Mens en Dier

Joe Biden toegewijd aan radicale ‘Grote Reset’

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Joe Biden is inmiddels een week president en velen vragen zich af welke koers hij gaat varen. Eind vorig jaar verscheen er een opiniestuk in de krant The Hill waaruit blijkt dat Biden voorstander is van de Grote Reset.

In juni vorig jaar lanceerden de elites een grote campagne om de wereldeconomie te ‘resetten’. Het plan omvat een aanzienlijke uitbreiding van de macht van de overheid door middel van programma’s zoals de Green New Deal en andere overheidsprogramma’s die bedrijven dwingen om linkse doelen te steunen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Er zijn twee motivaties voor het voorstel: de coronapandemie (korte termijn) en de zogenaamde ‘klimaatcrisis’ veroorzaakt door global warming (lange termijn). De Grote Reset zou grote delen van de samenleving veranderen. Invloedrijke leiders, activisten, academici, politici en instituten hebben hun steun al uitgesproken voor de plannen.

Is de regering-Biden voor of tegen?

Onder meer het IMF, het World Economic Forum, de VN, staatshoofden, Greenpeace, directeuren van grote bedrijven en financiële instellingen zoals Mastercard en Microsoft maken deel uit van de Grote Reset-beweging.

In Amerika zijn politici niet bepaald loslippig over het onderwerp. Is de regering-Biden voor of tegen dit radicale plan? Er is bewijs dat Biden en enkele van zijn belangrijkste bondgenoten de Grote Reset steunen.

Tijdens een paneldiscussie over de Grote Reset die in november werd georganiseerd door het World Economic Forum zei oud-minister John Kerry – de nieuwe klimaattsaar van de Verenigde Staten – dat de regering-Biden de Grote Reset zal steunen.

Nooit meer hetzelfde

“De Grote Reset zal plaatsvinden,” zei Kerry. “En ik denk dat het sneller zal gaan en met grotere intensiteit dan veel mensen misschien zouden denken.” Hij zei verder dat de Grote Reset ‘noodzakelijk’ is om de ‘klimaatcrisis’ te bezweren. “Joe Biden weet dat meedoen met het klimaatakkoord van Parijs niet genoeg is.”

In juni zei Kerry tijdens een virtuele bijeenkomst van het World Economic Forum dat de coronapandemie een ‘groot moment’ was dat de deur heeft geopend naar de Grote Reset.

Het bewijs over de connectie tussen Biden en de Grote Reset is nu kristalhelder, schrijft Justin Haskins van het Heartland Institute. “Hij wil samen met John Kerry en de rest van zijn regering de Grote Reset naar de VS halen. En als dat lukt, zal het land nooit meer hetzelfde zijn,” aldus Haskins.

[The Hill]

4.8 27 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ertje
Ertje
3 jaren geleden

laten ze de grote reset dan maar in Amerika houden, heeft de rest van de wereld er geen last van

Paca
Paca
3 jaren geleden

het blijft een mysterie voor de niet-ingewijden – dat men er zo geheimzinnig over doet vermoed niet veel goeds.. zeker als corona hier al voor wordt gebruikt en microsoft bezig is met een digitaal vaccinatiepaspoort (om maar iets te noemen)

elisabeth
elisabeth
3 jaren geleden

griezel nummer,,,,,,,,,,hoeveel al, je kan t haast niet meer byhouden zeg.

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Waarom noemen sommige mensen hem ‘PRESIDENT’?
Ik zal JoeBama ’the Cheater’ Biden NOOIT ERKENNEN als president van de USA!

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x