Homepagina » Buitenland » IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’
is-terroristen
Foto: YouTube/Syrianarabnewsagency

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ze nauw hebben samengewerkt met Amerikaanse troepen in Syrië bij het uitvoeren van terreurdaden.

Tijdens een uitzending op de Syrische staatstelevisie onthulden drie terroristen dat ze van Amerikaanse soldaten opdracht hadden gekregen om Syrische regeringstroepen aan te vallen, schrijft het Syrische persbureau SANA.

Ze verklaarden tegenover de verzamelde pers:

“Op een dag stapte een medewerker van onze commandant Hassan Alqam al-Jazrawi op me af. Hij zei dat hij contact had met de Amerikanen op de basis al-Tanf. De man, Hassan al-Wali geheten, zei dat we Palmyra en de vliegbasis T4 moesten aanvallen, en dat het Amerikaanse leger ons zou voorzien van raketwerpers, machinegeweren, geld, auto’s; alles wat we maar nodig hadden. Hij voegde toe dat de Amerikanen de Syrische regeringssoldaten vanuit de lucht in de gaten zouden houden.”

Toevluchtsoord

“We coördineerden elke operatie met de Amerikanen. Toen we op weg waren van Raqqa naar Deir ez-Zor werden we beschermd door drie Cougars (legervoertuigen) en twee Hummers van het Amerikaanse leger. Er vlogen ook aanvalshelikopters mee.”

De IS-terroristen verklaarden verder dat hun leiders iedere maand naar de legerbasis al-Tanf afreisden en terugkwamen met kisten vol voedsel, munitie en Amerikaanse wapens. Gewonde jihadisten kregen medische hulp op de Amerikaanse basis.

“Al-Tanf was voor ons een toevluchtsoord. We verbleven daar elke keer als het Syrische leger een regio bestormde.”

Bekijk de video hieronder:

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
9 maanden geleden

Het bewijs van bedrog en samenzwering is al tijden lang alom aanwezig. Het komt door alle poriën naar buiten op allerlei vlakken en nog kijkt iedereen de andere kant op. Ik kan me onmogelijk nog thuis voelen in een wereld als deze. Steeds meer mensen lijken zich lafhartig aan te sluiten bij de satanische sekte, anders zou dit bij God onmogelijk zijn, dat ze hier mee weg blijven komen.

Marc
Marc
Reactie op  exegese
9 maanden geleden

@exegese: een keuze maken is nog altijd minder laf dan ergens ongelukkig zijn, er blijven en dan maar blijven zeuren erover en er zelf ook niks aan doen.

Willem
Willem
9 maanden geleden

Dat zeggen ze, kunnen ze Amerika alsnog de schuld geven, zo doen die lieden dat.

Aphelius
Aphelius
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Dit soort sinistere zaken staan uitgebreid beschreven in bijv. het boek van John Perkins “Confessions of an Economical Hitman”. Dit boek was al in 2004 geschreven door een voormalig CIA agent. En vele andere bronnen die wel te vinden zijn op het internet.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Je weet dat Amerika net als NL wordt gelijd door meesters, de z.g.n elite? Het zijn allemaal puppets joh. Ben je zo naïef te denken dat er geen dubbele agenda is?

Willem
Willem
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

Ik geef die laffe terroristen niet het voordeel an de twijfel, moet je zien zitten. Onthoofden verkrachten martelen in of uit de naam van Allah, het is drie keer niks. Wat bedoel je eigenlijk met gelijd?

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

NWO is overal. Denk na Willem. Laat je nooit beïnvloeden door overheden!

Marc
Marc
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
9 maanden geleden

@Laat Je Niet Beïnvloeden: laat je nooit beïnvloeden door overheden en of door de verkeerde ‘mensen’.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Verder constateer ik ook dat je meedoet aan het verdelen van mensen. Vergeet niet dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Als we gaan discrimineren dan zal dat nog meer verdelen. Daar schieten we toch echt niks mee op.

salvar
salvar
9 maanden geleden

gewonde is strijders naar israel om opgeknapt te worden , dat moeten we niet vergeten.

op dit moment hebben we anderen dingen aan ons hoofd , de terreur van de de vvd en de hele tweede kamer , het leger en de handhavers en de politie en niet te vergeten 80% van de bevolking die braaf in het gareel lopen.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

ISIS is sowieso een creatie van hele enge organisaties uit de EU en USA/Canada.
Wees eens realistisch kijk naar het tijdsverloop en je hebt honderden bewijzen. NATO begon i.o. de AL omdat de Khadaffi clan het voor elkaar kreeg om Noord Afrika tot een eenheid te vormen. Waren de bankiers in Zwitserland niet blij mee plus de overige financiële elite. AL gestart binnen 4 weken Libië plat gebombardeerd, iets sneller zelfs.
Apparatuur van het Libische leger, ondermeer de bekende 4wheeldrive Toyata’s weet u nog, via marineschepen van de NATO vervoerd naar het M-O omdat te schenken aan gedragsgestoorde psycho’s te gehersenspoeld waren, iets wat bij deze hufters niet al te moeilijk is, en opeens…als een donderklap bij heldere hemel was daar….ISIS.
Ja echt waar hoor, met cameraploegen toegang tot internet met de meest verschrikkelijk filmpjes, alles gefaciliteerd van a tm Z. En maar lekker oostoken en mensen bang maken.
We worden in de maling genomen door de NWO organisaties van a tm Z. En we staan erbij en kijken ernaar en laten het gebeuren.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 maanden geleden

Wie hebben wij dan gebombardeerd tijdens onze zogenaamde vredesmissies ?
Amerikaanse bondgenoten met een ISIS-vlag ?
Tegen wie hebben we eigenlijk gevochten ?
Is er niemand in ons parlement die zich dat afvraagt ?
Of begrijp ik het nou niet goed ?
Ons parlement is medeplichtig.
Oorlogsgeweld in ruil voor hun politieke ambities.
Allemaal. 150 parlementariërs en de diverse regeringen.
Van Balkenende tot en met Rutte.
Zeg mij dat ik het verkeerd zie.

Jets
Jets
Reactie op  Herman de Graaf
9 maanden geleden

“Ons parlement is medeplichtig”.

Niet voor niets wordt het parlement “Tweede Slaapkamer” genoemd.

Aan de leiband lopen van Brussel (of NWO!), als een brave hond.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Herman de Graaf
9 maanden geleden

Ik zeg jou Herman dat je het heel goed ziet. Sinds Drees heeft Nederland al geen MP gehad die er echt voor de Nederlanders was. Ook het parlememt is niets anders verworden dan een baantjes carrousel. De media idem dito. Sinds jaar en dag zitten er daar allerlei uitgerangeerde politici in de raden van bestuur. Dat is een fenomeen wijdverspreid in het Westen. Daarom zie je nu al die Oosterse en Afrikaanse landen wel uit het slop komen. Dasr heeft de westerse media geen invloed.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
Reactie op  Herman de Graaf
9 maanden geleden

Je ziet het niet fout. Ik vraag me dat net als jou af.

Lucie
Lucie
Reactie op  Herman de Graaf
9 maanden geleden

Assad wilde geen oliepijplijn door zijn land vanwege dat het Rusland zou schaden als het Westen dan geen olie meer hoefde te kopen van Rusland.
Ja en toen begon het Westen te liegen over Assad,en niet zo’n beetje ook,hij zou zijn eigen bevolking uitroeien.Hoe zot wil je het hebben?
En het merendeel van de bevolking in het Westen geloofde het ook nog,deze waanzin……

peterson
peterson
Reactie op  Herman de Graaf
9 maanden geleden

Nederlandse piloten kregen en krijgen altijd van de Amerikanen door welke doelen aan te vallen, Die mogen helemaal niet weten wie ze aanvallen ,mogen gewoon orders uitvoeren, Syrische leger \Russen etc etc, van alles bombarderen ze, zien kunnen ze ook niks ivm de hoogte waar ze vliegen.Had allemaal ook niks te maken met terroristen aanvallen o.i.d. Assad verjagen en de Russen aanvallen daar ging het om.Trump is daar zoveel als mogelijk mee gestopt. (

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Herman de Graaf
9 maanden geleden

En we blijven maar belasting betalen wat dit soort zaken in de eerste plaats mogelijk maakt. Weg met belasting en hallo crowd funding voor de zaken die we daadwerkelijk samen willen organiseren.

exegese
exegese
9 maanden geleden

Het blijft opmerkelijk en meer dan verdacht dat Trump die zogenaamd het moeras van bedrog, misbruik en misselijkmakende praktijken zou dempen ook hier tot op de dag van vandaag nog geen enkele verandering heeft kunnen bewerkstelligen. De man is een vrijmetselaar, fanatiek zionist en bedriegt alles en iedereen.

Lisette
Lisette
9 maanden geleden

Geloven jullie het nu, de Bolshevik communisten in de VS zijn al sinds jaar en dag bezig met het financieren van terroristen in die verre landen en het is decennia lang officieel buitenlands beleid van Henry Kissinger et al……

Marc
Marc
Reactie op  Lisette
9 maanden geleden

@Lisette: de Bolshevik communisten in de VS? U bedoeld wss de zionistische groot- en investeringsbanken. Amerika en of Rusland hebben niets te zeggen net zoals elk ander land. De banken beslissen ofwel diegene die de banken bezitten. Geen enkel land is schuldenvrij, alles en iedereen heeft schuld, rechtstreeks of onrechtstreeks bij onze banken-elite.

Sjazon
Sjazon
9 maanden geleden

Maar wees ook eerlijk, maar dan echt eerlijk. Als men niet gaan bemoeien in die andere landen, geen handelsbarriëres opwerpt en de landen een eerlijke prijs gaat betalen voor hun grondstoffen en arbeid, hen geen wapens levert, dan wordt het leven minstens 2 keer duurder voor ons. Willen we dat wel? Oftewel, vinden we het stiekem niet fijn dat onze legers daar ingrijpen t.b.v. onze koopkracht? Waarom denk je dat de VVD altijd de verkiezing wint? Omdat we die bemoeienis stiekempjes heel fijn vinden!!
Dus: of stem niet of stem en zeur dan niet.

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

amerika

Groot Amerikaans militair konvooi rijdt Syrië binnen op eerste dag presidentschap Biden

Twee nieuwsberichten uit het Midden-Oosten lijken te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x