Homepagina » Mens en Dier » Journaalkaper Tarik Z. is terug: ‘Jullie worden nog steeds voor de gek gehouden’
tarik z.
Foto: Apdency CC0 1.0

Journaalkaper Tarik Z. is terug: ‘Jullie worden nog steeds voor de gek gehouden’

Tarik Z. is terug van weggeweest. “Jullie kennen me waarschijnlijk als de jongen die zes jaar geleden het NOS Journaal is binnengevallen. Ik wilde jullie waarschuwen. Waarschuwen voor het nepnieuws dat wordt uitgezonden door de NOS,” zegt hij in een video op Instagram.

“Zes jaar lang heb ik niks van mezelf laten horen. Niet op internet of in de media, nergens. Ik heb in de gevangenis gezeten. Ik ben kritisch naar mezelf en mijn eigen daad gaan kijken. Ik ben mijn eigen leven weer gaan oppakken. Maar sindsdien is er niks veranderd. Bij de NOS niet en ook niet bij de publieke omroep. Jullie worden nog steeds voor de gek gehouden. En daarom ben ik terug,” aldus Tarik Z.

Op 29 januari 2015 drong hij het gebouw van de NOS in Hilversum binnen met een neppistool. Hij dwong een beveiliger om hem naar een studio te brengen en eiste zendtijd in het Journaal van 20.00 uur. Het pand van de NOS werd ontruimd, en het NOS Journaal en de uitzending erna werden verstoord. Uiteindelijk werd hij overmeesterd door politieagenten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tarik Zahzah (@tarikzahzah)

4.8 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
11 dagen geleden

Hij heeft het fysiek gedaan maar volgens mij is het slimmer om het zendsignaal te onderscheppen en een ander signaal in te voegen.
Het zou mogelijk moeten zijn op papier.
In Hollywoodfilms zie je dat regelmatig, ik meen ook een keer bij Cobra 11, die autobahnpolizei.

fred
fred
Reactie op  ProAsfalt
11 dagen geleden

Is in de jaren 70 al een keer gebeurt, is nog steeds niet opgelost…

Southern Television broadcast interruption – Wikipedia

als het kalf verdronken is
als het kalf verdronken is
11 dagen geleden

tijd om het in een verbeterde versie over te doen, dan wel met een paar honderd man ,of meer 😉

Stay Positive
Stay Positive
11 dagen geleden

Welkom terug Tarik 💪

Carolina
Carolina
11 dagen geleden

We worden voor de gek gehouden.
Maar we worden ook in de gaten gehouden.
Dan kun je bezoek krijgen, om je te intimideren.

klaasje
klaasje
11 dagen geleden

wat een held he!

Ikke
Ikke
Reactie op  klaasje
11 dagen geleden

Nee joh, dat is een acteur.

G van peet
G van peet
Reactie op  Ikke
10 dagen geleden

Nee, ik ken hem nog van school…deed ook iets op open podium

RevolutionNow
RevolutionNow
Reactie op  klaasje
11 dagen geleden

jazeker! Respect. Rn nu met een man of 500!

Wim
Wim
11 dagen geleden

Hoe weten jullie zeker dat dit ‘m echt is? Super onduidelijke video…

David L
David L
11 dagen geleden

Een wel heel doorzichtige vorm van gecontroleerde oppositie. Een zogenaamde nietsnut die in de bak heeft gezeten en nu in een duister keldertje verblijft, waar hij wonder boven wonder professioneel heeft leren filmen en video bewerken. Geloof je het zelf ?

Ikke
Ikke
Reactie op  David L
11 dagen geleden

Precies, ZO opgezet. En dan die stemvervormer, alsof dat in zijn geval nodig is, gewoon om het een spannend Qanon tintje te geven, nu Qanon mislukt (ook gecontroleerde oppositie).

Ikke
Ikke
Reactie op  David L
11 dagen geleden

En die actie uit 2015, je moet hem eens terugkijken, ik kreeg 1 op 1 associaties met het toneelstuk laatst in het Capitool. Dezelfde maker / regisseur.

Tom
Tom
Reactie op  David L
11 dagen geleden

Wat is het toch de laatste tijd dat IEDERE oppositie PER DEFINITIE gecontroleerde oppositie word genoemd? Alsof er GEEN oppositie meer zou zijn… De harde waarheid is gewoon dat je het niet weet. Het is een gelikt filmpje. Dat wel. De site herstel.nl is ook een gelikte site en dat is misschien controlled oppositie, mogelijk vanwege de betrokkenheid van Barbara Baarsma van D666, echter, die heeft zich terug getrokken, dat is wel interessant of verdacht. Ik weet het niet meer. Laten we even afwachten. Wat die Tarik-z zegt: ”Jullie worden nog steeds voor de gek gehouden.” Dat klopt in ieder geval.

Tom
Tom
Reactie op  David L
11 dagen geleden

Je aanname is al ontkracht: Tarik z is een hobby filmer, dus zeer plausibel dat dit z’n eigen werk is. Ik vind het leuk. Zie: https://www.youtube.com/watch?v=XmX8_IVO3EQ
Wanneer houden mensen ‘ns op om zomaar iets aan te nemen op basis van 0 feiten.

Omdat
Omdat
Reactie op  David L
11 dagen geleden

Gecontroleerde oppositie heeft net als bij propaganda alleen nut als mensen zelf niet meer nadenken. Alleen het regime heeft er baat bij dat tegengeluid gecontroleerde oppositie wordt genoemd. Verdeel en heers principe.

Denk zelf na, zoek alles uit en beoordeel op inhoud en durf dit te zeggen. Als het tegengeluid verstomt, gaat een totalitair regime helemaal los (Hannah Arendt).

Dries
Dries
11 dagen geleden

Och….Tarik……kwibusje….

Corona-hoax
Corona-hoax
11 dagen geleden

Hij heeft gelijk. Probleem zit hem hier. Makke lammetjes worden geslacht of plegen zelfmoord door blindelings het eerste lammetje achterna te springen in de sloot. Een leeuw slacht jou en niemand vertelt hem te springen.

Helaas zijn de meeste NLs makke lammetjes die je alles kan opleggen dat ze of zich zelf kapot maken met expirementen of zich financiël, sociaal en uiteindelijk psychisch laat gek maken dat ze zelfmoord plegen. Daar maakt de overheid mooi gebruik van. Zie je terug in hoe ze met ons spelen en die maatregelen.
TIJD voor minder makke lammetjes en meer leeuwen!

Ikke
Ikke
Reactie op  Corona-hoax
11 dagen geleden

Ik denk dat ze dit juist willen, ze zijn ons aan het uitlokken lijkt het wel. Volgens mij is het sterkste om gewoon verder te gaan met je leven en die hele corona bullshit achter je te laten. Gewoon normaal gaan leven en gezamelijk een strafrechtelijke zaak tegen Rutte en consorten aanspannen.

Corona-hoax
Corona-hoax
Reactie op  Ikke
11 dagen geleden

Dat willen ze helemaal niet. Je zag ze al panikeren bij enkele rellen en een rechtszaak. Massaal gewoon dat mondsnoermasker af, horeca massaal open. Savonds na 21.00 lekker voor de deur gaan zitten massaal. Mochten ze dan echt doorgaan (capaciteit hebben ze niet) dan is het gewoon strijden.

Onze voorouders kwamen ook als één van de eerste in opstand tegen het feodale stelsel door de Spanjaarden duidelijk te maken. “We kunnen ons eigen land zelf wel regeren”.
Dat waren pas leeuwen!

Metrologisch
Metrologisch
11 dagen geleden

Dreigen is nooit slim. En al helemaal niet met een nepwapen. Dat die man al weer vrij is. Maar zo gaat het in bananarama Nederland. Al mogen ze van mij die smurrie in Hilversum per direct uit de lucht halen. Ook deze week weer leugens over zogenaamde temperatuurrecords. En ook nu weer vond ik in het weer archief jaren waarin het in februari zelfs nog warmer was. Ze liegen en bedriegen.Van Het Weer tot Corona.

x

Check Also

hydroxychloroquine

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie ...

griepgevallen

Nul griepgevallen vastgesteld deze winter: ‘Wat een poppenkast leven we in’

Een opmerkelijk bericht in de media: er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x