Paranormaal

‘Ieder mens beschikt over bovennatuurlijke vermogens’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit onderzoek is gebleken dat mensen waarschijnlijk in staat zijn om de toekomst te voorspellen en gebeurtenissen te beïnvloeden voordat ze plaatsvinden.

De Amerikaanse psycholoog Daryl Bem van de Cornell-universiteit stelt dat mensen verborgen bovennatuurlijke vermogens hebben waarmee ze toekomstige gebeurtenissen kunnen ‘zien’.

Bem deed negen verschillende experimenten met ruim 1000 vrijwilligers. Hij kwam na zijn onderzoek tot de conclusie dat alle participanten, met uitzondering van één persoon, bovennatuurlijke vermogens hadden.

Tijdens één van de experimenten moesten de vrijwilligers een lijst met woorden onthouden. Daarna kregen ze een willekeurige reeks woorden die ze moesten opschrijven. De deelnemers bleken de woorden die ze later zouden opschrijven beter te kunnen onthouden. Het vermogen om woorden te onthouden werd in dit geval beïnvloed door een toekomstige gebeurtenis.

De vrijwilligers kregen ook twee afbeeldingen op een computerscherm te zien die waren afgeschermd door een gordijn. Achter één van de gordijnen was een erotisch plaatje te zien. De plek van de afbeelding werd willekeurig bepaald, maar toch kozen de deelnemers het gordijn met daarachter het juiste plaatje vaker dan op basis van toeval kan worden verklaard. Volgens Bem konden de participanten de ‘intenties’ van de computer aflezen.

Psycholoog Joachim Krueger vindt de stelling dat mensen bovennatuurlijke vermogens hebben onzin, maar na de onderzoeksresultaten van Bem te hebben bestudeerd moest hij concluderen dat de experimenten volgens de regels zijn uitgevoerd.

Bron: Awescience.com via Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin
Edwin
8 jaren geleden

Wat zal ikke blij zijn als men nu eens dat woordje “boven” weg liet en het iets “natuurlijk” noemde.
Hetzelfde geldt voor para-normaal: het is gewoon normaal.

Iaw Abraxas

Lichtwezen
Lichtwezen
8 jaren geleden

Het is zelfs natuurlijk de telepathische vermogens van mens en dier.
Door onze vermenging van de verschillende graden is dit allemaal bij de mens onnatuurlijker geworden en zijn deze minder sterk aanwezig.
Alles wat je in vorige levens eigen hebt gemaakt blijft behouden. Daarom is de ene mens verder dan de ander.
Lees ook http://www.rulof.org

Edwin
Edwin
8 jaren geleden

Bovennatuurlijk of juist natuurlijk! Het is een vorm van buitenzintuigelijke waarneming waar al heel veel onderzoek naar gedaan is. Zo ook dat ons ‘lichaam’ registreert wanneer iemand naar ons kijkt, zelf via een camera.

Robert Lanza schrijft in z’n boek Biocentrism ook dat ze nu hebben ontdekt dat de hersenen al 10 seconden van te voren aangeven dat je bijv je arm gaat optillen. We zijn slechts waarnemende wezens. Boeiende studies!

indian summer
indian summer
8 jaren geleden

[quote name=”Edwin”]Bovennatuurlijk of juist natuurlijk! Het is een vorm van buitenzintuigelijke waarneming waar al heel veel onderzoek naar gedaan is. Zo ook dat ons ‘lichaam’ registreert wanneer iemand naar ons kijkt, zelf via een camera.

Robert Lanza schrijft in z’n boek Biocentrism ook dat ze nu hebben ontdekt dat de hersenen al 10 seconden van te voren aangeven dat je bijv je arm gaat optillen. We zijn slechts waarnemende wezens. Boeiende studies![/quote]
Persoonlijk geloof ik ook dat wij slechts waarnemende wezens zijn. En dat onze mogelijkheden om te groeien verborgen liggen in het zowel geassocieerd als gedistantieerd waarnemen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x