Buitenland

Politicoloog voorspelde in 2015 precies wat er nu in Oekraïne gebeurt, dit zei hij

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

De legendarische Amerikaanse politicoloog John Mearsheimer voorspelde in 2015 al tijdens een speech aan de Universiteit van Chicago dat Oekraïne verwoest zou worden.

Hij zei voorstander te zijn van beleid dat gericht is op het neutraliseren van Oekraïne om vervolgens de economie van het land op te bouwen en het te onttrekken aan de concurrentie tussen Rusland aan de ene kant en NAVO aan de andere kant. “Dat is het beste wat de Oekraïners zou kunnen overkomen,” zei Mearsheimer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

We sturen op die uitkomst

“We stimuleren de Oekraïners stoere taal uit te slaan naar de Russen, we stimuleren de Oekraïners om te denken dat ze uiteindelijk onderdeel van het Westen zullen worden omdat we uiteindelijk Poetin zullen verslaan en onze zin zullen krijgen. De tijd staat aan onze kant en natuurlijk spelen de Oekraïners gewoon mee. De Oekraïners zijn amper bereid om compromissen te sluiten met de Russen en willen in plaats daarvan een hard beleid voeren,” aldus de politicoloog.

“Zoals ik eerder al heb gezegd: als ze dat doen, is het eindresultaat dat het land verwoest zal worden en we sturen op die uitkomst,” zei Mearsheimer.

Weggehoond

Telegraaf-verslaggever Wierd Duk, tussen 1992 en 2001 correspondent in Moskou, reageert: “Manman, wat hebben mensen als Mearsheimer en Stephen Cohen toch gelijk gekregen – ze werden weggehoond destijds toen ze waarschuwden niet met vuur te spelen.”

[Information Liberation]

4.9 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

OPERATIE-DENAZIFICATIE

Dit is pas het begin, maar alle voortekenen van een Totale Strategische ineenstorting van OekroNazië zijn al aanwezig…De 1ste Fase van Operatie-DeNazificatie is buitengewoon succesvol verlopen de OekroNazi Luchtmacht en Marine zijn al volkomen uitgeschakeld en de OekroNazi-Grondtroepen zijn nu niet alleen zonder enige vorm van Dekking of Steun…Ze krijgen ook geen Orders meer…Het OekroNazi-Hoofdkwartier in de Donbass is volledig verwoest…De Russen gaan ongetwijfeld een Bommentapijt leggen op het Volledige Operatiegebied….Vanavond zal de volledige Omsingeling van de OekroNazi-Troepen in het Oosten van OekroNazië een voldongen Feit zijn….Daarna zullen er nog maar twee Soorten OekroNazis over zijn: Degenen die op tijd Deserteerden of zich Overgaven & Dode OekroNazis….De Russen zijn al opgetrokken naar verschillende grote Oekraïense steden of hebben ze Omsingeld….Vandaag zal de Laatste Dag zijn waarop de Amerikaanse PSYOP’s nog zullen proberen dit Verhaal met hun Propaganda, Leugens, List & Bedrog onder controle te krijgen…Er zijn gewoon teveel Mobiele telefoons met Camera’s in het gebied aanwezig om de omvang van de Ramp te kunnen verbergen…Verwacht dus een False-Flag van de AngloZioNazis….Alle NAVO-faciliteiten in de Oekraïne worden op dit moment vernietigd…Russische en Wit-Russische Speciale Eenheden beveiligen op dit moment belangrijke Civiele-Infrastructuur….De Russische Zwarte Zee-vloot gaat vandaag ingezet worden waarschijnlijk langs de hele kust van OekroNazië…

Poetin zal waarschijnlijk binnenkort het einde van grote Gevechtsoperaties afkondigen bij gebrek aan overgebleven Nazis en dat veel Russische troepen aan de terugtrekking zullen beginnen…De Oekraïners mogen straks de Schamele overgebleven Restanten van Zelensky’s Nazi-Regime zelf opruimen…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Ik voorspelde dit al 2010.

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

en Nederland stuurt wapens, uit ons aller naam nog wel.

gisteren de hele dag live uitzendingen op NPO, zelfs op 2 zenders, we moeten deze verhalen ingeprent krijgen natuurlijk.

voor je het weet ben je geprogrammeerd.

jan
jan
2 jaren geleden

was 30 jaar terug al voorspelbaar

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x