Homepagina » Chemtrails » Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan
Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan

Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan

Toen de Amerikaanse actrice Rachel Reenstra uit Californië last had van een vervelende hoest, pijn en koorts, besloot ze naar de dokter te gaan. Ze bleek bronchitis te hebben en kreeg antibiotica voorgeschreven.

Haar dokter vertelde haar dat hij veel patiënten heeft met bacteriële infecties. Toen ze vroeg hoe dat kwam, zei hij tot haar verbazing dat dit te maken heeft met chemtrails.

De dokter, die anoniem wil blijven omdat hij graag zijn baan wil behouden, was bereid over het fenomeen te praten terwijl Reenstra het gesprek opnam.

Chemtrail-long

De arts zei dat honderden inwoners van Californië last hebben van wat hij een ‘chemtrail-long’ noemt.

Dit is werelwijd een groeiend probleem, aangezien overal giftige gassen, chemicaliën, virussen, zware metalen en andere gassen in de atmosfeer worden gepsproeid, wat leidt tot luchtweginfecties, aldus de man.

Hij voegde toe dat er met name veel gevallen worden gemeld in het gebied in Californië waar Reenstra woont, vanwege Palmdale Airport.

Erger

De Santa Ana Winds maken het probleem alleen maar erger, benadrukte hij. Bovendien bevinden veel van de meest vervuilde steden in de VS zich in Californië.

In onderstaande video zegt de dokter ook dat hij geen voorstander is van de griepprik. Hij wijst erop dat wetenschappers elk jaar simpelweg gokken welke variant dat jaar gaat opduiken en dat de prik soms voor minder dan 20 procent effectief is.

Reenstra en haar dokter zetten hun carrière op het spel door openlijk over dit controversiële onderwerp te praten.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]


Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Waar nooit iemand het over heeft, chemtrails, althans de stoffen die erin zitten , slaan natuurlijk ook op de gewassen en de dieren die de gewassen opeten, uiteindelijk krijgt iedereen ze binnen……… om nou te zeggen chemtrail long, zal zijn luchtverontreiniging ……… Ach de griep prik, m’n buurtjes al jaren ingeënt hebben nog nooit de griep gehad, tot een paar weken geleden, doodziek , Australische griep, zat niet in het pakket, …..dus ik helpen,hondje uitlaten, en jahoor na anderhalve week, ging ik helemaal plat, niet ingeënt , vreselijk ziek, trouwens een behoorlijk zware griep, maar uiteindelijk zijn we allemaal beter………….

  2 likes
  • Waar ze het ook nooit over hebben is hoe je (tien)duizenden mensen zo gek zou kunnen krijgen in het geheim mee te werken aan een programma waarbij hun familie, vrienden en zijzelf worden vergiftigd. En dat jarenlang zonder dat er ook maar iemand uit de school klapt. Zoiets is alleen maar mogelijk in sprookjesland.

   Chemtrails zijn een verzinsel van mensen die niet worden gehinderd door serieuze kennis van luchtvaart en wis- en natuurkunde!

   9 likes
   • Waar ze het ook nooit over hebben is dat de contrails die je ziet vrijwel geen invloed op de waarnemer kunnen hebben.

    Want die deeltjes/gassen op 10km hoogte zullen door de sterke wind daarboven worden meegenomen en pas honderden kilometers verder de grond gaan raken en pas na vele dagen. Dus wat wij hier zien komt ergens in Duitsland terecht of verdwijnt in de Noordzee.
    Lekker efficiënt allemaal…

    9 likes
    • Precies. Op 10 km hoogte heb je jetstreams: winden die met 200+ km/u waaien. Er zijn gevallen bekend waarbij spinnetjes en stuifmeel al zwevend duizenden kilometers afleggen via die jetstreams.

     Daarnaast heeft een vliegtuig ook nog eens een voorwaartse snelheid van ca 900 km/u. Die snelheid is groot genoeg om met een Jumbo van 300 ton nog meer dan 150 km te kunnen zweven als je alle motoren uitzet op 10 km hoogte. Kan je nagaan hoe ver een minuscuul deeltje kan komen.

     5 likes
 2. Niet alleen chemtrails, de hele democratisch stelsel is een grote ziektekiem die men instant houd en een ieder op zijn manier eraan meedeelt met vervuiling met auto,s motoren schepen brommers wasmiddelen plastic env env. veel mensen roken die vervuilen zelf hun eigen nog wat meer, al staat er op elk artikel een waarschuwing men gaat gewoon door met vervuiling..men noemt het democratie van vooruitgang maar eens zal het tegen ons keren op allerlei gebied..

  7 likes
  • Tja.. als ik de media mag geloven was de griepgolf dit jaar 10 weken langer dan normaal en vooral ouderen en kinderen werden ziek. Dacht dat ouderen sowieso ALLEMAAL worden gevaccineerd. En kinderen krijgen de ene “kocktail” na de andere….
   Mijn kinderen hebben NOOIT griep gehad. En ik, in mijn hele leven , slechts 1 keer. Ben nu 60 jaar. Leg dit eens uit.

   4 likes
   • [ Dacht dat ouderen sowieso ALLEMAAL worden gevaccineerd. ]

    ALLEMAAL? Als je eens op onderzoek uit gaat dan leer je dat slechts de helft van de uitgenodigde ouderen de griepprik ophaalt. En dat die slechts in 70% van de gevallen bescherming biedt.

    En dat jij maar één keer griep hebt gehad zegt net zoveel als die anekdotische oom die 90 werd en rookte en zoop als een ketter.

    11 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Ik vraag mij vaak af als Dikke Willie & Pampa Max naar hun denkbeeldige vrienden lopen te zwaaien of ze die chemtrails niet zien. Of zijn ze misschien verblind door hun populariteit !

   1 likes
 3. Zo’n ‘dokter’ of liever gezegd fantast zou ik van harte mijden.

  5 likes
 4. Wat mij juist opvalt is hoe opvallend weinig chemtrails er in 2018 zijn. En om nog maar eens optimistischer te zijn: Ik heb ze eigenlijk al meer dan een week niet gezien. Nu al 2 dagen achter elkaar stralend blauwe luchten hier boven Leiden )op het regendek van afgelopen nacht na). Als je niet beter wist zou je zeggen dat er geen vliegverkeer is.
  Om eerlijk te zijn kan ik me niet herinneren zulke luchten in de laatste 20 jaar gezien te hebben. Zijn ze gestopt? Ik hoop het!

  0 likes
  • Misschien moet je de zaak eens omdraaien: als er een stralend blauwe lucht is zonder enige sluierbewolking op grote hoogte, dan kunnen ook geen contrails ontstaan.
   Geen sluierbewolking=geen contrails omdat de luchtvochtigheidsgraad daarboven niet passend is om sluierbewolking en contrails te laten ontstaan.

   1 likes
   • Vreemd dan dat die situatie zich in 20 jaar niet heeft voorgedaan. Terwijl ik van mijn jeugd strakblauwe luchten of blauwe luchten met prachtige willen kan herinneren. En voor het eerst sinds jaren zie ik dat soort luchten nu opeens weer. Hoe dan ook ik zie het als iets positiefs. Ik had het trouwens niet over contrails 😉

    1 likes
 5. Jammer dat mensen altijd bang zijn dat hun video,s verwijdert worden. Ze kunnen ook toestemming geven om het met met een torrent link te delen, weet je zeker dat het online blijft.

  chemtrails ben ik al een tijdje van op de hoogte.

  1 likes
 6. A.U.B. NAAR HUN ACHTERGROND KIJKEN!!! EN OPPAKKEN EN IN DE CEL SMIJTEN!!!

  1 likes
 7. Zij, die nep actrice werkt voor Lockheed!!! LOCKHEED!!! Graag heel snel onderzoek.

  0 likes
 8. Dokter ( MET ZEER MERKWAARDIGE ACHTERGROND);’mevrouw, Je hebt een chemlong’. Deze zogenaamde lockheed “actrice” gaat er vast antibiotica voor halen, gemaakt door het zelfde bedrijf waar deze “dokter” werkt!

  0 likes
 9. Geoengineeering chemtrails om het weer te beïnvloeden , en of militaire doeleinden zelfs Helga Van de Leur jaren geleden weervrouw heeft het er over gehad op you tube te vinden heel veel filmpjes , contrails verdwijnen blijven niet uren lang en dijen niet uit toets maar eens geoengineeering op google in !!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO's opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Het is zover: legerveteranen en wetenschappers gaan UFO’s opsporen voor de kust van Californië. Dit is het doel

Een aantal legerveteranen, wetenschappers en ondernemers gaan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.