Homepagina » Chemtrails » Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan
Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan

Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan

Toen de Amerikaanse actrice Rachel Reenstra uit Californië last had van een vervelende hoest, pijn en koorts, besloot ze naar de dokter te gaan. Ze bleek bronchitis te hebben en kreeg antibiotica voorgeschreven.

Haar dokter vertelde haar dat hij veel patiënten heeft met bacteriële infecties. Toen ze vroeg hoe dat kwam, zei hij tot haar verbazing dat dit te maken heeft met chemtrails.

De dokter, die anoniem wil blijven omdat hij graag zijn baan wil behouden, was bereid over het fenomeen te praten terwijl Reenstra het gesprek opnam.

Chemtrail-long

De arts zei dat honderden inwoners van Californië last hebben van wat hij een ‘chemtrail-long’ noemt.

Dit is werelwijd een groeiend probleem, aangezien overal giftige gassen, chemicaliën, virussen, zware metalen en andere gassen in de atmosfeer worden gepsproeid, wat leidt tot luchtweginfecties, aldus de man.

Hij voegde toe dat er met name veel gevallen worden gemeld in het gebied in Californië waar Reenstra woont, vanwege Palmdale Airport.

Erger

De Santa Ana Winds maken het probleem alleen maar erger, benadrukte hij. Bovendien bevinden veel van de meest vervuilde steden in de VS zich in Californië.

In onderstaande video zegt de dokter ook dat hij geen voorstander is van de griepprik. Hij wijst erop dat wetenschappers elk jaar simpelweg gokken welke variant dat jaar gaat opduiken en dat de prik soms voor minder dan 20 procent effectief is.

Reenstra en haar dokter zetten hun carrière op het spel door openlijk over dit controversiële onderwerp te praten.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
3 jaren geleden

Niet alleen chemtrails, de hele democratisch stelsel is een grote ziektekiem die men instant houd en een ieder op zijn manier eraan meedeelt met vervuiling met auto,s motoren schepen brommers wasmiddelen plastic env env. veel mensen roken die vervuilen zelf hun eigen nog wat meer, al staat er op elk artikel een waarschuwing men gaat gewoon door met vervuiling..men noemt het democratie van vooruitgang maar eens zal het tegen ons keren op allerlei gebied..

Louise
Louise
3 jaren geleden

Waar nooit iemand het over heeft, chemtrails, althans de stoffen die erin zitten , slaan natuurlijk ook op de gewassen en de dieren die de gewassen opeten, uiteindelijk krijgt iedereen ze binnen……… om nou te zeggen chemtrail long, zal zijn luchtverontreiniging ……… Ach de griep prik, m’n buurtjes al jaren ingeënt hebben nog nooit de griep gehad, tot een paar weken geleden, doodziek , Australische griep, zat niet in het pakket, …..dus ik helpen,hondje uitlaten, en jahoor na anderhalve week, ging ik helemaal plat, niet ingeënt , vreselijk ziek, trouwens een behoorlijk zware griep, maar uiteindelijk zijn we allemaal beter………….

Klaas kramer
Klaas kramer
3 jaren geleden

Jammer dat mensen altijd bang zijn dat hun video,s verwijdert worden. Ze kunnen ook toestemming geven om het met met een torrent link te delen, weet je zeker dat het online blijft.

chemtrails ben ik al een tijdje van op de hoogte.

dna
dna
3 jaren geleden

A.U.B. NAAR HUN ACHTERGROND KIJKEN!!! EN OPPAKKEN EN IN DE CEL SMIJTEN!!!

x

Check Also

patiënten

Van de covidpatiënten die binnenkomen in deze kliniek is ongeveer 40% volledig ingeënt

In veel landen met een hoge vaccinatiegraad ...

corona

Media geven toe: corona grijpt om zich heen in gebieden met hoge vaccinatiegraad

Uit een onderzoek dat is uitgevoerd in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x