lastig te vallen.

  4 likes
 5. Mag die ‘Photoshop’ humor wel;-)
  En als het toch ‘echt’ is de humor van die spook meneer.
  Gooooooooooooohhhhhhgleeeee hahahaha

  2 likes
 6. Ik ben blij dat ik met mijn zwakbegaafde mentaliteit nog nooit een spook heb gezien en ze dus ook wel nooit te zien zal krijgen.

  2 likes
 7. Dit verhaal kun je naast het verhaal van Wat zijn aura’s plaatsen. Tenminste als het echt is. Het is energie. Alles bestaat uit energie. Zelfs een steen.
  Ik doe vaak spelletjes/onderzoekjes met mijn hond. Bv. als ie buiten is, dan kijk ik stiekem door het raam/gordijn. En zeker dat ie dan omkijkt en weet dat ik sta te kijken. Gebeurt ook wel binnen.
  Mijn hond blaft alleen als er echt iets is of iets wil.(nooit urenlang) Ik herken zijn blaftaal. Uit het niets kan hij kort blaffen in huis en loopt en kijkt dan naar 1 punt. Zijn korte blaf zegt: ga weg. Wij zien niks.
  Soms als we gaan wandelen dan stopt ineens en kijkt achterom en dat achter elkaar. Wij zien niks.
  Mijn hond(ras/lhasa apso) wordt gebruikt bij de monniken in Tibet als waakhond en wordt gezien als een hoog spiritueel wezen. Daar zijn wij van overtuigd. Wij hebben ook andere rassen gehad, maar bij deze hond is het echt anders.(totaal plaatje) Ook oma en opa bevestigen dit. En die hebben toch ook veel honden gehad. Er is zeker meer, dan wij kunnen zien.

  1 likes
 8. ik zie een geraamte met een smoking aan, deze staat bij de raam aan de linkerkant …

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Iemand uit Assen wil iedereen laten weten dat de overheid mensen beïnvloedt via microgolven. Deze gebouwen werden beklad

Iemand uit Assen wil iedereen laten weten dat de overheid mensen beïnvloedt via microgolven. Deze gebouwen werden beklad

In Assen zijn een aantal gebouwen beklad ...

Jezus gebruikte cannabisolie om wonderen te verrichten. Journalist onthult in dit filmpje hoe hij eraan kwam

Jezus gebruikte cannabisolie om wonderen te verrichten. Journalist onthult in dit filmpje hoe hij eraan kwam

Journalist en schrijver David Bienenstock stelt dat ...