Homepagina » Buitenland » EU liet in 2012 bizar stripboek over pandemie maken: Griezelig accuraat
EU

EU liet in 2012 bizar stripboek over pandemie maken: Griezelig accuraat

Er is een vreemd stripverhaal opgedoken dat verdacht veel doet denken aan de situatie waar we ons nu in bevinden. Het stripboek, dat in 2012 is gemaakt op verzoek van de EU, gaat over een virusuitbraak die ongekozen bureaucraten weten te bezweren.

Het stripboek, getiteld ‘Infected’ (Besmet), was niet bedoeld voor het grote publiek, maar voor intern gebruik. Er zijn slechts een paar honderd exemplaren van gemaakt. In de beschrijving bij de vreemde publicatie stelt de EU dat het verhaal ‘fictie is, maar ook feitelijke informatie bevat’.

Voedselmarkt

In het stripboek zijn wetenschappers te zien die in een laboratorium in China experimenteren met dodelijke virussen.

Een held reist terug in de tijd om de autoriteiten te waarschuwen voor de aanstaande pandemie. Hij heeft een medicijn, maar opportunisten willen het stelen om het vervolgens te verkopen aan farmaceuten.

Te zien is hoe een nieuw virus op een drukke voedselmarkt van dieren op mensen weet over te springen. Vervolgens slaagt een wereldgezondheidsorganisatie er niet in om tijdig te reageren en het virus tegen te houden.

Het stripboek voorspelt ook draconische veiligheidsmaatregelen, waaronder afstand houden, die het dagelijks leven ondraaglijk maken. Vliegverkeer zou de verspreiding van de ziekte versnellen.

Vaccin

Het verhaal eindigt met een hoorzitting in het EU-parlement, waarin Brussel pleit voor meer Europese samenwerking op het gebied van gezondheidszorg. Dit doet denken aan het Europese initiatief One Health.

De globalisten worden hierna geprezen omdat ze hebben geholpen bij de ontwikkeling en verspreiding van een vaccin.

Is hier sprake van bizar toeval?


[Zero Hedge via Summit News]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • supermen schreef:

  Er is ook een illuminatie kaartspel. Daarin zit ook een kaart voorspellende gebeurtenissen. Ook is er een kaart met de naam ‘quarantine’ waarop een spuit, mondmaster en wat pillen staan.

  21 likes
 • salvar schreef:

  griezelig accuraat?
  nee hoor alles wat al tientallen wat zeg ik honderden jaren gepland is en de burgers grijpen niet in en blijven maar aan de leiband lopen dan kunnen ze gewoon doorgaan.
  ja die lui zijn griezelig he RUTTE.
  rivm het nieuwe normaal gaat nooit meer weg , dus geen handen schudden en heeeeeeeeeeeel vaak je handen wassen zodat je lekker vatbaar wordt bacillen en virussen.
  even een vraag (als ze het tenminste lezen) aan RIVM mogen we wel op elkaar liggen of mag dat ook niet?
  trump wil 500 miljoen spuiten (en nu komt de aap uit de mouw) met chip erin en het leger gaat helpen om iedereen plat te spuiten, niemand mag ontkomen.
  de burgers kennende in bepaalde staten laten dit niet doen en dan komt de burgeroorlog.
  als de grote smurf klaar is in amerika dan komt hij naar europa om hier iedereen een vaccin te geven en wel gratis en voor niets.

  zal poetin dan toch de redder van de wereld zijn , wie weet.
  dit staat al beschreven maar of poetin dit is dat weet ik niet , waarschijnlijk wel.

  17 likes
  • MdeFilosoof schreef:

   @salvar je bedoeld dr. Fauci wil .Trump is pretinent geen voorstander van verplichting van vaccinatie. Dat beeff ie bij monde van Barr (minster justitie) meermaals laten blijken. Wel de schuld leggen daar waar het hoort. Fauci, Gates, WHO, democraten links. alhoewel het geen links/rechts verhaal meer is, heeftinks zelf dat ook nog niet door.

   7 likes
   • salvar schreef:

    @MdeFilosoof
    nee bedoel ik niet.
    trump heeft een criminele farmaceut aangesteld en wel moncef slaoui om warp speed ter leiden met het leger om iedereen te vaccineren en met chip.

    2 likes
  • Brickshooter schreef:

   Poetin? Die doet toch net zo hard mee met dat lockdown gebeuren if not harder. Lijkt me eerder dat al die landen die voor de lockdown zijn gegaan gewoon mee doen met de globalistische agenda namelijk een nieuw “mensenkudde beheersysteem” invoeren (m’n spellcheck maakt trouwens van globalistische, kabbalistische).

   2 likes
  • em92550 schreef:

   Ik weet niet waar jij je info vandaan haalt maar die is totaal tegenstrijdig aan de mijne. De bewering dat Trump met hulp van het leger gedwongen gaat vaccineren. In plaats van onzin over Trump te schrijven moet je je eens in die man verdiepen dan begrijp je waar hij in werkelijkheid mee bezig is. Daarbij speelt hij dit spel met Poetin samen.

   1 likes
 • Egetal schreef:

  het verloop is ook niet zo moeilijk te voorspellen natuurlijk.

  7 likes
 • Philip schreef:

  Een toekomstig COVID-19-vaccin moet voor iedereen beschikbaar zijn. Het mag geen alleenrecht worden voor machtige staten of louter de winsten dienen van de farma-industrie. Zo luidt de oproep van een veertiental organisaties, waaronder 11.11.11, Handicap International en de socialistische vakbond, naar aanleiding van de jaarvergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) maandag.

  https://www.msn.com/nl-be/nieuws/coronavirus/stel-toekomstig-vaccin-wereldwijd-gratis-ter-beschikking/ar-BB14cyTl?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

  5 likes
 • salvar schreef:

  het kabinet heeft een nieuw systeem?
  rivm heeft nieuw normaal.
  kabinet en rivm ze blijven je bestoken met gel*l tot je helemaal murv bent.
  ze maken je zo moe dat je weerstand tot het nulpunt is gedaald.

  4 likes
 • Ruud schreef:

  Het nieuwe ABNORMAAL

  4 likes
 • Mistery babylon schreef:

  Niks is toeval.

  https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb00000015HijEAE?tab=publications

  Hier het draaiboek te vinden over deze corona hoax van het World economische forum.
  Helaas moet je wel registreren maar met VPN zal het wel goed komen

  3 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Niet alleen de EUSSR heeft kennelijk iets verzonnen maar ook onze oosterburen in 2012 op basis van het SARS gebeuren.

  De heer Jensen heeft dit rapport plus minus maand geleden uitgebreid behandeld en ik moet zeggen: het gaat precies volgens die lijn.
  https://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf
  Geparafraseerd door mij (op mijn geheugen af. Vertel ik maar volledigheidshalve erbij):
  Het virus zou ontstaan in Azië en zich zeer snel verspreiden over de wereld.
  Mensen moeten eerst allemaal in quarantaine worden gezet. Later om te zetten in persoonlijke quarantaine (indien nodig).
  Mensen moeten overal kunnen worden gevolgd.
  De mensenrechten moeten per direct in zijn geheel worden opgeheven. In later stadium moet het beetje bij beetje worden teruggebracht.
  Mensen moeten ook binnen hun privédomein, hun eigen huis, worden gevolgd/ bewaakt.
  Toerisme zit er niet in.
  Verkeer betreft alleen nog maar goederen mbt luchtvaart, scheepvaart.
  Grenzen gaan dicht.
  Dit kan voedseltekort tot gevolg hebben.
  Flinke politiemacht om rellen te voorkomen.
  Dit alles kan wel drie jaren duren.

  en warempel: tot nu toe gaat het volgens die lijn.
  Waarbij in wezen 2 weken geleden de genadeklap werd gegeven door minister de Jonge die geparafraseerd heeft gezegd: tot het vaccin kan en mag er niets.

  Je kunt zeggen wat je wil van de heer Jensen maar tot nu toe komt het uit wat hij heeft gezegd, boeiend genoeg op basis van openbaar te raadplegen bronnen, iets dat de reguliere media ernstig nalaat.

  Ap O zat ook weer in OP1 vs de Limburgse huisarts die is teruggefloten door de inspectie. Ik heb mij mateloos geërgerd. De terugfluiting is een schandelijke vertoning.
  Nog steeds wordt gepropageerd dat hydroxychloroquine niet werkt.
  De huisarts kwam er nauwelijks tussen maar hij heeft weten te vertellen dat het werkt in combinatie met zink en een antibioticum. Haalde diverse landen aan waarbij de sterftecijfers dalen door het toedienen van die medicatie, tijdige toediening.
  Maar de OP1, beter is AP1, dat het alleen ging over studies waarbij mensen massaal sterven aan Hydroxychloroquine.
  De huisarts wist verder nog te vertellen want werd telkens onderbroken, zoals gewoonlijk, dat hij voor deze behandeling 25 patiënten naar ziekenhuis heeft moeten sturen waarbij de helft overleed. Nadien 8 tot 10 (weet precieze getal niet meer) patiënten behandeld met hydroxychloroquine & zink & antibioticum therapie. Alle met 4 dagen beter. Nadien moest er weer een naar het ziekenhuis worden gestuurd: overleden. Hoewel er altijd nog sprake kan zijn van toeval, lijkt mij het bewijs wel geleverd. Plus het feit: wat heb je te verliezen wanneer de helft overlijdt?
  Maar Ap is het niet eens met deze behandeling hoewel hij het goed vond dat het in de 1ste lijns wordt onderzocht.
  Ik vraag mij af wat Ap gaat doen als hij onverhoopt wordt getroffen door corona waarbij hij koorts en benauwdheidsklachten heeft. Dat is het moment dat deze huisarts deze therapie voorschreef. Gaat Ap voor het paracetamolletje met een sterftekans van 50% (ervan uitgaande dat er sprake is van onderliggende aandoeningen omdat de huisartspatienten dat, denk ik, ook hadden) of gaat Ap toch voor de hydroxychloroquine-therapie?
  Ik gok het laatste.

  2 likes
 • H.J. schreef:

  Niets is nieuw in deze wereld alles is al achter gesloten deuren uitgekookt.

  Meten is weten gebeurt niet, omdat het is terug te lezen.

  2 likes
 • Brickshooter schreef:

  Dat verhaal hadden we ook al in die film 12 Monkeys.

  1 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  >