Chemtrails

Dokter waarschuwt voor ziekmakende chemtrails. Bekijk deze video, zolang het nog kan

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen de Amerikaanse actrice Rachel Reenstra uit Californië last had van een vervelende hoest, pijn en koorts, besloot ze naar de dokter te gaan. Ze bleek bronchitis te hebben en kreeg antibiotica voorgeschreven.

Haar dokter vertelde haar dat hij veel patiënten heeft met bacteriële infecties. Toen ze vroeg hoe dat kwam, zei hij tot haar verbazing dat dit te maken heeft met chemtrails.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De dokter, die anoniem wil blijven omdat hij graag zijn baan wil behouden, was bereid over het fenomeen te praten terwijl Reenstra het gesprek opnam.

Chemtrail-long

De arts zei dat honderden inwoners van Californië last hebben van wat hij een ‘chemtrail-long’ noemt.

Dit is werelwijd een groeiend probleem, aangezien overal giftige gassen, chemicaliën, virussen, zware metalen en andere gassen in de atmosfeer worden gepsproeid, wat leidt tot luchtweginfecties, aldus de man.

Hij voegde toe dat er met name veel gevallen worden gemeld in het gebied in Californië waar Reenstra woont, vanwege Palmdale Airport.

Erger

De Santa Ana Winds maken het probleem alleen maar erger, benadrukte hij. Bovendien bevinden veel van de meest vervuilde steden in de VS zich in Californië.

In onderstaande video zegt de dokter ook dat hij geen voorstander is van de griepprik. Hij wijst erop dat wetenschappers elk jaar simpelweg gokken welke variant dat jaar gaat opduiken en dat de prik soms voor minder dan 20 procent effectief is.

Reenstra en haar dokter zetten hun carrière op het spel door openlijk over dit controversiële onderwerp te praten.

Bekijk de video hieronder:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
5 jaren geleden

Niet alleen chemtrails, de hele democratisch stelsel is een grote ziektekiem die men instant houd en een ieder op zijn manier eraan meedeelt met vervuiling met auto,s motoren schepen brommers wasmiddelen plastic env env. veel mensen roken die vervuilen zelf hun eigen nog wat meer, al staat er op elk artikel een waarschuwing men gaat gewoon door met vervuiling..men noemt het democratie van vooruitgang maar eens zal het tegen ons keren op allerlei gebied..

Louise
Louise
5 jaren geleden

Waar nooit iemand het over heeft, chemtrails, althans de stoffen die erin zitten , slaan natuurlijk ook op de gewassen en de dieren die de gewassen opeten, uiteindelijk krijgt iedereen ze binnen……… om nou te zeggen chemtrail long, zal zijn luchtverontreiniging ……… Ach de griep prik, m’n buurtjes al jaren ingeënt hebben nog nooit de griep gehad, tot een paar weken geleden, doodziek , Australische griep, zat niet in het pakket, …..dus ik helpen,hondje uitlaten, en jahoor na anderhalve week, ging ik helemaal plat, niet ingeënt , vreselijk ziek, trouwens een behoorlijk zware griep, maar uiteindelijk zijn we allemaal beter………….

Klaas kramer
Klaas kramer
5 jaren geleden

Jammer dat mensen altijd bang zijn dat hun video,s verwijdert worden. Ze kunnen ook toestemming geven om het met met een torrent link te delen, weet je zeker dat het online blijft.

chemtrails ben ik al een tijdje van op de hoogte.

dna
dna
5 jaren geleden

A.U.B. NAAR HUN ACHTERGROND KIJKEN!!! EN OPPAKKEN EN IN DE CEL SMIJTEN!!!

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x