UFO

Nieuwe film laat zien dat UFO’s onze kernwapens in de gaten houden

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 150 legerveteranen, officieren en beveiligers zeggen mysterieuze indringers te hebben gezien boven kerninstallaties. In de Koude Oorlog werden in het kernwapentestgebied in Nevada honderden kernproeven uitgevoerd.

In 1955 werden tijdens Operatie Teapot bijvoorbeeld 14 atoombommen tot ontploffing gebracht. Duizenden militairen waren hier getuigen van. Er waren echter ook andere getuigen, meldt de Amerikaanse zender KLAS-TV.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het waren zogeheten vliegende schotels,” zei een voormalig fotograaf die werkzaam was in het testgebied. “Ze werden toen al vaak gezien boven het kernwapentestgebied.”

Ingegrepen

Meer dan 150 andere legerveteranen, officieren en anderen die meewerkten aan het kernwapenprogramma vertellen hetzelfde verhaal. “UFO’s houden onze kernwapens al decennia in de gaten en hebben zelfs ingegrepen,” zei schrijver en onderzoeker Robert Hastings.

Uit vrijgegeven documenten van het Amerikaanse ministerie van Energie blijkt dat UFO’s zijn waargenomen boven alle grote kernwapeninstallaties. Boven het Los Alamos National Lab, waar de bommen zijn ontworpen, en ook boven Hanford, waar plutonium is verwerkt.

“Burgers die in de buurt van het testgebied woonden zagen soms UFO’s die in formatie vlogen,” aldus Hastings. In een nieuwe film laat hij zien dat UFO’s niet alleen met gemak het gesloten luchtruim boven kernbases weten binnen te dringen, maar ook kernraketten hebben uitgeschakeld.

Lichtstralen

In één van de gevallen zagen legerfotografen hoe een UFO een raket uitschakelde die vanaf vliegbasis Vandenberg was gelanceerd. “Plotseling verscheen er een schijf met een koepel in beeld die om de raket cirkelde en er vier lichtstralen op afvuurde, waarna de raket in zee stortte en de UFO verdween,” zei Hastings.

Boven het kernwapentestgebied in Nevada werden zo vaak UFO’s gezien dat er hele teams werden samengesteld om ze vanuit een speciaal gebouw in de gaten te houden. “Ze gaven allemaal licht en waren schijfvormig,” zei oud-beveiliger Walter Levine. “Sommige waren rechthoekig van vorm.”

Ook boven kerninstallaties in Groot-Brittannië, Rusland, India, Pakistan en andere kernmachten zijn onbekende vliegende objecten waargenomen. “Wie zitten er achter deze incidenten en waarom?” vraagt KLAS-TV zich af.

[LasVegasNow]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

“UFO’s houden onze kernwapens al decennia in de gaten en hebben zelfs ingegrepen,”; dus mogen we aliens dankbaar zijn dat ze ons vrijwaren van verdere nucleaire rampen.

Karel
Karel
7 jaren geleden

Tja , 1 ding is nu wel klip en klaar en dat is we worden in de gaten gehouden met ons atoomarsenaal . Wat of wie dat doet , wel met die ufo’s is het eigenlijk uitgesloten dat het iets is afkomstig van onze planeet . Blijft er simpel gezegd maar 1 ding over dat buitenaardsen moeten zijn . Als we onze planeet vernietigen door oorlog en gebruikmakend van ons atoomarsenaal zullen we ongetwijfeld de ons omringende ruimte verstoren . Zou dat een reden kunnen zijn , jawel ik zou niets anders kunnen bedenken waarom ze het zaakje monitoren . Iemand anders een ander idee of iets dergelijks ?

zeven zusters
zeven zusters
7 jaren geleden

De aarde is te kostbaar om te verkwanselen door een kernbom door haantjesgedrag van regeringsleidersl,de aarde is waarschijnlijk heel belangrijk in het zonnestelsel en dus ook voor buitenaardse beschavingen,ik denk dat als het hier goed misgaat dat verstrekkende gevolgen heeft voor alles buiten onze dampkring!!

zevenenergie
zevenenergie
7 jaren geleden

Geef het even wat tijd. we gaan een spannende tijd mee maken nu Europa en de Rusland de spanning opvoeren.
Poetin heeft het al over kernwapens want de Navo heeft lange afstand raketten geplaatst langs de grenzen van Rusland.
(Daar op passen atoomkoppen)

Het is grappig om te zien dat juist de mensen zijn die zich wakker noemen de werkelijkheid uit de weg gaan.
word wakker mensen er ligt een conflict, hier nog geen 1000km vandaan.

Ik kan je verzekeren dat die atoom koppen het allemaal stuk voor stuk perfect doen.
En dat onze leiders echt zo gek zijn. Kijk naar de brexit reacties va de Europese leiders.
we gaan ze kapot maken was de boodschap.

En het lullige is, je kunt ze niet weg stemmen.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x