BuitenlandCorona

Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: ‘Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Israël heb je een coronapaspoort nodig om normaal te kunnen deelnemen aan de samenleving. Zo’n paspoort krijg je alleen als je bent gevaccineerd tegen corona. Een groep Israëliërs heeft de regering-Netanyahu nu voor het Internationaal Strafhof gesleept. Zij zeggen dat Israël de Code van Neurenberg schendt door burgers te onderwerpen aan een medisch experiment.

De groep Israëlische artsen, advocaten en bezorgde burgers claimt dat premier Netanyahu en het ministerie van Volksgezondheid aan het begin van de vaccinatiecampagne niet hebben gezegd dat mensen deel zouden nemen aan een medisch experiment en dat ze volgens de Code van Neurenberg eerst goedkeuring hadden moeten verlenen, zo valt op te maken uit de aanklacht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Advocatenkantoor A. Suchovolsky & Co. uit Tel Aviv stelt dat de deal die premier Netanyahu sloot met farmareus Pfizer duidelijk maakt dat het Israëlische vaccinatieprogramma een medisch experiment is. Het Internationaal Strafhof buigt zich momenteel over de aanklacht.

Het lab van de wereld

De Code van Neurenberg is opgesteld nadat nazi-artsen waren veroordeeld wegens het uitvoeren van medische experimenten op concentratiekampgevangenen en stelt dat het zeer onethisch is om een persoon te dwingen deel te nemen aan medische experimenten, aldus een Joodse antropoloog. Eerder verwees Pfizer-baas Albert Bourla naar Israël als ‘het lab van de wereld’.

Een Israëlische groep heeft felle kritiek geuit op het groene paspoort dat je krijgt als je het coronavaccin hebt genomen. “Waarom juichen mensen om deze duivelse agenda? Mijn opa was de enige van zijn hele familie die de Holocaust heeft overleefd en dit is precies hoe het begon: met discriminatie, met essentiële en niet-essentiële winkels en met mensen die zeiden dat Joden tweederangsburgers waren,” zei Gilad Rosinger van de groep Radiant Israel.

Pestgedrag

“Nu gaat het niet om de Joden, maar om wie de vaccinatie neemt,” voegde hij toe. “Als je dat niet doet, ben je slecht en een tweederangsburger.”

Rosinger zei ook dat mensen worden gemanipuleerd en onder druk gezet om het vaccin te halen. “Hooggeplaatste overheidsfunctionarissen zeggen dat de politie naar huizen moet worden gestuurd waar mensen wonen die zich niet laten inenten,” zei hij. “Dit is manipulatie. Dit is pestgedrag. Dit is een tirannieke agenda.”

[Infowars via National File]

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

110 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
3 jaren geleden

Geweldig, zouden ze in meer landen moeten doen!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Tweetal dingen:
1) zal mij benieuwen of het internationaal strafhof net zo corrupt is als de Nederlandse rechtelijke macht.
2) Waarom stappen wij niet naar het internationaal strafhof?

Geert
Geert
3 jaren geleden

En Maurice de Hond was toch zo vol lof over het vaccinatieprogramma in Israel!

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden
Back to top button
110
0
We lezen graag je reactie!x