Homepagina » Paranormaal » ‘Ieder mens beschikt over bovennatuurlijke vermogens’
Ieder mens beschikt over bovennatuurlijke vermogens

‘Ieder mens beschikt over bovennatuurlijke vermogens’

Uit onderzoek is gebleken dat mensen waarschijnlijk in staat zijn om de toekomst te voorspellen en gebeurtenissen te beïnvloeden voordat ze plaatsvinden.

De Amerikaanse psycholoog Daryl Bem van de Cornell-universiteit stelt dat mensen verborgen bovennatuurlijke vermogens hebben waarmee ze toekomstige gebeurtenissen kunnen ‘zien’.

Bem deed negen verschillende experimenten met ruim 1000 vrijwilligers. Hij kwam na zijn onderzoek tot de conclusie dat alle participanten, met uitzondering van één persoon, bovennatuurlijke vermogens hadden.

Tijdens één van de experimenten moesten de vrijwilligers een lijst met woorden onthouden. Daarna kregen ze een willekeurige reeks woorden die ze moesten opschrijven. De deelnemers bleken de woorden die ze later zouden opschrijven beter te kunnen onthouden. Het vermogen om woorden te onthouden werd in dit geval beïnvloed door een toekomstige gebeurtenis.

De vrijwilligers kregen ook twee afbeeldingen op een computerscherm te zien die waren afgeschermd door een gordijn. Achter één van de gordijnen was een erotisch plaatje te zien. De plek van de afbeelding werd willekeurig bepaald, maar toch kozen de deelnemers het gordijn met daarachter het juiste plaatje vaker dan op basis van toeval kan worden verklaard. Volgens Bem konden de participanten de ‘intenties’ van de computer aflezen.

Psycholoog Joachim Krueger vindt de stelling dat mensen bovennatuurlijke vermogens hebben onzin, maar na de onderzoeksresultaten van Bem te hebben bestudeerd moest hij concluderen dat de experimenten volgens de regels zijn uitgevoerd.

Bron: Awescience.com via Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je deze info interessant? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Wat zal ikke blij zijn als men nu eens dat woordje “boven” weg liet en het iets “natuurlijk” noemde.
  Hetzelfde geldt voor para-normaal: het is gewoon normaal.

  Iaw Abraxas

  0 likes
 2. Het is zelfs natuurlijk de telepathische vermogens van mens en dier.
  Door onze vermenging van de verschillende graden is dit allemaal bij de mens onnatuurlijker geworden en zijn deze minder sterk aanwezig.
  Alles wat je in vorige levens eigen hebt gemaakt blijft behouden. Daarom is de ene mens verder dan de ander.
  Lees ook http://www.rulof.org

  0 likes
 3. Bovennatuurlijk of juist natuurlijk! Het is een vorm van buitenzintuigelijke waarneming waar al heel veel onderzoek naar gedaan is. Zo ook dat ons ‘lichaam’ registreert wanneer iemand naar ons kijkt, zelf via een camera.

  Robert Lanza schrijft in z’n boek Biocentrism ook dat ze nu hebben ontdekt dat de hersenen al 10 seconden van te voren aangeven dat je bijv je arm gaat optillen. We zijn slechts waarnemende wezens. Boeiende studies!

  0 likes
 4. [quote name=”Edwin”]Bovennatuurlijk of juist natuurlijk! Het is een vorm van buitenzintuigelijke waarneming waar al heel veel onderzoek naar gedaan is. Zo ook dat ons ‘lichaam’ registreert wanneer iemand naar ons kijkt, zelf via een camera.

  Robert Lanza schrijft in z’n boek Biocentrism ook dat ze nu hebben ontdekt dat de hersenen al 10 seconden van te voren aangeven dat je bijv je arm gaat optillen. We zijn slechts waarnemende wezens. Boeiende studies![/quote]
  Persoonlijk geloof ik ook dat wij slechts waarnemende wezens zijn. En dat onze mogelijkheden om te groeien verborgen liggen in het zowel geassocieerd als gedistantieerd waarnemen.

  0 likes
 5. Ja en telepathie heeft toch ook iedereen wel is?

  0 likes
 6. Beste mensen, het is slechts een kwestie van tijd dat mensen en dus ook wetenschapper beseffen dat de geest in feite onderdeel is van een continuüm. Een labyrint dat niet alleen verbonden is met iedere andere geest die bestaat of heeft bestaan, maar met ieder atoom, elk organisme, en elke regio in de uitgestrektheid van tijd en ruimte zelf.

  0 likes
 7. [quote name=”De man die het weet”]Beste mensen, het is slechts een kwestie van tijd dat mensen en dus ook wetenschapper beseffen dat de geest in feite onderdeel is van een continuüm. Een labyrint dat niet alleen verbonden is met iedere andere geest die bestaat of heeft bestaan, maar met ieder atoom, elk organisme, en elke regio in de uitgestrektheid van tijd en ruimte zelf.[/quote]
  Klopt,het is een beetje vergelijkbaar met het Internet,alleen stukken betrouwbaarder en niet gebonden aan ruimte en tijd.Mensen die dit hebben gezien of intuïtief aanvoelen zeggen altijd: Alles is EEN. Deze onderlinge verbondenheid (eenheid)is er altijd al geweest, en zal nooit verdwijnen.
  In de Indiase filosofie wordt dit “het parelnet van Indra” genoemd, en bij de Kelten werd dit door de druïdes en volva’s “het Web van Wyrd”. genoemd. Via dit netwerk vinden alle telepatische contacten plaats en kunnen fenomenen worden waargenomen die in het verleden hebben plaatsgevonden, of in de toekomst zullen plaatsvinden.Het wordt ook wel “de Akashakronieken” genoemd.
  Persoonlijk noem ik dit continuüm ook wel het “Inner-Net”.

  Iaw Abraxas

  0 likes
 8. [quote name=”Edwin”]Wat zal ikke blij zijn als men nu eens dat woordje “boven” weg liet en het iets “natuurlijk” noemde.
  Hetzelfde geldt voor para-normaal: het is gewoon normaal.

  Iaw Abraxas[/quote]

  Ja ,tuurlijk en vooral als je door een DEMON in bezit zou zijn genomen.

  0 likes
 9. [quote name=”kenn”][quote name=”Edwin”]Wat zal ikke blij zijn als men nu eens dat woordje “boven” weg liet en het iets “natuurlijk” noemde.
  Hetzelfde geldt voor para-normaal: het is gewoon normaal.

  Iaw Abraxas[/quote]

  Ja ,tuurlijk en vooral als je door een DEMON in bezit zou zijn genomen.[/quote]

  Alleen mensen die overal bang voor zijn, en dingen die ze niet met hun verstand kunnen bevatten uitleggen met : “Dit is werk van de Duivel” zullen op deze manier reageren.
  Er zijn krachten in de natuur die als heel onprettig worden ervaren, en die men beter uit de weg kan gaan, maar om dit allemaal als “werk van de Duivel” te verklaren vindt persoonlijk wel heel naïef en simplistisch.
  Als jij geloofd dat de Duivel bestaat mag je dat zelf weten, als dat deel uitmaakt van hoe jij naar de wereld kijkt, en je bij die overtuiging prettig voelt: wie ben ik om te zeggen dat je daar anders over moet denken?
  Maar accepteer wel dat dit jouw versie en visie van de waarheid is, en dat iedereen net als jij het recht heeft om zijn of haar visie op de werkelijkheid te hebben.Jouw waarheid is niet mijn waarheid, en andersom dus ook niet.

  Iaw Abraxas

  iaw Abraxas

  0 likes
 10. Natuurlijk beschtikt een aardling over verborgen vermogens. Als je bekijkt hoeveel wij van onze hersenen gebruiken dan is dat een lachertje.
  Gelukkig komen er steeds meer mensen die hun capaciteit uitbreiden en meer en meer geloof in zichzelf krijgen.
  Wat dan weer tegenstrijdig is voor de groep personen die liever de gehele wereld als slaven zien.
  Luister alleen maar naar de hedendaagse music, 440Hz door de Nazi’s uitgevonden, om de mensen onder controle te houden.
  kijk maar eens naar een popconcert, duizenden springende figuurtjes die exact nadoen wat het figuur op het podium ook doet. Geen eigen mening, geen eigen expressie.Neem dan eens de music uit de jaren 30 en 40, 432Hz en heerlijk rustgevend en warm.
  Kijk eens een paar dagen geen tv en merk hoe rustig je wordt en geen hoofdpijn of opgefokt gevoel. Geen tv in de slaapkamer, waar je geest tot rust dient te komen, zelfs een uit gezette tv blijft electro statische signalen afgeven en je rust verstoren. Gebruik je hersenen op de juiste manier en merk hoeveel je dan kan.

  0 likes
 11. There are five universal laws:
  1- The law of change (causing rain wind seasons etc.)
  2- The law of growth (causing a seed to turn into a tree)
  3- The law of act and result (of which karma is a part)
  4- The Law of Attraction (=love..see The Secret)
  5- The power of mind and psychic phenomena. .eg. teletastia, telepathy, telekinese etc..

  The latter is the one we’re dealing with here. The more we open up and realise our true Godgiven nature the more we will understand that this all is part of the ‘game’.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Niet president Assad is het probleem, maar onze eigen politici, die IS en al-Nusra steunen. Onthullingen van 2 paters

Niet president Assad is het probleem, maar onze eigen politici, die IS en al-Nusra steunen. Onthullingen van 2 paters

De Verenigde Staten verdenken de Syrische president ...

Het is onzin dat klimaatverandering een bedreiging vormt. Marc Morano onthult in dit filmpje de achterliggende doelen

Het is onzin dat klimaatverandering een bedreiging vormt. Marc Morano onthult in dit filmpje de achterliggende doelen

Het hele idee dat door mensen veroorzaakte ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.