Mens en Dier

Zwarte rapper: Dit is waarom ik Black Lives Matter nooit zal steunen

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De anti-racismedemonstraties zijn ook overgewaaid naar Nederland, met alle gevolgen van dien. Bedrijven spraken hun steun uit voor de Black Lives Matter-beweging, vertegenwoordigers mochten op gesprek komen in het Catshuis, standbeelden werden beklad.

Het debat verzuurde gelijk. De politie moest zich inhouden bij demonstraties. Mensen die zich kritisch uitlieten over de beweging kregen de wind van voren. De kranten stonden bol van de politiek correcte stukken over racisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er zijn ook genoeg zwarte mensen die niets moeten hebben van Black Lives Matter, maar die hoor je niet of nauwelijks. Hoe komt dat?

Neem bijvoorbeeld de zwarte rapper Zuby. Hij liet pas geleden op Twitter weten: “Ik steun ‘Black Lives Matter’ niet. Heb ik nooit gedaan en zal ik ook nooit doen. Waarom? Ze zijn alleen maar geïnteresseerd in die 0,001% van zwarte levens die ze kunnen gebruiken om hun politieke agenda van verdeeldheid te kunnen pushen. Dit is achterbakse onzin. Een pakkende naam is niet genoeg om ons allemaal voor de gek te houden.”

Bekijk hieronder een interview met Zuby:

[Triggernometry]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jack Burton
Jack Burton
3 jaren geleden

De 1% kan zich in hun behoeften voor meer als 90% geautomatiseerd laten faciliteren, dus wij zijn binnenkort nog maar één keer hard nodig; in de rij om een spuitje te halen…dus slaap lekker en maak je vooral druk om…niks.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Meer Rapper

Zoals Ice-Cube al zei: ‘BLM zijn de jongens van de Soros.’. Vraag me af wat de door de illuminati? vermoorde Tupack zou zeggen als hij nu nog zou leven.

BLM en Antifa zijn beide terroristische organisaties. Omgooien van standbeelden is namelijk terrorisme. Er zijn veel mensen zoals Zuby die dezelfde mening hebben over BLM. Ken vluchtelingen uit Rwanda die niets maar dan ook werkelijk niets van BLM willen weten. Achter de volkeren moord daar zaten dezelfde duistere krachten die we hier aan het werk zien. Kagame (president Rwanda) heeft dat verscheidene malen in speeches bevestigt.
Nee, zwart/wit het maakt niet uit gaat er eigenlijk om in hoeverre men weet dat men gemanipuleerd is. We zijn een volk dat hopelijk ooit in opstand komt tegen de machten die onze vrijheid willen inperken.

Trump zei op Twitter 10hours ago:

‘Black Lives Matter leader states, “If U.S. doesn’t give us what we want, then we will burn down this system and replace it”. This is Treason, Sedition, Insurrection!’

Er is verzet, laat je niet bedotten dat NWO almachtig is. Het stuntelt maar wat raak. Media laat echter zien dat er geen alternatieven zijn. Dit is niet waar. In Rusland werd destijds de hele ‘intelligencia’ uitgemoord door mensen die met een opgeheven vuist de straat opgingen en standbeelden neerhaalden. Daarna zou hetzelfde in Duitsland gebeuren. Toen was er een man die dit tegen probeerde te houden.
Weer later waren er mensen in Venezuela die een systeem invoerden, ook standbeelden neerhaalden. Er heest nu grote armoede in Venezuela.
Overal hetzelfde patroon. Hier in Nederland is vechten voor de vrijheid mogelijk met ‘de punt van de zakdoek’. Onze staatspolitie slaat vreedzame demonstraties neer. Hetzelfde patroon herhaald zich. Maar dat patroon heeft al vele malen gefaald.
BLM, NWO, De Soros, De Elite , DeepState ,Communisme hoe je het ook noemt faalt altijd.

Vrijheid laat zich niet de mond snoeren!
Licht zal altijd overwinnen!

Margie
Margie
3 jaren geleden

Inderdaad zuby…Het klopt voor geen meter!!!
Chaos zaaien, de goegemeente blijft erin trappen

exegese
exegese
3 jaren geleden

B.L.M. wordt gesponsord en naar voren geschoven door Soros. Dan weet je toch al genoeg !
Nederland is geen racistisch land, mensen uit allerlei culturen worden hier zelfs op overdreven manier welkom geheten, zelfs positief gediscrimineerd. Dat dat op zich weer onvrede opwekt bij autochtonen die in verhouding ernstig achtergesteld worden is een volstrekt begrijpelijke reactie maar is feitelijk gebaseerd op willekeur in behandeling van de overheid en niet op racisme. Dat er gedrag ontstaat wat op racisme lijkt vindt plaats bij een kleine minderheid en wordt waarschijnlijk doelbewust in de hand gewerkt door de overheid in het kader van verdeel en heers tactiek. Sporthelden en andere gekleurde beroemdheden worden evenredig geëerd en op het schild gehesen dan blanke beroemdheden. Zwarte mensen zeggen zelf dat ze in Nederland in vergelijking met andere landen zeer kansrijk zijn om een carrière van de grond te krijgen. Dat hele B.L.M. racisme gedoe is niets anders dan mensen tegen elkaar opzetten, verdeel en heers tactiek. Weg er mee dus.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x