CoronaBuitenland

Jongen (16) sterft 48 uur na Pfizer-vaccin: ‘Ze proberen hun sporen uit te wissen’

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

De 16-jarige zoon van Ernest Ramirez viel 48 uur na zijn Pfizer-vaccin dood neer. De jongen stierf aan de gevolgen van myocarditis. Zijn hart was twee keer zo groot als normaal.

Ramirez is van plan om af te reizen naar Washington D.C. en van deur tot deur te gaan om mensen te vertellen wat er met zijn zoon is gebeurd.

“De media vertellen niet de waarheid,” zei hij in de Stew Peters Show. “Ze vallen onze kinderen aan. Wat me nog het meest stoort, is dat de arts die de prik heeft gezet, ontkent dat mijn zoon in zijn ziekenhuis is gevaccineerd.”

Grote glimlach

Toen Ramirez zich begon uit te spreken en op onderzoek ging, bleek dat het papierwerk plotseling was verdwenen. Ze proberen hun sporen uit te wissen, stelde hij. Diezelfde arts verschijnt regelmatig op tv om het vaccin te promoten. Met een grote glimlach op zijn gezicht.

“De arts, Ivan Melendez, is verantwoordelijk voor de dood van kinderen,” reageerde presentator Stew Peters.

Poging tot omkoping

Ramirez sprak daarnaast met andere slachtoffers. Eén vrouw kreeg van artsen te horen dat het allemaal tussen haar oren zit en dat ze psychische hulp moet zoeken.

Rampenbestrijdingsorganisatie FEMA belde Ramirez en bood hem geld om de doodsoorzaak van zijn zoon te veranderen in ‘corona’.

4.8 55 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Getuige
Getuige
4 maanden geleden

Helemaal juist.

ADAM
ADAM
4 maanden geleden

Al deze verschrikkelijke gebeurtenissen zijn steeds in Verweggistan (niet NL) dus al de schapen het al zouden lezen, deert het ze niet. Het is vervanhunbedshow.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
4 maanden geleden

YOU CAN RUN BUT YOU CANNOT HIDE

Het Westen heeft een Gigantisch probleem….die Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-Nood-VaxxiNazis gaan in de Nabije Toekomst nog zo VÉÉL meer Slachtoffers veroorzaken door Bloedklonters & Cytokinestormen dat hun Shredders daar 24/7/365 werk aan zullen hebben….voor het Omkopen van alle Nabestaanden zullen alle Geldpersen ook 24/7/365 op volle toeren moeten draaien…

Maria
Maria
4 maanden geleden

Het is nu wereldwijd één grote vieze corrupte bende!
Alle regeringen en media doen er aan mee. Ik denk dat velen nog een zwaar sterfbed krijgen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x