Homepagina » Mens en Dier » Joe Biden toegewijd aan radicale ‘Grote Reset’
biden
Foto: CC0

Joe Biden toegewijd aan radicale ‘Grote Reset’

Joe Biden is inmiddels een week president en velen vragen zich af welke koers hij gaat varen. Eind vorig jaar verscheen er een opiniestuk in de krant The Hill waaruit blijkt dat Biden voorstander is van de Grote Reset.

In juni vorig jaar lanceerden de elites een grote campagne om de wereldeconomie te ‘resetten’. Het plan omvat een aanzienlijke uitbreiding van de macht van de overheid door middel van programma’s zoals de Green New Deal en andere overheidsprogramma’s die bedrijven dwingen om linkse doelen te steunen.

Er zijn twee motivaties voor het voorstel: de coronapandemie (korte termijn) en de zogenaamde ‘klimaatcrisis’ veroorzaakt door global warming (lange termijn). De Grote Reset zou grote delen van de samenleving veranderen. Invloedrijke leiders, activisten, academici, politici en instituten hebben hun steun al uitgesproken voor de plannen.

Is de regering-Biden voor of tegen?

Onder meer het IMF, het World Economic Forum, de VN, staatshoofden, Greenpeace, directeuren van grote bedrijven en financiële instellingen zoals Mastercard en Microsoft maken deel uit van de Grote Reset-beweging.

In Amerika zijn politici niet bepaald loslippig over het onderwerp. Is de regering-Biden voor of tegen dit radicale plan? Er is bewijs dat Biden en enkele van zijn belangrijkste bondgenoten de Grote Reset steunen.

Tijdens een paneldiscussie over de Grote Reset die in november werd georganiseerd door het World Economic Forum zei oud-minister John Kerry – de nieuwe klimaattsaar van de Verenigde Staten – dat de regering-Biden de Grote Reset zal steunen.

Nooit meer hetzelfde

“De Grote Reset zal plaatsvinden,” zei Kerry. “En ik denk dat het sneller zal gaan en met grotere intensiteit dan veel mensen misschien zouden denken.” Hij zei verder dat de Grote Reset ‘noodzakelijk’ is om de ‘klimaatcrisis’ te bezweren. “Joe Biden weet dat meedoen met het klimaatakkoord van Parijs niet genoeg is.”

In juni zei Kerry tijdens een virtuele bijeenkomst van het World Economic Forum dat de coronapandemie een ‘groot moment’ was dat de deur heeft geopend naar de Grote Reset.

Het bewijs over de connectie tussen Biden en de Grote Reset is nu kristalhelder, schrijft Justin Haskins van het Heartland Institute. “Hij wil samen met John Kerry en de rest van zijn regering de Grote Reset naar de VS halen. En als dat lukt, zal het land nooit meer hetzelfde zijn,” aldus Haskins.

[The Hill]
4.8 27 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
10 maanden geleden

laten ze de grote reset dan maar in Amerika houden, heeft de rest van de wereld er geen last van

Paca
Paca
10 maanden geleden

het blijft een mysterie voor de niet-ingewijden – dat men er zo geheimzinnig over doet vermoed niet veel goeds.. zeker als corona hier al voor wordt gebruikt en microsoft bezig is met een digitaal vaccinatiepaspoort (om maar iets te noemen)

elisabeth
elisabeth
10 maanden geleden

griezel nummer,,,,,,,,,,hoeveel al, je kan t haast niet meer byhouden zeg.

Jeroen
Jeroen
10 maanden geleden

Waarom noemen sommige mensen hem ‘PRESIDENT’?
Ik zal JoeBama ‘the Cheater’ Biden NOOIT ERKENNEN als president van de USA!

x

Check Also

sterfgevallen

Onderzoek: Schokkend aantal sterfgevallen rechtstreeks veroorzaakt door coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn honderdduizenden mensen ...

cdc

CDC-directeur maakt freudiaanse verspreking: ‘We weten dat de mensen die sterven door dit vacc-‘

CDC-directeur Rochelle Walensky maakte tijdens een live-interview ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

41
0
We lezen graag je reactie!x