Homepagina » Buitenland » Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: ‘Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg’
israël
Foto: Internationaal Strafhof (Flickr/Greger Ravik CC BY 2.0)

Israël voor Internationaal Strafhof gesleept: ‘Coronavaccin in strijd met Code van Neurenberg’

In Israël heb je een coronapaspoort nodig om normaal te kunnen deelnemen aan de samenleving. Zo’n paspoort krijg je alleen als je bent gevaccineerd tegen corona. Een groep Israëliërs heeft de regering-Netanyahu nu voor het Internationaal Strafhof gesleept. Zij zeggen dat Israël de Code van Neurenberg schendt door burgers te onderwerpen aan een medisch experiment.

De groep Israëlische artsen, advocaten en bezorgde burgers claimt dat premier Netanyahu en het ministerie van Volksgezondheid aan het begin van de vaccinatiecampagne niet hebben gezegd dat mensen deel zouden nemen aan een medisch experiment en dat ze volgens de Code van Neurenberg eerst goedkeuring hadden moeten verlenen, zo valt op te maken uit de aanklacht.

Advocatenkantoor A. Suchovolsky & Co. uit Tel Aviv stelt dat de deal die premier Netanyahu sloot met farmareus Pfizer duidelijk maakt dat het Israëlische vaccinatieprogramma een medisch experiment is. Het Internationaal Strafhof buigt zich momenteel over de aanklacht.

Het lab van de wereld

De Code van Neurenberg is opgesteld nadat nazi-artsen waren veroordeeld wegens het uitvoeren van medische experimenten op concentratiekampgevangenen en stelt dat het zeer onethisch is om een persoon te dwingen deel te nemen aan medische experimenten, aldus een Joodse antropoloog. Eerder verwees Pfizer-baas Albert Bourla naar Israël als ‘het lab van de wereld’.

Een Israëlische groep heeft felle kritiek geuit op het groene paspoort dat je krijgt als je het coronavaccin hebt genomen. “Waarom juichen mensen om deze duivelse agenda? Mijn opa was de enige van zijn hele familie die de Holocaust heeft overleefd en dit is precies hoe het begon: met discriminatie, met essentiële en niet-essentiële winkels en met mensen die zeiden dat Joden tweederangsburgers waren,” zei Gilad Rosinger van de groep Radiant Israel.

Pestgedrag

“Nu gaat het niet om de Joden, maar om wie de vaccinatie neemt,” voegde hij toe. “Als je dat niet doet, ben je slecht en een tweederangsburger.”

Rosinger zei ook dat mensen worden gemanipuleerd en onder druk gezet om het vaccin te halen. “Hooggeplaatste overheidsfunctionarissen zeggen dat de politie naar huizen moet worden gestuurd waar mensen wonen die zich niet laten inenten,” zei hij. “Dit is manipulatie. Dit is pestgedrag. Dit is een tirannieke agenda.”

[Infowars via National File]
4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
28 dagen geleden

Geweldig, zouden ze in meer landen moeten doen!

youtube.com/c/projectgoed
youtube.com/c/projectgoed
Reactie op  Ertje
27 dagen geleden

Je moet er niet aan denken wat er staat te gebeuren wanneer op dat platform geen recht behaald wordt. Het precedent staat dan..

ProAsfalt
ProAsfalt
28 dagen geleden

Tweetal dingen:
1) zal mij benieuwen of het internationaal strafhof net zo corrupt is als de Nederlandse rechtelijke macht.
2) Waarom stappen wij niet naar het internationaal strafhof?

Jap
Jap
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Precies!!!!!!!!!!

Schrander
Schrander
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

2. omdat de Nederlander de meeste domme naïefste burger ter wereld is.

johan
johan
Reactie op  Schrander
27 dagen geleden

Yep… we zo’n beetje de deurmat tussen oost en west. Hier kun je je ‘schoenen vegen’….

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Tja, je moet niet raar opkijken als dat strafhof net zo corrupt is al de rest. Er staan boven elk instituut of organisatie globalisten dus pas als er werkelijk ergens iets aangepakt en veroordeeld wordt is het tijd om te juichen. Ik zie het er met de huidige stand van zaken niet van komen. Ik weet het even niet zeker meer maar ik meen een tijdje geleden al door iemand hebben horen zeggen dat dat strafhof niet anders is dan de rest. Daar moet je dan ook niet op gaan zitten wachten anders maak je jezelf gek. In mijn beeldvorming is het nog steeds het volk die voor een verandering kan zorgen als iedereen samen gaat en zich niet meer laat verdelen. Dat ligt in ons land blijkbaar moeilijker dan in andere landen.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Rob
27 dagen geleden

Strafhof is in Den Haag.Vul de rest maar in.

Ben de Belazerde
Ben de Belazerde
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Dat is niet te hopen! Dan is er geen recht meer! Ik heb ook wel eens gehoord dat het Neurenberg proces ook fake was! De Nazi’s zijn via operation paperclip allemaal weggesluisd naar Argentinië en Amerika!
Onze “schavuit van oranje” weet hier meer van maar die is morsdood!

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  Ben de Belazerde
27 dagen geleden

En eigenlijk vraag ik me af of er nog wel iets betrouwbaar is

Solo
Solo
Reactie op  Sjoeke
27 dagen geleden

Helaas, Ik wou anders maar vrees van niet. Denk dat de hele wereld nu in handen is van de Cabal .

Nina
Nina
Reactie op  Ben de Belazerde
27 dagen geleden

Klopt, er zitten heel veel van dat soort mensen in Zuid Amerika, vooral Argentinië.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Ben de Belazerde
27 dagen geleden

> Dat is niet te hopen! Dan is er geen recht meer!

Er is al jaren geen “recht” meer. Recht is een illusie. Recht is uit de tijd (20e eeuw) dat justitie en regering nog niet corrupt waren. Iemand zei ooit rechtbanken zijn net draaibanken. Het is willekeurig welke kant de draaibank opdraait. De draaibank draait nu die kant op die de regering wil. Heb je nu wel eens een rechter ontdekt die zijn gezonde verstand heeft gebruikt om de onzinnige maatregelen te verbieden? Nee vanzelf! Ook justitie doet wat de regering wil en dat is nu net zo’n laffe instantie dan de regering: justitie, politie en regering zijn één pot nat……. Daar is dus niets meer van te verwachten.

Sjoeke
Sjoeke
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Een hele goeie, ik vertrouw hier in Nederland niets meer!!!!

Abby
Abby
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Daar dacht ik ook al aan. Niemand is meer te vertrouwen. Het Strafhof bekijkt het worden omgekocht en als ze kritisch zijn worden ze vermoord..

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  ProAsfalt
27 dagen geleden

Omdat dat strafhof in Den Haag is?Daar is wappierammen heel normaal dus ben bang dat ook dat weinig zin heeft.

Geert
Geert
28 dagen geleden

En Maurice de Hond was toch zo vol lof over het vaccinatieprogramma in Israel!

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  Geert
27 dagen geleden

Maurice de Hond heeft wel door dat er enorm met cijfertjes wordt gerommeld, maar die pannenkoek snapt het hele plan erachter niet…

Ikke
Ikke
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Wel hoor zit er dik in de burgers voor de gek.houden

Geert
Geert
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Lijkt mij sterk dat hij het niet weet, maar ja hij wil niet weggezet worden als wappie…toch?

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

maurice de onbetrouwbare hond heeft het veel te druk met geld tellen, wat hij “verdient” met zijn fake peilings

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Klopt van die pannenkoek, althans daar lijkt het tenminste wel op. Dat plan heet Rockefeller Lockstep 2010 en dat is vele malen hier vermeld. Wie dat plan nu nog niet kent, blijkbaar Maurice ook niet, heeft zitten slapen, is bevooroordeeld, of heeft andere (financiële) belangen.

Het tijdsschema en alle stappen van dit wereldwijde programma zijn te vinden op de site Henry Makow of; home alone worldwide lockdown agenda and calendar revealed in canada op brandnewtube.com

Het is wel vreemd dat het Internationaal strafhof het zo ver heeft laten komen en niet eerder heeft ingegrepen. Dat vindt ik wel verdacht!

De uitspraak die op termijn zal volgen kan 2 kanten opgaan. 1 – keurt dit hof de vaccinaties goed, dan is dit hof niet onafhankelijk en is onderdeel van de NWO. 2 – keurt het hof de vaccinaties af, dan is de kans groot dat dit een sneeuwbal effect zal hebben en alle vaccinaties stopgezet moeten worden, want alle vaccinaties zitten nog steeds in de testfase en zijn dus eigenlijk nooit voor menselijk gebruik goedgekeurd. Dan zou dat goed nieuws zijn.

Gezien de urgentie, mag een uitspraak niet te lang op zich laten wachten.

Nogmaals mensen, laat u niet testen en ook niet inenten. U bent in beide gevallen de klos.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  serieuze aangelegenheid
27 dagen geleden

> Nogmaals mensen, laat u niet testen en ook niet inenten.
> U bent in beide gevallen de klos.

Dàt is bij de meeste angstige mensen tegen dovemansoren gezegd en water naar de zee dragen……… Mensen die zich laten inenten zijn ziende blind en daar is niets meer aan te doen. Hun ogen gaan pas dicht als die dood zijn……..

Glazen Bol
Glazen Bol
Reactie op  -= GensNet =-
27 dagen geleden

Ja helaas is het zo. Ik wacht wel af wat er met de mij omringende schapen zal gebeuren. Steeds meer hebben nu hun 1e spuit gehad. De jongere schapen komen nog.

Onbekende Nederlander
Onbekende Nederlander
Reactie op  -= GensNet =-
27 dagen geleden

Ja mijn beste zus ook… Laatst nog gevraagd over vaccin… Dan moet ik mijn mond houden. Haar man heeft al laten prikken en zij volgt, zo braaf
Ik woon in warm land met muilkorfplicht wat ik weiger. Net als onzinnige PCR-tests en “vaksengg”. Soms naar het ziekenhuis voor een kleinigheid… Zonder muikorf. Dan kijkt men mij vragend aan. Ik zeg gewoon dat ik het niet doe vanwege mijn longen en loop dan door langs verbijsterd personeel. Iedereen gemuilkorf… Daar wordt ik zo moedeloos en triest van.
Dan vraag ik de dokter om alstublieft die lap te laten zakken, want “U heeft toch geen Covid en ik ook niet.”
“Ik kan U met lap niet goed verstaan”.
Dat gen-therapeutisch experiment is geen vaccin…
Ik leen mij daar niet voor. Dan maar geen attest. Ik woon buiten, heb eigen vervoer en reis vrij met mijn honden,
ook zonder muilkorf. Wij zijn gezond en happy. En wij bijten geen mens.
Ik ben bijna 76 en hoef niet meer te vliegen. Gelukkig nooit meer naar Nederland.
Ik vind het verschrikkelijk zoals het nu toegaat met al die onzinnige beperkingen.
Dat de oude criminele regering nog steeds (eerlijk?) is gekozen… Dan slaapt de massa nog immer verdoofd. Ik ben gelukkig een wappie en stem FvD.
Met Liefde, Wijsheid en Kracht.

Ludger
Ludger
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Hij snapt het heel goed. Hij spant samen met de rest

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Ik denk dat Maurice de (onbetrouwbare) Hond zelf een grote lafbek is en aan het lijntje loopt van corrupt Den Haag. Heeft Jensen toch gelijk. Hoelang laten we ons nog kisten?

Elst
Elst
Reactie op  Geert
27 dagen geleden

de Hond is een door de overheid betaalt verlengstuk om de mensen te misleiden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Geert
27 dagen geleden

Ik vergelijk de Hond altijd met het orakel van D’Elphi, hij verkoopt lucht !

Miami
Miami
Reactie op  Jenne Sr.
27 dagen geleden

Van hetzelfde soort als viruswaanzin…gebakken lucht

Vlinder
Vlinder
Reactie op  Geert
27 dagen geleden

Ja dat klopt ook van geen kant. Schoenmaker blijf bij je leest,ook voor Maurice.

ProAsfalt
ProAsfalt
28 dagen geleden
Vrolijk rechts.
Vrolijk rechts.
28 dagen geleden

En nu maar hopen dat de rechters van het Internationale Strafhof niet in de zakken zitten van Klaus Schwab.

Marianna
Marianna
28 dagen geleden

het zou nooit meer gebeuren

Herman de Graaf
Herman de Graaf
Reactie op  Marianna
27 dagen geleden

Een test of het Internationale Strafhof nog oprecht is.
Wij zijn toeschouwer.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Herman de Graaf
27 dagen geleden

Ik houd mijn hart vast dat het internationaal gerechtshof in ‘s-Gravenhage dit onafhankelijk en onbevooroordeeld bekijkt of gaat bekijken. Ook zijn die verblind door en gevoelig voor de gemanipuleerde cijfers die de regering de mensen voorspiegeld.

Henk R
Henk R
28 dagen geleden

En Sigrid Kaag maar roepen dat wij Israël moeten volgen. En hier zouden wij dan met z’n allen op gestemd hebben. Zeker met briefstemmen ,Sigreet reset Kaag.

Stephan
Stephan
Reactie op  Henk R
27 dagen geleden

Kaag is een heel gevaarlijk iemand. Zij noemde Israël inderdaad als hét voorbeeld. Onvoorspelbaar dat Dictator66 nog één stem heeft gekregen.

Nina
Nina
Reactie op  Stephan
27 dagen geleden

Probleem is dat veel jongeren op D66 stemmen (anders op links of 1e keer)en veel vrouwen met “ambitie” die willen dat zij MP wordt, echter zonder diepgaand onderzoek naar de werkelijke boodschap van deze partij ( verplicht vaccineren en testen en uitsluiten van mensen) Dat is vaak het gevaar van stemmen door mensen die zich niet in de partijprogramma’s verdiepen. Eigenlijk zou je voor dat je stemt een informatiepakket over de partijprogramma’s moeten doornemen met vragen, en daarna pas stemmen. Dat weet je wat je stemt en waar de partij voor staat. Ook veel mensen stemmen maar op dezelfde partij, omdat ze niet beter weten of andere prioriteiten hebben, van oudsher dus.
Sigrid volgt het programma van WEF, niets meer en niets minder.

Eus
Eus
Reactie op  Stephan
27 dagen geleden

Heeft ze ook niet, ze moet naar voren komen om het WEF verhaal af te maken. Linke soep, deze dame.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Henk R
27 dagen geleden

de Siegfried lijn, gevaarlijke dame, gaat echt over lijken ! bezeten door macht !

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Jenne Sr.
27 dagen geleden

Kan het ook zijn dat ze bezeten is door de duivel? Haar haat jegens Israël, Gods volk, doet dit vermoeden.

Inge
Inge
Reactie op  Henk R
27 dagen geleden

Secret Kaag

Ludger
Ludger
Reactie op  Henk R
27 dagen geleden

Waar bemoeid dat mens zich mee. Ze woont in Israël en niet in Nederland. Ze moet voor haar baas claus swab Nederland verder naar de knoppen helpen

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Henk R
27 dagen geleden

End of game…….

Waldemar
Waldemar
28 dagen geleden

De Cult (Deep State) is in paniek.
Ze verspeelt haar kaarten.
We zijn nog niet op point of no return, maar zijn r niet ver meer vanaf.
Vaccinatie paspoort NOOIT!!!
De strijd begint nu echt.

Marjolein
Marjolein
Reactie op  Waldemar
27 dagen geleden

Ik denk dit ook, eerst moeten mensen goed worden wakker geschud dus wellicht is het Kaag regime nodig om the great awakening te krijgen?

MdeFilosoof
MdeFilosoof
28 dagen geleden

Let there be light….let there justice. Mensen kunnen reinigen met woorden. Maar de Heer die na de mens komt zal reinigen met vuur

Exegese
Exegese
27 dagen geleden

En nu maar hopen dat daar wel nog eerlijke rechters te vinden zijn. Ik ben uiterst benieuwd wat hier het gevolg van zal zijn.

x

Check Also

wor

World Economic Forum: het oude normaal komt nooit meer terug!

De globalistische denktank van Klaus Schwab, het ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

109
0
We lezen graag je reactie!x