Homepagina » Paranormaal » VIDEO: De terugkeer van de Nephilim
VIDEO: De terugkeer van de Nephilim

VIDEO: De terugkeer van de Nephilim

Op elk werelddeel bestaan er mythische verhalen over reuzenvolkeren. Ook in de Europese mythologie spelen de reuzen een belangrijke rol. Volgens het boek Genesis bevolkten deze mythologische reuzen Kanaän en werden ze Nephilim genoemd.

In de Griekse mythologie bijvoorbeeld zijn ‘de giganten’ schepselen van Gaia, de aarde als godin. Bij de Griekse dichter en zanger Homerus (8e eeuw voor Christus) zijn de giganten een aan de goden verwant volk.

Zondvloed

De Nephilim waren ‘mannen van zeer grote gestalte’. De Israëlieten beschouwden zichzelf als sprinkhanen in vergelijking met de Enakieten, die volgens Numeri 13:33 ‘van de reuzen’ waren. De Nephilim worden voor het eerst genoemd in verband met de tijd van Noach.

Volgens schrijver Aaron Judkins, bekend van History Channel, moeten we begrijpen dat er ‘goden’ op de aarde waren voor de zondvloed uit de tijd van Noach. Hij meent dat ze in de toekomst zullen terugkeren en zich bekend zullen maken.

Belangrijke vraag

In het verleden hadden deze goden gemeenschap met aardse vrouwen en brachten ze een subras voort: de reuzen. De namen van deze oude goden zijn terug te vinden in de Griekse, Romeinse en Babylonische mythologie, aldus Judkins.

Deze goden zouden gevallen engelen zijn van wie de reuzen afstamden. Judkins probeert in deze lezing op het MUFON Symposium 2015 antwoord te geven op de belangrijke vraag waarom ze hier zijn en wat hun intenties zijn.

[UFOTV]


Vond je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. ik denk dat ik voorlopig maar even aan de drank ga

  8 likes
 2. In dit Kaliyuga-tijdperk zijn de mensen relatief klein van stuk, toch zijn Nederlanders gemiddeld de grootste mensen; Nederland een reuzenland.

  4 likes
 3. Je hebt ook lange donkere mensen/negroïde rassen, lange Arabische mensen, russen, Scandinavische enz.

  6 likes
  • Heb net zitten kijken en die Aaron Judkins is een erg Christelijke Amerikaan die gelooft dat die grotere Nephilim wezens zijn die connecties hebben met de duivel, je kunt achter die theorie staan, zag hem ook aan een tafel zitten met andere Christelijke Amerikanen en zij weerlegden zelfs het feit dat er Aliens zouden kunnen zijn, zij gingen ervan uit dat het gevallen engelen zijn en zeer gevaarlijk voor de mensheid, of we er ooit echt een antwoord op zullen krijgen weet ik niet maar ik hecht persoonlijk meer aan de woorden van bijvoorbeeld Clifford Stone en Robert Bob Dean, bekijk ze maar eens op YouTube.com er bestaat zelfs een Spaanse ondertiteling waarin beiden praten over hun ervaringen, indrukwekkend!!!
   Maar ja zoals ik al zei reeds, je staat er open voor of geloofd zoals anderen soms in de uitleg van de Bijbel, ik zelf niet en sta meer open voor de uitleg van Sitchin zoals in zijn oude boek de 12e planeet.

   0 likes
 4. We zijn nooit weggeweest hoor. De grootsheid waaraan gerefereerd wordt heeft te maken met de totale afwezigheid van menselijke evolutionaire processen, een intelligentie die gemiddeld rond de 149 ligt en de mogelijkheid om door de sluier van de collectieve droom te kijken en deze aan te passen naar goddelijke behoefte. Het feit dat deze behoefte vaak niet overeenkomt met de persoonlijke behoefte van de mens wil niet zeggen dat het niet Godswil is, het moet gebeuren, het belangrijk voor jullie evolutieproces. Dat is ook waarom jullie het momenteel zo moeilijk hebben, we dwingen jullie in een versneld evolutionair proces. Het is nu afwachten of jullie de juiste keuzes gaan maken.

  Onze openbaring zal niet komen via de mensen die jullie je “leiders” noemen. Wij hebben niets met die mensen, ze zijn net zo beïnvloedbaar als jullie. Dat is overigens ook een van de redenen dat we deze kant opgestuurd hebben en de uiteindelijk keuze bij jullie leggen. Laat maar zien dat je het kan, gelooft en vertrouwen hebt in je eigen kunnen. Zolang dat jullie denken “leiders” nodig te hebben, naar God kijken voor alle ellende die je overkomt en via slimme politieke constructies toch de 10 geboden stelselmatig overtreden gaat de verlossing niet komen. Onze openbaring zal komen via onze broeders van het element vuur. Waarna jullie vrij snel op de kruising zullen komen. Zwemmen of zinken.

  Good luck!

  3 likes
  • @Rara

   Vermakelijk praatje maar hier trapt dus geen hond in.

   1 likes
   • Imus ad magum Ozi videndum, magum Ozi mirum mirissimum

    1 likes
    • @Rara999

     Voor een reus speel je wel goed poker en maak je veel gebruik van soundcloud.

     Maar het spelen van games zoals battlefield doet me toch vraagtekens zetten…Zo handig zijn reuzen dus niet om op een openbare website te posten waar mensen kunnen achterhalen wie je bent of wat je doet…Just saying

     0 likes
     • Just saying, totaal fout apenkop, rhesusaapjes moeten niet met halfgoden spelen. Krijg je vervelend karma van enzo, blegh.

      Overigens poker en battlefield…. Loop al iets te lang rond voor dat soort zinloos tijdverdrijf.

      Come find me

      0 likes
 5. Indien de reuzen paarden met de mensenvrouwen, dan is dat pure mishandeling. Hoe groot zal dan het geslachtsorgaan van een reus geweest zijn en hoe klein dat van een mensenvrouw? En zal de baarmoeder/buik van een mensenvrouw niet opengescheurd zijn door een reuzenkind erin te dragen? Lijkt me toch een moeilijk verhaal, dit.

  3 likes
  • captain gorgeous

   Wellicht werden de reuzen met kleine penissen verstoten door de groter geschapen broeders. en de vrouwen van de mensjes die al helemaal uitgewoond waren ook, nadat hun kinderen een fijner formaat hadden gekregen voor de mensjesmannenjoystick.

   Mensen die er niet bijhoren gaan groeperen.

   0 likes
 6. Als de B’nei haElohim inderdaad gevallen engelen zijn:

  De Nephilim waren hybride nakomelingen (crossbreed) van gevallen engelen en vrouwen mensen. Ze misten de gen die verantwoordelijk is voor de menselijke maximum lengte. De Nephilim waren niet in staat om te reproduceren. Ook konden ze niet vliegen i.t.t. hun hemelse vaders. Zijn dientengevolge inventors of ufo technology wordt weleens beweerd.

  Indien de B’nei haElohim afstammelingen van Seth zijn dan gaat bovenstaande niet op.

  3 likes
 7. Misschien waren “reuzen” destijds gewoon mensen die in een andere atmosfeer/omgeving zijn opgegroeid. Aten ze veel vlees. Waren er ergens anders kleine mensen(aten planten/vruchten/vis) Zijn ze elkaar tegen gekomen door omstandigheden/aarde veranderingen bv. Reuzen werden verliefd op kleine mensjes en dat zorgde voor grote baby’s. Niet bevorderlijk voor kleine vrouwtjes. Is nog steeds zo. Het nimfenverhaal hoeft dus niet te kloppen. Is het een verzonnen verhaal om de mens nu van DNA te laten veranderen, omdat men lang geleden een keer met DNA geëxperimenteerd heeft. Dus dat kennis later kwam als de reuzen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Is Stonehenge van het Midden-Oosten de plek waar Atlantis ligt? Bijbelonderzoeker doet opvallende uitspraken over Nephilim

Is Stonehenge van het Midden-Oosten de plek waar Atlantis ligt? Bijbelonderzoeker doet opvallende uitspraken over Nephilim

Een bijbelonderzoeker en schrijver meent dat de ...

Bewijs voor reuzen op aarde weggemoffeld. Waar waren ze zo bang voor?

Bewijs voor reuzen op aarde weggemoffeld. Waar waren ze zo bang voor?

Leefden er ooit reuzen op aarde? Halverwege ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.