Buitenland

EU liet in 2012 bizar stripboek over pandemie maken: Griezelig accuraat

Help door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is een vreemd stripverhaal opgedoken dat verdacht veel doet denken aan de situatie waar we ons nu in bevinden. Het stripboek, dat in 2012 is gemaakt op verzoek van de EU, gaat over een virusuitbraak die ongekozen bureaucraten weten te bezweren.

Het stripboek, getiteld ‘Infected’ (Besmet), was niet bedoeld voor het grote publiek, maar voor intern gebruik. Er zijn slechts een paar honderd exemplaren van gemaakt. In de beschrijving bij de vreemde publicatie stelt de EU dat het verhaal ‘fictie is, maar ook feitelijke informatie bevat’.

Voedselmarkt

In het stripboek zijn wetenschappers te zien die in een laboratorium in China experimenteren met dodelijke virussen.

Een held reist terug in de tijd om de autoriteiten te waarschuwen voor de aanstaande pandemie. Hij heeft een medicijn, maar opportunisten willen het stelen om het vervolgens te verkopen aan farmaceuten.

Te zien is hoe een nieuw virus op een drukke voedselmarkt van dieren op mensen weet over te springen. Vervolgens slaagt een wereldgezondheidsorganisatie er niet in om tijdig te reageren en het virus tegen te houden.

Het stripboek voorspelt ook draconische veiligheidsmaatregelen, waaronder afstand houden, die het dagelijks leven ondraaglijk maken. Vliegverkeer zou de verspreiding van de ziekte versnellen.

Vaccin

Het verhaal eindigt met een hoorzitting in het EU-parlement, waarin Brussel pleit voor meer Europese samenwerking op het gebied van gezondheidszorg. Dit doet denken aan het Europese initiatief One Health.

De globalisten worden hierna geprezen omdat ze hebben geholpen bij de ontwikkeling en verspreiding van een vaccin.

Is hier sprake van bizar toeval?


[Zero Hedge via Summit News]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
supermen
supermen
2 jaren geleden

Er is ook een illuminatie kaartspel. Daarin zit ook een kaart voorspellende gebeurtenissen. Ook is er een kaart met de naam ‘quarantine’ waarop een spuit, mondmaster en wat pillen staan.

Philip
Philip
2 jaren geleden

Een toekomstig COVID-19-vaccin moet voor iedereen beschikbaar zijn. Het mag geen alleenrecht worden voor machtige staten of louter de winsten dienen van de farma-industrie. Zo luidt de oproep van een veertiental organisaties, waaronder 11.11.11, Handicap International en de socialistische vakbond, naar aanleiding van de jaarvergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maandag.

https://www.msn.com/nl-be/nieuws/coronavirus/stel-toekomstig-vaccin-wereldwijd-gratis-ter-beschikking/ar-BB14cyTl?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

Egetal
Egetal
2 jaren geleden

het verloop is ook niet zo moeilijk te voorspellen natuurlijk.

Mistery babylon
Mistery babylon
2 jaren geleden

Niks is toeval.

https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb00000015HijEAE?tab=publications

Hier het draaiboek te vinden over deze corona hoax van het World economische forum.
Helaas moet je wel registreren maar met VPN zal het wel goed komen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x