UFO

John Podesta praat over UFO’s en buitenaardse materialen in nieuw seizoen Ancient Aliens. Wat weet hij?

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend startte het dertiende seizoen van Ancient Aliens. De eerste aflevering ging vooral over inspanningen om geheime documenten over onder meer Roswell en Area 51 in de openbaarheid te brengen.

Ook John Podesta, de man die de presidentscampagne van Hillary Clinton leidde, kwam aan het woord. Al in 2002 riep hij de overheid op om alle UFO-documenten vrij te geven.

Het lukte Podesta, die later adviseur van president Obama werd, niet om de stukken openbaar te krijgen.

Buitenaardse materialen

Hij vertelde in het programma dat hij onder president Bill Clinton een taakgroep leidde die belast was met het openbaren van ruim een miljard pagina’s aan documenten uit het nationaal archief.

“Volgens mij was hij geïnteresseerd in het fenomeen,” verklaarde Podesta.

Hij sprak ook over vermeende buitenaardse materialen die zijn gevonden op UFO-crashplekken, materialen die momenteel in handen zijn van miljardair Robert Bigelow.

Polymeren

“Er waren aanwijzingen dat er bepaalde polymeren zijn gevonden op crashplekken die zijn onderzocht, maar waar geen verklaring voor kon worden gevonden,” zei Podesta.

“Minister [van Buitenlandse Zaken] Clinton was ook geïnteresseerd in het onderwerp,” voegde hij toe.

Openheid van zaken

Ze zei openlijk dat ze een onderzoek zou laten instellen naar geheime UFO-documenten als ze gekozen zou worden, aldus Podesta.

Velen geloven dat de overheid volledige openheid van zaken zou hebben gegeven over UFO-onderzoeken als Clinton had gewonnen, zei de commentaarstem.

Foto: FlickreviewR 2 Wikimedia Commons

[InsideSources]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Teun
Teun
4 jaren geleden

Feitelijk zijn veel gebruiksartikelen die nu gewoon zijn afkomstig van buitenaardse technieken en materialen.
Uw smartphone, magnetron, lcd, pc, sensoren etc…

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

Tja, misschien dat ik iets heb gemist maarrrrrrr……John Podesta……is dat niet die viezerik die al enige tijd geleden “opgepakt” zou worden (ivm “pizzagate” pedofilie!!) en net als Killary naar Gitmo getransporteerd zou worden in afwachting van…..ja u weet wel, “berechting” en …………waar blijven nu de commentaren van de mensen welke zo geobsedeerd waren van ene Q Anon, of heb ik dat nu ook al weer gemist!!!

Gladiator

RayOfLight
RayOfLight
4 jaren geleden

Podesta is een heel gevaarlijke kerel. UFO’s/Aliens zijn ook een manier om het volk te manipuleren. Tom Delonge heeft nog niets laten zijn met zijn To The Stars Academy site (behalve de Invest button dan). Lijkt mij dat een hoop ex-cia mensen naar manieren zoeken om macht te krijgen en UFO’s/false flags gebruiken om te manipuleren.

Wat Podesta op zijn kerfstok heeft kan ik hier zelfs niet schrijven. Maar als het echt de richting op gaat die ik denk. Dan kan Alt-right er beter aan doen om deze mensen links te laten liggen dan ze in documentaries zendtijd te geven.

Podesta + Clintons zijn er niet om de mensheid verder te helpen. Ze zijn er om hun eigen macht te vergroten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x