Het Complot

Veel complottheorieën in Turkse media over moord op Jamal Khashoggi. Werd hij vermoord door de CIA, Mossad of Rothschilds?

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Turkse media hebben veel aandacht besteed aan de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi. Ook werd op social media druk gediscussieerd over de kwestie.

Er werd onder meer geclaimd dat de moord op Khashoggi is gepland en uitgevoerd door de Rothschilds, Rockefellers, het Pentagon, de diepe staat, de CIA of de Mossad.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Zo zei Mehmet Eymur, oud-directeur van de Turkse inlichtingendienst Milli Istihbarat Teskilati, volgens de krant Milliyet dat Khashoggi mogelijk een CIA-agent was.

Gevonden

Hurriyet Daily News suggereerde dan weer dat Khashoggi werd vermoord door de CIA.

Gazeteduvar.com meldde dat Ismail Hakki Pekin, voormalig hoofd van de inlichtingeneenheid van de Turkse generale staf, had gezegd dat de Mossad de moord op Khashoggi heeft gepland.

“Al dagen heb ik gezocht naar links tussen de CIA, Mossad en het incident rond Jamal Khashoggi en eindelijk heb ik ze gevonden,” schreef Fatih Tezcan, die ruim een half miljoen volgers op Twitter heeft.

Satanisten

Bulent Mumay, met 200.000 Twitter-volgers, schreef: “Op het vliegveld van Adana zei een politieagent na een veiligheidscontrole: Weet je wie Khashoggi heeft vermoord? De Joodse lobby en de familie Rothschild zitten erachter!”

Seckin Deniz schreef: “Het netwerk van de satanisten bestaat uit alle dynastieën die onder de controle vallen van Rothschilds en Rockefellers, de Amerikaanse presidenten, premiers, presidenten en andere apparaten. Zij hebben besloten dat Jamal Khashoggi dood moest.”

Video

Op YouTube verscheen daarnaast een video met de titel ‘Was Jamal Khashoggi Rothschild’s Man?’

In het filmpje werden theorieën besproken over de manier waarop de dood van de journalist kan worden gelinkt aan de VS, Groot-Brittannië en de Rothschilds.

Foto: William Graham Wikimedia Commons

[MEMRI]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
5 jaren geleden

Hij is in Turkije om het leven gebracht.
In Turkije vraagt men zich af wie oh wie.
Simpel toch.
Een en een is twee.

Godwint
Godwint
5 jaren geleden

Khashoggi wilde een aanstaande gifgas aanval in Jemen wereldkundig maken… een samenwerking tussen Saudi Arabië en Israël.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

is wel een verhaal ja, al weet ik niet welke toevoeging de politieagent op de luchthaven heeft in het geheel. Je kan zoveel zeggen natuurlijk. Een beetje onderbouwing zou het e.e.a. kunnen staven. Als je je waagt aan bepaalde items, creëer je natuurlijk meerdere vijanden. Over 25 jaar heb je dan weer zo’n JFK verhaal, die het mysterie alleen maar groter maakt. En dat is precies waar de daders op uit zijn. Maak iemand af en stuur zoveel mogelijk verhalen de wereld in, zelfs het juiste. Dan zien ze door de bomen het bos niet meer. Next story!

toute va bien
toute va bien
5 jaren geleden

Waarom zat de Engelse Premier zo op haar stoel te wippen, vanwege haar weten, conclusie Engeland De Rus en zijn dochter zijn van de aardbodem verdwenen, wat een story, nu deze Saoudi die teveel wist van gebruik van gifgas in Yemen en ook Syrië, en misschien nog wat andere wetenswaardigheden wilde vertellen, hop weg er mee, zo werken deze lieden, en dat is nooit anders geweest, alleen nu via het internet, weten we meer en sneller, maar er zijn boekdelen te vullen met verdwenen en vermoorde mensen, en soms met het waarom maar vaak blijven de redenen een open vraag.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x