Homepagina » Mens en Dier » Zwarte rapper: Dit is waarom ik Black Lives Matter nooit zal steunen
zwarte

Zwarte rapper: Dit is waarom ik Black Lives Matter nooit zal steunen

De anti-racismedemonstraties zijn ook overgewaaid naar Nederland, met alle gevolgen van dien. Bedrijven spraken hun steun uit voor de Black Lives Matter-beweging, vertegenwoordigers mochten op gesprek komen in het Catshuis, standbeelden werden beklad.

Het debat verzuurde gelijk. De politie moest zich inhouden bij demonstraties. Mensen die zich kritisch uitlieten over de beweging kregen de wind van voren. De kranten stonden bol van de politiek correcte stukken over racisme.

Er zijn ook genoeg zwarte mensen die niets moeten hebben van Black Lives Matter, maar die hoor je niet of nauwelijks. Hoe komt dat?

Neem bijvoorbeeld de zwarte rapper Zuby. Hij liet pas geleden op Twitter weten: “Ik steun ‘Black Lives Matter’ niet. Heb ik nooit gedaan en zal ik ook nooit doen. Waarom? Ze zijn alleen maar geïnteresseerd in die 0,001% van zwarte levens die ze kunnen gebruiken om hun politieke agenda van verdeeldheid te kunnen pushen. Dit is achterbakse onzin. Een pakkende naam is niet genoeg om ons allemaal voor de gek te houden.”

Bekijk hieronder een interview met Zuby:

[Triggernometry]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jack Burton schreef:

  De 1% kan zich in hun behoeften voor meer als 90% geautomatiseerd laten faciliteren, dus wij zijn binnenkort nog maar één keer hard nodig; in de rij om een spuitje te halen…dus slaap lekker en maak je vooral druk om…niks.

 • Rayoflight schreef:

  Meer Rapper

  Zoals Ice-Cube al zei: ‘BLM zijn de jongens van de Soros.’. Vraag me af wat de door de illuminati? vermoorde Tupack zou zeggen als hij nu nog zou leven.

  BLM en Antifa zijn beide terroristische organisaties. Omgooien van standbeelden is namelijk terrorisme. Er zijn veel mensen zoals Zuby die dezelfde mening hebben over BLM. Ken vluchtelingen uit Rwanda die niets maar dan ook werkelijk niets van BLM willen weten. Achter de volkeren moord daar zaten dezelfde duistere krachten die we hier aan het werk zien. Kagame (president Rwanda) heeft dat verscheidene malen in speeches bevestigt.
  Nee, zwart/wit het maakt niet uit gaat er eigenlijk om in hoeverre men weet dat men gemanipuleerd is. We zijn een volk dat hopelijk ooit in opstand komt tegen de machten die onze vrijheid willen inperken.

  Trump zei op Twitter 10hours ago:

  ‘Black Lives Matter leader states, “If U.S. doesn’t give us what we want, then we will burn down this system and replace it”. This is Treason, Sedition, Insurrection!’

  Er is verzet, laat je niet bedotten dat NWO almachtig is. Het stuntelt maar wat raak. Media laat echter zien dat er geen alternatieven zijn. Dit is niet waar. In Rusland werd destijds de hele ‘intelligencia’ uitgemoord door mensen die met een opgeheven vuist de straat opgingen en standbeelden neerhaalden. Daarna zou hetzelfde in Duitsland gebeuren. Toen was er een man die dit tegen probeerde te houden.
  Weer later waren er mensen in Venezuela die een systeem invoerden, ook standbeelden neerhaalden. Er heest nu grote armoede in Venezuela.
  Overal hetzelfde patroon. Hier in Nederland is vechten voor de vrijheid mogelijk met ‘de punt van de zakdoek’. Onze staatspolitie slaat vreedzame demonstraties neer. Hetzelfde patroon herhaald zich. Maar dat patroon heeft al vele malen gefaald.
  BLM, NWO, De Soros, De Elite , DeepState ,Communisme hoe je het ook noemt faalt altijd.

  Vrijheid laat zich niet de mond snoeren!
  Licht zal altijd overwinnen!

 • Margie schreef:

  Inderdaad zuby…Het klopt voor geen meter!!!
  Chaos zaaien, de goegemeente blijft erin trappen

 • exegese schreef:

  B.L.M. wordt gesponsord en naar voren geschoven door Soros. Dan weet je toch al genoeg !
  Nederland is geen racistisch land, mensen uit allerlei culturen worden hier zelfs op overdreven manier welkom geheten, zelfs positief gediscrimineerd. Dat dat op zich weer onvrede opwekt bij autochtonen die in verhouding ernstig achtergesteld worden is een volstrekt begrijpelijke reactie maar is feitelijk gebaseerd op willekeur in behandeling van de overheid en niet op racisme. Dat er gedrag ontstaat wat op racisme lijkt vindt plaats bij een kleine minderheid en wordt waarschijnlijk doelbewust in de hand gewerkt door de overheid in het kader van verdeel en heers tactiek. Sporthelden en andere gekleurde beroemdheden worden evenredig geëerd en op het schild gehesen dan blanke beroemdheden. Zwarte mensen zeggen zelf dat ze in Nederland in vergelijking met andere landen zeer kansrijk zijn om een carrière van de grond te krijgen. Dat hele B.L.M. racisme gedoe is niets anders dan mensen tegen elkaar opzetten, verdeel en heers tactiek. Weg er mee dus.

 • Ronald schreef:

  Een zwarte sinterklaas en witte pieten. Laten we de boel eens omdraaien! Eens kijken wat ze dan weer voor rotzooi gaan trappen. Want wat je ook doet, het is toch nooit goed. Ze zijn er immers alleen maar op uit om rotzooi te trappen en de maatschappij, ook voor hun nageslacht, kapot te maken.

  • Rayoflight schreef:

   Amai, dat is dan weer gelijk de nieuwe ‘Cracka’ serie van Netflix.

   ‘Wereld staat op z’n kop, tijd om handstand te leren’

  • P.M. schreef:

   Op 22 juni hadden ze op 2 muren aan het gemeentehuis in Zaventem ( belgie) met zwarte graffiti de volgende tekst gespoten : Dood alle blanken en in het frans : Nique la police (fuck de politie). belgie is verloren of zoals president Trump zei brussel is een hellhole en heefd overschot van gelijk. Ik hoop dat bij de volgende verkiezingen het Vlaams belang een monsterscore haalt. Een partij die strijd EIGEN VOLK eerst.

   • Straalmans schreef:

    Dat is een probleem bij Vlaams Belang, want dan verdeel je de mensen in eigen volk en vreemd volk en creëer je dus automatisch verdeeldheid.
    Vlaams Belang kan beter roepen: iedereen Belg. Daar zit dan ook een stuk integratie in, wat ze ook zo graag willen.

   • Brickshooter schreef:

    Alsof stemmen binnen het systeem dat er ligt zin heeft. Zolang we niet zelf kunnen meebeslissen ipv vertegenwoordigers kiezen blijf je dezelfde meuk houden. Daarnaast moet de msm natuurlijk ook gesaneerd worden. Zolang teveel mensen braaf volgen wat ze via die kanalen verteld wordt maakt het bestuurssysteem uiteindelijk niet zo heel veel uit.

 • Straalmans schreef:

  Verenigingen en organisaties beginnen vaak goed, maar ontaarden bijna altijd. Het eigen belang (om voort te bestaan bijv.) gaat dan beginnen te spelen, waarmee de oorspronkelijke motivatie verloren gaat. Een goed voorbeeld is de VN. Inmiddels is het geen schim van wat ooit de bedoeling was. Het bestaat alleen nog om zichzelf in stand te houden.

 • Peter schreef:

  Als ze (links) oorlog willen kunnen ze het krijgen, ze maken toch geen enkele schijn van kans….

 • x

  Check Also

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  trump

  Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

  President Trump heeft informatie over de mensen ...

  >