Buitenland

Is Michael Flynn het eerste slachtoffer van een coup door de ‘diepe staat’?

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Michael Flynn moest maandag opstappen als Trumps nationale veiligheidsadviseur vanwege de contacten die hij zou hebben gehad met Moskou.

Er wordt vooral gesproken over de contacten die Flynn had, maar achter de schermen is er nog veel meer aan de hand.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Het is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden dat het Amerikaanse inlichtingenapparaat fel tegen elke verbetering van de relaties met Rusland is, zo schrijft de Ierse journaliste Danielle Ryan voor Salon.com.

Dwarsbomen

Daarnaast strookt de hysterie over Russische inmenging niet met de hoeveelheid of kwaliteit van het bewijs dat moet aantonen dat Rusland betrokken is bij het Amerikaanse politieke systeem, voegt ze toe.

Volgens haar is het goed mogelijk dat er krachten actief zijn in de inlichtingengemeenschap die proberen het Amerikaanse buitenlandbeleid dusdanig te sturen dat er een nieuwe Koude Oorlog komt.

“Ze dwarsbomen iedere poging om samen te werken met Rusland.”

Eerste slachtoffer

Volgens het Democratische congreslid Dennis Kucinich was Flynn in feite het eerste slachtoffer van een coup door de ‘diepe staat’ tegen Trump.

“Sommigen in de inlichtingengemeenschap proberen elke vorm van een positieve relatie tussen de VS en Rusland tegen te houden,” zei hij tegen Fox Business.

“Er zijn mensen die proberen de VS en Rusland uit elkaar te drijven zodat het militair-industrieel complex daar een slaatje uit kan slaan,” zei hij.

Profiteert

Als Trump niet snel de controle weet te krijgen over zijn inlichtingenapparaat, zo waarschuwde Kucinich, zal hij nooit achter de waarheid komen.

“De Amerikanen zullen dan nooit de waarheid weten en kunnen met vrijwel ieder land in een oorlog terechtkomen,” voegde hij toe.

Het militair-industrieel complex profiteert van een (potentieel) conflict met Rusland, merkt Ryan op.

Vergeten

Aan het aanwakkeren van de hysterie kunnen defensiebedrijven veel geld verdienen. Functionarissen dringen er namelijk op aan steeds meer geld in het leger te investeren.

De journaliste wijst erop dat het budget van het Pentagon in 2015 negen keer groter was dan het Russische defensiebudget.

Kucinich verwijst ook naar een incident in Syrië enkele maanden geleden dat iedereen alweer vergeten lijkt te zijn.

Gesaboteerd

Het Witte Huis sloot in de laatste maanden van Obama’s ambtstermijn een deal met Rusland over een staakt-het-vuren in Syrië.

Kort erna doodde de Amerikaanse luchtmacht bij een luchtaanval ‘per ongeluk’ 62 Syrische soldaten waarna er prompt een einde kwam aan de deal.

Volgens Kucinich is de deal door mensen in het inlichtingenapparaat en het Pentagon, de diepe staat, doelbewust gesaboteerd.

Terugpakken

De New York Times kwam als eerste naar buiten met het verhaal over de Russische contacten die Flynn zou hebben gehad.

Alle functionarissen die de krant citeert, wilden anoniem blijven.

Door dit soort berichten, met anonieme bronnen en zonder hard bewijs, lijkt het er steeds meer op dat de diepe staat het op Trump heeft gemunt, aldus Ryan.

Afgelopen maand zei de Amerikaanse politicus Chuck Schumer al dat het erg dom van Trump was om de inlichtingengemeenschap te bekritiseren omdat de geheime diensten ‘allerlei manieren hebben om je terug te pakken’.

[Salon]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Met wereldvrede en internationaal goede betrekkingen met alle landen is iedereen gediend behalve de elite. Het handjevol schorem wat de mensheid wil overheersen en onderdrukken is gebaat bij oorlog en ellende, bij crisis, angst, haat en nijd. De massa hoeft dus dat handje vol zieke geesten alleen maar buiten spel te zetten door niet meer mee te werken aan hun smerige spelletjes om hun macht te continueren en uit te breiden. Niet meer stemmen is het eerste geweldloze, probate, makkelijke middel om hen de macht uit handen te nemen om vervolgens de vinger nauwkeurig aan de pols te houden bij wie het machtsvacuüm in gaat vullen. Goed screenen en bij alsnog gebleken ongeschiktheid of gebrek aan integriteit naar het volk toe, onmiddellijk de laan uit trappen.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Pentagon is een pentagram. Pentagram is een vijf puntige ster.
Voor mensen die geïnteresseerd zijn in symboliek betekenissen. Zie site http://www.ellaster.nl/2016/08/11/pentagram-of-vijfpuntige-ster/
Voor mij interessante meldingen/plaatje op de pagina.
Pentagram en pentagon verhaal(verwijst naar het Vaticaan/Jezuïeten) en
Mormoonse Nauvoo tempel. Pentagrammen met de 1 punt naar beneden(satan/saturnus betekent alles omdraaien) symbool. De pool van de planeet Saturnus ziet eruit als een pentagon. Op dit tempel gebouw staan deze sterren, waarbij de morgenster(opkomende zon) een extra lange punt naar beneden wijst.
Dit alles verwijst naar de tekeningen/verhaal in de piramide over de zwarte zon/wiel des levens/niburu etc.
De wereld machtsstructuur is zelf ook opgebouwd als een piramide.(zelf maar opzoeken/is hier ook wel eens gepost), waarbij Satan als leider bovenaan staat. Je zult dus al die lagen moeten opruimen of je trekt de stekker eruit van de zendmasten/satellieten(kunststerren) en databedrijven(die controleren ons en nemen ons over/maken ons ziek door straling etc.).
Volgens oude volksverhalen/doorgegeven van familie tot familie, staan piramides symbool voor de dood. En die geloof ik eerder, dan de puppets op tv/politiek etc. Waarom? Alchemisten(satan/tovenaars/hoogpriesters/occulte) symbool: driehoek(piramide met kruis(geloof) erin betekent zwavel. Zwavel verwijst naar de hel/brand. Piramides zijn/waren zendmasten. Er staan meer zendmasten op de wereld, dan piramides. Zendmasten geleiden energie. Voor al die technologie heb je grondstoffen nodig, zoals goud/koper/metaal etc.(vandaar de oorlogen over grondstoffen). Een constante druk(die dus via zendmasten gecreëerd kan worden en met G5netwerk nog hoger/sneller wordt) op een element/stof kan de stof/element laten veranderen.(denk aan je lichaam die vooral uit water en andere stoffen bestaat) Men speelt dus letterlijk met vuur(lucifer=satan). Met de kop van zwavel en het stopt pas als het hout(element voor al het levende) geheel verbrandt is. Vandaar dat ik hier steeds aangeef dat het element ijzer(technologie) het element hout(al het levende) geheel overneemt en vernietigd. De 5 punten ster staat voor de 5 elementen: Hout(al het levende), vuur(explosie?), aarde(zand/as), metaal(technologie) en water(blussen/zondvloed). Deze volgorde aanhoudend is zowel een natuurlijke cirkel als een mens made cirkel via technologie. De cirkel des levens/oneindig/een complete Niburu(betekent van leven naar de dood en van dood naar leven cirkel) De cirkel die het Pentagon/pentagram omtrekt. Numerologie: Van 7(leven etc.) naar 8(symbool voor oneindig).

Het licht wint
Het licht wint
7 jaren geleden

De globale elite is aan het instorten zoals ze de twin towers hebben laten instorten!de wereldwijde lichtrevolutie is zo massaal en sterk dat ze iedere minuut grotere verliezen lijden.pizzagate geeft je een inkijk in hun werkwijze van trauma based mind control en pedo manipulatie.Trump is slechts het gezicht van een oorlog die al langer ondergronds bezig is.Trump handeld volgens de art of war van Sun Tzu,en is zijn tegenstanders constant een paar stappen voor!..geniet v deze show met een goede afloop voor de mensheid…

Foppe
Foppe
7 jaren geleden

Wanneer houden mensen eens op met dit soort praatjes, over een elite die achter de werkelijkheid zou zitten? Kijk gewoon realistisch naar de zaken, in plaats van complottheorieën te spuien.
Deze Flinn sprak met Rusland voordat hij beëdigd was. Dat is gewoon iets dat niet mag, bij geen enkele president. Vandaar ook de problemen.
Het is al een schande dat deze man is aangesteld door Trump, iemand die gewoon door niemand van veiligheid werd gerespecteerd en die onder Obama al eens is weggestuurd omdat hij er onbetamelijk was.

Toen mensen in de regering van Obama weg moesten vanwege slechte dingen werd er nooit kritiek geuit van complottisten, waarom nu bij Trump wel?

En wanneer openen jullie je ogen eens voor de echte Trump, in plaats van in hem nog steeds een held te zien die door de elite wordt gedwarsboomd? Hoe lang mag iemand liegen voordat het gewone volk zegt “GENOEG”?

Trump gaat geen mensen redden, gaat geen landen redden, gaat wel discrimineren op basis van geloof en afkomst, gaat wel muren rondom Amerika bouwen, wel tekeer tegen media, wel een dictatuur maken van Amerika. Momenteel wijst hij zelfs enkel de welgevallig journalisten aan die een vraag mogen stellen. Lijkt Noord Korea wel!

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x