Financieel

Jim Rogers: ‘We stevenen af op de ergste financiële crisis van onze tijd’

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereldwijd proberen overheden de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Het virus vormt inmiddels ook een bedreiging voor de wereldeconomie. RT sprak met de succesvolle Amerikaanse investeerder Jim Rogers over de financiële gevolgen van de uitbraak.

Volgens hem zullen veel mensen lijden en zullen de effecten van deze pandemie nog lang voelbaar zijn.

Ergste crisis van onze tijd

“Ik heb eerder tegen RT gezegd dat de volgende financiële crisis de ergste zou zijn,” zei Rogers.

Hij voegde toe dat we lijken af te stevenen op ‘de ergste crisis van onze tijd’.

De investeerder zei verder dat veel industrieën, waaronder de luchtvaart en de reisbranche, harde klappen zullen krijgen.

Niet voorbereid

Met name bedrijven met grote schulden zijn nu kwetsbaar, legde Rogers uit.

“Sommige zullen failliet gaan,” zei hij, toevoegende dat grote lucht- en scheepvaartmaatschappijen waarschijnlijk uitgekocht zullen worden.

Over de onrust op de financiële markten zei Rogers dat de meeste markten niet voorbereid waren op deze wereldwijde crisis.

Nog veel meer dingen

Het is niet alleen het virus dat voor chaos heeft gezorgd op de markten, lichtte hij toe. “Er spelen nog veel meer dingen mee.”

Jim Rogers adviseerde investeerders tot slot om hun geld alleen te investeren ‘in datgene waar ze veel over weten’.

[RT]

2 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
2 jaren geleden

Ja daar kan je wel op rekenen de grootste financieele crisis van nu . Niet alleen bedrijven krijgen nu harde klappen . Maar als we al overleven dan is voor de gewone mensen de financieele klap ook hard . Kortom alles krijgt een enorme financieele dreun te verwerken .
Een soort van financieele reset die maar heel moeilijk te bovenkomen is . Misschien is dit wel de bedoeling geweest . Er zijn zoveel dingen die boven onze hoofden worden gedaan waar we geen notie van hebben . Maarja gezondheid gaat ten alle tijden voor , maar deze situatie daar is het laatste woord nog niet over gezegd en zal flinke gevolgen hebben .

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Inderdaad de wereldleiders zijn niet meer in staat, om de bevolking onder controle te houden en iedere 10 / 15 jaar stookt men het vuurtje op.

De wereld is een k….e zooi aan het worden.

Rambo
Rambo
2 jaren geleden

En weg is je pensioen.

edwin
edwin
2 jaren geleden

gewoon een kwestie van plannen, het hele financieel systeem was al kapot, nu kunnen we mooi het gecreëerde virus uit een laboratorium gewoon de schuld geven. Eerst goed reclame maken op televisie dat we moeten gaan beleggen, nu even de boel afromen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x