Mens en Dier

‘Rutte pleegt gewoon een coup, een halve staatsgreep!’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Negen maanden na de val van het kabinet-Rutte III zijn we alleen maar verder het moeras ingezogen. Zelden zijn de kiezers zo bedonderd, zei PVV-voorman Geert Wilders dinsdag in de Tweede Kamer.

“Het is ook een belangrijke en ongelofelijke schande dat dit demissionaire kabinet gewoon nog negen maanden doorregeert alsof er niks aan de hand is. Ze hebben nul – nul! – mandaat van de kiezer, en nemen al negen maanden lang in demissionaire toestand allemaal zware politieke beslissingen alsof er niks gebeurd is, alsof ze nog missionair zijn, over coronatoegangsbewijzen, over miljarden voor het klimaatbeleid, over het binnenlaten van vliegtuigen vol Afghanen, over het onteigenen van onze boeren,” zei Wilders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dat kan toch niet? Er werden zelfs schaamteloos Kamerleden tot kabinetsleden benoemd,” voegde hij toe.

Stop de staatsgreep van Rutte

“In staatsrechtelijke zin pleegt Rutte dus gewoon een coup, een halve staatsgreep,” benadrukte hij. “Wat een dedain voor de democratie! Het kan niet zo zijn dat je, als je negen maanden demissionair bent, belangrijke beslissingen neemt over het onteigenen van boeren en over miljarden die naar het klimaat gaan in plaats van naar pensioenen. Dat kan niet in een demissionaire status. Dat is niet zoals het hoort. Ik hoop dat het kabinet daar onmiddellijk mee stopt.”

We moeten volgens Wilders snel nieuwe verkiezingen hebben. “Maak een einde aan deze poppenkast en stop de staatsgreep van Rutte.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Perm.
Perm.
2 jaren geleden

STOP DE STAATSGREEP VAN RUTTE !
Dien het landsbelang nu het nog kan !

Elske
Elske
2 jaren geleden

Een demissionair kabinet mag alleen op de winkel letten een geen wetten er door drukken( Rutte Kaag De Jonge hebben hun ziel aan de duivel verkocht.
Opstappen

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Wanneer is het genoeg en moeten de burgers de wapens oppakken of laten wij ons weer opsluiten en dan verplicht dood spuiten.

cieleke
cieleke
2 jaren geleden

dat doet hij omdat het kan en niemand hem stopt en groot gelijk kijken hoever je kunt komen met alleenheerser spelen heel ver dus zover dat we alleen maar roepen dat het zeer stout is en niet mag nou daar koop je veel voor zeg dus Rutte jij kan er niks aan doen dat je niet gestopt wordt en dus gewoon doorgaat dat moeten anderen doen als ze het zo vervelend vinden maar blijkbaar
valt het allemaal wel mee gezien het bij woorden en geen daden blijft.

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x