Homepagina » Het Complot » Veel complottheorieën in Turkse media over moord op Jamal Khashoggi. Werd hij vermoord door de CIA, Mossad of Rothschilds?
Veel complottheorieën in Turkse media over moord op Jamal Khashoggi. Werd hij vermoord door de CIA, Mossad of Rothschilds?

Veel complottheorieën in Turkse media over moord op Jamal Khashoggi. Werd hij vermoord door de CIA, Mossad of Rothschilds?

De Turkse media hebben veel aandacht besteed aan de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi. Ook werd op social media druk gediscussieerd over de kwestie.

Er werd onder meer geclaimd dat de moord op Khashoggi is gepland en uitgevoerd door de Rothschilds, Rockefellers, het Pentagon, de diepe staat, de CIA of de Mossad.

Zo zei Mehmet Eymur, oud-directeur van de Turkse inlichtingendienst Milli Istihbarat Teskilati, volgens de krant Milliyet dat Khashoggi mogelijk een CIA-agent was.

Gevonden

Hurriyet Daily News suggereerde dan weer dat Khashoggi werd vermoord door de CIA.

Gazeteduvar.com meldde dat Ismail Hakki Pekin, voormalig hoofd van de inlichtingeneenheid van de Turkse generale staf, had gezegd dat de Mossad de moord op Khashoggi heeft gepland.

“Al dagen heb ik gezocht naar links tussen de CIA, Mossad en het incident rond Jamal Khashoggi en eindelijk heb ik ze gevonden,” schreef Fatih Tezcan, die ruim een half miljoen volgers op Twitter heeft.

Satanisten

Bulent Mumay, met 200.000 Twitter-volgers, schreef: “Op het vliegveld van Adana zei een politieagent na een veiligheidscontrole: Weet je wie Khashoggi heeft vermoord? De Joodse lobby en de familie Rothschild zitten erachter!”

Seckin Deniz schreef: “Het netwerk van de satanisten bestaat uit alle dynastieën die onder de controle vallen van Rothschilds en Rockefellers, de Amerikaanse presidenten, premiers, presidenten en andere apparaten. Zij hebben besloten dat Jamal Khashoggi dood moest.”

Video

Op YouTube verscheen daarnaast een video met de titel ‘Was Jamal Khashoggi Rothschild’s Man?’

In het filmpje werden theorieën besproken over de manier waarop de dood van de journalist kan worden gelinkt aan de VS, Groot-Brittannië en de Rothschilds.

Foto: William Graham Wikimedia Commons

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Khashoggi wilde een aanstaande gifgas aanval in Jemen wereldkundig maken… een samenwerking tussen Saudi Arabië en Israël.

  13 likes
  • LS…

   Vermoord door de Zio Nazi Cabal !

   4 likes
   • zalig slimme mensen!
    Hij Kashoggi is vermoord in opdracht rothschilds en arabische SA CIA voerde het uit.
    Vandaar het mega amateurisme.
    Slim van Erdogan om alles af te tappen, waarschijnlijk stak dat consulaat vol spionage.
    Ja na de coup begrijpelijk wat Erdogan nu doet

    Even terug naar WOl
    Turkije was dat Ottomaans rijk dat tot Iran dat hoorde erbij
    Wat velen niet weten is dat rothschild UK na WOl alle grenzen hertekende zodat van WOl tot vandaag oorlogen daar zijn,

    Nu die VS + UK + israels rothschilds creëerden SA koningshuis zijn allemaal crypto joden!
    Trump verraadde dit gigantisch door met zijn zion schoonzoon en joodse dochter daar te zijn .
    SA GRONDWET VERBIED JODEN OP DE HEILIGE GROND MEKKA;

    Erdogan zal de nieuwe kalief islam worden door dit wat gebeurde met Trumps bezoek aan SA waar die 300-500 miljarden deal wapens verkocht om Jemen Syrie en Iran te vernietigen…
    De islam zelf wilt SA weg VS weg en israel de aanstoker van alles weg.
    Wacht maar want gans de islam sjiiet en soenniet staan achter Erdogan…

    6 likes
  • We moeten als brave slaafjes de mainstream volgen, toch?? Nou, dan krijgt men volgende hondenvoer voorgezet……

   (NOS)… “Volgens de Amerikanen is vooral het audiobewijs erg sterk, is te lezen in The Washington Post, de krant waar Khashoggi voor werkt.

   In de audio zou te horen zijn hoe Khashoggi wordt gearresteerd, gemarteld en uiteindelijk wordt gedood”….

   Daarna krijgt men dit voor de neus….

   ……”Jamal Khashoggi is kort nadat hij het gebouw van het Saudische consulaat in Istanbul was binnengelopen gewurgd, zegt de Turkse openbaar aanklager in een verklaring die is gepubliceerd door persbureau Anadolu”…..

   Tja, welk NOS hondevoer in hun doorgeefluik moet men dan geloven??

   2 likes
   • hij is blijkbaar levend gevild Kashoggi, satanisch vermoord volgens de Russen
    foto’s gevild gezaagd lijk van Kashoggi (RIP) als die zo vermoord is…

    Het lijkt er op dat de satan aanbiddende Khazarianen iets hebben met het afstropen van gezichten van mensen terwijl ze nog in leven zijn. Het is blijkbaar bedoeld om de maximale hoeveelheid pijn te oogsten van het slachtoffer als een offer aan Ba’al, zeggen Joodse WDS bronnen.

    Echter, de CIA bron stond er op toen hij geconfronteerd werd met de foto’s dat zijn informatie klopte en zei dat de foto’s vals konden zijn. Hij zei dat DNA onderzoek en vergelijking van tandarts gegeven nodig waren.

    In ieder geval zeggen Pentagon bronnen dat deze gruwelijke actie geleid heeft tot een, “globale Saudische boycot die misschien inclusief niet alleen EU captains of industry Airbus, Siemens, ABB en EDF zijn maar ook Aziatische giganten als Samsung, Hyundai, Sumitomo en het ontwikkeld zich misschien naar een EU wapenembargo waarbij zelfs [Canadees Eerste Minister Justin] Trudeau onder druk staat om een $15 biljard wapenovereenkomst af te zeggen die werd goedgekeurd door [zijn voorganger Stephen] Harper.”

    Ook, “met het EU parlement dat 325-1 stemt voor een EU wapenembargo en [Duits Kanselier Angela] Merkel aan de leiding, is Trump misschien gedwongen om een EU wapenembargo te gebruiken tegen Saudi Arabië om zo aan te dringen op een VN wapenembargo,” zeggen de bronnen.

    Khashoggi werd vermoord omdat hij op het punt stond het Saudisch Israëlische gebruik van chemische wapens in Jemen te onthullen, volgens de nieuwskrant Express in Engeland.

    http://wakkeremensen.blogspot.com/2018/10/benjamin-fulford-boodschap-aan-de_31.html

    2 likes
  • Ja hij had cruciale informatie!

   2 likes
 2. Hij is in Turkije om het leven gebracht.
  In Turkije vraagt men zich af wie oh wie.
  Simpel toch.
  Een en een is twee.

  0 likes
  • Een conculaat is grondgebied van het land waaraan het behoord. In dit geval grondgebied van Saudie Arabië..!
   Weet jij wel wat een consulaat is..?

   Dus als iemand in een land wordt vermoord. Is de regering van dat land schuldig volgens jouw…?

   Je weet tenminste hoeveel een en een is..!
   Dat is al een compliment voor jouw..!

   10 likes
 3. is wel een verhaal ja, al weet ik niet welke toevoeging de politieagent op de luchthaven heeft in het geheel. Je kan zoveel zeggen natuurlijk. Een beetje onderbouwing zou het e.e.a. kunnen staven. Als je je waagt aan bepaalde items, creëer je natuurlijk meerdere vijanden. Over 25 jaar heb je dan weer zo’n JFK verhaal, die het mysterie alleen maar groter maakt. En dat is precies waar de daders op uit zijn. Maak iemand af en stuur zoveel mogelijk verhalen de wereld in, zelfs het juiste. Dan zien ze door de bomen het bos niet meer. Next story!

  6 likes
 4. Die Kashoggi had ook aan zijn vader kunnen vragen, toen ie nog kleine jongen was, of hij aub wil stoppen met het verkopen van wapens, want de oorlog in Angola, Somalia, Cambodja, Nicaragua (destijds) lieten zoveel dooie kindertjes zien en dat vond ie niet leuk. Maar papa was te druk bezig vuile spelletjes te spelen, wapens doorverkoop man, duizend bommen en granaten waren nog niet genoeg.
  En ondertussen werd de kleine Kashoggi groter, ging naar de beste scholen, kreeg alles wat z’n hartje hem begeerde, vrouwen hier en daar, reizen met body guards, wow wat een mooi leven als zoon van een smerige crimineel. Om hem wat in de gaten te houden, kreeg ie ook nog een baan bij de Washington Post? Lekker dicht bij de haard. Zo vader zo zoon?
  Dus tja, whose side are you on anyways? Gaan we nu een beetje huilie huilie doen om iemand die echt niet schoon is, vanaf welke kant je het ook bekijkt?

  6 likes
 5. even wachten hoor….
  op brekend nieuws…de meest recente…staat een Benjamin Fulford bericht…en daar ergens een paar foto’s van de moord, op Kashoggi….vrijgegeven door de Russen…nu als t zo werkelijk gegaan is….
  God hebbe zijn ziel, dit gun je niemand…

  namaste

  2 likes
 6. Hahah in in ons hypocriete Westen houden we de Saoeidsche prins maar verantwoordelijke en worden handelsmissies afgeblazen.
  Dat onder de voorgangers van de prins, dagelijks velen werden opgehangen en was/is de oorlogen met Yemen geen probleem met veeeele doden
  Nu door deze false flag mord uitgevoerd door hoogstwaarschijnlijk (in)direct deCIA
  Nu over deze ene dode gaan westerse journalisten/praatprogramma’s en politici’s ( 1 pot nat) in 1 keer een paar dagen ( dan is het weer overgewaaid) van alles en nog wat vinden. De groep die nog voor de gek gehouden kan worden is welliccht nog groot, maar wordt wel kleiner. Sukkels, zien ze dit nu niet?
  Of denken ze dat met het dictatoriale vingertje van Google/facebook/youtube en de Ollongrens van deze wereld de tegenstanders monddood te krijgen.

  rare jongens

  5 likes
 7. Waarom zat de Engelse Premier zo op haar stoel te wippen, vanwege haar weten, conclusie Engeland De Rus en zijn dochter zijn van de aardbodem verdwenen, wat een story, nu deze Saoudi die teveel wist van gebruik van gifgas in Yemen en ook Syrië, en misschien nog wat andere wetenswaardigheden wilde vertellen, hop weg er mee, zo werken deze lieden, en dat is nooit anders geweest, alleen nu via het internet, weten we meer en sneller, maar er zijn boekdelen te vullen met verdwenen en vermoorde mensen, en soms met het waarom maar vaak blijven de redenen een open vraag.

  4 likes
 8. Nice MSM FLIPT en nog geen beetje ze probeerden soros te verdedigen rothschilds agent .

  whahahahahahaha

  ZALIG is dit, mensen op MSM het gewone volk kent deze antifa nazi maar al te goed,
  Wow het moet zware paniek zijn als MSM soros proberen verdedigen de veerman met zijn NGO’s

  https://www.hln.be/nieuws/buitenland/george-soros-de-man-die-overal-de-schuld-van-krijgt~a50adec2/#comments

  3 likes
 9. nou maar hopen dat Erdogan afstand doet van zijn baantje als alleenheerser.
  Dan wordt het gezellig! Na Haloween.

  3 likes
 10. Een van de Prinsen heeft opdracht gegeven om de kritische journalist te doden en wel op een vreselijke manier,geen enkel ander land is hierbij betrokken,de Prins liet een groep van de elite troepen komen die specialisten zijn in het doden, in dit land gebeurd dat soms nog op vreselijke wijzes en in het Turkije van nu gebeurde het ook op barbaarse wijze,geloof helemaal niet in complotten,gewoonweg de Prins die opdracht gaf en deze familie komt er gewoon mee weg,hoe zou met zijn kinderen zijn en zijn Turkse geliefde,bizar!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...